okt12

Hogyan NE vedd magadra mások kritikáját, véleményét, bántó viselkedését?

Címkék: figyelemönismeretmegfelelésmegfelelési kényszerénképkritikaönértékelésönfejlesztésNe vedd magadra

Nem könnyű NEM magadra venni...

Ezért rögtön így az elején fel is menthetünk...

Teljesen természetes  és normális reakciód az, hogy ROSSZUL érint, és FESZÜLTSÉGET kelt benned valakinek a rosszallása még akkor is, ha az egy ismeretlen idegen.
Akkor pedig főleg, ha a kritikát egy számodra fontos szeretted fogalmazta meg.

Természetes, mert van benned egy SZOCIALIZÁCIÓS igény (és készség), egy MEGFELELNI vágyás, egy törekvés arra, hogy elégedett legyen veled a környezeted, mert hiszen akkor számíthatsz a tőlük érkező törődésre, figyelemre, dicséretre, együttérzésre, megerősítésekre (röviden: ENERGIÁRA).

Szóval, ha nem volna benned pici feszültség sem ilyenkor, akkor az elgondolkodtató volna. Örülj, hogy érző ember vagy, akinek fontos a társadalmi beilleszkedés, fontos, hogy elfogadó és szerető környezet vegye körül. Örülj, hisz ebből is világosan látszik, hogy te nem vagy szociopata.

Ugyanakkor azon túl, hogy természetes és normális, hogy megérint egy negatív hang, mégis SZÁMODRA ez a FESZÜLTSÉG KELLEMETLEN, és bizony emiatt érdemes volna valahogyan törődni ezzel, megtanulni kezelni.

Azt lehet elérni a TUDATOSSÁG által, hogy továbbra is SZÁMÍTSON mások véleménye, de ne zökkentsen ki, ne okozzon benned károkat, ne törjön össze. El tudod érni, hogy  meghalld, MEGÉRTSD, de mégis képes legyél FELÜLEMELKEDNI, kívül helyezkedni azon, és egy egészen más nézőpontból rálátni.

Ebben segítünk:

Hogyan NE vedd magadra, vagyis hogyan halld és értsd meg úgy, hogy képes legyél felülemelkedni a negatív megjegyzéseken!?

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Hogyan NE vedd magadra mások kritikáját, véleményét, bántó viselkedését?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

jan16

Tényleg önző leszel, ha magadra figyelsz?

Címkék: figyelemkapcsolatelvárásokönzéshiány

"Figyelj másokra, figyelj másokra!" - Ez aztán jól bevésődött mindenkinek a neveltetése során. Csakhogy NEM JÓL figyelnek egymásra az emberek...

Így, amikor mi önismereti trénerek, segítők, pszichológusok azt tanítjuk, hogy "FIGYELJ magadra, vedd észre magad, kerülj tisztába a vágyaiddal", néhány riadtan kérdezik: "de, akkor nem válok önzővé, ha a figyelmemet magamra irányítom?"

Valójában ÉPP ELLENKEZŐLEG: sokkal önzőbb az, aki önmagát nem veszi észre!

... és sokkal boldogabbak a kapcsolatai annak, aki már érti és felméri, hogy valójában MINDEN BELŐLE magából indul ki, így aztán fontos, hogy ÖNMAGÁRA is legyen FIGYELME!

Miért van ez így? 

Csak azt tudod adni a kapcsolataidba, ami benned van. Akiben HIÁNY van (hiány mások figyelméért, elismeréséért, hiány a megoldásokra, hiány a biztonságra) az másoknak csak HIÁNYT tud átadni, vagyis erős ELVÁRÁSOKAT fog a kapcsolataira terhelni. 

Aki viszont ENERGIKUS, BOLDOG és teljes, az a kapcsolatait is ezekkel tölti meg: energiával, boldogsággal, teljességgel.

Hogyan és honnan lesz ő energikus? Úgy, hogy  magára figyel, és tisztába kerül önmagával és megadja önmagának azt, amire vágyik. Nem másoktól vonja el, várja el, vagy követeli, hanem képes ÖNMAGÁNAK jó barátja lenni, és megengedni magának a vágyait! 

Másképp nem lehet...

Nézzük hát, hogy hol csúszik félre a figyelem és az önzés témaköre!

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Tényleg önző leszel, ha magadra figyelsz?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

szept23

Miért vágyik érzelmi biztonságra a nő?

Címkék: párkapcsolatfigyelemférfielköteleződésérzelmi biztonságnői és férfi energiáknevelt sémák

Azért vágyik, mert erre nevelték...

Lehet, hogy ez a válasz így túl gyors.
Lehet, hogy arra számítottál, hogy a válasz ettől spirituálisabb lesz, vagy talán azt gondoltad, hogy a nő érzelmi biztonságra vonatkozó igénye az eredendő női minőségéből következik.

Szerencsére azonban ez nem a női energia következménye, hanem valójában kizárólag a NEVELT SÉMA része, melyet a NŐK kapnak meg a neveltetés során a társadalomtól. Azért "szerencsére", mert ha ez csak egy nevelt séma, akkor felül is írható, és a társfüggésből a nő megérkezhet eredendő NŐI erejébe, a valódi egységbe!

Miért így nevelik a nőket? Mi ennek a háttere?

Olvass tovább, nézd meg a videót,  és láss rá az érzelmi biztonságról szóló igényedre tudatosabban!

Így azt is megérted, miért olyan fontos a nőnek az elköteleződés, miért jár általában 10 lépéssel előrébb a párkapcsolat folyamatában, mint a férfi, és miért válik társfüggővé a nők zöme?!

Miért vágyik érzelmi biztonságra a nő?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

máj10

Amikor a férfinak rossz kedve van...

Címkék: elfogadásférfivitarosszkedvfigyelem

Mihez kezdj ilyenkor?

Amikor a férfinek rossz kedve van, vagy rossz napja volt, többnyire vagy magába zárul, vagy morgóssá válik.

A nő ezt természetesen tökéletesen érzékeli, hiszen egy intuitív nő elől nem lehet eltitkolni semmit. A nő azonban úgy nevelkedett, hogy számára a párkapcsolata (a család) a MINDEN, és az életet JÓBAN és ROSSZBAN is közössé kell tenni.

Emiatt a nőben beindul 2 "program" is:

  1. A nőben felmerül, hogy: "lehet, hogy a férfinek vele (a nővel) van gondja?"
    A nő önmagára veszi a férfi rosszkedvét, azt hiszi, hogy biztosan ő tett rosszat, vagy őt nem szereti már a férfi eléggé, esetleg ő idegesíti a férfit a jelenlétével (is), amit a férfi nem akar elárulni.
    A nő magát ostorozza, de a férfit ostromolja
  2. A nőben beindul a gondoskodás is, mi szerint jó kedvre kell deríteni a férfit....hiszen azzal ő maga is jól jár.

Ebből a 2 női működésből pedig csak vita lesz, hiszen miközben a nő szeretettel (és félelemmel) telve segíteni vágyik a férfin, a férfi csak egyre dühösebb lesz..

A szokványos szituáció valahogy így zajlik:

- "Mi a baj?" - kérdi a nő aggódva...
- "Semmi" - hangzik a férfi válasza... A nő azonban itt nem áll meg, hiszen neki gondoskodnia kell,  neki tudnia kell, ezért újra kérdez:
- "Én csináltam valami rosszat?"
- "Nem, csak rossz kedvem van..." - mondja a férfi.
A nő megint tovább megy, tudni akar mindent:
- "De, ha nem mondod el, akkor biztosan mégis velem van a gond... " - fokozza tovább a nő.

Lassan eléri a nő, hogy a gonddal küszködő férfi számára már ő is tényleg gondot okozzon, így aztán pár perc múlva már össz is feszülnek:
- "Most már veled is gondom le, hagyjál békén!" - csattan fel a férfi.
- "Veled nem lehet beszélni...." - állapítja meg a nő.

Reménytelen csata :)

Mit érdemes meglátni, megérteni itt? Miért viselkedik így a férfiak zöme? Miért viselkedik így a nők zöme? Mi lehet a megodás?

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Amikor a férfinak rossz kedve van...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

ápr11

A kudarckerülés csapdája

Címkék: kudarckudarckerüléscélfigyelemenergiateremtőerővonzástetterő

"Még nem tudom, mit akarok, de azt már igen, hogy mit NEM!" - mondja büszkén sok ember....

Azonban ők még nem tudják, hogy ezzel gyakorlatilag épp azt teremtik, épp abban élnek, amit valójában elkerülni szeretnének. Nem is véletlen, hogy idővel meg is fogalmazzák, hogy: "folyton ugyanazokat a helyzeteket, folyton ugyanolyan embereket és döntési szitációkat vonzom az életembe."

Valójában nem vonzzák ezeket, hanem ők maguk teremtik, egészen pontosan, mindig UGYANAZT veszik észre a világ sokszínűségéből.

Mi ennek a valódi háttere? EZÓS blablák és misztikus megfogalmazás nélkül színtiszta logikával is beláthatod mindezt.

Olvass tovább és nézd meg a rövid videót is!

 A kudarckerülés csapdája

Tovább a teljes bejegyzéshez »

jan22

Ha magadra figyelsz, önző leszel? Nem! Épp akkor vagy önző, ha nem így élsz...

Címkék: figyelemegoszeretetfélelemfókuszönismeretönzéselvárás

VIDEÓ - Mit jelent az, hogy ÖNMAGADRA figyelj, és miért kevésbé önző ez, mint az, ahogyan eddig hitted?

Óriási a félreértés abban az önismereti tanításban, hogy: "figyelj magadra, figyelj befelé, ne mások határozzák meg a tetteidet..." Tegyük ezt rendbe! Sokan kérdezik ugyanis, hogy "ha így teszek, nem leszek önző? Nem fognak tőlem elfordulni mások?"

Valójában nem, mert ez az önzés a jó önzés, és az, amit eddig éltél, és eddig működtettél, az sokkal, sokkal többet vesz el másoktól, sokkan önzőbb és minden szereplő számára nehezebb megélést jelent.

Azonnal megérted, és akkor azt fogod érezni: "de jó, végre felszabadulhatok!"

Olvass tovább és nézd meg a VIDEÓT is!

Ha magadra figyelsz, önző leszel? Nem! Épp akkor vagy önző, ha nem így élsz...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

aug06

Amikor a férfi sosincs OTT...

Címkék: férfienergiaelvárásokkapcsolatfigyelem

Számtalanszor történik ez egészen hasonlóan...

A férfi beszélgetést kér, és hozza magával hozzám a nőt is. Elmondja, hogy szeretné, ha a kapcsolatuk jobb volna. Úgy érzi, a nő már "kint van féllábbal a kapcsolatból".
Ahogyan a férfi beszél, érzem a kétségbeesett kapaszkodást. Most fedezte fel, hogy nő olyan társ volt, akit ő nem értékelt eléggé, pedig az ÉLET-et jelentette neki. A férfi aggódik, hogy elveszíti a nőt, mert - ahogyan ő elmondja - nem tudta eléggé kifejezni eddig szeretetét a nő felé, és nem figyelt eléggé a nőre és annak kéréseire. 

Megtörik.
Érzem, mindent latba vetne, csak a nő újra legyen az, aki eddig volt: adjon ugyanannyi szeretetet, szerelmet, rajongást, odaadást, kedvességet, meglepetéseket, stabilitást, hátországot, mint addig. A férfi ELVÁR. Elvárja, hogy mindent kapjon, amit szeretne, ami eddig JÁRT, de csak most jut eszébe - talán először - hogy mindezt neki is VISZONOZNIA kell(ene)...

Ekkor odafordulok a nőhöz és megkérdezem, ő hogy látja, ő mit gondol, neki milyen érzés végighallgatni a férfi szavait. Csodaszép a nő - eddig még csak csodaszép nők ültek itt ugyanilyen "cipőben". Amint szót kap, zsebkendőt is kér... sírva fakad, és tudom, hogy "az a baj, hogy a hajó elment.... Már késő. A férfi elkésett"

Azt mondja:
"Tudod, Erika, én nagyon szeretem őt, de mindig csak vártam... mindig csak tettem a dolgom, mindent elfogadva, megértve,... és ő sosem volt OTT! Egyszerűen sosem volt OTT, amikor nekem lett volna fontos! Idomultam a hobbijához, mentem vele, ha kérte. Igazodtam a barátaihoz, a munkája mögé sorolódtam, Elviseltem, hogy a gyerekei, a volt feleségével közös ügyei is fontosabbak nálam... és egyszer csak elfáradtam. :( ... és jött valaki, aki viszont OTT volt, és megfogta a kezem..."

Olvass tovább!

Talán nincsen megoldás, talán van. Talán nem tipikus - de valahogy mégis nagyon is az - hogy a nagyon MEGÉRTŐ nők mellett a férfi olyan nagyon elkényelmesedik, hogy észre sem veszi, hogy nem minden csak RÓLA szólhat a közös életükben...

Amikor a férfi sosincs OTT...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

nov22

Ilyen vagy kívülről, amikor nyalogatod a sebeidet

Címkék: szeretetegóönsajnálatenergiaelmehisztifigyelemférfi

Azt érzed épp, hogy semmi se sikerül. Fáradt vagy, nincs kedved semmihez. Az se tölt, ami eddig örömet tudott adni. Pokolba most edzéssel, jókedvvel, feladatokkal, elvárásokkal - amik rád terhelődnek!

Bárcsak a párod érezné most, hogy törődésre vágysz, hogy egyszerűen elfogytál, hogy most semmi más nem tudna feléleszteni csak egy kis együttérzés, kedvesség, egy kis ölelés, egy csók, egy kis figyelem és figyelmesség tőle. Bárcsak itt lenne melletted, magához húzna, és gyengéden, de mégis férfiasan magabiztosan azt mondaná: "minden rendben lesz. Szeretlek".

Talán egy "szeretlek" - ami csak úgy ok és előzetes rákészülés nélkül, meglepetésként tör föl a párodból, most óriási erővel tudná visszaadni a fényedet. Igaz?

De hol van ő olyankor, amikor te épp borzasztóan egyedül vagy és elesett? Ha nincs melletted, akkor csak még jobban felerősödik benned a hiány, a szenvedés, az önsajnálat... ha most nincs veled, talán többet NE is legyen - gondolod ilyenkor.

Vajon mi történik ilyenkor veled?
Hogy lehet, hogy így elfogytál?
Hogy lehet, hogy nincs erőd, kedved semmihez és hogy lehet, hogy azt érzed, csak a "párod lehet gyógyszered"?

Ez mind teljesen egyértelműen megmagyarázható az energiákon keresztül. Ha figyelsz, mire a cikk végére érsz, nem csak azt fogod jobban látni, mi zajlik benned, hanem azt is, hogy mi lehet a megoldás, és végül már inkább mosolyogni fogsz magadon a síránkozás helyett. Kipróbálod?

Olvass tovább!

Ilyen vagy kívülről, amikor nyalogatod a sebeidet

Tovább a teljes bejegyzéshez »

szept09

A kéréseid, melyeket a férfi biztosan nem ért meg

Címkék: szeretetférfielfogadásfigyelempárkapcsolat

A férfiak másképp kommunikálnak?

Az már legendás, hogy a férfiak úgy tartják, hogy a női "nem" az nem biztos, hogy "nem"-et is jelent. Vannak azonban ettől is lényegesebb félreértések, amikor a nő - ha megfeszül sem tudja megértetni a férfivel, hogy mit szeretne.

Ez nem azért van, mert a férfi értetlen, vagy ne figyelne (minden idegszálával) a nőre, hanem csupán azért, mert más. A nő és férfi egyenrangúak az Univerzumban, egyik sem jobb vagy több a másiknál, csak egyszerűen mások. Nagyon mások.

Hogyan kommunikáljon a nő, hogy valóban eljusson a mondanivalója és szándéka a férfihoz?

A konzultációk - főleg a párokkal közösen folytatott beszélgetések - nyomán kerestem a legtipikusabb félrekommunikálásokat, melyek szinte kivétel nélkül, mindig  felmerültek és gondot is okoznak a párok életében.

Nézd meg te is, talán vicces lesz, ha magadra ismersz belőle. így kívülről rálátva érezni, látni fogod, hogy milyen igaz mindez!

Olvass tovább!

A kéréseid, melyeket a férfi biztosan nem ért meg

Tovább a teljes bejegyzéshez »

szept01

Miért indul el feléd, amikor elengeded?

Címkék: szeretetpárkapcsolatenergiafigyelemelengedés

Azt mondják, engedd el és akkor elindul feléd.... de te hiszed is ezt, meg nem is?

Talán tapasztaltad is már, hogy amikor a bősz akarást megszünteted a dolgok irányítása felett és szinte legyintve feladod, akkor rövid időn belül csaknem maguktól rendeződnek a dolgok és úgy fordulnak jobbra, mintha csoda történne.

Akkor hát tényleg igaz, hogy amint elengeded - Őt is! - akkor talán végre elindul feléd?

Vajon mi áll a háttérben, mi ennek a magyarázata és miért nem csak egy spirituális üres frázis ez?

Hogyan engedd el úgy őt, hogy azzal valóban beinduljanak a dolgok?

Erről lesz szó a folytatásban, és ha elolvasod többször is, akkor újra és újra felismerésekre juthatsz arról, mi történik akkor, amikor ragaszkodsz, amikor nagyon a párodra figyelsz, miért menekül a te "gondoskodó szereteted" elől, és mire figyelj inkább, hogy tényleg boldogabban süssön rád a Nap?

Olvass tovább!

Miért indul el feléd, amikor elengeded?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

júl31

A szerelmed és kapcsolatod nem attól lesz boldog, ha a folyton a párodra figyelsz...

Címkék: szeretetszerelemegófélelempárkapcsolatfigyelemboldogság

Óriási hiba, és félreértés van abban, hogy a jó párkapcsolat kulcsa az, hogy ha a felek minden figyelmükkel egymás felé fordulnak!

A párkapcsolat nem attól fog jól működni, hogy a felek folyton egymás kívánságait lesik és maximális figyelemmel fordulnak a párjuk felé. Ez csodásan hangzik, de ha ezt teszed, akkor egy idő feladod magad és észre se veszed.. és lassan elveszíted azt önmagadból, akibe beleszeretett a párod.

Az egymásról szóló figyelem és a folytonos alkalmazkodás nem kulcsa és főképp nem CÉLJA a jó kapcsolatnak, ezzel egy örökös elesettséget és egymásra utaltságot építetek ki. Ezzel eléritek, hogy a kapcsolat egy idő után arról szóljon, hogy közösen oldotok meg problémákat és közösen hárítotok el gondokat. Az ilyen kapcsolat édesnek tűnhet kívülről a sok figyelemtől, de valójában 2 ember kölcsönös egymástól-függéséről szól.

Ha pedig csak egyikőtök ilyen, a másik viszont nem, akkor abban a kapcsolatban a figyelmet adó fél el fog veszni... teljesen el fog veszni, és egy idő után rettenetesen fog szenvedni

A jó kapcsolat ugyanis nem a gondokról szól. Gondok is lehetnek, de nem az van a középpontban. _
Egy jó kapcsolatban a közös élmények és a közös teremtés valósul meg. Ehhez pedig: 
van alapja ennek a kölcsönös figyelemnek, csak épp nem így. Nem az az elsődleges, hogy egymást figyeljék, és egymásnak megfeleljenek.

Ami most következik, elsőre önzőnek hathat, de csak akkor, ha felszínesen vizsgálod. Valójában pedig tartósan fenntartja a szerelmet 2 ember között és így a kapcsolat is szárnyaló és boldog lehet, amiben közös a teremtés.

Olvass tovább... érezni fogod, hogy mi a titok és ha jól figyelsz, nem fogod önzésnek ítélni a végeredményt... fura az élet: hogy mi önzés és mi nem! :)

A szerelmed és kapcsolatod nem attól lesz boldog, ha a folyton a párodra figyelsz...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

máj10

Nem mindegy hogyan figyelsz másokra, a párodra, magadra

Címkék: szeretetszerelemjelenlétfigyelempárkapcsolatfélelemelfogadáselvárás

Ahol a figyelem, ott az energia - tartja a kínai mondás, és mielőtt azt gondolod - csak mert benne az "energia" szó, hogy ez egy ködös misztikum, picikét bátran gondolj bele! Ami leköt, amire koncentrálsz, ami foglalkoztat, vagyis, amin a figyelmed van, abban élsz, azon gondolkodsz, azt teszed: vagyis arra "áldozod az energiáidat".

Párkapcsolatban, szerelemben, barátságban, munkában is abból származik a legtöbb energiád, hogy milyen figyelmet kapsz a másik embertől, és ő is az alapján méri fel a hozzáállásodat, hogy te mennyire vagy képes rá figyelni. Amikor a figyelemből tettek lesznek, az már elismerés, gondoskodás, vagy ha negatív irányba megy el, akkor szidás, leértékelés, bántás lesz.

A legtöbbször azonban a figyelem (és érdeklődés) puszta hiánya okozza a legmaróbb fájdalmadat, ezt közönynek hívod. Igaz? 

Azt már látod, hogy mások figyelméből energiát nyersz, ezért vágysz erre kapcsolataidban is, de vajon hogyan figyelj úgy, hogy az a lehető legtöbbet adja neked és a kapcsolatodnak, a párodnak is!

Olvass tovább! 

Nem mindegy hogyan figyelsz másokra, a párodra, magadra

Tovább a teljes bejegyzéshez »

ápr29

Amikor padlóra küld, hogy a kedvesed nem figyel rád eleget...

Címkék: szeretetszerelemenergiafigyelemszenvedésfelelősség

Valahogy időnként hideg, eltűnik, tapintatlan... mintha kicsit se érdekelné, hogy veled mi újság. Persze, hogyan is oszthatnád meg vele a fontos dolgaidat, ha úgy tűnik, úgyse érdekelné.
Sőt, biztos vagy benne, hogy ilyenkor a furán férfias-rigedség és megfejthetetlenség mögött az van, hogy te túl sok, vagy túl kevés vagy neki.

Keresed a hibát magadban, és odáig jutsz, hogy biztosan nem vagy neki elég jó. Közben pedig azon pörgeted a gondolataiadat, hogy miért lehet az, hogy ilyen érzéketlen, ilyen nem-törődöm veled? Persze, azt is megfogalmazod, hogy te többre vagy érdemes, és hogy ő egy nem-tom-mi, hogy így bánik veled... csak hát, közben mégis azt lesed, ír-e, figyel-e, ad-e életjelet, hiányzol-e neki, szeret-e. 

Vajon miért csak a hibát keresed magadban, a megoldás helyett, és mi az, ami félreviszi a gondolkodásodat annyira, hogy így szenvedj?

Olvass tovább! 

Amikor padlóra küld, hogy a kedvesed nem figyel rád eleget...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

máj20

Nem vágysz másra, csak a kedvesed figyelmére?

Címkék: szeretetszerelemelismerésfigyelempárkapcsolat

Először is: pontosan tudom, mire vágysz, és mélyen át is érzem ennek minden aspektusát!

Épp ezért sietek most "segítségedre", hogy együtt velem könnyedebben, másképp láthasd, új nézőpontod legyen, és hogy észrevedd, valójában mi is zajlik benned és körötted!

Kezdhetjük?

Egyre többen kerestek fel levélben és személyesen, és megható, már az én szemembe is könnyeket csal, amikor azt hallom: "szeretnék több szeretetet, több figyelmet, több odaadást és elismerést a páromtól". 
Legtöbben szinte CSAK erre vágynak már! Nem kell ékszer, autó, bunda, pénz... csak az a kis figyelem és elismerés!!!
Amikor ezt kimondja a vendégem, már tudom, eltörik a mécses, és picikét sem baj, hogy máris zsebkendőért nyúlunk. Hadd folyjon át ez a fájdalom rajta.
Azonban erre mindenképp keresnünk kell pici lélek-oldót
(bár valójában egó-könnyítőt keresünk, hisz a lelkünk jól van, épp "tapasztal" csupán.)

Mi történik BENNED, amikor arra vágysz, hogy több odafigyelést, több elismerést kapj?

Olvass tovább, nagyon fontos téma!

Nem vágysz másra, csak a kedvesed figyelmére?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

márc07

Vigyázz, kihasználnak!

Címkék: szeretetadnifigyelemkihasznál

"Vigyázz, kihasználnak!"
Ezen tanakodtam :) Elméláztam ezen a felkiáltáson.

Ezt a mondatot ugyanis valamiért mindig egy butaságnak tartottam. Egy olyannak, amivel csupán a pszichikai szenvedéseinket fokozhatjuk - mert, hogy ennek sem célja, sem értelme, de még csak "jogos" alapja sincsen..

Vigyázz, kihasználnak!

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign