jún24

Lelkem mélyén bizton tudom: összetartozunk...

Címkék: szeretetszeretlekenergiaérzésszerelembelső hang

Lélekszerelem az emlékezet kapujában...

Az első találkozásunk egyszeri és megismételhetetlen volt. Nem tudtam rólad semmit, csak a nevedet, de azt is csak 1 napja. Nem tudtam, hány éves vagy, hol élsz, mit tanultál, mi a munkád... semmit sem tudtam. Ahogy néztelek, lelassult köröttem az idő, és kitágult a tér. Ott álltam veled a közepén, és közben átjárt bennünket a tökéletes emlékezet.

Emlékezni kezdtem...  arra, ki vagyok, és honnan jöttem. Ott ismertem fel - és ezt neked köszönhetem, hogy: szeretetből létezem. Átjárt vele a biztos tudat is: szeretlek. Szeretlek úgy, hogy nem is ismerlek. Földi értelemben (még) nem. 

Mégis: szeretlek.
Szeretlek, és ehhez kétség sem férhetett, mert ez a szerelem soha nem született és sosem múlik el, hisz akkor, ott megértettem, ez öröktől fogva bennem van. Én magam vagyok a szeretet, a szerelem... és erre te nyitottál ott kaput. Te! Pedig talán nem is tudtad... 

Te nyitottad ki bennem az emlékezet kapuját, és azon ott már együtt sétáltunk át. Beléd feledkeztem. Tudván ugyanazt érzed és éled abban a percben te is. Annyira átjárt és eltelített a boldog megérkezés és felismerés fénye, hogy szinte világítottam.

Olyan szerelem járt át, olyan erős energia, ami addig sosem, és bizton tudom, hogy ez a kapocs nem enged, nem szakad el sosem. Épp ezért nem kell ragaszkodnom... mert te VAGY, és mert bennem vagy, bennem élsz azóta is.

Olvass tovább!

Lelkem mélyén bizton tudom: összetartozunk...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

feb11

Szeretlek - Te szeretnéd hallani végre, ő viszont ki nem mondaná?

Címkék: szeretlekszeretetkapcsolatférfiegység

Amikor vele vagy, úgy érzed, minden tökéletes. Egyszerűen egy rezgésen vagytok: közös az érdeklődés, fantasztikus az összhang, csupa vidámság és öröm minden együtt megélt perc, egységben vagytok... de nem beszél az érzéseiről. Te pedig ettől időnként elkeseredsz, elbizonytalanodsz... talán szenvedsz és szomorkodsz is.

Olyan, mintha a "szeretlek" szó egy varázsszó lenne. Ha kimondaná, azzal egy csapásra megszelidülne a világ, színesebb lenne a táj, és jobban sütne a nap. Olyan, mintha azon múlna minden, hogy kimondta-e vagy sem.

Ha ekkora ereje lehet, miért nem mondja?
Ha tudja, hogy téged ennyire boldoggá tenne, akkor miért nem akarja kimondani? Legalább halkan suttoghatná a füledbe, de nem teszi... legjobb esetben is be kell érjed egy "bírlak", "imádlak" szóval, vagy egy "szívecskével". Ez azonban neked nem ugyanaz.

Ha a te oldaladról vizsgáljuk: vajon miért fontos neked ennyire az, hogy kimondja? Hogy lehet, hogy attól, hogy szavakba önti, kivirul a Föld, miközben tulajdonképpen semmi más nem változik? Vajon benned miért van erre ekkora igény?

Van kedved megvizsgálni? Tarts velem, és nézzük, neked miért fontos, hogy ő kimondja, hogy "szeretlek", és ő miért nem mondja ki!

Olvass tovább!

Szeretlek - Te szeretnéd hallani végre, ő viszont ki nem mondaná?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

ápr28

Szeret a maga módján

Címkék: szeretetszerelemelengedéselvárásszenvedéselfogadásfélelemszeretlek

"Szeret ő a maga módján!"

- jaj, de sokszor hallottam, és mindig dühített is, míg rá nem jöttem arra, hogy valójában így is van ez rendjén: mindenki csak a maga módján tud szeretni!

"Na jó, jó - visszhangzott a fejemben sokáig - de picit sem számít neki az, hogy én mire vágyom?" - hát, ez már valóban egy izgalmas kérdés, és az elvárásokról (is) szól. Lehet ám ezt "jól" csinálni, "jogosan elvárni", és lehet hisztizve-szenvedni... de vajon, hogyan könnyebb?

Mi az a nézőpont, ami segít túlélned a "szenvedést", azt a rossz érzést, hogy nem annyi és nem olyan szeretet kapsz, amilyet igényelnél?

Ugye, érzed Te is, ez fontos lesz.... olvass tovább!

Sőt, a cikk végén meg is hívlak valahová! 

Szeret a maga módján

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign