jan20

A sors keze intézi, vagy te teremted magadnak?

Címkék: szeretetfélelemegóteremtőerő

Vajon honnan érkezik hozzád a nagy szerelem, az igazi társ, vagy az álom-munka? Honnan jönnek a "sorscsapások": a betegségek, a balszerencsék? Karmikus adósságok ezek, vagy az angyalok keze munkája? Netán Isten egyengeti az utadat? Elrendelték-e a szerelmedet valahol valakik? Köttetett-e égi szerződés egy-egy nagy lángról?

Sokan hiszik, hogy ami jön az jel. Ami jön az a sors keze, az égiek rendelése. A nagy őt is küldik valakik valahonnan, talán az angyalok. Azt mondják, csak bízz, csak higgy benne, és megadatik! Amikor sorscsapás jön, akkor is sokan látják ebben az égiek büntetését...

Vajon hogyan van ez? Tényleg nem lenne az életedhez semmi közöd? Teremted a sorsodat vagy kaptad? 

A válasz igen is, és nem is. Így is igaz, és úgy is igaz. 

Olvass tovább!

A sors keze intézi, vagy te teremted magadnak?

Semmi sem véletlen! Minden okkal van az életedben!

Az ok pedig általában te magad vagy.

Hívhatod Isten kezének, az angyalok segítségének, egy felsőbb tudatosságod döntéseinek, égi jelnek, sors csapásnak, karmikus adósságnak, égi elrendelésnek... valójában mind a saját teremtőerődhöz kapcsolódik, csak más-más néven, más-más történet, legenda vagy hitrendszer építi naggyá.

Szóval igen, a sors is intézi, de valójában Te is teremted, mert ezek egymással szorosan összefüggenek.

(Ha eddig az angyalokban hittél, higgy hát eztán is, ha Istenben, akkor higgy, ha a karmában, ha a csodákban, ha önmagadban... mindegy, meg ne változtasd, csak lásd meg, hogy minden mindennel összefügg és együtt van alkotásban!)

A te teremtőerőd? Az meg micsoda?

Hidd el, nélküled semmi sem történik az életedben. Te döntesz a tetteidről, te döntesz a gondolataidról, benned ébrednek az érzéseid is, és te magad vagy az eredője a szerelemnek is, amit érzel.

Amit te érzel, te gondolsz, az mind a te "részed". Mások csak hatni tudnak rád, mások csak irányt mutathatnak, terelhetnek, útjelzőként állhatnak melletted, vagy rávilágíthatnak valamire, ami később fontos lehet. Az azonban, hogy mi fontos, megint csak te döntöd el. Ahogyan te döntesz módszerekről is, amiket végül kipróbálsz és jónak találsz. Az, amit észreveszel, és amit nem, megint csak a Te szelekciód, a Te választásod!

Így tulajdonképpen magad vagy a sorsod keze, magad vagy a kulcsa az életednek.

A teremtőerőd pedig az az életenergia, az a vitalitás és eredendő szeretet, ami kitölti a lényedet. Nem pusztán benned van, nem csak keletkezik és elalszik benned - hanem ez magad vagy. Kitölti teljes lényedet. Ez öröktől fogva te vagy, és eredendően él - hívhatod léleknek is, vagy a lelked energiájának is. Az energia nem szűnik meg, csak átalakul és áramlik. Ez egyszerűen VAN!

Amikor azt hallod, hogy Isten része vagy, és Isten benned lakik, akkor - így képzelem - akkor erre a teremtőerődre gondolunk, mely valóban a teremtésből, az őseredet mindenség energiájából van.

Hogyan működik a teremtőerőd?

A tudatos teremtés és a vonzás törvénye az univerzum nagy törvényszerűségei és ha picit ebbe beleolvasol, akkor látni fogod, hogy minden misztikus és ezós és lebegve tanítós spirituális maszlag nélkül, puszta fizikai törvényszerűséggel is leírható ez a jelenség. Szóval létezik, logikus és valós. 

Teremteni tulajdonképpen a gondolataiddal és az azokhoz kapcsolódó érzéseiddel tudsz.
A 2 legfontosabb érzés, amiben élsz: a szeretet és annak a hiánya: a félelem. Igen, a szeretet hiánya nem a gyűlölet, hanem valójában a félelem.
A félelem attól, hogy egyszer csak nem tudsz létezni, nem tudsz túlélni, hogy nem tudsz szeretni, hogy téged nem fognak szeretni.
A félelem a haláltól, a veszteségektől. (Tulajdonképpen minden félelmed visszavezethető ide a halálfélelemre vagy veszteségtől való félelemre)

Teremteni a szereteteddel (vagyis a szívedből jövő tiszta szándékkal - attól tiszta, hogy nincs benne kétely és félelem), és a félelmeiddel tudsz! 
Szerinted melyikkel jobb teremteni?

Hogyan?

Ami a leginkább kitölti a gondolataidat, (és érzéseidet), azt veszed észre a körötted lévő világban is. Ez nagyon egyszerű, misztikum se kell hozzá, nézd csak:

1. Ha azt gondolod a világról, hogy az emberek gonoszak, és átverik a jókat, akkor ezen a szűrőn át, bizalmatlanul közelítesz mindenkihez. Azt keresed, azt lesed, mikor fog ez bekövetkezni, hiszen ez a meggyőződésed. Előbb-utóbb valaki hazudni is fog neked, vagy lesz egy félreértés, amiben máris kijelentheted, hogy: "na, ugye, mindenki átver!"

2. Az eddigi kapcsolataidban csak balfácán" pasikat szedtél össze? Azt gondolod, hogy minden férfi balfék, vagy azzá válik előbb-utóbb... Találkozol közben életed szerelmével, eleinte minden rózsaszín, de miután a szemed előtt él egy ilyen szűrő, meg is fogod találni még benne is azt, ami miatt hirtelen "balfékké" válik. A teremtésed ilyen egyszerűen teljesül.

3. Kapsz egy hírt, hogy a rendőrök igazoltatnak az utcában, amerre dolgod visz. Rettegsz, hogy meg ne állítsanak, és addig-addig pörgeted a gondolatot a fejedben, míg végül, valóban ki is intenek.

4. Ezen az elven Murphye minden törvényét sorra vehetjük: "minden akkor romlik el, amikor legnagyobb szükség volna rá", "a másik autó mindig akkor jön szembe, amikor előzni készülsz"... stb

Ahogyan látod, ami a fejedben, azt látod meg a világodban, azt teremted, Ez itt eddig mind a félelmeid általi teremtéseidre volt példa. Látod?  Voltak hasonló eseteid?

... és amikor szeretettel teremted a világodat:

Volt már olyan, hogy kételyek nélkül hittél abban, hogy teljesül egy vágyad? Amikor meg se fordult a fejedben a "nem" szócska, még csak kérdés formájában sem, és akkor egyszer csak az öledbe hullott a vágyott cél, ötlet, tárgy, állapot vagy kapcsolat?

Ha igen, akkor most ideje tudatosítanod, hogy azt hogyan csináltad! :)

1. Eltervezed, hogy megvalósítod álmaid ötletét és új vállalkozást indítasz. Beteszed a fókuszba befészkeli magát a gondolataidba, és innentől szinte mindenhol szembe jön veled egy hír, egy cikk, egy beszélgetés, egy termék, egy új lehetőség, ami előbbre is vihet. Azt gondolod, jönnek a jelek, hogy jó úton jársz! :) Igaz? Pedig valójában csak áthangoltad az elmédet a szíved tiszta szándékaira, és ezen a terven át látod a világodat. 

2. Eltervezed, hogy megszerzed álmaid otthonát, autóját, ruháját, utazását, és meg se fordul a fejedben, hogy ne sikerülne. Ekkor azt fogod észrevenni, hogy elhárulnak az akadályok az útjából, és akár pénz is áll a házhoz váratlanul, nehogy ne valósulhasson meg a vágyott cél. 

3. Ha rég láttál egy ismerőst, vagy vágysz már újra megtapasztalni valamit, pl: egy masszázst, egy bulit... stb, és sokat gondolsz rá - kétségek és félelem nélkül - akkor előbb-utóbb valahogyan megtalál a lehetőség. 

Ugye? Ezt mind kipróbáltad, átélted már?

Ami a szíved tiszta szándékából kiindulva - szeretet alapokon - tölti ki a gondolataidat, azt látod meg, azt veszed észre a nagy világban is! Ez a te energiád, Ezt te csinálod, egyszerűen, ahol a figyelmed, ott az energiád. Azt növeled nagyra a gondolataidban, amin a figyelmed van!

Vigyázz hát, hogy miket gondolsz és hogyan fogalmazod meg a vágyott célokat, állapotokat!

Hogyan fogalmazd meg a célt, a vágyott állapotodat?

1. A legjobb, ha vizualizálod azt az állapotot, amit elérni szeretnél! Képzeld el magad abban a helyzetben!

2 Jelen-ként gondolkodj a vágyaidról - semmiképp sem "szeret-nék" feltételes módban, - úgy képzeld el, hogy most abban az állapotban vagy! Hadd menjen ki az univerzumba egyértelműen a cél!

3. Írts ki minden kételyt, és aggodalmat, minden félelmet a dologból! Ne fojtsd el azokat, de ne is arra fordítsd az energiádat, hogy azokat vizsgálod, mi hiúsíthatja vagy kérdőjelezheti meg a terveket! Ne az akadályok, hanem a megoldások legyenek előtted a feladatként!

4. ... és végül tegyél meg mindent, amit csak tudsz: kényelmesen, lelkesen, szeretettel és lendülettel és hittel! 

Ne küzdj!!! A küzdelem azt jelenti, hogy ellenállsz valaminek. Igaz? Ahol ellenállás van, ott egymásnak feszülnek az energiák! A teremtőerődet leköti a harc, és minél jobban gondolkodsz a küzdésen,annál nagyobb energiát adsz annak, amit nem akarsz! Érted, ugye? Így növeled óriásivá az akadályokat és aztán végül azokon el is botlik a nagy terv még mielőtt megélhetted volna magad benne! A megoldásokra fókuszálj!

pl: Ha eltervezted, hogy önállósodsz, elválsz, vagy új életet kezdesz, akkor innentől nem az a kérdés a fejedben, hogy: "jaj, csak mi lesz, ha ezt meglépem??", hanem ez legyen: "Hogyan fogom azt megoldani hogy....?" Érted a különbséget, hogy mi miért visz előbbre és mi köt gúzsba, hiába hoztál döntést?

Van kedved kipróbálni a teremtőerődet?
Játssz velem, és ha gondolod, oszd is meg velem a tapasztalataidat!

Adj magadnak 48 órát, és vegyél észre minden szívecskét a világodban!
Lásd meg egy pocsolyában, egy lábnyomban, egy krumpliban, egy fagyiban, lásd meg egy felhőben... Legyen a szívecske a gondolataid fókuszában 2 napig! Csak határozd el, csak ültesd bele oda, és indulj, éld a világodat! Nem kell görcsösen kutatnod, ne küzdj!!! Csak ültesd el azt a kis szívet a gondolatodban és tedd a dolgodat, ahogyan eddig! :)

Holnap utánra vajon hány szívecskét számolsz meg? Vajon mennyit láttál volna meg, ha ezt nem játszod?

Vajon, mi mindent helyezhetnél a fókuszba eztán? Talán még egy új szerelmet is meglátnál így??? Hm, rád bízom, mennyire vagy bátor!  Drukkolok neked!

Terjeszd ki az érzékelésedet és tudatosan kezeld a teremtőerődet! 

Ha szeretnél ehhez, és a félelmeid leküzdéséhez, vagy érzelmi működéseid megértéséhez többet megtudni, akkor tarts velünk!

Drukkolok neked, kívánok egy fantasztikus utazást önmagad megismerése felé, a tudatosodásod útján! Ismerd meg, fedezd fel önmagad és a benned rejlő erőket és csodákat! Élvezd a jelent, a szerelmet, és a kapcsolódásaidat! 

Ha úgy érzed, egyedül nehéz, és szívesen indulsz el a kalandra a segítségemmel, és még néhány hozzád hasonló társsal, akkor olvass itt tovább:

https://tundersziv.hu/szeretet-kurzus

Ha pedig érdekel néhány további trükk az egó kincsestárából, tarts velünk itt:

https://tundersziv.hu/onismereti-programok/ego-eloadas

Korábbi hozzászólások

1
Annyira akarom ezt hinni, annyira jol hangzik! Csinalom is, de nem mindig sikerul a 100% pozitiv hozzaallas. Gyanitom a turelmetlensegem miatt. De egy kerdes megis felmerul:ha ez igy lenne, nem, hogy nem lennenek elhizott emberek? Csak az elso elhizasomra gondolok tizenevesen: nem feltem, hogy kover leszek, csak szerettem a jo etelt, megis kover lettem:)

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign