ápr01

Hogyan szeresd meg magad?

Címkék: szeretetönszeretetfélelemharaggyermeki énbenned élő gyermekszabadságelőítélet

A Szerethető vagy? c. tegnapi bejegyzés folytatásaképp

Hoztam Neked még egy technikát arra, hogy megtanuld szeretni önmagad!

Ez nagyon fontos, hiszen, ha Te nem szereted önmagad, ha nem fogadod el hibáidat, képességeidet, akkor hogyan is várhatod el, hogy mások is szeressenek?

Még valami:
Az, hogy szereted és elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, korántsem azt jelenti, hogy a jövőben ne lenne igényed változni, változtatni vagy fejlődni! Épp ezért lesz okod és igényed, hiszen szereted magad annyira,hogy önmagadért is tegyél: az egészségedért, a fejlődésedért, a békédért, a harmóniádért. :)

Mindez azonban csak akkor megy, ha békés szeretettel vállalod önmagad. :) Így fogsz tenni tudni önmagadért. Ha pedig önmagaddal egységben vagy, mások is vonzódni fognak hozzád.

A szeretet - magad felé is - a lehető legmagasabb rezgés. Csak a szeretet magas rezgése képes kioltani minden alacsonyabb rezgést: a haragot, a félelmet... stb. Az energiaáramlás törvényei szerint pedig az energia mindig a magasabb energiájú (rezgésű) hely felé áramlik, vagyis eztán vonzani fogod mások közelségét is! :)

Mégis, hogyan szeresd meg önmagad? Íme a módszer, ami nekem segített...

Hogyan szeresd meg magad?

Vegyél elő egy gyerekkori fényképedet! Olyat, amin minimum féléves vagy, de maximum 5-6 éves. :)

Nézd meg hosszan a képen gyermekkori önmagadat!
Nézd meg minden részletét: a pici kis kezeit. A vidám csillogást a szemében - szemedben, a pici termetét, a minike fogacskákat.
Lásd az ártatlan bizalmát a világ iránt. a lelkes kíváncsiságot, és érezd a szabadságot, amit ő érzett: előítételek, félelmek, harag és más gátak nélkül!

Az a picike TE vagy!
Bár megnőttél és sok-sok újabb álacot növesztettél magadra az évek tanúlságai nyomán, akkor is Te vagy az picike. A gyermekkori, tiszta ÉN-ed ott él benned, csak Te megfeledkeztél róla. :(

Érezd meg őt magadban: nyerd vissza a világba vetett hitet, a szabadságot, és szeresd a benned élő picike gyermeket: akiben nincs rossz, és akit nem is lehetne nem-szeretni!

Hát így! :)

Szeresd önmagad, tegyél önmagadért! ... és ne feledkezz meg arról az ártatlan tisztaságról, amivel a világra érkeztél! A feladatod az ebben a létedben, hogy minden gondon felülemelkedve, tapasztalatokat is szeretve megtaláld ÖNMAGADBAN a boldogságot, a forrást, a szeretetet! :)

Én drukkolok neked!

Kívánunk neked izgalmas felfedezéseket és hasznos kalandokat önmagadra találásod útján! Ha pedig szeretnél ebben a hozzád hasonló társakkal együtt haladni, akkor olvass tovább itt is: Szeress jó boldogan nőként / férfiként...

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign