jan09

Karmikus a párkapcsolatod?

Címkék: félelempárkapcsolatönismeretelmekarmaegopszichológiaönfejlesztéskarmikus kapcsolatok

Mi az, hogy karma és karmikus?

Milyen kapcsolat lehet a karmikus?

Óriási tévedésekhez tudnak vezetni az ultraspirituális túlkapások és ideológiák. Ebben a bejegyzésben és videóban megértheted mindezt logikusan, az emberi élme működése és a pszichológia szemszögéből.

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Karmikus a párkapcsolatod?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

okt08

Karmikus döntések idejét éljük...

Címkék: karmakarmikusészszívszeretetboldogságbiztonságéletenergia

Végletes események történnek veled? 

Váratlan szakítás történt? Vagy olyan hirtelen jött kihívások, melyek gyors változásra késztetnek és te csak állsz ott kérdőjelekkel a fejedben, teljesen értetlenül, tehetetlenül... ? Azt már látod, hogy biztosan "tanulnod" kell a helyzetből, de nem tudod még, hogy mit?

Sokan ilyenkor teljesen hibás következtetésekre jutnak.
A helyzet pedig addig nem nyer megoldást és te sem leszel jobban addig, amíg a valós felismerés nem születik meg benned!

Egy nézőpont azonban ebben egészen biztosan segítségedre lehet:
amíg azt hiszed, hogy a "fejlődés és tanítás" másról szól veled kapcsolatban: addig tévúton jársz. Vagyis nem azt kell megtanulnod, hogy: "elfogadj másokat," vagy, hogy "türelmes legyél másokkal", vagy azt sem, hogy "ne állj szóba többet valakivel" és az is biztosan tévedés, hogy "valakivel együtt vagy nélküle folytasd-e."

A legtöbb felismerés NEM valakivel való kapcsolatodra, hanem ÖNMAGADRA utal:  önmagadban kell ugyanis meglátnod egy lehetőséget, vagy egy blokkot, korlátot, ami nem szolgál és ami szenvedést okoz.

Vagyis a magadról alkotott gondolkodásod egészen biztosan változást igényel, ha most sokat sírsz, ha sok a váratlan rossz helyzet, és ha olyan szituációkba csöppensz, amik számodra rosszul sülnek el.
Keressük a kulcsot a félelmeidben, az elveidben, a most próbára tett hitedben, a kötelezettségeidben... és a valódi vágyaidban! Ezzel a képlet kitisztulhat és tényleg utadra léphetsz...

Olvass tovább!

(A kép forrása:"nőkorszak")

Karmikus döntések idejét éljük...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

ápr19

Honnan tudod, hogy még dolgod van valakivel?

Címkék: szeretetkapcsolatkarmafélelem

"Vajon még dolgom van vele? De meddig, miért?" - kérdezed, és azt reméled, hogy kiderül valami földöntúli "feladat", esetleg egy más életbe kalauzoló karmikus kihívás, mint például: meg kell mentenek egymást valamitől vagy valakitől, ki kell jönni egy adósságból, meg kell bocsátanotok egymásnak, vagy el kell ismernetek egymást valamiben...

Megoldandó feladat, kihívás, ami miatt még biztosan összeköt egy rejtélyesnek vélt energetikai szál?

A világ azonban ettől jóval egyszerűbb.

Egy nehéz mondat következik:
Ezeket a nagy feladatokat az elme találja ki azért, mert még fenn akarja tartani a kapcsolatot. Ha tudsz őszinte lenni magaddal, be is látod...
Minél magasztosabb, minél titokzatosabb célt találsz arra, hogy mi dolgotok van együtt, annál biztosabb, hogy bekerültél a valóság helyett az elme egyik ügyes csapdájába és nem a nagy feladatot teljesíted épp, hanem csak egy játszmát kezdtél meg önmagaddal...

Mit jelent az, hogy "dolgod van vele"? Hol keresd a feladatot? Mi a csapda, hogyan kerüld ki, és hogyan haladj a valódi utadon?

Olvass tovább!

Honnan tudod, hogy még dolgod van valakivel?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

jan31

A karmáról másképp...

Címkék: szeretetelmeenergiatudatosságkarmagondolatokérzések

Azzal riogatnak, hogy amit másokkal teszel, az majd visszaszáll rád, és minden tettednek itt ez életedben, vagy akár más életeidben meglesz a következménye? Persze, leginkább a büntetésen, bűnhődésen a fókusz, mintha valami örök feladatod lenne kijavítani a "múlt hibáit, vétkeit".

Aztán következik egy nemvárt, baljós esemény, és értetlenül állsz ez előtt, mert fogalmad sincs, mit követhettél el, hogy a sors csapást mért rád. Ha te eddig is törekedtél JÓ lenni, akkor hát, hogyan "érdemelted" ki a balesetet, egy betegséget, vagy mások gonosz átveréseit? Vagy hogyan és mi rosszat tett egy kisgyerek, akit betegség ért el? Hát mégis igazságtalan a sors? 

(Szinte minden vallásban, a keresztény hitben is megvan ennek a maga protokollja: ha jókat cselekszel, majd üdvözülsz, ha nem...inkább nem is folytatom. Sok helyen pedig a lélekvándorlás útjához kötik ezt. Itt azonban vallási hovatartozás nélkül segítek ezt jobban átlátni.)

Vagy a karma nem a tettekről szól? Nem ilyen bűnhődés-alapú az élet, hanem egészen másképp rejti a "feladatait"?

Az élet, az univerzum, a sors - mindegy, hogyan akarjuk hívni - nagyon is igazságos, csak épp az elme, amivel meg akarod érteni, picit korlátolt abban, hogy nála nagyobb, végtelenebb dolgokat felfogjon, megérthessen. Azért mégis kíséreljük meg, hogy tisztábban láthasd: hol árthatsz magadnak, mi száll rád vissza valójában, hol a "feladat" ebben!

Olvass tovább!

A karmáról másképp...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

szept22

Hogyan büntet, vagy jutalmaz a sors?

Címkék: félelemszeretetenergiaegóigazságkarma

Jótett helyébe jót ne várj?

Beszélsz karmáról, hiszel új életekben, vagy épp a mennyországban és pokolban, hiszed, hogy jó tetteidet az élet jóval jutalmazza és hogy a gonosz is elnyeri "méltó" büntetését a rossz cselekedetei révén.

Aztán egyszer csak egy látszólagos "porszem" kerül a gépezetbe, és azt veszed észre, hogy az élet mégsem "igazságos".
Sokaknak segítettél, szinte önmagadon átnyargalva tartottad mások érdekeit szem előtt, és végül jutalom helyett egy "büntetés": egy betegség, egy sorscsapás jön válaszul?

Hogy lehet, hogy Isten eltűri a gonoszságot és hogy lehet, hogy sokszor épp azok kapnak jutalmat, sok pénzt és szerencsét, akik egy picit se törődtek másokkal magukon kívül?

Nem igazságtalanság ez.
Nagyon nem. De, ha így érzed, akkor csupán még nem érted az "igazság" szó valódi természetét. Ha energiákban tudsz gondolkodni, akkor mindezt meg fogod érteni. Nagyon is logikus, nagyon is igazságos mindez, mert az isteni - univerzális igazságoknak a földi és egós igazsághoz semmi köze nincsen.

Olvass tovább!

Nem a karmát feszegetem ezós körítéssel, hanem a "tudomány" világával, színtiszta realitással, energia olaláról láthatod, hogyan működteted az univerzum valós törvényeit a te életedben...

Hogyan büntet, vagy jutalmaz a sors?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign