nov30

Lélekszerelem egós vitákkal

Címkék: szeretetpárkapcsolatönismeretszerelemlélekszerelemlélekegoönfejlesztéstest-lélek-szellem

Elöljáróban: minden szerelem lélekszerelem...

A szerelem LÉTpillanataiban ugyanis a test-lélek-szellem tökéletes összhangját éled, sőt, az egós korlátok is kikapcsolnak, és szabadon, őszintén átadva magad az élet áramlásának, éled a flowt.
A szerelem a tökéletesség létállapota. Amikor a szerelmet éled, a szerelem létállapotában vagy - mindentől és mindenkitől függetlenül boldog vagy.

Ez pillanatokra történik meg, de akár végtelenszer ismétlődő pillanatsorozat is lehet ez, amiből folyton ki is zökkensz. Kizökkensz, mert az elme vagy a test szükségletei, korlátai kizökkentenek.

Ahhoz, hogy ezt értsd, előbb tisztázzuk, hogy mit jelent a TEST, LÉLEK, SZELLEM hármasa benned... milyen a szerelem, amikor a test, amikor a szellem, és amikor a lélek szintjén éled, és akkor érteni fogod azt is, hogy legtöbbször a párkapcsolatokban melyik két forma szokott működni, és miért olyan nehéz a se veled, se nélküled kapcsolatokban létezni.

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Lélekszerelem egós vitákkal

Tovább a teljes bejegyzéshez »

jún01

Boldogság vagy elégedettség

Címkék: önismeretboldogságelmeszemélyiséglélekegovalódi énelégedettségönfejlesztés

Te boldog vagy vagy elégedett?

Van különbség?

A múlt héten a boldogságról készült videóm alatt egy nagy vita alakult ki egy néni és köztem. A néni ragaszkodott ahhoz, hogy a boldogság nem létezik, csupán elégedettség érhető el.

Szó, szót követett, majd végül úgy döntöttem, hogy hála az ő aggályainak, készítek egy videót arról, hogy a boldogság és az elégedettség között létezik-e különbség, és ha igen, milyen különbség.

A szavakon fogok lovagolni - látszólag. De, nincsen más eszközöm, mint a szavak arra, hogy megmutassam, hogy bár az elégedettség nagyon fontos és nagyon kellemes állapot, a boldogság még annál is jobb és kellemesebb. Remélem, hogy ezzel sem ártok neked, hanem inkább csak újra nyitogatom előtted a lehetőséget, hogy merd megélni önmagadat és átadni magad a boldog létpillanatoknak. 

Olvass tovább és nézd meg a videót is:

Boldogság vagy elégedettség

Tovább a teljes bejegyzéshez »

feb22

Mi az, hogy elfojtás?

Címkék: félelemelmeelfojtásenergiateremtőerőlélekvágy

Az elfojtás nem jó neked - ezt már sokan tudják. Azonban  azt, hogy mi az, hogy elfojtás, és hogy miért nem jó, azt sokan nem értik.

Azt tapasztaltam a vendégeink körében, hogy a legtöbben arra a kérdésre, hogy: "szerinted mi az, hogy elfojtás?" - azt a választ adják, hogy: "az, amikor nem mondom el a véleményemet, vagy nem adom ki a dühömet. Esetleg nem merem felvállalni azt, hogy nemet mondjak!"

Vagyis a legtöbben úgy vélik, hogy az elfojtás az, amikor a tiltakozásukat nem merik kifejezni.
Ez is lehet elfojtás... de akkor az a kérdés is felmerül, hogy miből ered a tiltakozásuk? Miből ered az, hogy mást akarnak? Vagyis ki az, mi az, amit az emberek valójában elfojtanak?

Olvass tovább, nézd meg a videót is, és láss rá arra, hogy mi az elfojtás valójában, milyen következményei lehetnek, és hogyan törj ki belőle!

Mi az, hogy elfojtás?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

márc24

A szeretethiány - és a formák, ahogyan párkapcsolatban éled

Címkék: szeretetszeretethiánylélekmegfelelési kényszererőszakelfojtáskorlát

Nem jut rád elég figyelem... Épp azoktól, akiket te szeretsz

Úgy hiszed, úgy éled, hogy nem is kíváncsi rád az, aki számodra pedig nagyon fontos volna. Egyszerűen olyan fontos, hogy nem akarsz és nem tudnál nélküle élni. A hiány, amit érzel a figyelme és gondoskodása nélkül, mélyen elkeserít. Már semmiben sem hiszel... leginkább önmagadban nem.

Az állapot elhiteti veled tudatosan és mélyen tudatalattiba ágyazva is, hogy nem vagy elég jó, nem vagy érdekes, nem vagy értékes, nem vagy szerethető.

Azt hiszed, hogy a te "hibád", hogy az, akinek a szeretére vágysz, nem foglalkozik veled eleget.

Mi történik ilyenkor benned és veled?

Olvass tovább!

A szeretethiány - és a formák, ahogyan párkapcsolatban éled

Tovább a teljes bejegyzéshez »

márc04

A szerelem választ, vagy az ego...?

Címkék: boldogságegolélekszívszeretettársfélelembiztonság

Vajon mered-e azt választani és megélni, amit és akit szeretsz? Vagy sokkal inkább biztonságra vágysz, és inkább azt választod, ami biztos hátteret, kiszámítható "jövőt" ígér?

Avagy: azzal vagy, akit szeretsz? Vagy azzal vagy, aki szeret téged?

Persze, most mondhatod, hogy: "Milyen kérdés ez? Hiszen a válasz egyértelmű: az a jó társ, akit te is szeretsz és aki viszont szeret"! 

Igen, ez az idilli állapot, amikor minden kölcsönös és benned sem harcol a szív az ésszel a tekintetben, hogy kinek az oldalán vár rád jobb élet, kiegyensúlyozottabb jövő.

A legtöbben azonban nem ilyen egyértelműen választanak. Nem mindenkiben ért egyet a szív és az ész abban, hogy ki is lesz az ideális társ.

Egyszerűen szemet szúr, amikor ez ilyen erőteljesen megmutatkozik, és, ha figyelsz, te is látni, érezni és érteni fogod, hogy mi is ez a dilemma és miből látszik, hogy a választást a szerelem vagy ego hozta-e meg:

Olvass tovább!

A szerelem választ, vagy az ego...?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

nov04

Szerelemmel tanítjuk egymást

Címkék: szerelemelmefélelemtanításönismeretboldogságlélekfelismeréstudatos

Minden szerelem, minden kapcsolat egy tükör, mely önmagadra tanít téged

Vajon mindig egyértelműen rálátsz arra is, hogy mit is "kell" megtanulnod egy-egy kapcsolódás által?

Egy kapcsolat minden életciklusa, minden egyes szakasza csodálatos felismeréseket ébreszthet benned! Minden egyes élmény, minden apró pillanat, minden vita és meghasonlás megmutat önmagadból valamit neked és ha ügyes vagy, ezek által értelmet nyer benned teljes léted. 

A boldogságért jöttél a Földre, önmagadért, vagyis önmagadat tapasztalni születtél és ezért kutatod egész életedet át a szeretet és boldogság megélésének formáit, élményeit. 

Olvass tovább!

Szerelemmel tanítjuk egymást

Tovább a teljes bejegyzéshez »

okt17

Mi tartja össze a kapcsolatot és mit tehetsz, ha ez nincs (már)?

Címkék: elmeészszívegópárkapcsolatszerelemlélekmegszerzésbirtokláshitbizalom

Ahogyan éled is, gyakran az ész és szív harca toporgásra kényszerít a kapcsolatban

Ésszel talán tudod, felmérted, hogy már nem terem babér a társad mellett és a távozást fontolgatod, míg a szíved még mindig azt mondja, hogy "igen, ő az"... és maradásra bíztat. Az is lehet, hogy épp fordítva történik és már alig érzel szeretetet, azonban a kötelezettségek, a közös célok és felelősség - vagyis az ész - azt diktáltja, hogy maradnod KELL.

Ha már az ész és szív egymásnak így ellenáll, és szinte mindig, minden gondodnak ez áll a hátterében, akkor érdemes megnéznünk, hogy melyik hogyan is működik és mire sarkall. 

Mi az, ami a szív szerint összetartja a kapcsolatot, és mik azok, amikkel az ész (az elme) száll be a dologba?

Mi történik, ha egyik, vagy másik oldalon megtörik a "varázs" és milyen lehetőséged van mégis működtetni a kapcsolatot ezek után?

Szó lesz szerelemről, birtoklásról, elvárásokról, és arról, mi történik, ha a hit és a bizalom megtörik... Újjáéleszthető-e egy kapcsolatban a szerelem a hit és bizalom híján? ... és mi okozza azt, hogyha ezek elvesznek?

Olvass tovább!

Mi tartja össze a kapcsolatot és mit tehetsz, ha ez nincs (már)?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

szept16

Ezért nem találod önmagad! Hol a tévedés a spirituális ködben?

Címkék: önismeretelmeboldogságlélekjelen

Keresed önmagad? Szeretnél visszatalálni önmagadhoz?

Azt már sejted és időnként fel is fedezed, hogy álarcokat viselsz és tudod, hogy valahol a burkai mögött és alatt ott lehet az igazi éned. Azonban még nem tudod, mit találsz majd ott, ha tényleg mögé láthatsz minden "viselkedési normádnak". Igaz?

Azt mondod, keresed önmagad és minden tudásoddal azon vagy, hogy megismerd önmagad... de valójában fogalmad sincs, hogyan csináld a "keresést", hogy eredményes legyen és arról sincs, hogy mit és kit is akarsz ott találni.

Alapvetően 2 olyan "akadály" van ebben a nagy keresésben, amiben a legtöbben megtorpannak, és ami olyan tévedést okoz, hogy nem találod meg valódi önmagad! Ez a 2 akadály egyszerűen felismerhető és kivédhető, és ha megérted, sokkal közelebb kerülsz önmagadhoz, mint eddig bármilyen spirituális módszerrel és technikával.

Olvass tovább!

Ezért nem találod önmagad! Hol a tévedés a spirituális ködben?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

szept10

Szerelem a test - lélek - szellem szintjein

Címkék: szerelemlélekszellemtesthormonokteremtőerőélet

Hogyan éled meg a szerelmet teljes valójában?
Hogyan mutatja meg magát benned a lélek, a szellem és test "működésének" szintjein?

Hogyan is kapcsolódsz Te a körötted lévő világhoz? 

Valójában 3 működési szinten érzékeled a külvilágod hatásait, és Te is ezeken keresztül tudsz visszahatni a világodra!

  1. Érzékeled a TEST érzékszerveivel, és minden egyes érzet elindít benned biokémiai folyamatokat, reakciókat, testi, fizikai tüneteket. 
  2. Érzékeled a világodat és kapcsolódsz hozzá a gondolataid és azokból fakadó érzelmeid nyomán is. Ezeknek nincsen "anyaga", de kétségtelen, hogy léteznek a gondolataid és érzéseid akkor is, ha nem tudod azokat megfogni, tapintani, bedobozolni. Ez az ELMÉ-den keresztüli érzékelésed.
  3. Valamint érzékeled és kapcsolódsz a világhoz az ENERGIÁK szintjén is. Ez az, amikor nincsen se tapintható üzenet, se megfogalmazható magyarázat, mégis egészen biztosan hatnak rád "valamik". Ilyen amikor a megérzéseid, az intuíciód megmutatkoznak, vagy ilyen az, amikor indokolatlanul jár át szorongás, vagy hála, és ilyen az is, amikor szavak nélkül is tudod egy másik emberről, hogy épp milyen hangulatban van. Átérzed fájdalmát vagy örömét a nélkül, hogy mondta volna, hogy mi is zajlik benne.

Ezt a 3 féle "csatornát" használja minden ember.
Még azok is, akik tökéletesen materiálisnak hiszik magukat és bőszen tagadják az energiák létezését. :) Talán a gondolataikat nem tagadják le... 
Ugyanakkor ők is beszélnek arról, hogy "kisugárzás"... vagyis, ők is használják, érzik és még meg is nevezik azt az energiát, ami egy-egy emberből árad. :) 

Mindez milyen irányt, milyen változást indít el benned, amikor szerelmes leszel?

Látni fogod, mi a legerősebb e fentiek közül, milyen szinteken dől el, hogy hogyan fogod megélni a szerelmet!

Olvass tovább!

Szerelem a test - lélek - szellem szintjein

Tovább a teljes bejegyzéshez »

júl31

Az elengedést segíti, pedig egyetlen aprócska nézőpont csupán...

Címkék: elengedéslélekszeretetegófélelemragaszkodás

El "kell" engedned valakit?

Egy kapcsolat ért csúfos véget? Szakítottak veled, miközben te még érzelmileg erősen kötődsz? Vagy te vagy az, aki szakítani készülsz, mert a kapcsolat már nem azt adja neked, amit szeretnél?

Az elengedésről - főképp egy párkapcsolat végén a kedves elengedéséről - sok cikket találsz már itt a blogomban. Kérlek, keress rájuk az "elengedés" keresőszót beírva itt a blog jobbszélén a keresőbe és töltődj fel az elengedés korábban leírt nézőpontjaiból és technikáiból.

Itt most egyetlen aprócska kis nézőpontra hívom fel a figyelmedet, ami akár meg is változtathatja a lehetőségeidet, és segít a múltba ragadt szomorkodásból az örömteli jövőbeli lehetőségek felé fordítani a figyelmedet!

Ahol a figyelmed, ott az energiád...

...így mindenképp jó ötletnek is tűnik, ha nem a múlton tarton a figyelmedet - illetve akár azon is, de annak egy nagyon tanulságos pontján - hanem inkább a jövőben eléd táruló lehetőségeiden!

Olvass tovább!

Az elengedést segíti, pedig egyetlen aprócska nézőpont csupán...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

júl17

Te látod benne a lelket, de valamiért ő nem, és így nem is éli azt...

Címkék: ególélekelmeszívfélelemszerelemkapcsolatgondolatok

"De én ismerem őt! Én tudom, hogy ott van benne, az, akit megláttam! Tudom, hogy érez, tudom, mi zajlik benne, de ő mégsem akarja azt látni, élni magában és inkább elegózza..." 

Talán Te is épp egy ilyen kapcsolatot élsz meg. Megláttad a kedvesedben a csodát. Látod a szíveddel az ő valódi lényét, a lelkét, a szívét. Pontosan tudod, átérzed, hogy ő is érzi, amit Te, de valahogyan mégsem e szerint cselekszik. Talán félelemből menekül, talán agyalásokkal jut el oda, hogy magára húzzon egészen más viselkedést, mint az a szívéből jönne... ki tudja?

De hiába látod őt, hiába érzed, hiába tudod, hogy ott van benne a jó, a magabiztos, a szeretettel teli, a szerelmes, mégsem tud ez megnyilvánulni. A viták és újabb viták pedig egyre csak gyakoribbak lesznek köztetek.

Te hiszel benne és szinte sürgeted, hogy váljon is azzá, akit te felfedeztél ott benne, ő pedig úgy érzi, hogy te elégedetlen vagy és meg akarod változtatni.

Lassan már magad sem tudod, mit tegyél: 

  • ...várakozz türelmesebben arra, hogy talán ő is felfedezi magát?
  • ...vagy állj tovább beletörődve abba, hogy ő mégsem akar az lenni, aki lehetne?

Közben pedig felelőrödik benned a kétely: tényleg te láttad rosszul? Tényleg te nem ismered őt? Tényleg csak a szerelmi mámor rózsaszín ködében láttál valami elvakult csodát benne, és amit beleképzeltél, az valójában nem is létezik? ... és ha igen? ... és valaki mégis kihozza majd előle? .... Előre irigyled azt a valakit, hiszen úgy véled, ő lesz a szerencsés, aki a csodát elnyeri, miközben te voltál a felfedező?

Olvass tovább!

Te látod benne a lelket, de valamiért ő nem, és így nem is éli azt...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

máj17

Kinek az életét éled? Két világ határán: ő nem enged az életébe, de a sajátodat már nem éled...

Címkék: szeretetféleleméletlélekteremtőerő

Egyre fáradtabb vagy, egyre kevesebb az energiád. Nincsen kedved már azokhoz a dolgokhoz sem, amik korábban még örömet okoztak. Kiégtél, legalábbis így hiszed. 

Közben pedig összecsapnak feletted a hullámok. Alkalmazkodsz másokhoz, meg kell felelned, nem okozhatsz csalódást... de azt, hogy neked mi a jó, hogy neked mi a fontos, senki meg se kérdezi... Már te sem kérdezed meg magadtól jó ideje.

Életed begyűrűzött mások köré. A figyelmedet az köti le, hogy másokhoz igazodsz. ...

Olvass tovább!

Kinek az életét éled? Két világ határán: ő nem enged az életébe, de a sajátodat már nem éled...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

feb26

Azoknak, akik épp elengedni akarnak egy kapcsolatot és azoknak is, akik épp vonzani...

Címkék: szeretetelmelélekszívelengedésnyitottságszerelem

Itt egy pofon egyszerű, ám átütően hatásos nyitási technika

Talán még nem látod, hogy mi a közös az elengedésben és az új szerelemegélésében...

Gyorsan észre fogod venni. A 2 élethelyzet látszólag nem is hasonlít, azonban mind a kettőnél az a legnagyobb akadálya a boldogságodnak, hogy neengeded, nemered eléggé kitárni a szívedet.

  • Elengedni vágysz? Egy kapcsolat végeztével még annyira benned él a veszteség, hogy azon veszed észre magad, hogy nem vagy nyitott egy új kapcsolatra. Egy mélységes űrt érzel magadban az elveszett kedves helyén, és hiába is vágysz arra, hogy túl lehess a fájdalmon, a szívedet nem tudod még kitárni mások előtt. Joggal hiheted azt, hogy a párod volt számodra az igazi. A vele átélt élmények a legigazibbak és joggal hiheted, hogy senki se közelítheti meg a helyét a szívedben. Szeretnéd elengedni, elérni, hogy ne ő töltse ki minden gondolatod és szeretnél minél kevésbé érezné felé szerelmet. Azt mondod: "el kell engedned", de valójában kitörölni akarod, hogy az elméd ne agyalhasson folyton a múlt szép emlékein és ne szomorkodhasson a közös jövőbe vetett hit szerte foszlása miatt. Elengedni azonban így nem lehet... Ez nem elengedés, ez önmagad megerőszakolása volna. Ennyire azonban még ne szaladjunk előre...
  • Szerelemre áhítozol? Úgy is érzed, hogy már megérett benned a vágy és elkötelezettség az iránt, hogy legyen egy társad? Ám valahogy sehogy se akar megérkezni az a nő vagy férfi, aki felébresztené benned a szerelmet? Újabb kérdés: elég nyitott vagy és könnyen barátkozol a másik nemmel, csak "A" szerelem nem akar megérkezni? Valójában nem vagy elég nyitott, még a hiányban létezel...

Akár veszteségben, akár egy vágyban vagy, ezek HIÁNY állapotok, és az igazi célod az, hogy bárhogyan és akárhogyan boldog lehess! Visszatalálni önmagadhoz, megtalálni az erődet, a forrásodat és úgy egységbe kerülni önmagaddal, hogy a szeretetet érezhesd, és ne a hiányokat! Ez az igazi cél... Igaz?

Olvass tovább!

Azoknak, akik épp elengedni akarnak egy kapcsolatot és azoknak is, akik épp vonzani...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

feb15

Hallgass a szívedre? Akkor is, ha épp az húz vissza egy rosszba?

Címkék: szeretetlélekszívegóelmeragaszkodásbirtoklásfélelem

Tegyük ezt tisztába!

Nemrég ült a kanapémon egy csodaszép, intelligens nő. Azt mondta:
"Nem értek egyet veletek. Azt mondjátok, hogy a szívem vezessen... de engem épp az vezet, az buzdít, és ez mégse jó, nem járható út, így hát rosszul élemeg a helyzetet. A szívem húz vissza a férjemhez, mert szeretem.... csak ő közben egy másik nővel él. Egy fiatalabbal...." - és szomorúan lehorgasztotta a fejét. Tudtam, hogy azt éli épp, hogy "lecserélték egy "jobbra, fiatalabbra, újabbra", mert ő már nem elég jó."

Ennek a történetnek 2 részletét is érdemes helyre rakni:

  1. Hogyan vezessen a szíved, mit "kér" a szíved és mi az, amivel nagyon könnyen összekevered mindaddig, amíg ki nem tisztul benned, hogy ki vagy és hol vagy Te önmagadban?
  2. Vajon mi lehet a valóság a mögött, hogy ha "lecserélnek egy fiatalabbra, jobbra, újabbra"? - Ezt egy következő cikkben fedezzük fel és bogozzuk ki. Jó? Egyelőre épp elég bőséges téma az 1-es pont is. 

Olvass tovább!

Hallgass a szívedre? Akkor is, ha épp az húz vissza egy rosszba?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

dec03

Önelfogadás... 3 nyomós oka is lehet, ha nem tudod szeretni magad

Címkék: szeretetönszeretetönelfogadástestlélekszellemegó

Keresed magad? Kutatod, hogy vajon mi a dolgod, a célod, a feladatod itt a földi létedben? Tudni akarod, hogy miért viselkedsz, gondolkodsz és érzel úgy, ahogyan teszed? 

Időnként ítélkezel magad felett, aztán elhatárzod, hogy változni fogsz, majd türelmetlenné válsz magaddal, ha ez nem elég gyorsnak bizonyul? 

Fogadd el magad? Szeresd magad?
De hogyan, ha közben egy sor olyat teszel, érzel, ami biztosan nem jó neked vagy a környezetednek?

Ahhoz, hogy szeretni tudd, és el tudd fogadni önmagad, először is ismerned kell önmagad, érteni a működésedet. Ahogyan egy meghibásodott tv-t se tudsz erőszakkal "gyógyulásra" bírni, vagy megváltoztatni, magadat sem fogod tudni. A tv-nél is az az út, hogy ismerni kell hozzá a tv működését, és akkor a hiba érthető, és kezelhető. Önmagadnál is ez a kulcs: a megértés önmagad felé, és az önismeret. 

Az, ha szeretni és elfogadni tudod magad, maga a boldogság, hiszen ekkor kerülsz békés egyensúlyba önmagaddal: a szíved, az eszed és a tested harmóniája fogja adni azt a 3-as egységet, amit a boldogságban élsz. Ahogyan látod, ez benned a kulcs.

Nem a világnak kell változnia ahhoz, hogy boldog lehess, nem is neked kell megváltoznod, hanem benned kell, hogy változzon a világ! 

Olvass tovább!

Önelfogadás... 3 nyomós oka is lehet, ha nem tudod szeretni magad

Tovább a teljes bejegyzéshez »

okt24

Hogyan cselekedj, hogy megkapd őt?

Címkék: szereteteredendő énönvalólélekboldogság

Jó ideje benne vagy egy kapcsolatban, ami azonban nem azt adja, mint amiről korábban álmodoztál, mert a párod vagy elérhetetlen, vagy el-eltűnik, vagy csak némán titkolja az érzéseit.
Közben azonban az együtt töltött pillanatok csodásak mind a kettőtök számára. Toporogsz: te gyorsabban szeretnél révbe érni és kimondani, hogy összetartoztok, ő azonban ez ügyben egyre szótlanabb... 

"Hogy viselkedjek akkor hát vele, hogy végre megnyíljon, vagy megadhassa magát a párom az érzéseinek, vagy hogy a kapcsolatunk végre révbe érjen?" - talán te is épp ezt kérdezed ebben a helyzetben...

Hogy viselkedj?
Úgy viselkedj, ahogyan az BELŐLED fakad, azonban jobb, ha ezt jól körüljárjuk...

Olvass tovább!

Hogyan cselekedj, hogy megkapd őt?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

szept07

Honnan tudhatod, hogy épp a fejedben vagy-e, vagy a szívedben?

Címkék: szeretetszerelemególélekistenenergiaelme

Szeretni tudsz az eszeddel és a szíveddel is... de teljesen másképp!

Ahogyan mondani szoktad: "harcol az eszed a szíveddel", vagy: "megszakad a szíved", esetleg: "összetört a lelked"... ezek a szóhasználatok nem véletlenek, de nem tükrözik jól a valóságot, sőt: az egód (elméd) ügyesen trükközik ahhoz, hogy véletlenül se őt akard uralni...

Akkor hát honnan is tudhatod, hogy épp a szíved szerint élsz, vagy a fejedben vagy? Ha megérted,átlátod kettejük működését, akkor nem is marad benned kétely hogy mikor, melyikük duruzsol a füledben, vagy, hogy melyikre érdemes hallgatnod!

Olvass tovább!

Honnan tudhatod, hogy épp a fejedben vagy-e, vagy a szívedben?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

jún29

Ha most fájdalmat élsz meg, arra később hálával fogsz visszagondolni

Címkék: szeretetegószenvedésfeltétel nélküli szeretetelváráslélekszerelem

A csillagállások is olyanok, és valahogy minden úgy alakul, hogy felkavarodik az állóvíz. Ez az év - ahogyan az asztrozófusok is mondják - sok-sok döntést, változást, váltást csikar ki az emberiségből.

Ha te is fájdalmas napokat, heteket élsz meg, és szenvedsz, sírsz, nyeldesed a könnyeidet az érzelmi viharok és hullámvasút miatt, akkor van néhány biztató hírem, amit első olvasásra nem biztos, hogy olyan lelkesítőnek gondolsz majd, de ha jól figyelsz, érezni fogod, hogy az egód háborog ugyan, de a szíved megnyugszik.

Olvass tovább, bogozzuk ki a szálakat - nézzük, mi az a változás, ami most olyan fájdalmasan ég át rajtad!

Szeretettel:

Ha most fájdalmat élsz meg, arra később hálával fogsz visszagondolni

Tovább a teljes bejegyzéshez »

jún02

Te gyógyítod a párod léleksebeit?

Címkék: szeretetszerelemegófélelempárkapcsolatlélekikerlánglélektárslélekseb

Ez igaz is, és nem is, de ezen meg se lepődhetsz, hisz az univerzumban szinte minden így van: minden, és annak az ellenkezője is igaz. Ezért kérlek, semmiképp, se vedd automatikusan életfeladatodnak azt, hogy neked kell gyógyítanod a párod léleksebeit!

Azonban sok könyv és cikk foglalkozik ezzel a témával, és főleg az ikerláng, lélektárs kapcsolódások összefüggéseinek egyik kedvenc tétele lett az, hogy a párok gyógyítják egymást. Igaz hát, de nemindegy, hogyan. Félrevihet az információ, ha nem érted a hogyan-ját, és olyan kapcsolatba ragaszthat bel, ami valójában egyikőtöket sem szolgálja.

Ezért fontos, hogy lásd, hogyan, miben és mivel tudod gyógyítani a párod "sérüléseit", hogy bátran merjen utat engedni az érzelmeinek!

Olvass tovább!

Te gyógyítod a párod léleksebeit?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

ápr20

Aki szerelemben van, az érzi a párját

Címkék: szeretetszerelemegórezgéslélek

"Bárcsak tudnám, mit érezhet, mit gondolhat a párom!" "Bárcsak azt érezné, amit én" - sóhajtasz fel olyan pillanataidban, amikor picit mélyebben vagy, amikor köztetek épp nincs kommunikáció, vagy amikor keletkezik egy kisebb űr egy vita vagy félreértés miatt.

A gondolatolvasás igen-igen jól jönne időnként. A leginkább meglepő azonban az, hogy ez létezik, és nem is elérhetetlen teljesen. Vajon tényleg érzékelheted a párod érzéseit messziről? Kitalálhatod a gondolatait? Hogyan működnek egy szerelemben, párkapcsolatban, vagy jó barátságban az energiák?

Ki érzi, és ki nem? ... és leginkább, mi segíti az érzékelésedet, és mi az, ami gátolja?

Izgalmas téma, és ezúttal nem is hosszú. Nézd meg, vajon azt érzi-e, azt éli-e a párod, amit te! Olvass tovább!

Aki szerelemben van, az érzi a párját

Tovább a teljes bejegyzéshez »

márc04

Mit jelent az önismeret?

Címkék: szeretetönelfogadásegóönismeretlélekönvaló

"Évek óta kutatomagam és foglalkozom önismerettel." - mondjátok sokan. Ezzel kezdik a legtöbben a bemutatkozást a Szeretet Kurzus című önismereti napunkon is. "Szeretnék fejlődni" - folytatják - "De eddig is nagy utat tettemeg!"

Nagyon jól hangzik, mi ennek mindig nagyon örülünk, mert ha a mélypontokon Te is magadba nézel, önmagaddal foglalkozol, és nemásokat hibáztatsz, akkor különleges dolgokat tapaszthatsz meg önmagadról. 

Az önismeret rögös út... de miért?

Épp azért rögös, mert önmagadat csak önmagadon keresztül tudod vizsgálni. Vagyis azok között a korlátok és elvek között tekintesz magadra, amiktől épp megszabadulni szeretnél.

Ez olyan, mintha láthatatlanná tévő köpenyben állnál a tükör elé, és így akarnád körberajzolni a határaidat a tükör felületén. :) Érted, ugye?

Vakon  tapogatózol önmagadban, és úgy szeretnéd lehámozni magadról 20-40-50 év eddigi tapasztalatait, rögzüléseit, hogy nem tudod, milyen érzés boldogan, szabadon élni és jól szeretni. 
Nem tudod, hiszen sosem élted ezt a szabadon szeretést - talán anyukád pocakjában volt részed ebben utoljára. Keresed a szabadságot, ami a boldogsággal és szeretni tudással egyenlő. De épp ezért nem is találod... mert nem tudod, nem emlékszel rá, mi is az valójában. 

Ez a cikk megmutatja neked, hogy mi az, amit keresel valójában.
Látni fogod, mikor vagy tévúton.
Kapsz 1-2 technikát is, hogyan ismerd meg valóban önmagad!

Ettől azonban még rögös út marad, de élvezni fogod! Ez most sokat segíthet.

Olvass Tovább!

Mit jelent az önismeret?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign