jan23

Hazudik, nem lép, nem dönt, hiteget? hmm..

Címkék: szeretetszerelemházasságmegcsaláshazugságszeretőszeretői viszony

A téma olyan nyomógombokat érint majd, amik sokakban lavinát indíthatnak el, megint mások pedig megijednek, hogy tükröt kapnak. Ezért óvatos vagyok, és előre szólok, hogy csak "haladó" önismeretis-eknek ajánlom... :)

Nem védek és nem támadok senkit, egészen egyszerűen csak megnézünk egy helyzetet.

Ez nagyon sokaknál hasonlóan áll fenn, és  sokan nagyon belekeserednek...

"Egy kedves hölgy 20 évig kitartott egy férfi mellett, mert végig azt érezte, hogy ő számára az igazi, a legnagyobb szerelem ebben az életben. A közös évek alatt mindent elnézett neki, mindent szeretettel fogadott el, mellette állt, támogatta a férfit, aki azonban az évek során többször, éveken keresztül tartott fenn egy szeretői kapcsolatot is.

Képtelen volt a férfi dönteni a 2 élete között. Aztán egyszer csak a "szerető" gyermeket szült. A férj elköltözött hozzá, és új családja családfője lett. A feleség visszavárta. Nem kellett sokáig várnia. Hamar, néhány hét múltán a férfi visszaköltözött, majd újra el... újra vissza..."

Két nő tekinti párjának most, és várja otthonába, de mégsincs egyiknél sem otthona. Két nő kérdezi, hogy mikor fog végre lehorgonyozni, mikor és hol fogja végre otthon érezni magát. Két nő reménykedik, vár, szeret és elfogad, a férfi pedig úgy tűnik hebeg-habog, hazudik, halogat, nem dönt, csapong és bizonytalanságban tart 2 nőt. Nem csak férfiak állnak így.
Sok-sok nő is "lebeg" 2 férfi között döntési helyzetben, és képtelen elhatározni, ellépni bármelyik irányba.

Vajon miért? Tényleg hazudnak? Tényleg erőtlenek? Tényleg ennyire döntésképtelenek?

...vagy van olyan nézőpont (akár több is), ami más megvilágításba helyezi őket? Lássuk, mire jutunk...

Olvass tovább!

Hazudik, nem lép, nem dönt, hiteget? hmm..

Férj vs. szerető, vagy feleség vs. csinos szeretőnő. Vajon miért nem dönt az érintett közöttük? 

A legtöbben (bele se gondolva a helyzetbe) csak rávágják: "a férfi úgyse válik el egy szerető kedvéért, nem szereti eléggé." Egy másik mondás: "ha 6 hónapig nem lép az érintett, akkor már nem fog." vagy: "Ha a nő szeretőt tart, az egy ribanc".

Szép kis sztereotípia gyűjtemény, csak épp egyik mondatról se lehet kijelenti, hogy az megkérdőjelezhetetlenül igaz volna. Inkább nem igazak, ezért jobb, ha ezeket most rögtön ki is dobjuk és nemérgezzük velük az érintett kapcsolatokat. 

Sokkal igazabb törvényszerűségeket találtam ugyanis! 

Persze, ezek sincsenek kőbe vésve, de legalább adnak egy-egy új aspektust ahhoz, hogy másképp nézz rá a kapcsolatodra, ha egy ilyenben élsz.

1. A helyzet a megcsaló szemszögéből:

Amikor a nő lép félre, akkor ő legtöbbször azért teszi, mert kapcsolatában  nem kap elég figyelmet. Neki pedig a figyelemre nagy szüksége van, sőt: lényegesen több igénye van rá, mint a férfiaknak. 

Ha egy nő nem kap elég figyelmet, akkor úgy gondolja, nem is szeretik. Ha pedig nem szeretik, akkor akár odáig is képes elmenni, hogy ő nem is szerethető. Ilyen leértékelt helyzetben egy szeretetre, szerelemre éhes nő könnyen szerelembe esik olyan férfi iránt, aki a figyelmével időnként energiát ad neki.

... és amikor a férfi lép félre, ő legtöbbször azért teszi, mert  nem kap elég elfogadást, és ha sosem elég, amit adni tud a párjának, akkor megnyílik a kínálkozó csábító lehetőségek előtt, és könnyen belegabalyodik egy olyan nő hálójába, aki mellett "életet" talál, aki el tudja fogadni őt, aki nem üldözi az elvárásaival. 

2. ... és befutnak a szeretők....

Számoljunk le azzal a sztereotípiával is, hogy a szeretői kapcsolat azért működik jól, mert nem élnek együtt a felek, és mert ideig-óráig találkozgatva könnyű a legszebb énjeiket mutatni! 
Számoljunk le ezzel, mert sok esetben a szeretői viszonyok hosszú éveken át ívelnek, és így épp elég jót és rosszat élnek meg ezek a párok, mint a házastársaikkal.

Ami viszont valóban más, és talán idevág: a szeretői kapcsolatokban kisebb a tét, ezért kisebbek az elvárások is.

Nem attól működnek jól évekig, hogy csak szeretkeznek és nevetgélnek együtt, hanem épp fordítva: azért szeretkeznek és nevetgélnek együtt, mert nagy elvárások nélkül képesek működtetni a viszonyt.

Amíg az ember a házastársától hűséget vár el, anyagi felelősséget, lejelentett programot, közös teherviselést... addig a szeretőt többnyire hagyják létezni úgy, ahogy van, és épp ezért van sokkal több szabadság, vidámság és élet azokban a kapcsolatokban (legalábbis egy jó darabig.) (és itt ez a státuszon múlik)

Számoljunk le azzal a sztereotípiával is, hogy a szerető csak egy "második" poszt az érintett életében.
Azért számoljunk le vele, mert legtöbbször épp a szabadság miatt ezekben a szeretői kapcsolatokban több az őszinteség.
A szerető szinte mindig tud a házastársról, ám a házastárs csak nagyon ritkán értesül a szeretőről.
A szerető egy bennfentes, nem csak szextárs, hanem sokszor a legjobb barát is, akiben az érintett megbízik - gondold végig, nagyon is megbízik!
Ezért a szerető tulajdonképpen attól még, hogy nem ő tölti az éjszakát az érintettel minden éjjel, mégis sokkal több kellemes, szabad, érzéki és életteli percet kap. Nemondanám. hogy ő egy másodpilóta, hanem inkább azt, hogy egy teljesen más szempontból ő a kapitány a fronton. :) Nézheted így is, úgy is...

...és számoljunk le azzal a hiedelemmel is, hogy a szerető csak szerető, mert ott nincs igazi érzelem.
Ezt sem lehet ugyanis így kijelenteni. Nagyon sok kapcsolatot láttamár, ahol a szerető adott elég erőt és energiát ahhoz, hogy tulajdonképpen az a házasság fennmaradni tudjon. A szeretőt nagyon is szokták szeretni - akár férfi, akár nő legyen is az - és talán azért is, mert tiltott a kapcsolat és az egó szeret a tiltások miatt kiborulva szenvedni is, a szeretők szinte folyamatosan ott élnek az érintett gondolataiban és szívében. A közös percekben élik a jelent, a távol töltöttekben pedig vágyódnak egymás után. 

megcsaló bevállal sok-sok "veszélyes" helyzetet a szerető miatt... illetve önmaga miatt, hogy a szeretőjével lehessen. A szeretőt (is) szeretik!

3. ... és a megcsalt fél szemszögéből?

Természetesen neminden esetre szól ez a kijelentés sem, de van az eseteknek egy nagyon nagy aránya, ahol a megcsalt fél pontosan tudja, érzi, hogy nem figyelt eléggé a feleségére, vagy másik esetben túl sokat kritizálta, értékelte le a férjét.

Ahol éveken át tartó szeretői viszony is működik a házasság mellett, ott a megcsalt fél is sejti, hogy neki is van szerepe abban, hogy ez a folyamat elindult. Talán már ő nem is szereti eléggé a párját, csak a megszokás, a rutin, az elvárások, a társadalomnak szóló megfelelés miatt élnek együtt. Talán jól is jön már, hogy valaki más is ott van a képben, így rajta kevesebb az elvárás, és talán picit fel is szabadul. (Persze, ezt beismerni nemindig könnyű.)

Nagyon ritka az az eset, ahol egy boldogságtól ragyogó feleség vagy boldog és odaadó férj mellett tart szeretőt éveken át egy csélcsap házastárs. Igaz? 

Akkor hát miért a háromszög, miért a sok titok, hazugság, miért a "játszma", csiki-csuki, ide-odaköltözés és drámai hajcihő?

1. Lehet, hogy tényleg többeket is tud szeretni a megcsaló?

Igen, lehet! ... és lássuk be, Isten előtt sem lehet tűn, hogy szeretni tud! A gond nem azzal van, hogy egy-egy ember tud egyszerre többeket is szeretni, hanem azzal van, hogy ezt csak a legbátrabbak merik bevallani, mert a társadalom és a közvélemény ezt nem tudja elfogadni. Ha te kijelented, hogy neked megfér több ember is a szívedben, akkor azonnal rád sütik, hogy: "nem tudsz szeretni", hogy "hűtlen vagy", hogy "csélcsap, ribanc, megátalkodott gonosz vagy, aki átveri az embereket"... nem is folytatom.

Ha ugyanis őszinte tudsz lenni magaddal, akkor Te is tudod, hogy a Te szívedben is megférhet egyszerre több nő vagy több férfi.... és máris érzed a bűntudatot is, amiért ilyen vagy, mert azt hiszed ez rossz, és hogy ezzel megcsalsz, átversz másokat. A bűntudatod méreg tud lenni rád nézve, ezért tedd csak le!

Egyetlen dolog válik igazán nehézkessé akkor, akkor ha egyszerre többen is élnek a szívedben: az időd, a szabad időd nem fogja tudni kiszolgálni a több kapcsolatot, és előbb-utóbb lázadnak majd a szeretettek, mert nem jut rájuk elég időd és energiád. Ezért mindenképp döntés elé kell állnod előbb vagy utóbb.

2. Nagy a nyomás, nagy a bűntudat, nagy a felelősség:

Egy idő után azonban épp az elvárások miatt kettős csapdába kerül a megcsaló. Az egyik oldalról a házastársa, a másik oldalról a szeretője igényli a több figyelmet, a több időt, a több együttlétet. A kapcsolatok ugyanis minden esetben bejárnak egy ívet. A kezdeti ismerkedős lángból lassan egy kibontakozó klassz kapcsolat, majd idővel a megszokások által működtetett "projekt-menedzsment" lesz (ahogyan a tanítóm szokta emlegetni.)

Amikor 2 oldalról is bekerül az érintett az elvárás-csapdába, és a döntés-kényszer nyomása alá kerül, már nem fogja élvezni igazán egyik kapcsolatát sem. Fojtogatja mind a két oldal, sürgeti, és felelőssé teszi, és ez neki egyre nagyobb teher. 

A férfiak és nők is legtöbbször azért nem döntenek, azért nem szakadnak ki a házasságukból, mert kellően felelősnek érzik magukat. Felelősséget éreznek a párjuk és gyerekeik iránt, és úgy gondolják, hogy az ő boldogságuk érdekében inkább önmagukat áldozzák be, vagyis lemondanak a szeretők adta édes percekről. A bűntudatuk és felelősségérzetük fényében képesek elnyomni magukban az érzéseiket, a vágyaikat a szeretővel megélt életről.

Vagyis legtöbbször épp azért nem döntenek, épp azért halogatnak, épp azért hazudnak, mert felelősséget éreznek, mert áldozatot hoznak, mert lelkiismeretük meggyőzi őket arról, hogy ott a helyük, ahol szükség is van rájuk! A szeretőknek ugyanis legtöbbször nincs szükségük, nem szükségből vannak az érintettekkel.

Nehéz ügy... ezért, hogy a saját döntésével - miszerint még nincs itt az ideje lépni, kilépni, - az alábbi önigazolásokat találja meg a megcsaló fél:

1. Annyira nem rossz otthon a helyzet, hogy kilépjek...hisz csak veszekszünk, de minden kapcsolatban vannak viták.
2. A szeretővel se lenne jobb egy idő után, nem is érdemes megpróbálni, hisz idővel csak csöbörből-vödörbe esnék
3. A gyerekeknek szüksége van rám, 
4. A család így egység, nem bonthatom meg.
5. A feleségem / férjem nagyon jó ember, nem érdemli meg, hogy így bántsam, vagy magára hagyjam...
6. stb...

Visszatérve a megcsalt társhoz, aki csak sejti, majd elszenvedi a megcsalást...

Akár tisztában van vele, hogy mi szerepe lehett, akár nem, neki jogosan van olyan érzése, hogy átverték. Valójában nem azzal verik át, hogy a házastársa nem kizárólag őt szereti, hanem azzal verik át, hogy nem hagyják dönteni, nem hagyják tisztán látni, nem hagyják tisztességben - emelt fővel - elmenni.

Attól, akit megcsalnak elveszik az esélyt, hogy időben átgondolhassa a helyzetet, hogy ő is dönthessen:

Ha ugyanis nem hazudnak neki merő jóindulatból, hogy kíméljék... hanem elé állnak és elmondják, mi a helyzet, akkor ő dönthet:

1. dönthet, hogy így is benne akar lenni a kapcsolatban, hogy nem ő az egyetlen szereplő, aki a saját nemét ott képviseli. (Ez a muszlim nőknek nem gond... nekünk  legtöbbször igen, mert itt ebben a kultúrkörben ragaszkodunk ahhoz, hogy "kisajátítsuk" a párunkat.)

2. ... és dönthet úgyis, hogy időben lezárja ezt a házasságot, és utat enged saját magának is, hogy egy új életet kezdjen a helyett a kapcsolat helyett, ami már a megcsalás előtt is vérzett pár sebtől. A lehetősége más így, és jár neki, hogy tisztán lásson, hogy ne a háta mögött, hanem a tudtával történjen a változás!

Konklúziók?

1. Szeress, szeress jól, elvárások nélkül! .. és szeresd önmagad annyira, hogy ne kelljen újra és újra egy új társ, aki biznyíthatja feléd, hogy szerethető vagy!
2. Légy őszinte önmagadhoz!
3. Ne bűntudatból halogass, mert azzal a társadtól elveszed az esélyt a boldogságra, miközben azt hiszed, jót teszel neki!
4. Tanuld meg megélni a jelent, és elfogadni a párodat olyannak, amilyen!
5. Tégy a kapcsolatodért, fordíts rá időt, figyelmet, energiát!

Azt hiszem, ennyi. Jó hosszú lett. 

Nem állok senki pártján, és nem ítélek el egyetlen szeretői kapcsolatot sem. Nem hibáztatok senkit egy ilyen helyzetben, mert tudom, hogy minden találkozás akkor jön az életedbe, amikor annak ideje és helye van, és azért jön minden találkozás (szerelem, kapcsolat), hogy tanítson önmagadra, hogy tanítson szeretni, hogy tanítson önmagadat megélni.

Drukkolok neked, kívánok egy fantasztikus utazást önmagad megismerése felé, a tudatosodásod útján! Ismerd meg, fedezd fel önmagad és a benned rejlő erőket és csodákat! Élvezd a jelent, a szerelmet, és a kapcsolódásaidat! 

Ha úgy érzed, egyedül nehéz, és szívesen indulsz el a kalandra a segítségemmel, és még néhány hozzád hasonló társsal, akkor olvass itt tovább:

Önelfogadás Kurzus

Korábbi hozzászólások

37
Mezeiné Antal Anikó
2023. 05. 05. 07:31
Tisztelt Olvasok. Hozzászolok.26 év házasság után a férjem most pontot tett a házasságunkra.Most ő mondta ki az igent. A válásra.Nem érdekli semmi. Van egy szerető viszonya. Másfél éve. A hölgy fontosabb a mindennapjainkban. Az ő szavára ad. Állítólag csajbarát. Szabadidejét öt tölti. Egy füttyszóra ugrik neki. Nemrég derült ki a viszonyuk. Rájottem több mint barátság. Jelei is voltak. Elhanyagolt a férjem mindent. Van egy 25 éves fiunk aki velünk lakik. A gyermekünk. Sérült. Beteg. Ellenem is uszitja. Próbálkoztunk a béküléssel.kibékültünk.Másnap ott töltötte a szeretövel hölgynél az estét imuninált részeg állapotban. Pszichológus, gyámügy segítséget kértem. Csaladsegitőét is. Megfennyegetett ha rendőrt hívok. Nagyon megkeserulom. Sokan mellettem állnak családtag ok barátok Pedig szerettük egymást. Eltavolodtunk. Egymástól. Nagyon nehéz a mostani helyzet. Válunk. Erre a döntésre jutottunk. Mindketten egyedül folytatja az életet nyugalomban, békességben. Nem lesznek viták, ellentétek a családban. Jó rég szex sincs köztünk. A családi viszonyok megromlottak. Sajnos. Normális életet élünk. Dolgozzunk. Mindenki éli a saját mindennapjait. Sajnos kommunikáció hiány, szeretet nélküli élet, gyülölet van a férjem részéről. Nem kíván. Nem beszél, Negatív mindenki felé. Mi történt? Ez a hölgy teljesen megváltoztatatta. Tettem a kapcsolatuk ért mindig. De hiába. Semmi nem úgy sikerült. Zugában dőlt minden. Üdv. Anikó.
36
3 év sikertelen házasság után a férjem elhagyott 3 gyereket, és az életem tönkrement. Be akartam fejezni, majdnem öngyilkos lettem, mert annyira depressziós voltam. Érzelmileg annyira depressziós voltam egész idő alatt, és az élet értelmetlennek tűnt. Egy sorsfordító napon internetezés közben több tanúvallomásra bukkantam a voodoo lordról. Vannak, akik azt vallották, hogy visszahozta a volt párjukat, mások azt vallották, hogy helyreállította a méhét és gyógynövényeivel betegségeket gyógyít. Inkább a férjemmel való kibékülés érdekelt, amit a voodoo lord 3 nap alatt lehetővé tett. Most visszatért a férjem, és azóta is boldogan élünk. Itt hagyom elérhetőségét mindenkinek, akinek bármilyen problémára megoldásra van szüksége. e-mail: voodooconnect60@gmail.com, hívás/Whatsapp: +234 8097014925
35
Margit Bence
2022. 12. 03. 18:32
Szeretném megragadni az újabb alkalmat, hogy tanúskodjak arról, mit tett értem ez a nagyszerű varázsló, Voodoo Lord. Amikor először kapcsolatba léptem vele, segített helyreállítani a békét, a szeretetet és a boldogságot a házasságomban azáltal, hogy teherbe ejtett, a férjem pedig abbahagyta a csalást, és elkezdett felelősségteljesen viselkedni. És most éppen arra késztette a férjemet, hogy megkapja a régóta esedékes előléptetését a munkahelyén, egyéb juttatásokkal együtt. Most a boldogság egy újabb szintje a családomban ennek a nagyszerű, erőteljes és hatékony varázslónak köszönhetően. Vedd fel vele a kapcsolatot most, és kérj tőle segítséget az elérhetőségeivel kapcsolatban voodooconnect60@gmail.com használhatod a whatsappot is + 234 8097014925... Csodákra képes, már másodszor is csodát tett velem.
34
Üdv mindenkinek!Egy évvel és két hónappal ezelőtt szakítottunk az exemmel, és hat hónapot nyomtam. Mindketten szeretjük egymást, és ez sokk volt számomra, és nagyon összetört a szívem. Megpróbáltam felhívni, és mindkét vonala megszakadt. Megpróbáltam kapcsolatba lépni a közösségi hálózatokkal, de rólam ez törölte az embereimet. Megpróbáltam elérni a szüleimet, és azt mondták, hogy bűnt mondott, hogy nem szeret, nem akar látni, és hogy nem tudom, mi a baj. Mindennap sírtam és sírtam, mert nagyon szerettem. Amíg nem szültem és a baba egyéves lett, nem tudtam visszaadni a szerelmet. Ismét összezavarodtam. Nem tudom, mit tennék, és el is veszítettem a munkámat, és nincs pénzem babát gondozni. Életemben nyomorúságos voltam, így sírtam nővéreimhez, elmondtam a problémámat, és elmondtam, hogy tud egy hatalmas varázskerékről, amely segített neki, amikor nem tudott teherbe esni. E-mailben kerestem meg, és azt mondta, hogy segít nekem, és elmondta, hogy a nő varázslatot tett az emberemre, és azt mondta, hogy ez segít abban, hogy megtörjem a varázslatot, hogy az emberem visszatérjen hozzám és örökre az enyém legyen. Nagy meglepetés volt számomra, hogy minden, amit mondott, 48 óra alatt megvalósult. A férfi azonnal visszajött hozzám, mondván, hogy meg kell bocsátanom. Nagyon köszönöm ezt a hatalmas és igaz varázslót. Imádkozom, hogy sokáig éljen és többet végezzen csodálatos munkájában. Ha bármilyen problémája van, ami zavarja az életét, vegye fel a kapcsolatot ezzel a nagy varázsigével! Tud segíteni. Nem szabad visszatekinteni, 100% -os garanciát adni arra, hogy segít, és itt vannak a kapcsolattartói: küldjön neki egy e-mailt az ikhaleasolutiontemple@gmail.com vagy a WhatsApp számára: +2348050539035
33
Rettenetes helyzetben vagyok. Már nem vagyok önmagam. A férjem évek óta megcsal, pár hónapja tudtam meg. Sajnos rengeteg hazugság és tisztességtelenséh övezi a dolgot a harmadik fél részéről, és a párom nem akarka látni ezt. Pedig bizonyítékok is vannak. Nem értem miért nem megy el, én utat engedtem neki. Nem bírom már ezt a helyzetet. Úgy érzem belebetegszem.
32
Azt utálom az ilyen sztorikban, hogy mindig szegény nők az ártatlan áldozatok. Hát én már sok aljas "hölggyel" találkoztam, akik úgy áttiportak rajtam, mint a Strabag úthenger.
31
Kordainé Gali Anikó
2020. 05. 07. 13:31
A férjemmel és én körülbelül 7 éve házasok vagyunk. Két gyerekkel boldogan feleségül mentünk, most az elmúlt hónapban kezdtem észrevenni tőle furcsa viselkedést, és néhány héttel később rájöttem, hogy a férjem lát valakit. Későn hazaindult a munkából, már alig érdekel velem vagy a gyerekektől. Néha kimegy, és még 2-3 napig sem tér vissza haza. Mindent megtették, hogy kijavítsam ezt a problémát, de hiábavaló voltam, nagyon aggódtam és segítségre volt szükségem. Mivel egy napon az interneten böngésztem, találkoztam egy weboldallal, amely azt javasolta, hogy Dr. Igbinovia segíthet a házastársi problémák megoldásában, helyreállítsa a megszakadt kapcsolatokat és így tovább Tehát úgy éreztem, hogy meg kell próbálnom neki, ezért felvettem a kapcsolatot, és csak egy varázslatot tett nekem. Két nappal a férjem jött hozzám, és bocsánatot kért az általa elkövetett tévedésekért, és ígérem, hogy soha nem fogja megismételni azóta, azóta mindennek van visszatért a normál állapotba. Én és a családom ismét boldogan élünk együtt. Mindennek köszönet Dr. Igbinovia. Ha olyan varázslóra van szüksége, amely egy valóban működő varázslatot képes leadni, azt javaslom, vegye fel a kapcsolatot vele. Nem fog csalódást okozni téged. Ez az ő e-mail címe: doctorigbinovia93@gmail.com vagy a WhatsApp / viber +2348144480786 veszi magától értetődik, és tőled fogják venni
30
Hatalmasat kacagok azokon, akik olyan csőlátásúak, hogy még mindig a szeretőt hibáztatják! :D Viccesek vagytok! :D ű Azért mondjuk már ki a dolgokat, de úgy őszintén: a szerető mindig jobb valamiben, mint az aktuális nő, máskülönben nem lenne érdekes a férfinek. Egy férfit tudni kell megtartani, és egy férfinek is lehet gerince, nem kell mindig a farkát követnie. Ha egy szerető felbukkan, annak oka van, még akkor is, ha a férfi/nő úgy érzi, minden rendben van-hahóóó!! Nincs.
29
Köszönjük ezt az írást!
28
Ha igazán szereti az ex-jét, és vissza akarjaszerezni őket, függetlenül a felbomlás okától,vagy valami furcsa betegséggel szenvedtektéged. Még akkor is, ha politikai hatalmatakar, vagy híressé válik. Vegye fel velünk akapcsolatot: (voodooconnect60@gmail.com),vagy a whatsappon keresztül (+234-08097014925), és egy tárgyalásmeggyőzni ...
27
A férjem elmulasztott engem és a gyerekeket az elmúlt nyolc hónapban, és megtagadja a visszatérést, mert egy olyan nő tartotta őt, akivel éppen találkozott, mert én és a gyerekek szenvedtek, és ez az ő sarka volt. küzdelem, de úgy döntöttem, hogy minden tőle telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a családom szokásos módon összejönjen, majd online voltam, és rengeteg jó beszédet láttam erről a varázslat-olvasóról, akinek az e-mail címe lovepelltemple@gmail.com, tehát vegye fel a kapcsolatot vele, és mindössze 2 nap múlva, amint azt megígérte, a férjem hazaért, és viselkedése visszatért a férjhez, akivel feleségül voltam. Nem tudok eléggé megköszönni a varázslónak, amit tett értem, annyira hálás vagyok. Még telefonon beszéltem a varázslókkal, hogy megerősítsem létezését. E-mailje ismét: lovespelltemple@gmail.com vagy a whatsapp +380501944596
26
Kérjük, olvassa el és vegye fel a kapcsolatot Sango doktorral, ha erős szerelmi varázslatra van szüksége a megszakadt kapcsolat megoldásához.Amikor hat hónapos terhes voltam második gyermekemmel, elválasztottam a férjemmel. Mióta a baba terhessé vált, nem értett egyet és vitatkoztunk, már nem szerette és bízik benne, ezért elvált tőlem. És ezekkel a sípokkal mindenféle módon megpróbáltam helyreállítani, és megpróbáltam néhány különféle mágikus kereket is a hazámban, de egyikük sem tudott visszatérni hozzám. Csak Sango orvos garantálta a 48 órás varázslat sürgõs gyűjteményét, és biztosította, hogy a férjem ismét velem lesz. Szeretnék köszönetet mondani és köszönetet mondani az ígéret megtartásáért, valamint a tehetség és a nagy erő felhasználásával hazahozni. Örültem, hogy tudom, hogy Ön a szeretői kötés szakterülete. Köszönöm, uram, hogy segített nekem az életem legrosszabb időszakaiban, hogy ilyen nagy varázslatos mágus vagyok, és hogy megadta nekem a szerelem varázslatát, amely annyira örülött nekem a házasságom során. A férjem visszatért, és megígérte, hogy soha többé nem hagy el. Ha kételkedsz a képességeiben, hidd el. Önnek képesnek kell lennie. Olyan módon fizeti ki, amit el sem tudott képzelni. Ha most erősebb vagy, és erős és sürgős szerelmi kapcsolatra van szüksége, hogy visszatérjen a kedves orvoshoz, Sango orvoshoz, ez az egyetlen válasz a megszakadt kapcsolat vagy házasság helyreállítására. lépjen kapcsolatba doktor Sangoval ezen az e-mailben; spellspecialistcaster937@gmail.com
25
a történetem nagyon különleges és egyedülálló, nem olyan, mint a sok hirdetés, amelyet mindig lát az interneten, azt is szeretném, ha 100% -ban őszinte és őszinte lennék az ön számára, hogy soha nem lehet más olyan varázslat az interneten, amely segíthet visszahozni a TELJESET ÖN, kivéve Sango doktor, mert önmagában 100% -ban hatékony, dinamikus és nagyon megbízható, mivel a többi helyesírási oktató 99,9% -a nem valódi, és soha nem tud segíteni a problémák megoldásában, ehelyett bonyolítja az Ön jelenlegi állapotát. OK Légy bölcs is és vegye fel a kapcsolatot Sango doktorral. Saját életcikknek / tapasztalatomnak kell lennie: Niko Dominic vagyok a nevem. Szeretném megosztani vallomásaimat a nagyközönséggel arról, hogy ezt az embert doktor Sango-nak hívták, éppen értem tették, ez az ember éppen visszatért nekem az elveszett Ex WIFE-ből, nagyszerű varázslatával. Házas voltam ezzel a Julie nővel, mert több mint 4 éve együtt vagyunk és szeretjük magunkat, de ő nem tudott teherbe esni, és mindent megadott, amire szükségem volt. Elhagyott és azt mondta, hogy nem tudja tovább folytatni. Most kerestem a helyreállítás módját, amíg a barátom nem mesél nekem erről az emberről és nem adott nekem e-mailt. E-mail: spellspecialistcaster937@gmail.com MINDENKOR HASZNÁLHATÓ, HOGYAN KAPCSOLATOS NEM, HOGYAN HAGYON NEM TÖRÖLIK. Amikor felvettem a kapcsolatot ezzel a férfival a problémáiról, előkészítette ezt a varázslatot, és hozzám hozta Juilletet, és egy hónappal később a nő teherbe esett.
24
Majdnem elvesztettem az életemet, amikor rájöttem, hogy a férjem egy másik nőt lát, mert házasságunk 9 éve nem adhattam neki fiát. Megtört a szívem, és elkezdtem szörfözni az interneten, hogy megoldást keressek, és felfedeztem Pellar doktorot egy (Elizabeth) által írt cikkben. Felvettem a kapcsolatot Pellar doktornal e-mailben a drpellar@gmail.com címen, és elmondtam neki minden fájdalmat. Pellar orvos azt mondta, hogy a férjem 24 órán belül visszatér, és egy hónapon belül terhes leszek, amikor a férjem visszatér. Nem hiszek a varázslatban, de csak megpróbálom, és megkaptam az eredményt, amint azt mondta, és ma a férjem és én vissza vagyunk törve a lányunkkal, akit hívunk (JOY). Lehet, hogy most átmened a pokolba, de azt mondom, hogy ez nem marad örökké, mert Pellar doktor itt van, hogy segítsen mindannyiunknak. Cseveghet vele az e-mailben a drpellar@gmail.com címen, hogy állandó megoldást kapjon.
23
2019. november 12-én válási levelet kaptam a feleségemtől, mivel az elmúlt 6 hónapban házasságunkban hűtlen voltam. Két hetet kétségbeesés és zavarban éltem, míg Alejandro Martínez bemutatta Dr.Pellar-nak, miután elmagyarázta a helyzetet. Dr.Pellar rávilágított rá, hogy amikor élet van, akkor van remény és reményem, hogy feleségem meggyógyul, újra életre kel. Dr.Pellar felkészített egy erős szerelmi varázslatra, miután kapcsolatba léptem vele. És 24 órán belül a feleségem visszatért haza, és könyörgött, hogy fogadjak el, és felhívtam az ügyvédjemet, hogy tájékoztassam arról, hogy a feleségem visszavonta a válási ügyet. Meglepett és nem tudtam elhinni. Hát nem csoda? Segítsen köszönetet mondani Dr.Pellarnak óriási segítségéért és azoknak, akiknek segítségre van szükségük, ne habozzon kapcsolatba lépni a Dr.Pellarmal a drpellar@gmail.com e-mailben, mert ő megoldja a problémát az Ön számára. Adja át a.Hogyan lehet újjáépíteni a megszakított bizalmatHogyan lehet átjutni a múltbaHogyan kell kezelni a "nem szeretlek"Hogyan rögzítheted a házasságod?Hogyan tönkretehetjük viszonyaikat?Hogyan lehet elkerülni az elválasztást?Hogyan lehet újra kapcsolatba lépni a házastárssal?Hogyan lehet megbocsátani és megbocsátani?Hogyan lehet a házastársát megváltoztatniPlusz 5 házassági becslés(1) Ha azt akarja, hogy visszatérjen(2) ha mindig rossz álmai vannak.(3) Előre akar lépni az irodájában.(4) Ha gyermeket akar.(5) Gyógynövényesítés(6) Gazdag akar lenni.(7) Azt akarja kötni, hogy a férje / felesége örökké a tiéd legyen.(8) Ha pénzügyi segítségre van szüksége.(9) Hagyja, hogy az emberek engedelmeskedjenek a szavaknak, és tegyék meg kívánságaikat (10) E.T.C eset megoldása.Ha segítségre van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Dr.pellar-lal a problémáinak legjobb megoldása érdekében, vegye fel a kapcsolatot Dr.Pellar-rel az e-mailben drpellar@gmail.com
22
Kedves Erika!Ennek a cikknek minden gondolatát osztom Veled.Hasonló helyzetben vagyok pár éve.Nekem jött vki az életembe, és pont ezeket érzem és gondolom sokszor, mint amiket leírtál.Nem könnyű helyzet...Egyedül talán megoldhatatlan is.Szívesen beszélgetnék Veled erről.
21
Köszönöm
20
Tökéletes írás. Hosszú, boldog házasság vége felé megéltem mindkét helyzetet, és csak egyetérteni tudok a leírtakkal. Nem kell megkövezni senkit. Okkal jut mindenki ilyen helyzetbe, és nehéz ezt elfogadni, de benne élni is. Gratulálok az írónak!♥️
19
Ez nem szűk látókörűség...de szerető nem kell ha boldog a párkapcsolat, ez ilyen nagyon egyszerű...ahol pedig van viszony, ott van probléma is a párkapcsolatban v. házasságban, de sajnos manapság az emberek nagyon keveset beszélgetnek, ezért van ennyi válás és megcsalás ma Magyarországon
18
FÜLÖP XÉNIA
2019. 07. 26. 23:37
Jó nap barátainak, a nevem FÜLÖP XÉNIA vagyok, Budapest városából, a férjemmel Ausztráliába költöztem, két évvel ezelőtt elválasztottam a férjemtől. Közöttünk nem volt kommunikáció. A családok és a barátok azt tanácsolták, hogy engedjék el, felejtsd el a házasságot, és folytassam az életemet. Nem akartam házasodni valakivel, mert mélyen, még mindig szeretem a férjemet. Annyira fájdalmat és zavart voltam, amíg el nem olvastam egy vallomást arról, hogy Drigbinovia összegyűjti a törött házasságot szerelmi varázserejének segítségével. Olyan sok bizonyságot tartottam arról, hogyan segített abbahagyni a válást, és visszahozni a népeket ex-szeretőjükhöz, és megújult a hitem. Rögtön kapcsolatba kell lépnem Drigbinoviaval, néhány perccel később válaszolt, és arra utasított, hogy mit tegyek, miután találkoztam a szükséges követelményekkel, 2 nappal később, miután a varázslatot leadta, kommunikációval helyreállt közöttem és a férjem között. Tényleg térdre kéri, hogy felejtsem el és megbocsássam neki. A kapcsolatom most egyensúlyban van, és a férjem minden nap szeretően szeretett. A varázslatok csodálatosan dolgoztak, és a kapcsolatunk erősebb, mint korábban, és semmi nem tud újra elválasztani minket. Annyi webhelyet kerestem, ahol segítséget kérek, reménytelennek tűnt, amíg kapcsolatba nem léptem Drigbinoviaval, aki segített nekem a törött házasságom helyreállításában. Ha hasonló problémája van a házasságodban, azt akarod, hogy a férje vagy felesége újra szeretjen téged, valaki, akit szeretsz, és azt szeretnéd, hogy szeretne téged szeretni. Drigbinovia varázslat templom a megoldás és válasz a problémára, lépjen kapcsolatba vele ma e-mailben. doctorigbinovia93@gmail.com, akkor is hívhatja, vagy hozzáadhatja őt a Whats-app-hez: +2348144480786 és ossza meg csodálatos bizonyságát, mint én
17
Kedves Mariska 88 ! erkölcsi? Milyen erkölcsre gondolsz? a társadalom által felállított erkölcsi törvényekre? vagy a bensőd által diktált erkölcsi magatartásról?Voltál már hasonlóhelyzetben? Mert csak aki már megjárta a háromszög poklát -mert nem csak vidám oldala van ám! - , csak az törhetne pálcát a másik felett..de az meg nem fog törni..Kívánom, hogy tapasztalj hasonló élethelyzetet, hogy megérthesd a résztvevők dilemmáját, tetteit, ítélkezés nélkül. üdvözlettel
16
Én 4 éven át voltam döntésképtelen 2 férfi között. Életem legnagyobb szenvedéseit éltem meg ( de a többi szereplő is, a gyerekeimmel együtt) de életem legnagyobb tanítása is volt. Ezáltal indultam el egy hosszú önismereti úton, ezáltal fejtettem le önmagamról temérdek falat és léphettem be az önmagamnak nevezett szentélyembe. Enélkül a történet nélkül nem válhattam volna azzá aki ma lehetek. És ebből ma már a közvetlen környezetem is profitál, tehát hosszútávon nekik is megérte..nem véletlenül jön az életünkbe ilyen helyzet, csak nyitottnak kell lenni a benne lévő leckékre. És akkor összeáll a kép, mi miért történt....Kívánom Mindenkinek, hogy fedezze fel az élethelyzetekben rejlő útmutatást, tanítást és akkor bármilyen szereplőként az élet színpadán nyertesen jön ki. :)
15
Szerintem nagyon jó irás...
14
Visszamegy a családjához igen,és te nem létezel neki többet egy senki vagy számára ,nem keres nem hiv megsem kérdi hogy vagy ,ilyen embereknek addig jó vagy mig vagy neki utána dob mint egy rongyot ,semmi lelkiismeretfurdalás semmi jellem ,simán lefekszik a férjével mint ha semmi nem történt volna ,undoritok.
13
Szánalmas és gyáva az is aki visszafogadja azt aki ilyet csinál, meg kell még neki egy ilyen jellemtelen ember ,félnek az új életöl és inkább szenvednek együtt ,a külvilágnak eljátszák a boldog családot belül meg rohad.Becsapják magukat ,aki azt allitja hogy ezek után rendbe jön minden és boldog hazudik ,vagy érzelmi igénytelen.
12
2 évi g voltam szeretöje egy nönek akinek férje két nagy gyereke van,közvetlen szomszédok vagyunk,évek ota beszélgetünk velem több mindent megbeszélt mint a férjével ,férje nem foglalkozot vele a kis sör a kocsmába járás fontosab volt évek 26év alatt nem vitte el sehova nem vett neki virágot stb elhanyagolta,én közben munkahelyet váltotam nem voltam otthon havi pár napot egyik nap megkeresett hogy szerelmes belém meg hiányzok neki ,telefonszám csere és igy indult ,dugiba hivogatott én nem akartam ezt az egészet mert belegondoltam milyen következményei lehetnek de csak addig járt a nyakamra meg hivogatott mig én is beleszeretem meg le feküdtem vele 1évig igy ment ,utána elhagyta a családját ,9honapig bujkálva találkozott velem nem mert még igy sem mert felválallni még titkolozosab lett,én meguntam hogy nem tud válni nem bohockodok és szakitotam,ö viszament a családjához a marha férje meg visszafogadta,azt mondta a gyerekek miatt ment vissza,hagyjuk már gyáva emberek ezek mind kell az új de nem mernek új életet kezdeni ,inkább viszamenek alakoskodva boldogtalanul élni a családal.önzö gyáva emberek nagy szinészi tehetségel nem érdekli öket kinek miyen fájdalmat okoznak.Mint kiderült a hátam megett viszafele játszot a családhoz.
11
Miért lenne ez baromság?! Szűk látókörű embereknek ez megemészthetetlen. Sztereotípiákban gondolkodnak, és nem is akarják érteni, hogy lehet máshogy is. Lehet 2 embert szeretni....
10
A cikk értelmi szerzője nyilván azért ilyen elfogult, és ezek szerint minél nagyobb egy háremet felvonultató férfi csak nemesebb lehet , mert nagyobb a szíve és több személy belefér. Nem kívánom neki , hogy lássa azokat a szereplőket akik ennek a nagy szeretetnek a szenvedő alanyai , mégpedig - gyerekek - . Mert itt nagyon kis szerepet kapnak ők ebben a cikkben, pedig egy kapcsolatban az az igazi felelősség, milyen példát mutat egy olyan szülő, aki hazudik, csal, átver ? Milyen nyomorult lelkületű gyerekei lesznek egy ilyennek? Az nem számít..... Ez önzőség .... nem szeretet!
9
Ez egy baromság. Volt szerencsém végig nézni ahogy a legjobb barátnőm nagy szerelembe esett fiatalon egy nős pasasba , akinek felesége volt és gyereke. Szokásos szöveg, rossz házasság ilyen - olyan jelzők a feleségre, el fog válni, ment a hitegetés. A szeretőnek (barátnőmnek) már lettek gyerekei akik évekig apa nélkül nőttek fel. Majd a feleség tett pontot a végére, mikor megtudta kettős élete van. Összeköltöztek a már viszonylag nagy gyerekek és a szerető, olyan boldog embereket még nem láttam akik végre egy családként végre hosszú évek után egyesültek. Nem telt bele pár év a pasi ismét szeretőt tartott s kettős életet élt. Szemem láttára ígérte nekik a nyaralást akik olyan boldogan várták, s élték bele magukat mint még soha senki, majd a férj a szeretőt vitte el arra az útra a család meg otthon éjt nappallá téve sírt. Két év kellett hozzá , hogy kiderüljön , hogy már a szeretőnél is folyamatosan válást ígért, miközben az éppen a családja még mindig abban a csodában élt hogy apa - anya gyerekek egy család s oké minden. Valóban ez mögött szeretetet sejtünk? Igen az van jó nagy adag. Csak nem a másik irányába hanem csakis magával szemben. Kizárólagosan a másikkal nem törődve.
8
Nagyon tettszett a velemenyed. Jol gondolkozol, igazad van. Koszonom
7
Kedves Erika! Hogy is kezdjem.Először is nem kívánom neked, hogy elszenvedője légy egy ilyen kapcsolatnak, mert ebben semmi jó nincs. Ez pusztán negatív energia minden résztvevő számára. Nem tudom miért kell az emberek fejét a homokba dugatni. Azt mondod, hogy a szeretői kapcsolat nem játszma, hát akkor mi? A hazugság felelősségvállalást jelent szerinted, elég furcsa elképzelésed van akkor a felelősségről. Szerintem gondold ezt még át párszor. A tudatosság ott kezdődik, hogy megnézem, hogy ez a kisértés miért is jött az életembe? Bele kell tényleg mennem, milyen következményekkel jár ez az egész, kell ennyi embernek sérülnie?Tudod én belementem egy ilyen kapcsolatba, amit ha lehetne kitörölnék a feleségem emlékei közül, mert azt bántottam meg , aki a világon a legfontosabb a számomra. Mindent megteszek, hogy elfeledtessem vele azt a gyenge pillantomat, amikor megtettem, hogy a családom mellett viszonyt alakítottam ki. Semmi másról nem szólt, csak tiszta játszmáról. Hazudtam, hogy megsajnáljon, hogy milyen rossz a házasságom, pedig a párom nélkül nem tartanék ott, ahol vagyok, de én úgy gondoltam, hogy ezt csak magamnak köszönhetem. Amit én látok, hogy hozzám hasonlóan más vezető kollégáim is ebben a tévedésben élnek és a családjuk mellett ott vannak a szeretőik. Tényleg azt hiszed, hogy ezek igaz szerelmek? Természetesen elhiszem neked, hogy biztos vannak benne igaz szerelmek, de a valóság nem ezt a képet mutatja. Munkádhoz további sok sikert kívánok!
6
Előszöris: köszönöm. Szeretem az irásaidat. Szerintem pártatlan. (Mariska88-nak külön: nem baromság, nem erkölcstelenség - de nyilván véleménye lehet) Én 3 éve "szerető" vagyok - útálom ezt a szót! Egy éve elhagytam a férjem, de ő a feleségét nem. Vagyis inkább a vagyonát nem. Tudom,h engem szeret. Szenvedünk is eleget. Most épp én -ismét- be akarom fejezni. Lesz e erőm nem tudom ???? Soha ennyire senkit nem szerettem, s tudom, h különleges a mi kapcsolatunk. Persze gondolom mindenki ezt állitja a sajátjáról. S igy is van,ha úgy érzi. Egyikünk sem kereste ezt a kapcsolatot. Igy alakult. Nem bánom. Csak fáj. Nagyon.
5
Gratulálok a cikkhez, hihetetlen jól leírtad minden szereplő szemszögéből, sokat segített nekem is. Köszönöm, hogy olvashatom a cikkeidet, csodálatosak! :)
4
Nekem tetszik a cikk - és tényleg pártatlan, ezt külön köszönöm "mindkét oldal" nevében. Nekem - az én mostani élethelyzetemben - ez most sokat segített, "a legjobbkor jött"... :-) Elgondolkodtatott, engedett rálátni önmagamra - "az egyik oldalra", amiben épp benne vagyok, már több, mint egy éve... Egy kívülálló, pártatlan ember szemével "látni" a saját helyzetemet teljesen más, új szemszögbe helyezte a dolgot - és ez HATALMAS SEGÍTSÉG számomra! Köszönöm! :-)
3
Nagyon egyet értek a soraival. Szerelmi sok szögben éltem évekig, először én voltam, aztàn jött mellettem egy feleség és még egy szerető. Közben volt még 5 alkalmi kapcsolata, olyan "beugrós" időközönként... Így a stàtuszom mindig vàltozott... Most ott tartok, ha jön jó, ha nem úgyis jó. Minden egyes sora igaz, àtéltem. Csak gratulàlni tudok a szépen összeszedett, gondolat menetéhez, soraihoz! Köszönöm! Tovàbbi sok sikert kívànok Önnek!
2
Némethi Erika
2016. 01. 24. 21:51
Attól függ, mit olvasol ki a cikkből, mert a cikk egyik oldal felé sem hajlik. Azonban minden szereplő ember, és érzőek, így mindegyikük érzéseit meg tudom érteni, elítélni viszont egyiküket sem. Így nem is tudom, melyik ponton botránkozhattál meg, mit érthettél így fájdalmasnak. Nagyon szívesen beszélgetek veled, hogy könnyebb legyen a te terhed, állj bármelyik szerepben is! <3
1
ezt a baromságot! gratulálok! szép erkölcsi sugallat. cőőőőő

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign