márc08

Mindig ugyanolyan társat fogsz ki?

Címkék: kapcsolatpárkapcsolatuniverzumvonzás törvénye

Furcsa, ugye? Mintha mindig ugyanazt a típust fognád ki a másik nemből?!
Miért végződik ugyanúgy a legtöbb párkapcsolatod?

Tegnap előtt mondta épp valaki: "Az hogy lehet, hogy nekem mindig olyan párjaim voltak, akik nem tudtak önállóak lenni, akik mellett "anyáskodnom kellett"? Vagy sokaktól hallom ezt például: "Kihaltak az igazi férfiak? Miért olyan puhap... mindegyik?"

Az a szomorú hír, hogy nem ők egyformák!!!

Hanem az itt az okozó, aki nem tanul a saját "hibáiból" és minduntalan ugyanazokat a "hibákat" követi el. (Már, ha hiba egyáltalán...)

Így vonzza be az ember a saját viselkedésével, saját igényeivel azokat, akik leginkább ezt szolgálják ki. Az univerzum és vonzás törvényei így működnek a párkapcsolatok tekintetében...

(Nézd meg a példákat, az jó tükör, sokat segíthet... :))

Mindig ugyanolyan társat fogsz ki?

Például:

1. Ha anyáskodós típus vagy, ha inkább adsz, mint kérsz, és háttérbe tolod magad - mert nem tartod magad elég fontosnak - a kapcsolataid is ezt tükrözik: a párod időnként háttérben tart majd, és igénybe is veszi az anyáskodásodat.

2. Ha folyton szenvedsz, semmi sem jó, mert nem tudod, mit is akarsz a világtól, és ki is akarsz lenni valójában, akkor párjaid is ezt tükrözik majd, időnként ilyenek, máskor olyanok lesznek: eltűnnek, előkerülnek, udvarolnak, vagy épp "kirúgnak", mert hisz, ha Te nem vagy konzekvens, ők sem tudnak annak tekinteni.

3. Ha folyton bolondozol, játszol, és önmagadat is alig veszed komolyan (mellesleg: szerintem, jól is teszed!!!), a párjaid is megküzdenek majd azzal, hogy vajon melyik szavadat vehetik komolyan, melyiket nem. Nehéz lesz eldönteniük hányadán állnak veled, és ezt vissza is tükrözik: nem vesznek komolyan, és talán épp akkor nem, amikor - kivételesen - fontos lett volna neked. 

4. Ha folyton magaddal vagy elfoglalva, és a saját figyelmed szinte önző mód csak magadra koncentrálod, a párkapcsolataidban is ez lesz: a párjaid igyekeznek majd kiszolgálni téged, ugrálnak körülötted, - ez talán irigylésre méltó lehet másoknak, azonban ez sem fenékig tejföl.

Sorolhatnám. Tanúlságos. :)

A kapcsolataid, az univerzum jóvoltából újra és újra ugyanazt a feladatot adják neked, mígnem végre rá nem döbbensz, hogy ahelyett, hogy a párjaiddal vagy elégedetlen, talán önmagadban is szét kell nézned picikét!

Nem a "minden nő egyforma" és nem a "minden férfi egyforma" tételek igazak, hanem az csupán: hogy tanulnod kell minden létező párkapcsolatból. Mert, ha a "leckéket" megérted, a következő párkapcsolatod mindig EGY SZINTTEL FELJEBB kezdődik... és mindaddig így is lesz ez, míg végül megtalálod azt a kapcsolatot, és azt az embert, akihez "FELNŐTTÉL" önmagadban is. :)

Sok sikert és sok boldogságot nektek! :) Legyen boldog, nagyon boldog kapcsolatotok!

Ha szeretnéd önmagad jobban megérteni, és jobban megélni, hogy kapcsolataid is boldogabban kibontakozhassanak az egységben, akkor tarts velünk itt tovább: 

Láthatatlan szálak, női és férfi energiák...

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign