márc28

Miért történnek veled negatív események?

Címkék: önismeretkisugárzásteremtőerőenergiákintuíciókpozitív gondolkodásnegatív gondolkodásönfejlesztésa gondolatok erejea titkoka vonzás törvényea szavak erejebevonzás

Mi az, hogy negatív esemény?

A negatív matematikailag mínuszt jelent, vagyis azt, hogy valami kiürül, hiányzik, veszteséggel, veszéllyel jár, hátrányt, kárt okoz. Pl: valamid elromlik, elvész, elhagy, rosszul sikerül, váratlan kiadással jár, vagy sérülést, betegséget hoz.

Miért történnek veled ilyen veszteséggel járó események?

Ha hiszed, ha nem, ez bizony szoros összefüggésben van a gondolkodásoddal, és elsőre talán nem is olyan könnyű felfedezni ezt.

A negatív eseményeket az életedben a negatív gondolataid indítják el. Vagyis az, amikor - és ezt többnyire észre sem veszed - arra koncentrálsz, ami rossz, ami hiányzik, ami veszélyes, ami veszteséges, és miközben ezen agyalsz, nem a megoldást keresed, hanem egyre mélyebben kétségbe esel. Azt hiszed, hogy csak reális és éber vagy, de valójában csak beszűkült a figyelmed a bajra! Ez nem realitás, de ilyenkor úgy hiszed, hogy amit gondolsz és érzékelsz az a JOGOS VALÓSÁG:

Azonosulsz a gondolataiddal és fel se merül benned, hogy lehetne más a nézőpontod. Azért nem veszed észre, hogy negatív a fókuszod, mert elhiszed, hogy IGAZAD van! Ebben a hitben, nem fogsz tudni nézőpontot váltani...

A negatív gondolkodás nem egyenes arányos azzal, hogy gonosz lennél. Sőt, sokszor épp a nagyon lelkiismeretes emberek gondolkodnak nagyon sok félelemmel, aggodalommal telve így: azon agyalva, mi nem sikerül, mi hibás, mi hozhat bajt rájuk.

Az is lehet, hogy úgy hiszed, hogy te nagyon is pozitívan gondolkodsz, és így meg végképp nem érted, miért történik mégis néha negatív esemény veled...

Ebben a videóban ezekbe a nehezen észrevehető részletekbe tudsz betekinteni velem.

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

 Miért történnek veled negatív események?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

júl28

Hogyan dolgozol magad ellen, amikor ítélkezel?

Címkék: hazugságönismeretítélkezésfelelősségkorlátokintuíciókhűtlenség

"Ne ítélkezz!" - hangzik a jó tanács, és te azt gondolod, hogy "igenis jogod van eldönteni, hogy mit gondolj, és igazad van és kész"

Ha azt gondolod, hogy az ítélkezés azért "káros", mert ezzel másokkal szemben rossz fej leszel, esetleg azért, mert majd másokat megbántasz, akkor tévedsz. 

A véleményedhez jogod van, de minden vélemény valójában egy ÍTÉLET, egy SZŰRŐ a külvilágról. Ezért valójában nem másokkal szemben lesz ez korlátozó, hanem ÖNMAGADDAL SZEMBEN.

Azért NE ÍTÉLKEZZ, hogy NE ZÁRD magadra a világodat!

Ahhoz például, hogy jók legyenek az intuícióid, vagy hogy jó emberismerő lehess, épp az a kulcs, hogy az ítélkezésedet megtanuld jól használni!

Hogyan korlátozod magadat, és hogyan dolgozol önmagad ellen akkor, amikor ítélkezel?

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Hogyan dolgozol magad ellen, amikor ítélkezel?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

jún01

Honnan jönnek az intúícióid, mi a hátterük? Hogyan fejlesztheted?

Címkék: szeretetintuíciókmegérzésekcsodák

"A női intúció a több ezer éves nem-gondolkodás eredménye" -tartja egy vicc szerint egy férfias szólás. Nehéz nekik elfogadni, hogy egy nő előtt nem lehet - tartósan - eltitkolni semmit, mert ha tökéletesen körül is bástyázna egy titkot a férfi, a nő akkor is megérzi, hogy a sztori sántít. :)

Ez persze csak az egyik vonulata az intícióknak: hogy érzed, sőt, megérzed, hogy mi van a másik emberben: mintha időnként olvasnád a gondolatait.
Az is intuíció azonban, amikor tőled távolabbi dolgokra is ráérzel: például eszedbe jut egy rég nem látott ismerős, aki aznap keresni is fog. Vagy ha megérzed, hogy a párod vagy a gyereked bajba került, vagy akár azt, hogy te nyered el a tombola fődíját!

Akkor az intuíció valami "látás" féle, vagy jóslás, jövendőmondás volna? Nem, ne aggódj, van erre ettől kevésbé misztikusabb, érthetőbb magyarázat is!

Kinek jó az intíciója? Vajon mi áll a hátterükben?

Hogyan tudod az intuícióidat a gondolataidtól megkülönböztetni és vajon hogyan tudod fejleszteni ezt a képességedet, hogy többet észlelj, és jobban is hallgathass a megérzéseidre!

Tarts velem, erről is lerántjuk a leplet! 

Honnan jönnek az intúícióid, mi a hátterük? Hogyan fejlesztheted?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign