ápr04

Honnan töltődik, aki energikus?

Címkék: szeretetszerelemenergiafélelemaggodalom

"Hogy neked mennyi energiád van?! Hogy csinálod?" Vannak, akiknek tényleg elképesztően sok energiájuk van! Mosolyognak, pörögnek, élnek és elégedettek! 

Hogy csinálják? Őket nem "szívja le semmi?"

Szívesen adnak. Ilyenkor mások naívnak bélyegzik őket. :)

Ők csak mosolygnak :) Ugyanis egy egészen más energiában léteznek, mint a kritikusaik.
De, ne szaladjunk így előre! A megoldás később jön!

No, most már érdekel, hogy hogyan tudsz töltődni? 
Honnan tudod az energiádat nyerni, úgy, hogy meg se kottyanjon, ha néha egyesek rádtapadnak, mint energia-forrásra? Persze, ha csak önmagadat ki tudod szolgálni belőle, már elég nagy eredményt könyvelhetsz el?

Honnan veheted hát az energiádat? Hol van benned a "forrás?"

Olvass tovább, izgalmas!

Honnan töltődik, aki energikus?

Ahhoz, hogy lelepleződjön a nagy titok, először is végezz néhány gyors megfigyelést.

Kiket szoktál energikusnak látni?

Ha megfigyeled, azok jutnak sokra egy-egy napjukon, azokból árad a vitalitás, és energia, tetterő, haladás, vidámság, lehetőség és teremtés, akik lelkesek.
Azok pedig, akik panaszkodnak, nyavalyognak, szenvednek, szomorkodnak vagy haragszanak, azok energiát vonnak el tőled.

Kikkel találkozol szívesebben?

Azokkal, akik lelkesek, akikben sok a vidámság, a mosoly, az élet. Igaz? Ha velük vagy, átragad rád a nevetés, a jókedv, az életerő... stb.
Ha olyannal találkozol, aki csak panaszkodik, síránkozik, az tőled is figyelmet kíván, miközben csak panaszt és sírámot ad vissza. Ezzel a te kedved is lankad, az energiád pedig elszökik arra, hogy fenntartsd a figyelmedet és a kapcsolódást a jeleneddel!

E mögött mi lehet? Vajon mi van a lelkesedés mögött?

A lelkesedés egy olyan energia, ami a szerelemhez hasonlít. Egy eufória. Aki képes lelkesedni, az örül, épp megéli önmagát.


Ez mit jelent, hogy megéli önmagát?

Ő képes a jelent élni a múlt sötét emlékei és a jövő aggodalmai helyett!

Az eredendő önvalód a szeretet. Ezt hoztad anyagba, amikor a mindenség energiájából testet öltöttél. Vagyis szeretetből létezel. Te magad vagy eredendően a szeretet. Csak erre a szeretetre gyakran rátelepszik a félelem, a korlátok, a hidelmek, elvek, és olyan erősen leárnyékolják a szeretetedet, hogy már te sem éled.

Amikor SZERETSZ, amikor örülsz, vidám és lelkes vagy, akkor éled önmagadat, vagyis akkor vagy azon az energiarezgésen, ami az eredendő önvalód. 

Amit te lélek-nek hívsz, az valójában szeretet-energia, a mindenség teremtőenergiájából. "Szeretetből létezel".

Akkor vagy hát önmagad, akkor éled a "lelked" rezgését, amikor örülsz, amikor olyasmit teszel, amit szeretsz. ...

A szeretet ilyenkor a jelenben akadálytalanul árad belőled és nem nagyon ütközik bele a múlt fájdalmába vagy a jövő aggodalmába. Vagyis a szeretet eláraszt, nő az aurád, áradsz, és ez olyan energiát ad, ami jó sok mindenre elég, és  másoknak is feltűnik. Ilyenkor mások is kérnek belőled és az energiádból. Nem értik ugyan, hogy mi történik velük a közeledben, de érzik, hogy jó nekik melletted. Egyszerűen rájuk ragad az energiád: a tiszta, aggodalom nélküli szereteted!

Ezzel gyógyítasz is ilyenkor, azt tudtad?

Ez a SZERETET megnyilvánul:

  • A figyelemben. Aki szeret, az figyel másokra.
  • A vidámságban. Aki szeret, nevet és másokat is megnevettet.
  • A kíváncsiságban. Aki szeret, az nyitott, és érdeklődő: nem dönti el előre a dolgokról és emberekről, hogy azok milyenek. Nem ítélkezik előre.
  • A gyógyításban: aki szeret, az ezt a tiszta energiát átadja mások aurájának, és emeli az ő rezgéseiket is, amit úgy fognak megérezni, hogy egyszerűen jobb kedvük lesz, vidámabbak lesznek, könnyedebben lépnek, nem panaszkodnak, örülnek, mosolyognak, és egyszerűen jól érzik magukat a bőrükben.

A szeretet az a rezgés szint, ami képes kioltani a haragot, a félelmet, és amin keresztül teremteni tudsz. Aki szeret, lelkes vagy szerelmes (tisztán és szenvedés nélkül éli ezt a rezgést), az nagyon ritkán beteg. Az ő aurája ugyanis olyan erős és stabil, hogy nincs "rés a pajzson", amin a kórokozó vagy vírus áthatolhatna. :)
(Aki szenvedve "szeret", az még nem tisztán éli ezt az érzést, de azért vagyunk, hogy ez változzon!)

Amikor szeretetet élsz meg - de nem úgy, hogy KAPOD, hanem ÚGY, HOGY TE ADOD, vagyis te éled a szeretet érzésedet, - akkor az aggodalmaidnak sincs hatalma feletted., Amit ilyenkor eltervezel, azt többnyire küzdés nélkül véghez viheted, és így tudod teremteni a lehetőségeidet!

Nagyon fontos, hogy a szeretetben létezni nem azt jelenti, hogy te kapod a szeretetet, hanem azt, hogy te tudod érezni és áramoltatni. Te tudod az önvalódat épp megélni. Ehhez, amint látod, logikusan következik, hogy a szeretet először önmagadban kell megélned, önmagadat elfogadnod, és elégedettséggel tisztelned.

Akkor hát honnan legyen energiád?

A legtöbben másoktól vesznek el energiát a saját életükhöz - azzal, hogy panaszkodnak, hogy segítségre szorulnak, hogy figyelmet csikarnak ki, megsértődnek, haragszanak... stb. Ők elég alacsony energiaszinten élnek. Fáradtak, betegesek, többnyire boldogtalanok és ítélkeznek mások felett, hiszen elképzelni sem tudják, hogy más boldog lehet. Ők a gondokat látják, a hiányt, és ezek szűrőjén aligha jön át a pozitív életérzés és életöröm. Nekik a teremtőerő, a szeretet energia blokkolt a félelmeik miatt és nem épít, hanem épp rombol. A szenvedés így köti le az életenergiát.

Te már tudod, hogy nem kell feltétlenül másoktól elvenned az energiát, mert önmagadból is táplálkozhatsz. Egyszerűen SZERESSS, kerülj a szereteted, az eredendő önvalód rezgésére, és tegyél olyan dolgokat, amiket élvezel, ami vidámmá tesz, ami örömöt ad.

Kapcsolódhatsz másokhoz is, de másképp, mint azok, akik energiát csak elvonnak. Kapcsolódj úgy, hogy te adsz! Te adj figyelmet, szeretet, együttérzést, vidámságot, mókát, és meglásd, cserébe visszakapsz figyelmet, szeretetet, együttérzést, nevetést, mosolyt, mókát!

Tudod, mit? Gyakorold!

Itt egy pofon egyszerű gyakorlat, csináld naponta 3-szor minimum és ha rákapsz az ízére, emeld a gyakoriságot ezek sokszorosára!

Egyszerűen mosolyogj rá idegen emberekre! Szeretettel és finoman húzd mosolyra a szádat a metrón, a boltban, a mozgólépcsőn, a folyosón, ha belépsz valahová... stb. Vagyis adj egy picike szeretetet egyetlen aprócska gesztussal, ami egy mosolyban van!

Figyeld meg, hogy mi történik!
Az emberek vissza fognak mosolyogni. Kivétel nélkül, mind! A szemük felcsillan, és szó szerint icipici fénysugár jelenik meg az arcukon a nyomában. Jól fog esni nekik, és ez neked is!

Ha van kedved, bővítsd ezt ki együttérzéssel, vagyis ne csak mosolyt adj, hanem adj egy apró dicséretet, vagy megértést. Amit visszakapsz, az fantasztikus lesz! Energia tőled csak úgy szeretettel másoknak és energia feléd szeretettel csak úgy másoktól. Érdek nélkül... illetve az érdek az, hogy adj és kapj. :) 

Ezt szoktuk érteni az alatt, hogy: SZERESS!
Ennyit és egyszerűen ennyit tegyél a napodba többször és mindennap és élvezd azt, ami a nyomában visszaáramolhat. :) Ekkor fogod megérteni, hogy nincs ára a szeretetnek, hogy mi az, hogy nincs elvárás, hogy nem kell a pénz sem, az idő sem a szeretni tudáshoz, és hogy mi az, hogy tisztaság...

Drukkolok neked, kívánok egy fantasztikus utazást önmagad megismerése felé, a tudatosodásod útján! Ismerd meg, fedezd fel önmagad és a benned rejlő erőket és csodákat! Élvezd a jelent, a szerelmet, és a kapcsolódásaidat! 

Ha úgy érzed, egyedül nehéz, és szívesen indulsz el a kalandra a segítségemmel, és még néhány hozzád hasonló társsal, akkor olvass itt tovább:

Szeretet-Kurzus - szeretni jól, boldogan

Korábbi hozzászólások

13
:)Köszönöm az emlékeztetőt!A témához illeszkedik: James Redfield - Mennyei prófécia c. könyve.
12
Nem tudom hogy jött be nekem ez az oldal de miután elolvastam, már is nyugodtabb és bölcsebb lettem.Köszönöm.
11
Teljes megnyugvás olvasni az oldalt, mosolyogni fogok !
10
Köszönöm ezt az igAg történetet.Ez min így működik csak hinni kell benne.Pozitivan kell gondolkodni és minden rendben van. Szeretettel! Julika.
9
Gergely Ilona
2017. 04. 04. 21:26
Szuper
8
Abonyi Ágota
2016. 04. 07. 04:44
Kedves Erika. Minden szavaddal egyetértek. A tömegközlekedésen én is szoktam gyakorolni a szeretet küldést. Nagyon jól működik. Én is hasonló típus lehetek mint Te, tőlem is szokták kérdezni hogy nem szívják le az energiámat a panaszkodó emberek? Hát nem. Mert nekem sok van, és én is szívesen adok. De nem ismétlem a szavaidat. Azt tudom: Adni jó. És igenis százszorosan megtérül. Elsősorban önmagunkat kell megtanulni szeretnünk. Észrevettem, sok ember nem tud odaállni a tükör elé és azt mondani a saját szemébe: Szeretlek. Félrenéznek, zavartan elkezdenek fészkelődni. Sajnálatos. Hogyan szeressünk másokat ha saját magunkat se?????Ezért van az, hogy az emberek másoktól várják hogy szeressék őket. Ha magadat szereted, onnantól már nincs szükséged mások szeretetére. Illetve, inkább azt mondom, hogy nem úgy vágysz rá, mint más. Csak elfogadod, megköszönöd, és TUDOD hogy méltó vagy rá. Lehetne ragozni ezt a kérdést, én azt mondom. A szeretet minden probléma megoldója. Köszönöm hogy meghallgattál.Ölelés....Ágota.
7
Nagyon jól esett olvasni a soraidat.Megjegyzés. a mosollyal kapcsolatban,én már csináltam sétálás közben és előfordult ,hogy valaki rögtön visszamosolygott,de volt olyan is aki csak nézett ,biztosan valami bánata volt, de én folytattam és sokkal könyebben éreztem magam,mert éreztem a szeretet sugárzását,ami nagyon jó érzés.
6
Nagyon jó volt olvasni e sorokat. Köszönöm.
5
Kiüríteném a patikákat és csak Téged írnálak fel minden emberi lénynek. <3 Sok blogot olvastam, de egyet sem találtam ami ehhez fogható. Minden írásod gyógyít és kézzel fogható hogy nem csak beszélsz róla, hanem éled is amiről írsz.
4
Köszönöm! Megerősített ez az írás!
3
...köszönöm, hogy Antoine-étől idéztél, nem véletlen, hogy ide találtam.........további Jó munkálkodást Néked!
2
Nem tudom, hogyan "talált meg" ez az Oldal, de mindig nagy örömmel olvasom az írásaidat :) Sose hagyd abba <3
1
Nagyon szeretem ezt az oldalt, mindig megnyugtat❤️

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign