xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

Hogyan beszélgess az angyalaiddal?

Kik ezek a segítők, milyen energiákat képviselnek ők? Hogyan kérj tőlük, és hogyan értsd meg a válaszaikat?

Egy különleges Angyal Tanfolyam 2017. február 12-én, vasárnap!

Talán időnként felhangzik egy sóhaj belőled: bárcsak történne valami jó, vagy az, amire vágysz! Vagy szeretnél bizonyosságot nyerni, hogy a "küzdelmed" vagy a várakozásod nem hiába való.
Aztán feltűnik egy különleges "égi jel", vagy üzenet a semmiből - amit te válasznak vélsz - és tudod, hogy "vigyázó kezek terelnek az utadon."

Abban így már biztos vagy, hogy titkos, rejtélyes segítők vesznek körül, és talán angyaloknak hívod őket, de nem tudod még, hogyan kérj tőlük, hogyan adnak útmutatást, hogyan üzennek, és mit várhatsz tőlük. 

Vajon kik az angyalok egyáltalán?

A kurzuson egy egészen egyedi nézőpontból ismerkedhetsz meg ennek a láthatatlan világnak az energiáival!

Attól lesz mindez különleges, hogy egyikünk (Gábor) az "érme" több oldalát is megvilágítja neked, mint egy "kisördög". Míg én (Erika) átsegítelek ezek között a különböző nézőpontok között, hogy kialakuljon egy új, az elme számára is befogadható szemléletmódod.Egy új, segítséget jelentő látásmódot kaphatsz ezzel a csodálatos világgal kapcsolatban. 

Az Angyal tanfolyamon ez vár rád:

  • Kik is ezek a segítőid? Vajon milyen energiákat képviselnek? Hogyan érzékelheted őket?
  • Hogyan kérj tőlük, mit kérj tőlük, és egyáltalán kitől kérj?
  • Hogyan üzennek, hogyan érthed meg őket, és hogyan hasznosítsd az útmutatásaikat a mindennapjaidban?

Egy egész napos program, amiben az energiákról, az univerzumról, a teremtőerődről, a segítő angyalokról, a jelekről, rólad, és sok-sok önismeretről lesz szó. Picikét misztikus, kicsit talányos, ugyanakkor érthető, logikus és rendszerben átlátható világba léphetsz be. 

Ezen a kurzuson is velünk találkozol:

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

...és Földi Gábor, egy különleges segítő ...
egy férfi, akitől a szeretetről, elfogadásról a legtöbbet tanultam. Valaki, aki sosem ítélkezik, aki előtt bátran vállalhatod önmagad, aki talán az "átlagember" szemében időnként fura különcnek tűnhet.

Különlegességét abból meríti, hogy az univerzumról hozott tudását – többünkkel ellentétben – nem felejtette el a születésekor. Emlékeiben őrzi megannyi más dimenzió tapasztalásait.

Furának tűnhet, de ha meghallgatod, a látásmódodban összeállnak a képkockák egy majdnem egésszé, és választ kapsz sok-sok kérdésedre az ÉLET-ről. 

 

Mikor és hol?

Időpont: 2017. február 12-én vasárnap: 9:00 - 16:00

Helyszín: Budapest, Zugló, Várna u. 12. Kapucsengő: 6-os - Tudat-Om Holisztikus Oktatási Stúdió.

Parkolás: ingyenes a környező kisutcákban, vagy a Fogarasi Tesco parkolójában – 3 percre.

Kényelem: Arra készülj, hogy pránapárnákon ülünk a földön. Fesztelenül, de kényelmes ruházatban gyere!

Mennyibe kerül?

A kurzus díja: 17.000 Ft! 
Ebben benne van az előadás, a beszélgetés, a gyakorlatok, a teák, a kávé és aprósütik, valamint a jó hangulat ára.

Benne van az a megértés - ami rajtad is múlik - hogy elfogadd érzelmi és egós működéseidet, ráláss eredendő energiáidra! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled!

Párkedvezmény!

Kis létszámmal dolgozunk, maximum 12-18 főt tudunk egyszerre fogadni. Ha azonban Te sem szeretnél egyedül jönni, akkor hozd magaddal egy barátnődet vagy a kedvesedet és használd ki az együttműködés és együtt-fejlődés lehetőségét egy pár-kedvezménnyel! Ha hozol magaddal valakit, akkor a kurzuson kedvezménnyel: 15.500 Ft/fő áron vesztek részt!

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezésedet mi fontosnak tartjuk, komolyan kezeljük, és ezzel lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is fontosként és írd be a naptáradba az időpontot! Nagyon köszönjük!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és várunk nagyon sok szeretettel!

A kurzus díjának előlegét - egy általad választott tetszőleges összeget - átutalással előre, a maradék összeget pedig a helyszínen készpénzzel fizetheted a program 1. szünetében. Minderről írásban is tájékoztatunk.

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb nappal leszel gazdagabb!

Kérlek, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget! Ez a téma fontos, és sokat kapsz tőle!

 

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign