dec02

Hogy engedd el, ha úgy gondolod, hogy ő az életed szerelme?

Címkék: párkapcsolatelengedésszerelemszakításnagy őtársigazi

Amikor azt éled meg, hogy soha ilyen jó még nem volt neked senkivel, amikor azt fogalmazod meg, hogy ő az életed szerelme, ő az életedben eddig a legjobb és legfontosabb társ, akkor a szakítás teljesen kihúzza alólad a talajt.

Óriási űrt és veszteséget élsz meg, és a fájdalom eluralja minden percedet. A gondolat, hogy "ő volt életed szerelme", ott lüktet a fejedben, és egyre inkább urrá lesz rajtad a kétségbeesés. Hacsak nem... tudatosabban is megnézed magad a helyzetben.

Ha rá mersz és akarsz nézni önmagadra, akkor viszont segíthet az, ha felismered, hogy milyen óriási tévhitek, félreértések és lelkes önámítások hemzsegnek az elengedés fájdalmában. Ha ezekre rálátsz, könnyebbé teheted a magad számára a feldolgozást, és rövidebb idő alatt sikerülhet túllépni, aztán egy új, még boldogabb életet felépíteni.

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Hogy engedd el, ha úgy gondolod, hogy ő az életed szerelme?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

dec21

A nem megfelelő társ a legrosszabb én-edet hozza ki belőled

Címkék: szeretetpárkapcsolatnagy őelvárásvárakozáshitrendszer

Nem passzolhatsz mindenkihez. Ez még azoknak se menne, akik tényleg igazán csak szívvel élnek. :) Azért nemehetne ez, mert a párkapcsolat nem egy emberen múlik. Ahogyan a neve is mutatja, (legalább) egy ember van még benne rajtad kívül, aki hat rád, aki reagál a te tetteidre, érzéseidre, megosztott gondolataidra.

A boldogságod rajtad múlik, a párkapcsolatod hogyanja azonban már kettőtök közös produkciója.

A párkapcsolat az az életterületed, ahol a legtöbb a hatás, a legtöbb a reakció, a legtöbb a tükör saját magadról is, és így épp itt a legtöbb a változás is az életedben. Fontos hát, hogy ezt mind tudd és úgy éld a kapcsolataidat, hogy elfogadd azt, hogy az változni fog, változni fogtok, változni fog a viszonyotok (is).

Olvass tovább!

A nem megfelelő társ a legrosszabb én-edet hozza ki belőled

Tovább a teljes bejegyzéshez »

nov08

Honnan tudod, hogy épp az igazit találtad-e meg?

Címkék: szeretetszerelemaz igazinagy őfélelemegóelmebiztonság

"Honnan tudhatom, hogy épp az igazi futott-e be vagy, csak beképzelem?" - kérdezte egy hangocska az egyik előadásunkon.

A kérdés ott rögtön szöget is ütött a fejemben...

Vajon hányan lehetnek még, akik ezt épp így kérdeznék?

Hányan állnak a nagy szerelem kapujában azzal a dilemmával, vajon tényleg szabad-e beleengedniük magukat érzelmileg egy kapcsolatba, és vajon tényleg létezik egyetlen neked rendelt nagy "Ő", aki eljön és mindent visz?

Az "igazi" mellett azt érzed, hogy megérkeztél, hogy nincs kérdésed, nincs kételyed abban, hogy maradni is akarsz az oldalán. Egyszer nyugalom, máskor szívdobogós izgalom kerít hatalmába és ez gyakorta váltja egymást. Elképesztő energiát érzel magadban - és ez nem a kedvesednek köszönhető - hanemagadnak. Egyszerűen árad a fény és szeretet a szívedből és szinte sugárzol. Ezt persze mások is látják rajtad - és ha van egy kis eszük, akkor veled együtt örülnek, mert úgy nekik is jut a fényedből.

Olvass tovább, kihúzzuk a dolog egyetlen "méregfogát" és tisztán láthatsz...

Honnan tudod, hogy épp az igazit találtad-e meg?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

aug10

Ez akadályoz abban, hogy új párra lelj...

Címkék: szeretetszerelemegóbiztonságfélelemnagy őelvárás

Vajon miért marad távol tőled a szerelem? ... és mikor köszönt be végre? Hogy lehet, hogy épp neked kell a legtöbbet "küzdened" érte?

Vágysz a szerelemre és vágysz egy igazi, rendes, egységet jelentő, egymást építő párkapcsolatra, de valamiért nem köszönt be az életedbe. Jogos vágyad és érthető igényed ez.

Vajon miért épp neked nem jut az a boldogság, amire vágysz, hiszen már jócskán rászolgáltál?

  1. Talán egy szakítás fájdalmát viseled még magadon, és így nem tudsz igazán nyitni új kapcsolatok felé..
  2. Talán csak olyan régen voltál már boldog, hogy félsz, neked nem is lehet részed benne, félsz a kudarctól, hogy bebizonyosodik, nem vagy rá érdemes.
  3. Talán megéltél egy jót és most azt mondod, nem adhatod alább annál az élményél és az elvárásaid, a szűrőd váltalk szigorúvá

A nagy Ő-t várod, eltervezed, elképzeled milyen lesz és mégsem érkezik...
Aztán jön valaki, aki minden paraméternek megfelel, amit megfogalmaztál magadban és a tűz, a kémia, a szikra mégsem lobban be. Ilyenkor veszted hitedet, hogy jár-e neked a boldogság, leszel-e még valaha is szerelmes.

Nézzük meg, miért nem köszönt be a szerelem az életedbe?

Alapvetően 3 dologgal tartod távol magadtól, és bízom benne, hogy azzal, hogy most ráláthatsz, talán nézőpontot is váltasz és forradalmat írsz e téren az életedben! A 3. ok az, amit a legnehezebb felismerned és átlényegítened...

Olvass tovább!

Ez akadályoz abban, hogy új párra lelj...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

máj18

Ki lehet az igazi-d? Létezik-e, és mikor jön az egyetlen nagy Ő, akit neked szánt az ég?

Címkék: félelemszeretetszerelemelvárásokegónagy ő

Egészen biztosan elgondolkodtál már ezen, főleg akkor, ha épp egy olyan kapcsolatban vagy, ami lényegesen jobban és mélyebben felkavarta az állóvizedet, mint a korábbi szerelmek. 

De vajon létezik-e egyetlen nagy Ő, akit neked rendeltek?

Létezik-e az ikerlángos, lélektársas nagy szerelem, amit ma olyan sokan vélnek felfedezni, majd hónapokon, éveken át szenvedni, küzdeni, várakozni? Kiért éri meg mindezt, honnan tudhatod, hogy most végre megtaláltad?

Azt hiszem, a válasz igenis, és nem is létezik, és igenis egy van, és nem is, nem csak egy. :) Ez így hülyén hangzik, belátom, de kifejtem, hogy értsd, és akkor te is megvizsgálhatod az érme sok vagy újabb oldalait, mielőtt elköteleződsz egy nézet mellett. Lehet, hogy nagyon egyetértesz majd velem, és lehet, hogy minden ízedben tiltakozol majd. Tudd, hogy ami tiltakozik általában, az az egód lesz, de ezzel semmi baj. :)

Olvass tovább!

Ki lehet az igazi-d? Létezik-e, és mikor jön az egyetlen nagy Ő, akit neked szánt az ég?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« februárfeb2024 Márciusáprilisápr »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign