okt17

Nem kellesz eléggé? Vagy nem csak Te kellesz?

Címkék: szeretetszerelemjátszmatürelemelfogadáspárkapcsolathazugságtitok

Ez a cikk neked is szól, ha van melletted egy olyan "társ", aki nem tud, vagy nem mer megérkezni "a" kapcsolatba, de előfordul, hogy benne van egyszerre párhuzamosan több kapcsolatban is!

Ez a játszma legtöbbször a férfi oldaláról áll így fel: leginkább ő nem tud, nem mer megérkezni a kapcsolatba - melléd - és közben Te, mint nő elfogadsz, lelkesedsz - szomorkodsz, és szüntelenül várakozol reménnyel telve arról, hogy egyszer talán belátja ez a férfi, hogy a Te elfogadásod, a Te szereteted sokkal jobb, mint minden más eddig az ő kis izgága életében - amikor csak szálldogált ágról ágra... Azt reméled, megváltozik, megnevelődik..
Van erre esélyed vajon?

Ki vagy Te az életében? Ki ő az ő saját életében?

Olvass tovább!
Ha megfejteni nem is tudjuk, egy különleges nézőpontot mindenképp kapsz, amivel új színezet nyer a várakozásod, vagy épp megerősödsz a továbblépésekben...

Nem kellesz eléggé? Vagy nem csak Te kellesz?

Milyen az a férfi, akinek nem kellesz eléggé? 

(Nem minden esetben ez a helyzet, de ha itt magatokra ismersz, akkor itt látni fogsz egyfajta megoldást is)

A férfi, akinek több nő kell, de egyikhez sem "érkezik meg a szívében"  - valójában egy otthontalan "kismadár" tele sok-sok félelemmel és gátlással, melyekről úgy hiszi, senki sem tudná tartósan elviselni. Ezért nem is mer leszállni egy-egy ágra és tartósan megélni az életet ott.
Fél a kudarctól, hogy kiderül, ő korántsem egy csodás főnyeremény, csak egy "kismadár." A szeretetet, amire vágyik, begyűjti felszínes kis kapcsolódásokból, időnként bevállal egy-egy hisztit innen-onnan, egy-két szeretőt, egy-két kósza udvarlást, majd máskor eltűnik, előkerül, ki-bemászkál az életedben...

Látszólag szabad, valójában csapdában vergődik.  Vagy esetleg láncokra veri magát - hitetlenül ott, ahol "megkötözik". :(

Azt mondja - és így is látod - őt nem birtokolhatod, nem tudod megfogni. Nem hagyja, hogy átlásd, hogy tudj róla igazából. Titokzatos, megfejthetetlen, kiismerhetetlen... érdeke is ez, hiszen a kíváncsiságodat fenntartva, fenntartja a reményt, a hitet is benned, és bebiztosítja magának, hogy Te várj rá. Nem gonosz, nem azért ilyen.

Vársz is, mert mindig, mire elhatalmasodna rajtad az érzés, hogy továbblépj, ő tesz egy aprócska gesztust, - aprócskát, ami a sok semmi mellett egy csodás valaminek tűnik - és akkor Te egy kis időre újra szeretettel telve várod őt. Újra hiszed, hogy talán Te fontos vagy az életében.

Időnként megsajnálod, mert gondjai vannak. Ilyenkor még magadat is megveted, hogy megfordult a fejedben, hogy elhagyd, máskor pedig dühödben meg tudnád fojtani egy kanál vízben, mert úgy érzed, a bolondját járatja veled.

Közben egyre inkább úgy gondolod, hogy nincs benne felelősség, és önző módon játszadozik a nők érzéseivel - beleértve ide a Te szívedet is. Minden kis kalandja éppoly titok marad, mint a mindennapjai részletei és a valós érzései.

Titkolózásába időnként hazugság is vegyül, hogy ne bántson meg. Valóban meg akar kímélni, de leginkább azért hazudik, mert nem akar elveszíteni. Neki egy biztos pont a várakozásod, a szerelmed, a szereteted... és birtokolni akar téged ezekkel együtt - de ő nem engedi, hogy Te is megkaphasd tőle, amit szeretnél... 

Lásd, hogy valójában nem felelőtlen, hanem csak magányos. :( Nincs valódi otthona. Nincs semmije, amit ő maga elég értékesnek tartana a saját szemében.
Azt hiszi, hogy ha meglátod őt "meztelenségében", meglátod azt is, hogy ő kevés neked. Pontosan tudja, hogy nem tudja megadni azt, amit Te érdemelnél, és ha így van, előbb-utóbb Te fogod őt elhagyni. Ha pedig ez benne van a pakliban, akkor ő inkább meg sem érkezik érzelmileg, mert így nincs mit vesztenie. :(

Ezért van, hogy inkább feltöltődik aprócska kis örömökből, és inkább udvarol sok nőnek felszínesen, mint egynek igazán szívből, elköteleződően. Nem mer kötődni hozzád, de nem azért, mert egy gonosz macsó, hanem azért, mert fél, hogy majd egyszer ő nem kell neked eléggé..

Van ebben a férfiban valami nagyon nagyon izgalmas. A titok, a misztikum, amit örökké megfejtenél, vagy a gyermeki felelőtlenség, vagy a pillanatok-megélésében rejlő vidámsága... Ez nagyon vonzó, és valóban érthető, hogy kezdetben egy főnyereménynek találod!

Ha ilyen a párod, akkor valójában csak 2-3 utad lehet:

1. Nem kellesz eléggé... de nem is akarsz kelleni eléggé...

Ha Te nem vágysz tartós kapcsolatra, vagy elköteleződésre, hanem Te magad is csak a pillanatokat akarod megélni valaki mellett, és megtartani szárnyaló szabadságodat, akkor ő neked egy csodás korszakot nyithat az életedben - egy időre.

Ez nem lesz tartós - várhatóan - de mindaddig, míg nem mérgezed a felelősség terhével a kapcsolatot, addig minden együtt töltött pillanat egy fantasztikus játék, egy élmény lesz, a külön töltött napok pedig megadják a lehetőséget neked is, hogy olyankor éld a saját életedet a saját kedved szerint. Szabadság, örömök, felhőtlenség... ez lesz a kapcsolat, de nem kötődés, nem társ, nem beszámíthatóság....

Ilyenkor egyszerűen ne várj sokat, ne várj többet a kapcsolattól...

2. Ha te tartós, egyenrangú és biztonságos kapcsolatra vágysz:

Ha érzelmi biztonságot szeretnél, ha te szereted a kereteket, ha te hűen tudsz kötődni, és ezt keresed a párodban is, akkor te nem vagy jó helyen egy ilyen "titán" oldalán. Ez a férfi rengeted idődet fogja elrabolni azzal, hogy te rá vársz. Ő nem a te utad, nem őt keresed. Legjobb, ha továbblépsz. :(

Egy időszakot jelentett az életedben, egy különleges kis zsákutcát, amiben magadról tanulhattál általa. Megtapasztalhattad, hogy milyen mértékben tudsz türelmes és elfogadó lenni csak azért, mert ragaszkodsz egy-egy szép pillanathoz. A türelmed és elfogadásod csodás, de a ragaszkodásod beleragaszt a múlt fájdalmába. Ezen lesz mit dolgoznod....

Ha ilyen vagy, akkor engedd el a ragaszkodást, és lépj tovább! Adj esélyt magadnak arra, hogy megtaláld a szerelmet egy olyan társ oldalán, aki hozzád hasonló kapcsolatra vágyik!

3. ... és van még egy lehetőséged:

Ha együttfejlődtök... illetve együtt változtok.
Elképzelhető, hogy a találkozásotok idején mind a ketten ugyanezt éltétek. A szabadnak tűnő, de önmagától is félő ember életét, aki nem hiszi el magáról, hogy hibáival együtt lehet nagyon szeretni őt.

Ha az idők során azonban a Te női elfogadásod, hozzá hasonló gyermeki játékosságod és pillanat-megéléseid, és az ő menekülős titokzatossága egybeérik és együtt, egymás mentén mélyül egy hasonló értékké, akkor nektek sok közöst kínál még az élet. 
Ha ezt fenn tudjátok tartani, ha a szeretet képes feltételek nélkülivé változni bennetek, akkor elképzelhető, hogy nektek épp azért kellett találkoznotok, hogy ezt az utat közösen tegyétek meg, és együtt változzatok az önszeretet, a önhit megélésében a feltétel nélküli szeretet irányába. 

Ha így van, akkor nagy feladatot kaptatok. Nem lesz zökkenőmentes, mert hiszti, vita, várakozás, titkok és menekülés itt is lesz. Jó sokszor meg is bánthatjátok egymást, de ha ez az utatok, akkor valami elképesztő láthatatlan szeretet-energiaszál mindig, újra- és újra mélyíti bennetek az érzéseket.

Nagyon nagy lehet hát a szereped az ilyen társ életében. Azt a biztonságot - érzelmileg - amit nem hisz, hogy megkaphat, Te valójában megadhatod neki. (Ha Te sem törsz meg közben benne.) Minden olyan vitában vagy helyzetben aminél előre azt hitte, hogy képtelen leszel elnézni, elfogadni, megbocsátani, Te rácáfolhatsz a félelmeire. A tartós és hittel teli szeretet pedig nagyon nagy erő - nem csak neki, neked is. Megtanulhatsz általa úgy szeretni szabadon, hogy tudj adni és elfogadni fájdalom nélkül!

Talán és egyszerűen, idővel és kitartással képes lesz győzni a szeretet! Legyőzni titkot, hűtlenséget, hazugságot, várakozást, türelmetlenséget... és mindent, amit korábban elviselhetetlen jellemvonásnak véltetek.

Nagyon remélem, hogy nem érted félre ezt a cikket sem te, sem a párod - aki itt magára ismerne - mert nem szeretném sem elítélni, sem bántani ezeket a "titánokat". Egyszerűen ők ilyenek, és ha tudod így szeretni őket, akkor nagyon klassz élményt nyújtanak, ha nem, akkor egyszerűen csak fogadd el, hogy neked ők nem az utad. Senki sem rossz itt, senki sem hibás, csak épp ki így, ki úgy működik.

Klassz játszma az élet, játsszd hát kellő szenvedéllyel, de őszintén! :)

Drukkolok neked, kívánok egy fantasztikus utazást önmagad megismerése felé, a tudatosodásod útján! Ismerd meg, fedezd fel önmagad és a benned rejlő erőket és csodákat! Élvezd a jelent, a szerelmet, és a kapcsolódásaidat!

Keresd mindig azt a nézőpontot, ami előre visz, ami segít nyitni, ami segít túlélni a szenvedés és ragaszkodás helyett!

Szeretnél még jobban elmélyedni önmagadban? Találni olyan nézőpontokat, amik könnyebbé teszik a nehezebb helyzetek megélését is? Szeretnéd picit jobban szeretni és elfogadni önmagadat? Tarts velünk és néhány hozzád hasonló társaddal a legújabb programunkon, itt: Önelfogadas-kurzus

Korábbi hozzászólások

45
Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, autóhitelt, lakáshitelt adunk 2%-os kamattal. Kölcsönre van szüksége vállalkozásához vagy projektjeihez? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)Hitel ajánlat.
44
Herdova Pavla
2023. 11. 23. 18:21
Sürgős kölcsönre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? Lakáshitelek? Mezőgazdasági hitelek? Diákhitel? Betétkonszolidációs hitelek? Teherautó hitelek? Autó hitelek? Szállodai hitelek? Hitelek refinanszírozása? és nincs több iskolai kölcsön? Kezdeti hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Lépjen kapcsolatba velünk: (herdovapavla4@gmail.com)
43
jirikova veronika
2023. 11. 21. 10:48
PŮJČKA PRO VŠECHNY PRACOVNÍKY velmi rychlá a bezpečná nabídka půjčky... Půjčka s nízkým úrokem, rychle a spolehlivě. Můžete žádat o půjčku od 40 000 do 900 000 Kč se splatností až 20 let. Ke každé žádosti přistupuji individuálně, aby tuto půjčku mohli získat téměř všichni žadatelé. Tuto půjčku můžete využít i na konsolidaci svých dluhů. Zaručuji Vám perfektní znalost dodacích podmínek....... Email: Veronikajirikova10@gmail.comwhatsapp.....+420704207735
42
Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási kölcsönök? Lakáshitelek? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Betéti konszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsönök? Autókölcsönök? Szállodai kölcsönök? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: (richardcosmos5@gmail.com)Hitel ajánlat
41
Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási kölcsönök? Lakáshitelek? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Betéti konszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsönök? Autókölcsönök? Szállodai kölcsönök? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: (richardcosmos5@gmail.com)Hitel ajánlat
40
Azt akarod, hogy hitelt a holtponton, hogyokoz a bankoknak, a jelentkezés elutasítását fájlokhitel .A kívánnak élni aCredit végrehajtása a projekt, vegye betevékenységek; Építsd házak Ház bérleti vagylakás; Vásárlás ház, stbHitel - Megtakarítások - Kölcsönös jelentős tőke nyújtandó, legfeljebb:5000 € ... 10000 € ... 7.500.000 € minden személy számára, hogy a rászorulóPénzügyi vagy particulers, aki egy kölcsön a legrövidebb idő alatt.Ant értékeléshez kamatlábát tartalmazza a Entre2% e-mail: herdovapavla4@gmail.com
39
vegyen fel sürgos kölcsöntA nevem Valérie Marco. 6 hónappal ezelott a vállalkozásom összeomlott, és nem volt reményem, hogy újraélesztem. Megpróbáltam pénzt kölcsönkérni a banktól, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem volt fedezet a kölcsönhöz, majd az egyik nagyon közeli barátom, Camila Diego elmondta, hogy az interneten keresztül bemutatott egy igazi hitelezot. HITELTÁRSASÁG Herdova Pavla KFT. Ez a noi kölcsönt nyújtó cég 160 000 eurós kölcsönt tudott nekem nyújtani fedezet és hitelkártya nélkül, de bizalmi alapon nyújtotta nekem.Aláírtam a kölcsönszerzodési dokumentumot és eleget tettem a szerzodésben foglaltaknak és a számlám 24-en belül van Jóváírt órák Szóval, barátaim, azon gondolkodtam, hogy miért vagyok önzo, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkivel. Ha kölcsönre van szüksége egy megbízható hitelezotol, lépjen kapcsolatba Herdova Pavlával a WhatsApp-on keresztül: +22963233751, E-mail: herdovapavla4@gmail.com
38
Egy projekt szem elott tartva? Gyozodjön meg gyorsan. Bármi legyen is a vágyad: egy adott esemény, egy utazás, egy új autó ... Szükséged van egy sürgos hitelre az adósságok törléséhez, szükséged van egy tokebefektetésre az üzleted számára, elutasítottad bankok és más pénzügyi intézmények, konszolidációs hitel vagy jelzálog, diákhitel, autóhitel, kölcsönszerzodés. Ne nézz tovább, mert itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Pénzt adunk azoknak, akiknek pénzügyi segítségre van szükségük, akiknek rossz hitelük van, vagy akiknek pénzt kell fizetniük a számlák kifizetésére. Az egyéneknek alacsony 2% -os kamatlábat adunk. Ezzel a támogatással szeretném tájékoztatni Önt arról, hogy megbízható és nyereséges támogatást nyújtunk, és a Hitelet ajánljuk.email: herdovapavla4@gmail.com
37
GYORSHITEL AJÁNLAT MAGÁNSZEMÉLYEK KÖZÖTT 48 ÓRÁBANSziasztok, magánszemélyek közötti kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek és magyar cégeknek 2%-tól.Sürgos hitelre van szüksége? Hitelkérelmét a bank elutasította alacsony havi jövedelme miatt. Nyugdíjas vagy alkalmazott? 5.000 €-tól 75.000.000 €-ig kölcsönözhetsz.Ezek a havi törlesztorészletek biztosítására szolgálnak.Szerzodési okiratot kell aláírnod, mielott az összeget bankszámládra utalnád.A kérelmezonek komoly és idos személynek kell lennie legalább 20 év.A kölcsön célját meg kell adni.Tehát ne keressen tovább kérjük, küldje el nekünk, ha érdekli az ajánlat a kölcsön összegét és a törlesztési idoszakot követi a törlesztoképességét.Légy komoly ember, mielott kapcsolatba lép velünk e-mailben: herdovapavla4@gmail.com
36
Minősített magánhitelező vagyunk, és helyi és nemzetközi hitelszolgáltatásokat kínálok az Ön pénzügyi igényeinek kielégítésére, például lakáshitelek, autóhitelek, jelzáloghitelek, üzleti kölcsönök, nemzetközi kölcsönök, személyi kölcsönök, állami refinanszírozás és adósságkonszolidáció megfizethető kamattal. . További információért forduljon hozzám e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)Sürgős kölcsön ajánlat.
35
Szüksége van üzleti kölcsönökre, személyi kölcsönökre, jelzáloghitelekre, autóhitelekre, diákhitelekre, konszolidációs kölcsönökre, fedezetlen hitelekre, tőkekockázatra stb. ... Jó helyen jár, hogy 24 órán belül gyorsan hiteleket adjon, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben:(richardcosmos5@gmail.com)Sürgős kölcsön ajánlat.
34
Patricia Martins
2023. 11. 05. 11:20
A nevem Patricia Martins Portugáliából, a férjem meghalt, és hatalmas adósságom maradt, csalódott voltam, hogy hogyan kell kifizetni az adósságot. Egyik nap az interneten böngészve ráakadtam (Pedro Gonçalo) tanúvallomására arról, hogy GINA MORGAN hogyan segített neki kölcsönt adni. Ezért €85,000 eurós kölcsönt kértem 5 éves futamidőre a Vállalat e-mail címén (ginamorganloancompany@gmail.com). Legnagyobb meglepetésemre kevesebb, mint 48 óra alatt 3%-os kamattal nyújtották a hitelemet. Most rendeztem a férjem adósságát, és új vállalkozást indítok. Tehát ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne akár 3%-os áron, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-vel a WhatsApp-on: +393512608479 és e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com
33
jó napotÉn vagyok a regisztrált magán pénzt hitelező. Adunk ki hiteleket, hogy segítse az embereket, vállalatokat és a vállalati egyének, akiknek szükségük van, hogy frissítse a pénzügyi helyzete a világ minden tájáról, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2%-os egy év alatt 30 év törlesztési időtartam alatt bármely részén a világnak. Adunk kölcsön tartományon belül 1,000 euró 100 000 000 euró. Mi hitelek jól biztosított a maximális biztonság a mi prioritásunk. Érdekelt személy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)Hitel ajánlat.
32
Valeria Marco
2023. 11. 03. 10:07
A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt a vállalkozásom összeomlott, reményem sem volt, hogy újra életre keljek. Megpróbáltam pénzt kölcsönkérni a banktól, de nem volt elég pénz a hitelkártyámban, és nem volt fedezet a hitelhez, majd egy nagyon közeli barátom, Camila Diego bemutatott egy valódi hitelezőt az interneten keresztül. GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ennek a nőnek a kölcsöncége €160,000 eurós kölcsönt tudott adni nekem fedezet vagy hitelkártya nélkül, de bizalmi alapon átadta nekem. Ezért a barátaim azt mondtam magamnak, hogy miért vagyok önző, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom ezt az információt mindenkivel. Ha kölcsönre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, lépjen kapcsolatba Gina Morgannel a WhatsApp-on keresztül: +393512608479, e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com
31
Minősített magánhitelező vagyunk, és helyi és nemzetközi hitelszolgáltatásokat kínálok az Ön pénzügyi igényeinek kielégítésére, például lakáshitelek, autóhitelek, jelzáloghitelek, üzleti kölcsönök, nemzetközi kölcsönök, személyi kölcsönök, állami refinanszírozás és adósságkonszolidáció megfizethető kamattal. . További információért forduljon hozzám e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)Sürgős kölcsön ajánlat.
30
Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? Vállalkozási hitelek? karácsonyi kölcsön? Jelzáloghitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? Minden típusú hitelt 2%-os kamattal adunk ki! kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com)Karácsonyi kölcsön
29
Mária Ádám
2023. 11. 02. 08:26
A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő. A férjem halála előtt annyi adóssággal hagyott el minket, annyira zavarban voltam és csalódott, hogy hogyan fizessem ki a hatalmas adósságot. Egy nap az interneten keresztül bukkantam rá (Jörg Stephen) Tanúságtételére arról, hogy GINA MORGAN hogyan segített neki kölcsönben. Így 15,000,000 frank kölcsönt kértem 5 évre a Társaságtól a levelezésén keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com) Amikor a hiteligénylésre tettem fogadalmat tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudja, mit tett értem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb mint 48 óra alatt a kölcsönemet 2%-os kamattal adták meg. Most rendeztem a férjem adósságát, és új életet és saját vállalkozást kezdtem. Most teljesítettem fogadalmamat. Ha tehát bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-vel a címen e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com
28
Sürgős kölcsönre van szüksége? Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, diákhitelt adunk, autóhitel karácsonyi kölcsönt? Stb. Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)Sürgős kölcsön ajánlat.
27
Helló, magánszemély vagyok, aki nemzetközi kölcsönöket kínál. A magánszemélyek közötti rövid és hosszú távú kölcsönök nyújtására használt tokével, amely 5 000 és 5 000 000 euró között mozog minden komoly ember számára, akinek valóban szüksége van rá, a kamatláb évi 2%. Pénzügyi kölcsönt, ingatlankölcsönt, beruházási kölcsönt, autókölcsönt, személyi kölcsönt nyújtok. Az igénylolap kézhezvételétol számított maximum 2 napon belül készséggel állok rendelkezésre ügyfeleim kielégítésére. Aki nem komolyan gondolja, az tartózkodik Gyors válasz: herdovapavla4@gmail.com
26
Üdvözlöm, az önök hitelt keresnek tevékenységének újraindításához, projekt végrehajtásához vagy lakásvásárláshoz, de sajnos a bank megkérdezi, hogy milyen feltételekkel nem tud. Már nem kell aggódnom, adhatok-e hitelt 5000 eurótól? 900.000 euró? minden olyan személy, aki egy adott 2%-os kamatozású hitel megszerzésének feltételeit teljesíteni tudja. Vagy más okból sürgosen pénzre van szüksége. További információért forduljon hozzám. Email: herdovapavla4@gmail.com a kamatam évi 2%. Ha szüksége van a pénzre, a hitel összegétol függoen maximum 1-25 évig törlesztheti. A havi fizetés Öntol függ. Csak egy hiteles, kézzel írott tartozási igazolást és néhány dokumentumot kérek bemutatni.
25
Thank you, nice site!amir.moser-1@pptp.de
24
Üdvözöljük az M-Net Befektetési Társaságnál. Ebben a társaságban megtalálja a megoldást minden olyan pénzügyi depresszióra, amely nehezítette Önt. Megkapod álmaid kölcsönét. Csak győződjön meg róla, hogy kétségek nélkül dolgozzon velünk, és az égbolt lesz a határa. Jó irodáink vannak szerte a világon.Lépjen kapcsolatba velünk.Mnetinvestmentcompany@gmail.comKösz.
23
Jó estét, az összes, a rászoruló személyek (HONGROI, Franciaország, Kanada, Svájc) tettem meg egy kölcsön 5000€-ben 485.000 € nagyon leegyszerűsítve, hogy az emberek, akik fizetnek. A ráta 2% évente. Azt is, hogy befektetések és hitelek között különösen mindenféle. Felajánlom kredit rövid, közép- és hosszú távon együttműködik az ügyvédet és a futamidő abordable.Nous nem ismeri a felhasználás és a transzferek által nyújtott bank biztonságát a tranzakciót. Mert minden kérés javaslatait árak és a kifizetések Staging, és én leszek a segítségedre. Végül, több megértést kérem lépjen kapcsolatba veleme-mail: gazdagergelia@gmail.com
22
Szüksége van egy hitel? Ön elutasította a bank, és azt szeretnénk, kölcsön, hogy megfeleljen az igényeinek van? Nem probléma. Bármi legyen is a pénzügyi helyzete. Felajánlom jelzálog, kereskedelmi hitelek, a nemzetközi hitelek, személyi hitelek és kizárólagos oktatási hitelek. I-hez nyújtott kölcsönöket azok a vállalatok, más állami és magán, és még sokan. Elérhető vagyok, ha bármilyen kölcsön, ingatlan, pénzügyi, és így tovább. Adok a hosszú lejáratú hitelek és rövid. Kapcsolat nekem ma, és kap egy első osztályú pénzügyi szolgáltatásokat készen:pénzügyi -hoz is- Ingatlan hitel- Kész \ 's beruházásoke-mail: gazdagergelia@gmail.com
21
Azt akarod, hogy hitelt a holtponton, ami miatt a bankok által elutasításáról a hitel alkalmazás fájlokat .A akarnak hitelt a végrehajtására a projektek, vállalja a tevékenységét; Építsd házak Ház vagy lakás; Vásárlás House Stb ...... Van egy jelentős tőke nyújtandó, legfeljebb 5000 € ... 10000€ ... 7.500.000 € bármely személy, hogy a költségvetési vagy speciális igényeket, aki egy kölcsön a rövid idő alatt. Ha a kamatláb 3% -ról 2% mennyiségétől függően .Az kérhet további információkat vagy adatokate-mail: gazdagergelia@gmail.com
20
HellóMert minden pénzügyi problémák, kérjük lépjen kapcsolatba velem, mert van egy jelentős tőke és elfogadja, hogy a hiteleket minden becsületes ember. Ön a keresést a Pret vagy emelje fel a tevékenységét, vagy a projekt megvalósításának, vagy vásárolni egy lakást, de sajnos a bank kéri feltételeket, hogy Ön incapbles. További aggodalomra ad okot vagyok az egyén én nyújtott kölcsön kezdve € 5000 € 200 000 minden személy képes teljesíteni a menetrend agyvérzés kamatláb 2% évente.További információért keressen meg nem e'maie-mail: gazdagergelia@gmail.com
19
HellóÖn a keresést a Pret hogy vagy növelni a tevékenységét, vagy a projekt megvalósításának, vagy vásárolni egy lakást, de sajnos a bank kéri feltételeket hol van incapbles aggódj én egyéni engedélyeztem hitelek kezdve 2000 € a 2.500.000 € az összes személy képes teljesíteni is a kamat évi 2%. vagy pénz kell más okból; hesietz nem várjuk a további információkat.e-mail: gazdagergelia@gmail.com
18
Adrian Bayford
2019. 09. 10. 14:06
Köszönöm :)
17
Hitelre van szüksége, írjon nekünk most: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com (2019. 06. 23. 14:03) hozzászólása moderálva lett.
16
Hitelre van szüksége, írjon nekünk most: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) (2019. 05. 24. 16:12) hozzászólása moderálva lett.
15
Némethi Erika
2018. 05. 12. 15:29
Kedves József! Ahogyan írtad, már a 2. bekezdésnél abbahagytad az olvasást és rögtön abból ítéltél. Rólam. Ajánlom, olvasd el, mert picit sem bántja a cikk a férfiakat. :)Láthatóan téged érhetett egy olyan átverés egy nőtől, ami miatt azonnal bekapcsolt a védekezés benned. Nem kell. Csak olvasd el, és így a megoldások is elfogadhatóbbak lesznek. Szeretettel: Erika
14
Tersánszky Józsi Jenő
2018. 05. 12. 10:26
No igen!!! << -- > NEM(!!!) véletlen, hogy eddig "csak" nők szóltak hozzá!!! Jaj - jaj!!! < -- >> Szegény - szegény nők!!! Közbe meg min. a 90% - uk annyira -- > (Hogy így írjam és ne csúnyábban!!!) -- > bővérű [TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! + Akinek nem inge, ne . . . !!!], hogy egyszerűen NEM(!!!) férnek a bőrükbe!!! Írom ezt úgy, hogy -- > (Becsület szavamra{!!!} engem még SOHA nem csalt meg egy menyasszonyom vagy barátnőm SEM!!! De dolgoztam pl: Egészségügyben, gyáregységekben, irodá(k)ba, stb... , stb... és mindenütt az ment, hogy teljesen mindegy, hogy az ott dolgozó nőknek barátjuk, vőlegényük vagy férjük volt mindnek a min. 85 - 90% - át úgy dugta vagy 1 - 1 munkatársam vagy én magam mint a lopott biciklit!!! < -- (Mondtam ill. írtam : Kinek nem inge ne vegye magára!!!) EZ BIZONY ÍGY VOLT, VAN, LESZ ÉS NEM(!!!) MÁSKÉPP!!!
13
Tersánszky Józsi Jenő
2018. 05. 12. 10:07
Már 2. mondat egy HATALMAS csúsztatás, hazugság(!!!) -- > "Ez a játszma legtöbbször a férfi oldaláról áll így fel . . . " -- > így tovább nem is olvastam mert ostobák cikkeit NEM[!!!] szoktam elolvasni!!! < -- Pfff . . . Micsoda idióta, nép butító, hülye cikk ez!!! Te is -- > (Vagy helyetted apukád is!!!) -- > inkább kis széket csináltál volna!!! << -- >>> ???? ???? ????
12
Én úgy látom, a leírt úriember a nárcisztikus személyiségzavar szenvedő mintapéldája. Nevezhetjük őket kedvesen madárkának, és külön tisztelet a mindenfajta egót nélkülöző megnevezésért, de ez pszichológiai eset, ami társadalmilag nagyon veszélyes, mert szépen lassan izolálja a partnert.
11
Hát igen, Csenge, pont ebbe vagyok most,
10
Csontos Gyöngyi
2017. 10. 17. 10:02
Éppen ebben a helyzetben vagyunk már három éve.........még nem volt bátorságom dönteni, hogy vele vagy nélküle. De örömmel olvastam, hogy van egy köztes lehetőség is.......együtt!!
9
Mariann Takacs
2017. 07. 11. 14:32
Kedves Író!Nem gondoltam, hogy ennyire (...) ilyen telitalálattal meghatározható az az ember, aki engem szédít már évek óta! Sajnos nem tudok meglenni nélküle és nagyon szenvedek! Túl kell tennem magam rajta, mert különben bedilizek. Jó azt látni, hogy nem vagyok egyedül a Nagyvilágban ezzel a fájdalommal.Nem kellek eléggé... Ez már teljesen világos! :(
8
Én is benne voltam egy ilyen helyzetben és meg kell, hogy mondjam szenvedtem tőle. Igazából, a szívem mélyén tudtam, hogy nem Ő az igazi, de tetszett a mindig vidám természete, a lazasága, a kedvessége, és az a határozottság, amit a világ felé mutatott. Később jöttem rá, hogy mindez csak álarc volt. Valójában amikor senki nem látta szenvedett az önbizalomhiánytól, a kisebbrendűségi érzésétől, erre az elejtett megjegyzéseiből jöttem rá, amiket aztán egy poénnal próbált semmissé tenni. És igen, hatalmas volt benne a szeretet utáni vágy. Eleinte nem volt harmadik, valóban én voltam fontos neki, de amikor látta, hogy én nem érzem jól magam ebben a helyzetben és többször is megpróbáltam befejezni vele, akkor beújított egy másik nőt. Amikor rájöttem arra kért, hogy lelkileg álljak mellette, hogy érezze a szeretetemet, mert nagyon fontos vagyok neki. Önző dolognak tartottam ezt Tőle, hiszen szenvedtem a hiányától és Ő ezt nagyon jól tudta. Én erős voltam és nemet tudtam neki mondani, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem volt könnyű. Főleg azért, mert folyamatosan, hónapokon keresztül próbált visszahódítani, de tudtam, ki kell lépnem ebből a lehetetlen helyzetből, ha boldog akarok lenni.
7
Pedig ezekkel a férfiakkal nagyon egyszerű. Ha valóban elfogadod olyannak amilyen és erről biztosítod,akkor meg is kötöd. Az ilyen férfinál a legfontosabb, hogy el tudd engedni. Ha valóban Te vagy AZ a nő, akkor marad, ha nem akkor Te voltál a sokadik és sosem az első. Mert első, legfontosabb, akivel igazából lenni szeretne az van neki is. Most sikerült belekeverednem egy ilyen kapcsolatba. Sajnos vagy nem, de egy évig szükségem volt egy kis lelki támaszra, így nem tudtam jól kezelni a helyzetet. A titánok királyát fogtam ki, és imádom is, a titánságával együtt. :-) Na de azért ez így nem működik. Egy kapcsolatban nincs hazugság, semmilyenben. Barátságban sem. Én meg élő hazugság vizsgáló vagyok, sajnos vagy nem. Inkább sajnos, mert az emberek nagyon sokat hazudnak én meg annyira értelmetlennek tartom. Úgyhogy elértünk a szakító próbáig. :-) Kicsit sajnálom, mert nekem a legjobb szerető a világon, de ez van. Jobban szeretem a minden vagy semmit. :-) Én azért megértem őket, nem teljesen csak az a félelem az oka, hogy titánok. Igen kellemes állapot az nekik, hogy ragaszkodnak hozzájuk többen is. A cikk alapjaiban igaz, de kicsit megtévesztő. Ezek a férfiak ugyanis valóban nem vállalják a felelősséget, a kudarc lehetőségét. Ez a cikk pedig kicsit felmenti őket, pedig az senkinek nem jó. Nőként igenis, sőt igazából alapvetően emberként meg kell legyenek az alapvető igényeid, amiket tudod, hogy elvársz másoktól. Igazából ez nem róluk szól, hanem magadról,mitől vagy Te boldog, sőt fontosabb azt tisztázni mit nem szeretnél az életedben. Márpedig ha valakinek fontos vagy, akkor megérti. Ez annyira egyszerű. Természetesen Te elfogadod, hogy más kedvence a csokifagyi és neki azt is veszel, amíg ő úgy érzi ettől boldog támogadhatod is a csoki fagyi evésben, ha épp nem viszi túlzásba,vagy úgy érzed tényleg jót is tesz neki, DE senkinek nincs joga, hogy neked is enned kelljen azt a csokifagyit, főleg mikor Te épp nagyon is vaníliát ennél és arra is van szükséged. Márpedig ez a titán igenis felelős abban, hogy megpróbálja lenyomni a torkodon azt a csokifagyit,ha kell ha nem. Észre kell venni, hogy az ő elsőnek nem ott felelőtlen, hogy nem marad bent a kapcsolatban, hanem ott, hogy minket is erre a csiki-csuki játékra kényszerít. És ez részben a mi felelősségünk is, mert nem lépünk ki, DE jelentősen az övé ugyanis érzelmileg sok esetben manipulálni, vagyis ha épp érzékeny időszakban vagyunk, nem vagyunk eléggé stabilak ők ezt szeretik használni. Épp ezért tudja fenntartani a reményt. Erősödjünk meg, ha ehhez az kell, akkor őt használva és aztán küldjük el. Szerethetjük mi még attól nagyon, el is fogadhatjuk teljesen és ezt minden eszközzel jelezhetjük felé, ami nem egy párkapcsolatba való. Az ágyunkból kimenni azonban sose féljünk, ha nekünk rosszabb úgy a kapcsolat. Nem ego ez, vagy önzőség. Egy kapcsolathoz 2 ember kell. Ha az egyik nem játszik benne, akkor egyedül hiába játszuk. Hosszú távon senkinek nem jó. Mi szenvedünk benne, ő meg sosem tanulja meg, hogy amit tesz az nem mókás és igenis bánt vele másokat, igenis szemét dolog és bármi miatt is teszi, DE nem teheti, nincs hozzá joga.
6
Köszönöm Neked ezt a cikket ...nagyon.Most találtam csak rá az oldaladra, de máris számos kíváló írásod fogott meg és felnyitotta a szememet :)
5
Keress vmi megoldást, hogy el tudj tőle szakadni, mert most nem érzed, de ez rabul fog ejteni, és soha nem fogsz kijönni belőle, mert olyan lesz,mint egy függőség. Ha akarna és szeretne már rég veled lenne, és nem járkálna exhez. Olvad el ezen a blogon a nem kellesz eléggé bejegyzést, és meg fogod érteni mi történik.- Én 14 éve játszom ezt, és hidd el nekem ebbe bele is lehet betegedni. Lépj tovább, ne legyél függő, mert beteg leszel, a szervezeted nem hülye. Te se legyél az. fiatal vagy nem szabad elfecsérelned a szíved, keresd megoldást, akár spirituálisan akár pszichikailag és kérj segítséget, ha nem megy egyedül. engedd el, menjen.....
4
rólam, és hozzám szól...
3
Horváth Sándorné
2015. 10. 19. 15:18
Ez pont rólam szól.
2
koszeghy csenge
2015. 10. 18. 11:02
Nekem van egy ismerosom..24 eves es tobbmint baratsag de keveseb mint kapcsolat van koztunk..en tobbet akarnek de o eppen nem.aztmondja baratsagbal es h szeret tobbet nem tud adni es hogy o meg szeretne kalandot..az indoka amiert nem jon ossze velem h nem szerelmes belem..h o errol nem tehet talan egy ido utan ez valtozik..nem ajarja h massal legyek vagy legyen valakim mert akkor tudja h elveszithet.leginkabb volt exevel tartja a kapcsolatot.otszerette is.mas lanyoknak is udvarol de nem hiszem h kapcsolat miatt.ez megy kiztunk mar lassan ket eve..miatta nagyreszt is ment tonkre az elozo japcsokatom mert o olyan torodest ereztetet velem ami nem barati.:(en ugy gondolom h nem veletlen lepet az eletembe es sokszor kocsognek tartom de nem akarom h el tunnyon az eletembol mert meg renenykedek es szeretem..:( ugy erzem akkor is megeri idot szakitanom ra meg ha el is megy vele idom nagy resze..egyszeruen nem vagyok keoes uj kapcsolatot keresni ,kalandot meg azert nem mert meg kapom tole amire szuksegem van..:(
1
Ez pont rolam szol.

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign