xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

Hogyan működik az univerzum rendje (benned) és körötted?

 Ki vagy valójában? Hogyan hatnak rád az energiák? Hogyan hozd "lendületbe" az "angyali erőket" benned? Hogy képzeld el a lélekvándorlást?

Egy különleges "Energia, Lélekvándorlás és Angyal Nap" önismereti köntösben a hitrendszereidről, a benned születő félelmekről és energiákról

2017. április 9-én, vasárnap

A misztérium és valóság hol alkot közös halmazt? Hogyan ölt benned testet egy-egy hitrendszer?

Talán időnként felhangzik egy sóhaj belőled: bárcsak történne valami jó, vagy az, amire vágysz! Vagy szeretnél bizonyosságot nyerni, hogy a "küzdelmed" vagy a várakozásod nem hiába való.
Aztán feltűnik egy különleges "égi jel", vagy üzenet a semmiből - amit te válasznak vélsz - és tudod, hogy "vigyázó kezek terelnek az utadon." Keresed utadat, keresed önmagad és válaszokat szeretnél több tucat kérdésre a létezésedről...

Tudj meg többet a létezésedről! Semmi sem véletlen...

A kurzuson egy egészen egyedi nézőpontból ismerkedhetsz meg ennek a láthatatlan világnak az energiáival! 

A hitrendszereidről, a félelmeidről, a vágyaidról, a téged és életedet mozgató energiáidról lesz szó... 
Egy egész napos program, amiben az energiákról, az univerzumról, a teremtőerődről, a segítő angyalokról, a jelekről, karmáról, álmokról, vagyis  rólad, és sok-sok önismeretről lesz szó. Picikét misztikus, kicsit talányos, ugyanakkor érthető, logikus és rendszerben átlátható világba léphetsz be

Ezen a különleges Napon ez vár rád:

  • Hogyan működik az univerzum, a teremtőerő benned?
  • Hogyan blokkolnak vagy építenek a hitrendszerek Téged?
  • Hogyan képzeled el a lélekvándorlást és vajon milyen a valóság e mögött?
  • Kik is ezek a segítői energiák? Vajon milyen energiákat képviselnek? Hogyan érzékelheted őket?
  • Hogyan kérj tőlük, mit kérj tőlük, és egyáltalán kitől kérj?
  • Hogyan tudod "lendületbe hozni vágyaid érdekében" az energiákat?
  • Hogyan üzennek az angyalok, mik a jelek? Hogyan érthed meg őket, és hogyan hasznosítsd az útmutatásaikat a mindennapjaidban?

Ezen a kurzuson is velünk találkozol:

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

...és Földi Gábor, egy különleges segítő ...
egy férfi, akitől a szeretetről, elfogadásról a legtöbbet tanultam. Valaki, aki sosem ítélkezik, aki előtt bátran vállalhatod önmagad, aki talán az "átlagember" szemében időnként fura különcnek tűnhet.

Különlegességét abból meríti, hogy az univerzumról hozott tudását – többünkkel ellentétben – nem felejtette el a születésekor. Emlékeiben őrzi megannyi más dimenzió tapasztalásait.

Furának tűnhet, de ha meghallgatod, a látásmódodban összeállnak a képkockák egy majdnem egésszé, és választ kapsz sok-sok kérdésedre az ÉLET-ről. 

 

Mikor és hol?

Időpont: 2017. április 9-én vasárnap: 9:00 - 16:00

Helyszín: Budapest, Zugló, Várna u. 12. Kapucsengő: 6-os - Tudat-Om Holisztikus Oktatási Stúdió.

Parkolás: ingyenes a környező kisutcákban, vagy a Fogarasi Tesco parkolójában – 3 percre.

Kényelem: Arra készülj, hogy pránapárnákon ülünk a földön. Fesztelenül, de kényelmes ruházatban gyere!

Mennyibe kerül?

A kurzus díja: 17.000 Ft! 
Ebben benne van az előadás, a beszélgetés, a gyakorlatok, a teák, a kávé és aprósütik, valamint a jó hangulat ára.

Benne van az a megértés - ami rajtad is múlik - hogy elfogadd érzelmi és egós működéseidet, ráláss eredendő energiáidra! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled!

Párkedvezmény!

Kis létszámmal dolgozunk, maximum 12-18 főt tudunk egyszerre fogadni. Ha azonban Te sem szeretnél egyedül jönni, akkor hozd magaddal egy barátnődet vagy a kedvesedet és használd ki az együttműködés és együtt-fejlődés lehetőségét egy pár-kedvezménnyel! Ha hozol magaddal valakit, akkor a kurzuson kedvezménnyel: 15.500 Ft/fő áron vesztek részt!

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezésedet mi fontosnak tartjuk, komolyan kezeljük, és ezzel lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is fontosként és írd be a naptáradba az időpontot! Nagyon köszönjük!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és várunk nagyon sok szeretettel!

A kurzus díjának előlegét - egy általad választott tetszőleges összeget - átutalással előre, a maradék összeget pedig a helyszínen készpénzzel fizetheted a program 1. szünetében. Minderről írásban is tájékoztatunk.

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb nappal leszel gazdagabb!

Kérlek, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget! Ez a téma fontos, és sokat kapsz tőle!

 

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« Márc 2017. Április Máj »
HKSzeCsPSzoV
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign