máj10

Véletlenek már pedig nincsenek!

Címkék: félelemönismeretenergiavéletlenönfejlesztésvéletlenek nincsenek

De, akkor miért következnek be azok az események, amikre nem számítottál?

Az, hogy VÉLETLEN, azt jelenti, hogy NEM VÉLTED, vagyis nem sejthetted, hogy BEKÖVETKEZNEK. Azért nem sejtetted, mert nem érted az OK-OKOZATI összefüggést az esemény megtörténése és a sorsod között.

Vannak olyan események, amelyeknek érted a MIÉRT-jeit, például: 

  • Ha kint felejted a mobiltelefonodat az esőben, és az nem vízálló, akkor tönkre fog menni. Itt érted az összefüggést a tetteid, és a telefon károsodása között.

  • Ha megcsalod a párodat, és ez kitudódik, biztosan számíthatsz egy fejmosásra, drámára, konfliktusra vagy szakításra. Itt is érted (normális esetben) az összefüggést a tetted és a KÖVETKEZMÉNYEI között.

  • Ha nem fizeted be az adódat, büntetést fogsz kapni. Itt is világosan érted az ok-okozati következményt a mulasztásod és a büntetés között.

Amint látod, minden eseményt egy TETTED, egy CSELEKEDET, REAKCIÓD vagy GONDOLATOD indított el. Vagyis a TE ÉLETEDBEN történő eseményekhez NEKED biztosan van közöd, van hozzájárulásod az eseményekhez, amik a TE UNIVERSUMODBAN, a te világodban történnek.

Ez nem azt jelenti, hogy TE HIBÁS vagy egy-egy balszerencsés esemény miatt, hisz lehet, hogy a kellemetlenséghez tényleg nem kellett tenned semmit sem. Ezért nem a HIBÁIDAT keressük, nem bűnösnek kell tekintened magad, hanem egyszerűen azt érdemes megértened és FELISMERNED, hogy hogyan és mivel járulsz hozzá az életed alakulásához NEM TUDATOSAN, hanem tudatalatti működéseiddel.

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Véletlenek már pedig nincsenek!

Tovább a teljes bejegyzéshez »

dec19

Amihez ragaszkodsz, azt jó eséllyel el is veszted

Címkék: szeretetvéletlenegófélelemragaszkodásbirtoklás

A ragaszkodás nem szeretet, még akkor sem, ha az elméd szentül hiszi, hogy azért ragaszkodsz valakihez vagy valamihez, mert azt szereted.

A ragaszkodás a félelmeiden alapul, és a félelem az félelem, és nem szeretet. Jó, ha élesen kettéválasztjuk, mert így könnyebben fogsz tudni a jövőben ELENGEDNI, és gyorsabban szabadítod fel magad olyan kötelékek alól, amelyek valójában már idejét múlták az életedben.

Ezért kérlek, nyitott szívvel olvass tovább, hogy lásd, nem bántani akarlak, hanem egyszerűen csak megmutatni, hogy mi minden zajlik le az emberben (és így benned is), amikor ragaszkodsz és milyen csapdákba hajszolod magad ezek nélkül a felismerések nélkül.

Szeretettel...

Amihez ragaszkodsz, azt jó eséllyel el is veszted

Tovább a teljes bejegyzéshez »

aug02

Semmi sem véletlen, ami veled történik... de akkor miért történik?

Címkék: szeretetegófélelemvéletlenspiritualitásfelelősség

Semmi sem véletlenül történik... Ezt a mondatot már betéve tudod. Azonban nemindegy, hogy számodra mindez mit takar.

Ha félreérted, vagy félremagyarázod ugyanis, akkor épp az ellenkezőjét éred el annak, ami e mögött van és eljutsz egy önmagad elől való menekülésbe... Ez pedig minden, csak nem hasznos és végképp nem spirituális.

Akkor, ha semmi sem véletlenül történik, akkor vajon OK-kal vagy pedig CÉL-lal történnek az események az életedben? Azt hiszem, ez se mindegy, hogyan látod... a kettő között ugyanis óriási a különbség, és ha elolvasod ezt a cikket - ez most egész rövid - akkor Te is beláthatod, hogy az egyik segíti az életedet, a másik szemlélet viszont gátolja és megrekeszti.

A te kezedben van a varázspálca...

...helyezzük hát el a véletleneket a világodban és kiderül, hogy mennyire tudsz varázsolni az életedben, és mennyire akarsz!

Olvass tovább és kiderül, hogy ki áll a véletlenek mögött és előtt...

Semmi sem véletlen, ami veled történik... de akkor miért történik?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign