júl13

Mit üzennek a jelek? Rántsuk le a leplet!

Címkék: félelemönismeretönbizalomhiányjelekjelfelelősségvállaláspszichológiaönfejlesztésezotéria

Mi a "JEL" valójában? Kell-e figyelned a jelekre? 

Te hiszel a jelekben? Milyen jelekben? Hogyan olvasol bennük? 

A sok-sok konzultáción és kurzuson sokszor szóba kerülnek a "jelek" ilyen-olyan furcsábbnál furcsább konstellációkban és még furcsább magyarázatokkal körítve. Ilyenkor gyakran tapasztaljuk azt, hogy az ezotéria túlkapásai kirántják az egyént a valódi életéből és a VALÓDI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSBÓL.

Amikor ugyanis a rajtad kívüli ERŐKBEN, az univerzum akaratában, a sors irányításában szeretnél vakon hinni, és önmagadat csupán ezek szerencsés vagy szerencsétlen "elszenvedőjének" tekinted, akkor - észrevétlenül is hárítod a felelősséget. Hárítod, mert "elfelejted" kézbe venni az életedet, és MEGHOZNI a szükséges DÖNTÉSEKET, melyekkel az életedet boldogabbá és teljesebbé tehetnéd.

A nélkül, hogy teljesen megsemmisítenénk a "JELEK" jelentőségét, hadd adjunk egy valós logikus nézőpontot arra, hogy miképpen használd fel a tapasztalásaidat a JELEK témájában ÖNMAGAD megismerésének útján!

Nézzük, milyen pszichológiai magyarázata van a jelek valóságának az ezotéria túlkapásaiból a realitásba visszatérve!

Mik a jelek valójában?

Hogyan érkeznek, kitől származnak?

Mi közük van hozzád, és hogyan volna érdemes rájuk tekintened ahhoz, hogy azzal valóban a boldogság irányába vezethesd magadat!

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Mit üzennek a jelek? Rántsuk le a leplet!

Tovább a teljes bejegyzéshez »

okt20

Amikor úgy érzed, hogy nem vagy az utadon...

Címkék: szeretetönvalóeredendő énfélelemuniverzumspiritualitásjelekboldogságboldogtalanság

Összecsapnak a hullámok a fejed felett, a barátaid elmaradoznak, vagy épp te csalódsz bennük sorra, a munkahelyeden nem érzed jól magad, picit beteg is lettél és sorra romlanak el körülötted a műszaki berendezések?

Amikor ennyi "jele" van annak, hogy valami nincs rendjén, nyugodtan hiheted azt, hogy épp nem vagy az utadon...

De, mit jelent ez a kifejezés, hogy nem vagy az utadon? Az univerzum figyelmeztet téged, hogy térj észre végre és cselekedj másképp? Ha igen, akkor merre volna a jó irány? Ki tudja ezt neked megmondani? Az univerzum?

Olvass tovább, hogy a helyükre kerüljenek benned a filmkockák, hogy a kezedbe vehesd az életed feletti irányítást és hogy ne mástól várd a megoldást!

(A kép forrása: Rejtelyekszigete.com)

Amikor úgy érzed, hogy nem vagy az utadon...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

szept21

Hiszel a JELEK-ben? Vajon mi van mögöttük?

Címkék: jeljelektudatosságfelső énteremtőerő

Párkapcsolati vagy üzleti döntéseidben keresed Te is legtöbbször a jeleket, igaz? Mintha általuk angyali vagy égi üzenetre lelnél, és így mintha a döntést nem is neked, hanem egy égi iránymutatásnak köszönhetően hozhattad volna meg. 

Egészen biztosan van a jelek mögött valami: mert egyrészt fantasztikus, hogy épp akkor és ott bukkannak fel, amikor a leginkább szükséged van rájuk - hogy segítsék egy-egy döntésedet - ugyanakkor biztosan van rá egy "földi" vagy fizikai magyarázat is, hogy miért veszed észre azokat.

Nem akarom összetörni a hitedet a jelekben, de az sem célom, hogy ha eddig nem figyeltél rájuk, most minden kétséget kizáróan add az "életed a kezükbe". 

Azt hiszem, ahogyan mindenben, létezik egy arany középút a jelek kapcsán is, és így ezekkel a magyarázatokkal a hátterükben nem kerülsz egyik véglet csapdájába sem.

Kérlek, ne tekintsd biztosnak, amit most olvasol, ez csupán az én nézőpontom. Csak olvasd, mint egy érdekességet, és engedd át magadon minden hírével és érzeteddel együtt! Aztán majd kialakul egy saját nézőpont benned. :) 

Olvass tovább, és tudd meg, hogy mi áll a jelek mögött!

Hiszel a JELEK-ben? Vajon mi van mögöttük?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

aug24

Amikor baj bajjal jár, és úgy érzed összeesküdött ellened a világ is

Címkék: szeretetfélelembajjelek

Többen "jeleket" látnak a történések mögött és keresik azok okát: mire próbálják felnyitni a "véletlen" akadályok a szemedet? Biztos, hogy azok jelek? Vagy másképp is értelmezheted azokat? Mindenképp: a sorsod építőkövei...

Lehet, hogy felhívják a figyelmedet valamire, amit nem veszel észre, és lehet, hogy megváltoztatják az életedet, hogy rátereljék egy biztosabb útra!

Mi lehet az üzenete a "rád járó rúdnak?"

Olvass tovább, és meglátod, hogy mi az a nézőpont, ami minden bajon átsegít, ami mosolyt csalhat az arcodra akkor, amikor szinte minden összecsap a fejed felett...

Amikor baj bajjal jár, és úgy érzed összeesküdött ellened a világ is

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign