feb29

Amikor a férfi szenved...

Címkék: szeretetszenvedegófélelempárkapcsolat

Nem voltam még férfi - ez életemben - így pontosan nem éltem át hogyan éreznek ők, de ahogyan a férfi vendégeim beavattak titkaikba, különös dolgoknak lehettem szemtanúja.

A férfiak is szenvednek, ha elhagyják őket. Szenvednek, ha a nő nem tudja elfogadni őket. Félnek, hogy nem tudnak eleget nyújtani, és összetörnek, ha úgy érzik, hogy nem szeretik őket. Azonban mégis mások, és főleg abban mások, ahogyan értelmezik mindazt, amit a nő sugárzik feléjük. 

A legtöbbször a nő nem is sejti, hogy egy-egy gesztusa, elvárása, mondata, milyen más értelmet nyer a férfi olvasatában. Erről pedig viccek tucatja szól, mégis: "éles helyzetben" valahogy alábbhagy a humorérzék, és elfelejtjük egymás szemével látni a világot.

Összegyűjtöttem néhány vonást abból, ahogyan a férfiakat láttam - szenvedni. Itt állnak a félelmeik, itt a gyötrelmeik indoka, és tetteik háttere. Nincs más dolgod, mint átnézni, és talán így jobban megérteni, mi zajlik bennük, és könnyebben magyarázatra lelsz arról is, hogy kettőtök kapcsolata hogyan lehet sokkal jobb.

Előre szólok, neminden férfi ilyen vagy olyan., Ez nem egy "használati utasítás", hanem ez egyszerűen egy körkép ahhoz, hogy jobban értsd a férfit, a párodat, a kapcsolataidat!

Olvass tovább!

Amikor a férfi szenved...

Azt hinnéd, hogy ha a férfi akar valamit, akkor azért tűzön-vízen átkel. Lehet, hogy vannak ilyen "lovagok" (azt hiszem, a tűz jegyűek lehetnek ilyenek: a kosok, oroszlánok, nyilasok)

A többségük azonban erre egyre inkább rácáfol. Ők is emberek, és nem mind egyformák.
Többségük nem verseng, nem harcol meg. Ha elhitetted ugyanis a férfival, hogy ő "kevés" neked, akkor többségük szomorúan elenged. Fájó szívvel fogja végig nézni, ahogy kilépsz az életéből, és hosszú hosszú ideig fogja bánni, hogy ezt ő hagyta. 

1. A férfi, aki nem "kötődik":

Ült a kanapén, és törölgette a szemét. Én is meghatódtam ebben, ahogyan a 45 éves, sármos férfi elgyengült. Azt mondta: "nem tudok kötődni!". 
Kérdeztem, hogy ezt ki mondta neki. Azt válaszolta: "a barátnőm, aki 3 hónapja elhagyott."
Ránéztem és visszakérdeztem: "Szerinted te nem tudsz kötődni? Te? Aki 3 hónappal a szakítás után itt ülsz a kanapén és törölgeted a könnyeidet egy lány után, aki talán árkon-bokron túl jár már?"

Kikerekedett a szeme. Azt hiszem, ő is belátta, hogy olyasmit hitt el, ami nincs is. Aztán azon dolgoztunk, hogy tulajdonképpen mit is szeretne.... visszakapni az elvesztett boldogságot, a nőt.

Nagyon érdekes: ha nő jön hozzám, az többnyire azért jön, hogy el tudjon engedni egy ragaszkodást, egy birtoklást egy férfi iránt, és tudjon szabadon, fájdalom nélkül szeretni. Ha férfi jön, akkor az többnyire azért jön, hogy segítsek neki, hogyan hódíthatná vissza az elveszített kedvesét!

2. A férfi, aki nem hív, nekeres, mert "kevés" lett neked:

A férfi ült velem szemben és azt mondta: "1 hónapig nem volt köztünk semmi kommunikáció. Befordultam, nagyon szenvedtem."
Akkor miért nem kerested a párodat: "mert azt hittem, vissza fog utasítani, és ha újra elküld, azt már nem viselem el". 
Én: "De hiszen most sincs kapcsolat épp, akkor hogyan lehetne ez rosszabb?"
Ő: "Tudom, de így már kezdem kiheverni. Ráadásul úgy hiszem, ha én jelentkezem az olyan lesz, mintha beismerném, hogy gyenge vagyok
Én: "Vajon miért hiszed, hogy elutasítana?"
Ő: "Nem vagyok szerethető, nem vagyok elég intellgens vagy érdekes neki"
Én: "ezt ő mondta neked?"
Ő: "nem, ezt én látom így."

Értem.
Valójában csendben és kukán várni a semmit, vagy az elmúlást, egyenlő azzal, hogy az ember bezárja  magát. Nem az a gyengeség jele, hogy az ember odaáll a másik elé, vállalva önmagát és az érzéseit,  és azt mondja: "szeretlek", hanem  az, ha így enged a félelmeinek és botorkál a sötétben a pofonoktól tartva, miközben valahol puszival várnák."

Nem azt mondom, hogy elébe kell menni az arcul csapásoknak, hanem azt, hogy ha nem tesz semmit, azzal nem-semmit-tett, hanem csak süllyed. Van olyan, amikor a szinten maradáshoz is tettekre van szükség, méghozzá olyanokra, amikben a félelmeink felvállalásával bele állunk a szerepünkbe, amit magunknak osztottunk.

A férfi úgy hiszi, tökéletes meggyőződése, hogy ő kevés lesz a nőnek hosszú távon. Ezért nem akar mélyebben bonyolódni a kapcsolatba. Picit eddig is távol tartotta magát puszta önvédelemből: hogy ne kaphassa meg a fejéhez újra és újra, hogy ő nem elég jó. Persze épp így lesz kevés valójában, amit adni tud. Ezt a párhuzamot azonban nem mindig látja. 

A nő ilyenkor úgy hiszi: a férfi gyáva, fél vállalni önmagát, fél beleállni az életébe, menekül - és lehet ebben igaza.  A nő ugyanis épp arra vár, hogy a férfi elé álljon, és vállalva minden eddigi hibáját, majd elmondja valódi érzéseit.

A férfi pedig ezt - amire a nő vágyik - gyengeségként értékeli. A férfi-léthez hozzátartozik, hogy nem beszélnek az érzéseikről, hogy a problémákat csendben és egyedül emésztik, és hogy nem terhelnek a saját bajukkal egy nőt. A férfi megpróbál ésszel döntést hozni, és mélyre temeti magában az érzéseit. Elfojtja azokat. Ahogyan mondani szoktam: befordul magába, de nem azért, hogy feldolgozza az őt ért hatásokat, hanem épp fordítva: azért, hogy kizárja azokat. Csakhogy a saját érzései elől a férfi sem tud menekülni. Se bezárni (elfojtani), se kizárni nem tudja azokat. 

Ezért van az, hogy egy szakítás, vita vagy csalódás után a nő és a férfi egészen másképp viselkednek.

A nő azonnal romjaivá lesz, összetörik, zokog, sír, kibeszéli a barátnőivel, álmatlanul forgólódik, szenved... aztán, ahogyan a  feszültséget lassan kiadja és egyre inkább szabadul fel az életenergiája, úgy kezd nyitni: új frizura, új ruhák, új hobbik, új célok felé.

A férfi a szakítás után közvetlenül bezárja magába a fájdalmat. Úgy hiszi, az a probléma, ami nincs szem előtt, nem is létezik. Bulizik, csajozik, iszik, él... majd, ahogyan az elfojtások a mélyben egyre gyötrőbbé duzzadva kitörni akarnak, ő is összeomlik.
A nő már épp talpra áll, amikor a férfi valójában összeomlik. Ezért szoktuk azt látni, hogy a férfi akkor búslakodik már, amikor már késő, és amikor a nő már rég egy másik kapcsolatról szövögeti az álmait.

Persze, jó sok példa van arra is, hogy van ilyenkor még visszaút, újra egymásra találhatnak. Ehhez az kell azonban, hogy a mind a 2 fél félre tegye a saját félelmeit a párkapcsolatban, és a "saját vélt igazától" hátrébb lépve igazán kíváncsi legyen a másik fél igazára és érzéseire is. A szeretet és az elfogadás kéz a kézben járnak. 

3. A férfi, aki szembe néz veled, és nem fojtja el az érzéseit:

Vannak olyan férfiak is, akik vállalják, ha sajog a szívük, és olyan nehezen viselik ezt, hogy azonnal akarnak gyógyírt rá. Ők megjelennek, törekszenek, küzdenek, ígérnek, tesznek, letérdelnek, virágot szórnak eléd.

Korántsem biztos, hogy nagyobb szeretet vagy mélyebb érzés munkál bennük, mint azokban, akikről fentebb szó volt, egyszerűen csak látványosabb és gyorsabb náluk a törekvés a dolgok helyreállítására. Ők ilyenek. 

Egyik férfi sem jobb, vagy rosszabb, egyik sem szeret kevésbé vagy jobban, csak mások. Az azonban, hogy a te kedvesed milyen, az egy tükör lehet számodra is. A férfi, akit megbélyegzel azzal, hogy nem tud kötődni, tükröd lehet abban, hogy te vajon mennyire tudod elfogadni őt. Ha ő nem meri átadni magát a kapcsolatnak, akkor nézz magadba, vajon te mennyire is teszed rá a kapcsolat terheit, és te mennyire tőle várod a nagy változásokat. Vajon te önmagadban hiszel-e eléggé. 

4. A barátzóna... "legyünk eztán barátok"

A nő gyakran megajánlja ezt a lehetőséget, de nem azért, mert nem szereti a férfit, hanem épp ellenkezőleg: ő szereti, és csak azzal, hogy a pár-kapcsolat megfeneklik, még az érzések nem hűlnek ki. Aki a szakítás után nem érez szeretetet a párja iránt, annak érdemes elgondolkodnia azon, hogy addig vajon kit szeretett és tudott-e szeretni igazán. A szeretet ugyanis csak úgy nem száll el, nem szűnik meg, csak a minősége, intenzitása és a hozzá társított elvárások változnak meg.

Találkoztam férfival, aki a "barátzónába" örömmel belement, mert ő is szívesen marad így a nő közelében. Érdekli, mi történik a nővel, és így közelről barátként többet adhatnak egymásnak, mint a távolból sehogyan...

De találkoztam olyan férfival is, aki erre ezt mondta: "nem leszek a barátja. Ha nem lehet az enyém, akkor sehogyan se maradjon kapcsolatban velem"..... (én rád bízom, kedves olvasó, hogy te ezt hogyan értékeled. :)

Egy tanulság mindeképpen van:

A férfi is az érzelmei szerint él. Az elme, az ész gyakrabban szorítja ki nála a szívteret, de előbb-utóbb ő is fontosnak érzi a szíve szavát, a valódi érzéseit. A férfi nehezebben jut el ide, mert neki más a szerepe, neki mást tanítottak. Neki vezetni, tervezni, alkotni, teremteni kell, és ezekkel gondoskodni. Arra, hogy a melegséget, az érzelmeket, a szeretet áramoltassa, arra a nő képesebb. A nő segítse hát a férfit ebben! A segítség pedig soha nem a kiokosítás vagy a számonkérés, hiszti legyen, mert ezek olyan érzelmi háborúk, amiktől a férfi elmenekül. A nő azzal tud segíteni, ha a nőiségét használja: ha elfogadó, ha szeret, ha kérdez és ha a mintát mutatja, melyet a férfi követhet. 

Drukkolok neked, kívánok egy fantasztikus utazást önmagad megismerése felé, a tudatosodásod útján! Ismerd meg, fedezd fel önmagad és a benned rejlő erőket és csodákat! Élvezd a jelent, a szerelmet, és a kapcsolódásaidat! 

Ha úgy érzed, egyedül nehéz, és szívesen indulsz el a kalandra a segítségemmel, és még néhány hozzád hasonló társsal, akkor olvass itt tovább:

https://tundersziv.hu/szeretet-kurzus

Korábbi hozzászólások

31
Csak szeretném megragadni az újabb alkalmat, hogy tanúságot tegyek arról, mit tett értem ez a nagyszerű varázsló, Voodoo Lord. Amikor először kapcsolatba léptem vele, segített helyreállítani a békét, a szeretetet és a boldogságot a házasságomban azáltal, hogy teherbe ejtett, a férjem pedig abbahagyta a csalást, és elkezdett felelősségteljesen viselkedni. És most éppen arra késztette a férjemet, hogy megkapja a régóta esedékes előléptetését a munkahelyén, egyéb juttatásokkal együtt. Most a boldogság egy újabb szintje a családomban ennek a nagyszerű, erőteljes és hatékony varázslónak köszönhetően. Vedd fel vele a kapcsolatot most, és kérj tőle segítséget az elérhetőségeivel kapcsolatban voodooconnect60@gmail.com használhatod a whatsappot is + 234 8097014925... Csodákra képes, már másodszor is csodát tett velem.
30
Lantos Emese
2023. 12. 10. 07:52
Az elmúlt négy évben (HERPES VÍRUS) szenvedek, és állandó fájdalmaim voltak, különösen a magánéletemben. Az első évben hittem Istenben, hogy egyszer meggyógyulok. Ez a betegség elkezdett keringeni az egész testemben, és az orvosomtól kaptam kezelést, néhány hete kerestem az interneten, hátha kapok információt a betegség megelőzésével kapcsolatban, keresésem során láttam valakinek a vallomását. akit (HERPES VÍRUS) egy voodoo lord nevű férfi gyógyított meg, és megadta ennek a férfinak az e-mail címét és WhatsApp számát, és azt tanácsolta a súlyos betegségben szenvedőknek, hogy vegyék fel vele a kapcsolatot, hogy segített neki meggyógyítani a rákot több mint 5 évvel ezelőtt, és a rákot. soha nem jött vissza, és teljesen meggyógyult. Ezért írtam a voodoo lordnak, és elmondtam neki (HERPES VÍRUSOM) azt mondta, ne aggódjak, hogy meg fogok gyógyulni. Soha nem hittem el, de próbát kellett vállalnom, mert nagyra értékelem az életemet, az egészségemet és a kényelmemet. Az összes eljárás és gyógymód után, amit ez az ember adott nekem, néhány héttel később változásokat kezdtem tapasztalni az egész testemben, és a voodoo Lord biztosított arról, hogy meggyógyultam. Egy idő után elmentem az orvosomhoz a kórházban, hogy megerősítsem, meggyógyultam-e végre, és orvosilag megerősítették, hogy meggyógyultam, és az orvosom nagyon meglepődött. Szóval bátran tanácsolhatom minden szervezetnek, aki bármilyen betegséggel küzd, hogy lépjen kapcsolatba a voodoo lorddal. E-mail:::: voodooconnect60@gmail.com, WhatsApp: +2348097014925
29
A szerelem akkor szép, ha van valaki, aki kiegészíti. Voodoo Lord egy igazi varázsló, és egy nagyon egyedi és erős ember, akinek bölcsessége van. Nem tudtam teherbe esni, mert termékenységi problémáim voltak. A férjem emiatt vált el tőlem. Annyira aggódtam, mindig sírtam, és még az öngyilkosságon is gondolkodtam, de egy barátom bemutatott Voodoo Lordnak, aki szintén segített neki megoldani a saját problémáját. Megadta az e-mail címét, felvettem vele a kapcsolatot és mindent elmagyaráztam. Biztosított, hogy segíteni fog, hogy ne aggódjak. A Voodoo Lord örömet hozott az életembe és a családomba, visszahozta hozzám a férjemet lelki erejével, teherbe ejtett, különleges erejével meggyógyította a nővérem rákot. Voodoo Lord valóban tehetséges, és nagyon jó ember, aki igazán tudja, hogyan kell elvégezni a munkáját. Ha nem Voodoo Lord, az életem romokban hever. Köszönöm szépen Voodoo Lord, soha nem fogom abbahagyni arról beszélni, hogy milyen nagyszerű és hatalmas vagy. Szavakkal nem lehet kifejezni, milyen jót tettél értem és a családomért, és úgy gondolom, hogy a szavak nem lesznek elegendőek a jó és nagyszerű munkád leírására. Ha spirituális segítségre van szüksége, miért nem futhat a Voodoo Lordhoz, forduljon hozzá az e-mail-címén: voodooconnect60@gmail.com vagy a Whatsapp +234 8097014925 telefonszámon, és ő segíteni fog. A Voodoo Lord ártalmatlan, biztonságos és megbízható, ezért forduljon hozzá most, hogy megoldja bármilyen problémáját.
28
Ha igazán szereted az exedet, és vissza akarod kapni, függetlenül a szakítás okától, politikai hatalomra vágysz, meg akarsz gyógyulni bármilyen betegségből. Bármi legyen is a helyzete, lépjen kapcsolatba a „Voodoo Lord”-val a „voodooconnect60@gmail.com” címen, hogy megoldásokat találjon a problémáira... és sok csodálatos és rendkívül hétköznapi dolgot csinált... Ha saját tanúvallomását szeretné megszerezni, lépjen kapcsolatba a voodoo Lorddal a (voodooconnect60@gmail.com) címen, vagy felveheti vele a kapcsolatot Whatsappon keresztül (+234-8097014925), és egy próba meg fogja győzni. ..
27
Dr, frank owen
2023. 10. 30. 10:01
Sosem tudtam, hogy az embereknek még mindig van ereje, és képesek megtörténni. az életet. Egy barátom mesélte, hogy látott néhány tanúvallomást egy varázslóról, akit Dr. őszintén szólva négy napon belül vissza tudja hozni szeretőjét, kinevettem, és azt mondtam, nem érdekel, de a barátom irántam érzett szeretete miatt konzultált. a nagypap a nevemben, és legnagyobb meglepetésemre négy nap után a feleségem hívott fel három hónap után először, hogy hiányzom, és nagyon sajnál mindent, amivel átéltem. Visszajött hozzám, most boldogok vagyunk együtt. Még mindig nem hiszem el, mert nagyon hihetetlen. Köszönöm Dr. Frank owennek, hogy visszahozta a szeretőmet és kedves barátomat is, aki közbenjárt a nevemben mindenkiért, akinek szüksége lehet ennek a nagyszerű papnak a segítségére. e-mail címe (frankowen149@gmail.com) vagy WhatsApp +2349067914983 további információért.
26
Békés Mónika Katalin
2021. 11. 13. 19:15
Sziasztok, Tud valaki most éppen egy férfi tanácsa kellene aki segítene nekem egy 32 éves srácrol lenne szó és egy helyen dolgozok vele barátok voltunk tovább is leíróm mi a történetem csak tanácsot egy sráctol kaphatok?? Nagyon szomorú vagyok
25
Váradi Dávid
2021. 10. 02. 20:32
Szeretnék mutatni akkor egy új helyzetet:Én 23 éves vagyok. A volt párom 28. Van 2 közös gyermekünk: a lányunk 3 éves lesz. A fiúnk pedig 2.Kb 4 hónapja még együtt éltünk.megcsalt. én utána elköltöztem. De támogattam őket és azt akartam forduljon vissza. Nem. Új kapcsolatba kezdett. Engem ez nagyon bánt. Fáj. És minden nap szenvedek. Mar kezdem elfogadni h nem tudnám ezeket a hónapokat megbocsáltani. Mindvégig 2-3 naponta találkozott ezzel a fiúval sokszor hazudott nekem róla. Nem vállalta fel. De ők egymásnak azt mondják szeretik egymást. És én próbáltam minden nap egy kicsit ott lenni vele és a gyerekekkel. H lássa szeretem. Most bukott le nem rég megint,hogy még mindig vele van. Mikor azt hittem kezdünk normális kapcsolatba kerülni. Nem találom a helyem. Nem tudom,mi lehet fontosabb annál az életben,hogy az ember egy boldog családot alapitson. Hinni tudjon ebben. És ezt akarja. Ugy erzem nem szeretett engem igazan. Es h a gyerekeket is megbanta. De eljatsza ezt az anya szerepet ha mar vallalta oket. Es ez neki megterhelo. Sokszor hagytam magara. Millio hibat vetettem. De el soha nem tudtam engedni. Nem hiszem h egy masik ember fontosabb lehet. De ugy tunik nekem h most h vele van erzi jol magat. Mikor nem volt vele mert a masik fel nemet mondott neki ivasba kezdett es sirt. En voltam ott vele ot megnyugtatni es agyba tenni. De sosem egyezett bele h vele es a gyerekekkel aludhassak. Szerintem atleptunk egy olyan pontot ahol o lemondott rolam es mas utan nezett. Akivel ugy tunik szeretik egymast. Nem tudok tovabb lepni nincsenek barataim es nincsenek lanyok sem. Semmi. Csak en. Se csalad se barat. Senki. Egyedul kell boldogulnom ezzel a helyzettel. De ugy erzem mikor probalnek tenni ertuk akkor o csak azt latja bele ebbe h a gyerekekert ezt kell tennem ez a normalis. Es o mar el tudna fogadni ha lenne valakim. Velem van a baj azert mert nem tudok tovabb lepni? En ebbe a csaladba szerettem bele. En bele szerettem ebbe a lanyba. Hibaival egyutt. Meg az 1000.kés szuras utan is azt mondtam neki h adjon nekem egy eselyt. Letiltottam miutan tegnap lebukott. De most is az jar a fejemben h h lehet h o ennyire semmibe nez. Es ledegradal mint ferfit. Nem tud mar ram ugy nezni soha. Nem szeret es mar nem is fog . Ezt mondja. Hogyan? Miert? Mi olyat tettem ami megbocsalthatatlan? Miert nem oldottuk meg? Miert hazudott honapokig nekem? Miert en voltam a segitseg neki mikor penzre volt szuksege miert nem az akit szeret? En meg itt vagyok es mivel oket segitem ez ugye nekem termeszetes mert meg mindig csaladkent tekintettem magunkra. A szenvedes nem kifejezes. Vegtelen magany. Tul erzekenyseg. Lelki faradtsag amit latok. Nem tudom h szerezzek baratokat. Vagy akar lanyt. H mas fele tudjak fordulni es kozonyosen tudjak gondolkodni. Azonnal felvallaltam az erzeseimet. Amit tudtam azon kivul h verekszem vagy barmi balhet csinalok. Azon kivul vele szemben igyekeztem kimutatni h nem akarok nelkule elni. Megis a masikat valasztotta. Faj. Csalodott vagyok. Pedig probaltam elfogadni az allaspontjat megsem tudtam tovabb turni azokat az aljas huzasokat. H bant. Eszmeletlen kozombosen.
24
Elhagyott bennünket 3 éve... Titkos kapcsolatokban bonyolódott... Most hogy már nem reménykedek... Lezártam felé a kapcsolatot, a gyermekünket hívja és üzenget...pl.itt és itt akció van... Sat sat... De én egyáltalán nem akarok a gyerek dolgain kívül semmiféle kommunikációra... Nem kérek tőle semmi féle segítséget, hiszen idáig is egyedül voltam a problémákban... Miért teszi mindezt ha így viselkedett velünk? Hitegetett hogy visszajön, miközben semmit nem tett azért hogy újra egy család legyünk...
23
Úgy kell a nőnek a férfi, mint halnak a bicikli. Olvashattuk korábban.2020-ban már kevés az, amire, amihez egy férfire van szükség. Még a hűtőt is felviszik a negyedikre.A nők elférfiasodtak, a férfiakat pedig visszazavarták a gyerekkorba. Nem ragozom, ennek irodalma tengernyi.Egy randi, egy kapcsolat nem egy élmény. Nem egy cukormentes, pezsgő, gyümölcs ízű koktél. Azon dolgozni kellene.Nem mindegy, az elfogadás minősége: "elfogadom azokkal együtt, hogy ..." vagy "elfogadom annak ellenére, hogy...."Persze, lehet hajszolni az egzisztenciális jegyeket is. Ám ne felejtsük el, a sírás az sírás. Prémium kategóriás autóban is, gyalog is.Amíg a pasi kamuzik, amíg a nő hazudik és színlel, addig marad a dildó, a kurvázás, a jégkrém, és a sör.
22
Örülök, hogy itt megoszthatom tapasztalataimat és bizonyságomat arról, hogy hogyan kaptam segítséget Dr. Ogundele-tól. Shelley Hanes asszony vagyok, Texas, USA. Házasságom után szép család volt; 6 évig voltam feleségül a férjemmel, és hirtelen egy másik nő került a képbe, amelyet a férjem szeretett engem, mielőtt elkezdett velem veszekedni, annyira bántalmazott, hogy amikor megpróbálom elmondani neki az igazságot arról, hogy úgy érzi, és hogy mit csinál, nem megfelelő a család számára, nagyon mérges lesz, és bármire megüt, amit lát körülötte. de még mindig szívemmel szerettem őt annak ellenére, hogy mindent megtett, és minden áron vissza akartam. aztán válási kérelmet nyújtott be, egész életem széttöredezett, és nem tudtam, mit kell tennem ...... kiment a házból, és 3 évre elhagyott engem és a gyerekeket. Tehát egy nagyon közeli barátom elbeszélte nekem Dr. Ogundele szerelmi varázslatát, hogy visszaszerezzék a férjem, és Dr. Ogundele szerelmi varázslatot is felhasznál arra, hogy visszaszerezze korábbi barátját, aki korábban elhagyta. És azt mondta, hogy nagyon elégedettek a kapcsolatokkal. És bemutatta nekem a varázslógombot, először meglepődtem és megijedtem, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Bár nem hisztem mindazokban a dolgokban, amikor elkészítette a speciális imákat és elmondta a varázslatot, annyira meglepett voltam, hogy 24 óra múlva a férjem visszatért és könyörgött bocsánatért, és felismerte a hibáit, csak nem tudtam elhinni, egyébként most együtt vagyunk, és most már egy nagy, boldog család vagyunk, mint régen. Megállapodást kötöttem Dr. Ogundele-val az emberek jó munkájáról való tájékoztatása érdekében, ezért ha bármilyen segítségre van szüksége, javaslom, hogy vegye fel a kapcsolatot Dr. Ogundele e-mail címével: ogundeletempleofsolution@gmail.com, valamint a WhatsApp vagy a Viver Chattel: +27638836445.
21
Pitrikné Széll Ágnes
2019. 10. 16. 10:36
köszönöm :)
20
köszönöm :)
19
köszönöm :)
18
Nemrég láttam egy bizonyságot valamilyen helyesíróról egy látogatott blogban, ahol kapcsolattartási és randevú-tanácsadási problémákat vettem fel, mert komoly problémák voltak a barátnőmmel, és hat hónapja voltunk randevúban, ő csak hirtelen megváltozott, visszatért a hívásaim, csalni kezdett, oly sokféle módon bántott engem, amire soha nem gondoltam, és gondoltam, hogy talán valamiféle kétségbeesésből kell kipróbálnom .. és felvettem a kapcsolatot velük..Először minden álomszerűnek és hihetetlennek tűnt, konzultációik és megoldásuk egy kicsit könnyű és furcsa volt, és féltem egy kicsit, mert hallottam és hallottam sok történetet a hamis varázslókról, a csalásokról, és soha nem hittem a varázslatban .. játszottam egy kis reménytel és A hit és nekem néhány dolgot elküldtek mindent követően, és úgy működött, mint egy csoda, minden egy új irányba ment, azt hiszem, minden jóhiszeműség késztette, hogy olvastam azt a konkrét posztot abban a hűséges napon..Remélem, hogy másokat is tudnak segíteni az emberek is mint egy kicsit, és mindent megszereztem, amit a feleségemnek, a családomnak és az életemnek kívántam, a címük megtörtént; alabahomeofsolution@gmail.com vagy CALL / WHATTSAPP: +2348112627960
17
köszönöm :)
16
Valóban így van.Én most ilyen helyzetben vagyok nemtudja a férfi mit akar ,aki nem rég lépet ki egy pár éves kapcsolatból egyszer magához húz egyszer meg eltaszít.
15
Mi lett a történet folytatása?
14
Köszönöm szépen a tartalmas gondolatokat! Jómagam úgy látom, hogy a férfi "típusok" meghatározása ennél azért bonyolultabb, összetettebb képet mutat, Egy ami bizonyos, hogy a mostani életünk telefon nyomkodós, telefont bambuló, híreket szüntelenül posztoló világa nincs kedvező hatással az érzéseinkre. Miért is? Hiszen az emberek többsége, ha lehetne még több dolgot megosztana másokkal saját életéről, miközben vágyik arra, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott élete legyen. Egyre kevesebb az igényes kommunikáció, egyre több a ki nem mondott szó és gondolat... "Az igazi boldogság néma, mint a harmatcsepp közepe, mint a titkos vágy, melyet nem kiált el senki." /Fekete István/
13
FÜLÖP XÉNIA
2019. 07. 29. 15:34
Nem írok többet, mert már jól vagyok :)Köszönöm.
12
12 éves házasság után, én és a férjem egy veszekedésbe vagy a másikba, amíg végül el nem hagyott, és Kaliforniába költözött, hogy egy másik nővel jöjjön. Úgy éreztem, az életem véget ért, és a gyerekeim azt hitték, hogy soha többé nem fogják látni az apjukat. Megpróbáltam erősnek lenni a gyerekek számára, de nem tudtam irányítani a szívemet kínáló fájdalmat, a szívem tele volt bánatokkal és fájdalmakkal, mert igazán szerelmes voltam a férjemmel. Minden nap és éjszaka azt hiszem, és mindig szeretném, ha visszajönne hozzám, nagyon aggódtam, és segítségre volt szükségem, ezért kerestem a segítséget online, és találkoztam egy olyan weboldallal, amely azt javasolta, hogy dr. . Szóval úgy éreztem, meg kell adnom neki. Vettem kapcsolatba vele, és elmondta, mit tegyek, és azt csináltam, aztán egy szerelmi varázslatot tett nekem. 24 órával később a férjem igazán hívott, és elmondta, hogy annyira hiányzik engem és a gyerekeket, olyan csodálatos! Így jött vissza ugyanazon a napon, sok szeretettel és örömmel, és bocsánatot kért a hibájáért, és a fájdalomért, amit nekem és a gyerekeknek okozott. Akkor ettől a naptól kezdve a házasságunk erősebb volt, mint korábban, minden köszönet Dr Michaelnek. annyira hatalmas, és úgy döntöttem, hogy megosztom a történetemet az interneten, hogy Dr.michael valódi varázslatgolyó, aki mindig imádkozni fogok, hogy sokáig élhessek, hogy segítsen gyermekeinek a bajban, ha itt vagy, és szüksége van az ex szeretőre vissza vagy mentse el a házasságát. Ne sírj tovább, lépjen kapcsolatba ezzel a hatalmas varázslóval, Drmichaelrel. Itt van a kapcsolata: Hívja / WhatsApp him: +2348121742613, E-mailben küldje el neki: drmichaelspellcaster@gmail.com
11
Már 3 éve legjobb barátnői kapcsolatban vagyok, szeretném tisztázni az érzéseket, nem vevő rá tavaly szeptembertől halogatja megbeszéléstÉs kinoz ez a fájdalom nagyonIgy előbb utóbb vége lesz örök barátságnak
10
Elszeretném mondani az én esetemet, hátha vagy egy tanácsra akadok vagy másoknak tudok ebből egy tanácsot nyújtani. 36 éves nő vagyok, 1 gyerekes anyuka, egyedülálló, stabil anyagi helyzettel. A sztorimat azzal kezdeném, hogy a tavaj kb.fél éves kapcsolatban vagy max 8 hó kapcsoltban voltam egy narcisztikus, önző magát szerető férfivel, aki minden áron pszichésen tönkre akart tenni, és meg is tette, odáig jutottam hogy minden honnan leblokkoltam, se hívni nem tud de sem szociális hálózaton megkapni. A lelki világom , egyéniségem , önképem csorbult, megsemmisült, odáig ,hogy már én nem tudom ki vagyok. Mit tettem utána, hogy elfelejtsem örökre: az én taktikám az volt ,hogy eltereljem a figyelmem amikor egyedül vagyok ,pl este. Feliratkoztam a Randivonalra. Egy társkereső oldalra, nem fizettem tagságdijt. Azt akartam megtudni mi a fészkes fene kell egy +30 éves férfinek??? Mert ha a nő talpraesett, csínos, bajos ,normális, keresztęny, van hítvilága, jó munkahelye, stabil anyagilag, művelt is és 24 h anya is , egyedülálló, minden a pakliban, akkor mért mégse jó? Mért kell neki többet mutasson? Mi az a több ami egy férfinek kell?? Nem azért iratkoztam fel ,hogy randizzak, sosem tudtam randizni ,sőt idegennel találkozni. Nem az én világom ez.Higgyétek el egy pár hülyét leszámítva, teljesen ledöbbentem. Pozitív hatás ért. Nem részletezem, mert nincs idő, senkivel sem találkoztam csak írtam ha de ha láttam benne valami mást. Két hónap telt el és én már úgy voltam ,hogy hagyjuk itt nem lehet kapcsolatot építeni, mert én kolozsvári vagyok a többsége magyarországi. Távolság, meg stb. Egyik reggel egy üzenetet kapok egy helyes pasitól. Ahogyan bemutatkozott ,ahogy megszólított, ahogyan kifejezte magát, teljesen "levett" a lábamról. És meglepetésre neki igen válaszoltam azonnal. Ez volt okt.3 -án , 20 -án össze is jöttünk, most is tart. Szóval mit akarok ezzel kihozni, hogy ahogyan egy férfi bemutatkozik annak nagy eredménye van. Azt is elmondom ,hogy fél éve pszichológushoz ,mert segítségre volt szükségem azt amit bennem elcseszett visszakapjam és egy új kapcsoltban meglegyen. Ebben a jelenlegi párom nagyon segített, azt amit még én sem láttam magamban ő látta, és állandóan csak a pozitívat látja bennem.De, itt térjek a lényegre. Van a DE.Páromat nevezni fogom ál néven. Édes.Édes 3 gyerekes apuka, még nem tud elválni, húzódik a tárgyalás... neje mindenben megakadályozza, nem egyedi a gyerekek közelében stb, habár az én lányom aki 11, azt mondta amikor legelőször meglátta Édest, hogy anya bárcsak ilyen pasim legyen amikor felnövök meg hogy megfogtad Isten lábát. Egy végre normális pasi. De, itt jön az ami engem bánt. Kapok egy normális pasit , megpróbáljuk egyeztetni a találkozást 2-3 hetente, de megint a de, egyszerűen a sok lelki sérelmek miatt a házasságából, a gyerekeivel nem tudja tartani a kapcsolatot, a sok feszültség miatt, nem mer kinyílni ,fél, hogy azt a stresszt amin keresztül megy át adja nekem, hazudik saját magának, hogy nem szerelmes belém ,meg hogy ő nem tett túl a múltján, mikor almában Ciprusban azt mondta mielőtt elaludna, hogy Szeretlek, Nyuszi Szeretlek! És maris belealudt. Kiszáll a kocsiból azonnal megfogja a kezem, a szextől a nyitott kommunikációig, az érdeklődési kör, minden passzol. Minden ott van a pakliban, ahogy ölel, beszél ,ahogy a lányommal beszél, hihetetlen, lányok imádja ,még ő is őt. Hányszor együtt sírtunk. De mégis küld máshoz, hogy keresek vkit aki mindig mellettem van, itt közel hozzám. Állandóan máshoz küld, meg azt mondja ,hogy ő nem tudja mit akar. Szó szerint inkább lemond rólam, habár én kimondtam ,hogy én úgy szeretem ahogy van , egy hajszàllját sem változtatnám meg. Nincs ilyan reggel, este ,hogy ne kívánjon szép napot , szép álmokat, hogy milyen jó lenne ha most együtt lennénk. Szóval nem értem már. Akar is meg nem is, szeret is meg nem is. A pszichológusom megmondta ,hogy ő nem vállal fel, elhárítja , nem akarja lekötelezni magát sem ,hogy én várjam meg amíg teljen a házassága , vagyonmegosztás , gyerekek nem oldódnak meg. 3 éve ebben van és nem tudja meddig tart. De kapott most melléje egy nőt aki akarja őt és ő nem vállaja fel .... Engem. Mit csináljak ? Hagyjak időt neki vagy most zárjam le ... Hazudik nekem mert gyáva? Vagy hazudik saját magának? Mindenki azt mondta ,hogy legyek türelmes, ok vagyok ,de 6 hónapja mégis kéne lássa ,hogy én más vagyok , és hogy velem tudna építeni egy jövőt, nekem csak annyi elég lenne ,ha azt mondaná, hogy Nyuszi akarlak téged. Nem értem meg ,hogy mi kell még egy férfinek, mikor nyílik meg egy nő iránt, és érdemes ennyi energiát bele fektetni, ha ő még nem tudja mit akara jövőjével kezdeni. Kérnék tanácsot , mi tevő legyek. Köszönöm előre is, Eni
9
A férjem 2016. október óta ebben a thai nő ketrecében volt. Elfelejtett engem és lányát, imádkoztam és imádkoztam, és Isten válaszolt az imádságomra, összekötve ezzel a nagyszerű segítővel, Dr. John-val. Mindenkinek tudnia kell Dr. John, nem tudom megmondani, mennyi időbe telt, hogy megtaláljam a méltó segítőt, mint Dr. John online, ma nagyon elégedett vagyok és boldog vagyok. Sok varázslót használtam, de egyikük sem tudta visszahozni a férjemet, de Dr. John tett. Miután a varázslat befejeződött, a férjem hazajött, és új életet kezdtünk. Azt akarom, hogy bárki, aki szeretné, hogy szeretője választson dr. John segítségért, mert ő a megfelelő választás. Szerelmi varázslata kiváló volt. Kapcsolatba lépni; matrimonio.de.solutio@gmail.com
8
Üdv Nem tudom mitévő legyek Barátomnal 9 hónapot voltunk együtt nekem volt egy 6 eves kislányom akit bevelt együtt laktunk Majd csak sokat veszekedtunk és mondtam hogy hazajövök lakni és azt mondta így lessz a legjobb ő 22 éves én 25 .Próbáltam visszacsinálni a dolgokat de ő nem akarta beszéltünk és mondta hogy szeret aztán letiltott facebookrol és találkoztunk mert nentem a ruháimért és akkor azt mondta hogy már nem szeret és nem akar többet látni sem aztán azt mondta szeret de nem annyira de csokolgatott azt mondta legyek vidam boldog mert én hercegnő vagyok azt mondta amikor elváltunk hogy nem tudja hogy mitakar és meg csokolt az anyukája nagy szerepet játszik ebben mert biztogatra ellenem de láttam hogy más nővel írkál és hogy találkozni akarnak nem tudom mit tegyek
7
bettina bicskei
2017. 11. 30. 17:38
Megértem,hogy ez a két tipusú ferfi létezik. De vajon honnan tudhatmám hogy az én pasim valóban bele tartozik ebbe a ,nem mutatok ki semmi érzelmi megnyilvánulást, csoportba?. Mi van ha ő képes érzelmek nélkül működni?!
6
lehet újra próbálkozni a férfinak, de vajon hányszor.. mert erőltetni sem szabad a dolgokat. egy idő után nem marad más, mint a távozás, és az elengedés (vagy annak a megpróbálása...)a barátzónát is meg lehet próbálni, de 99%-ban úgyis az a vége, mintha nem lett volna. én is megpróbáltam, de aztán jön a nő részéről az új kapcsolat, és akkor már nem kell a barát. egyszeri szenvedés után a férfi így kétszer szenved, mert a végén már barátnak sem kell. azt gondolná az ember, ahogy idősödik, könnyebben mennek ezek a dolgok, de nem. főleg ha azt érzi, végre ennyi év után megtalálta az "igazit", de aztán a nő meggondolta magát.szóval férfi létemre én is oldásokra járok, hogy valahogy szűnjön meg már ez az érzés, mert elviselhetetlen...
5
udvozollekkerdezni szeretnek...keso hazassag a mienk,ferjem 60 eves en 56.Minden szepen megy koztunk de amikor valamilyen modon szoba kerul a ferjem valamelyik volt kapcsolata,elkezd orjongeni.Mintha torolni akarna a memoriajabol.En ugy erzem,elegge felnottek vagyunk,hogy barmirol beszeljunk. Nehany nagy szerelme fakepnel hagyta,volt aki lerazta es volt akit o hagyott ott. Sajnos csak velem csinalja ezt,masoknak relaxaltan meselt roluk. Miert van ez igy?
4
udvozollekkerdezni szeretnek...keso hazassag a mienk,ferjem 60 eves en 56.Minden szepen megy koztunk de amikor valamilyen modon szoba kerul a ferjem valamelyik volt kapcsolata,elkezd orjongeni.Mintha torolni akarna a memoriajabol.En ugy erzem,elegge felnottek vagyunk,hogy barmirol beszeljunk. Nehany nagy szerelme fakepnel hagyta,volt aki lerazta es volt akit o hagyott ott. Sajnos csak velem csinalja ezt,masoknak relaxaltan meselt roluk. Miert van ez igy?
3
Kedves Erika,Érdeklődve követem a blogodat, sokat tanulok az írásaidból magamról :) Vajon hogyan lehet kezelni azt a bizonyos itt leírt 2. típust? Oké, hogy ő el van akadva, de mit tehetek én? Hátha a következő ilyen kapcsolatom jobban sikerül. Köszönöm előre is a válaszod!
2
sok nö azt hiszi hogy a nök nélkul a világ össze omlik csak azt felejtik ell hogy egymas elfogadása nélkul ez nem müködik aa világ igy kerek
1
balogh lászlóné marton anna
2016. 07. 29. 15:54
Érdekes dolgokat olvastam köszönöm!

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« februárfeb2024 Márciusáprilisápr »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign