szept27

Csak szexre kellesz?

Címkék: szeretetelvárásokszexférfi

Szeretnél végre fontos lenni valakinek!
Szeretnéd azt érezni, hogy valaki úgy szeret, ahogyan te szeretnéd. Vágysz arra, hogy valaki melletted álljon, hogy hozzábújhass, hogy időnként óvón átkarolva azt mondja, hogy szeret, hogy biztonságban vagy, hogy nélküled nem élet az élet.

Jogos igényed, jogos vágyad egy olyan társ, aki mellett ezt érezheted, hiszen kicsi gyerekkorod óta azt hallod, hogy felnőtt korodban majd jön a nagy Ő, a nagy szerelem, a társ, akivel életed végéig jóban és rosszban együtt lehettek és egymásért.

mesékből is kislányként vagy kisfiúként azt hallhattad, hogy a királyfi a királylány kezéért átkel száz hegyen is, megküzd a hétfejű sárkánnyal, és végrehajt további életveszélyes mutatványokat, mert minden vágya az, hogy a királylány neki igent mondjon.

Ahogyan telik az idő, és elszaladtak melletted a 20-as aztán talán a 30-as éveid is, egyre kétségbeesettebben keresed és várod ezt a bátor királyfit, aki megadja neked mindazt, amit csak remélsz és elvársz.
Ez nagyon lényeges mondat, kérlek, ne feledd a cikk végére sem!

Aztán azt tapasztalod, hogy a mai "királyfik" azonban nem akarnak téged a tenyerükön hordani, és nem lesik a kívánságaidat, picit sem akarnak "megküzdeni" senkivel - sőt a te egy fejed is sok nekik - hanem leginkább gyorsan a "lényegre" térnek, nem terveznek hosszú távra, nem a holtomiglan-holtodiglan, inkább csak egy felhőtlen SZEX lehetősége fűti őket veled kapcsolatban.

Te pedig egyre inkább azt hiszed, hogy: "csak szexre kellesz", miközben te ettől jóval többre "szeretnél szerződni".

Vajon hol a hiba? A férfiak romlottak volna el ilyen végzetesen?
Vagy te tényleg nem vagy  jó többre, csak szexre?

Lehet, hogy ezt a tükröt, amit a férfiak így mutatnak neked, érdemes végre megnézned közelről és önmagad felé indulva szembenézni a sémáiddal, és meglátni, hogy mi az oka annak, hogy folyton ezt kapod, és hogy folyton TE kapod ezt!

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Csak szexre kellesz?

Előre jelzem, hogy most nagyon erős görbetükör következik. Elsőre nagyon nagyon tiltakozni fog az egód, de lásd meg, hogy ha nem nézel szembe a tükörben önmagaddal, akkor a kialakult és fixálódott sémáid nyomán csak folyton ismételni fogod azt, amit most is szenvedésként és megaláztatásként élsz meg.

Ha úgy gondolod, hogy kész vagy begyűjteni most az új nézőpontokat, akkor fel a fejjel!

Nézd meg a videót!

A kegyetlen görbetükör: ki érzi úgy, ki gondolja úgy, hogy csak szexre kellesz?

Történik újra és újra, hogy ezt kapod a férfiaktól, hogy szívesen "kipróbálnak" vagy "meginvitálnak" egy aktusra, de többre nem, és vagy eltűnnek, mint szürke szamár a ködben, vagy kijelentik, hogy csak ennyire "kaphatóak", és később időnként visszajárnak "ismételni"..

Ebből te leszűröd magadra nézve a következtetést, hogy "csak szexre kellek", és azt is kijelented, hogy "a mai férfiakkal nem stimmel valami, hiszen menekülnek, nem kötődnek, nem tudják értékelni, ami jó."

Lehet, hogy valóban baj van a mai férfiakkal, de ez most nem dolgunk.
Azzal ugyanis ne
m jutsz előbbre, ha megtámogatlak abban, hogy a férfiak elkorcsosultak érzelmileg, és nem létezik közöttük olyan, aki boldogságot jelenthet neked is. Ez nem megoldás.

Ezért veled foglalkozunk most!

Ha a te fejedben ilyen gondolat születik meg magadról, hogy: "te csak szexre kellesz", akkor ez bizony a te gondolatod magadról. Csinálhatsz úgy, hogy "de, dehát, ezt mutatják a férfiak, ezt erősíti minden történés", én mégis azt mondom, hogy lássuk csak be, ez a gondolat a te fejedben is ott van. Te csak szexre kellesz!

Tudod, hogy hány nő van ugyanis, aki nem gondolkodik így magáról és nem is tükrözi a világ ő felé azt, hogy ő csak szexre kell? Tudod, hogy ők is megtapasztalják pedig azt, hogy egy-egy férfival csak a szexig jutnak?

Tudod, hogy ők miben gondolkodnak másképp?

Alapvetően 2 dologban:

  1. Nekik a szex éppúgy élvezetes volt, mint a férfinak, így nem érzik azt, hogy a férfi elvett tőlük valamit. Nem áldozatok, és nem "fizettek" a szex-szel, hanem megélték azt.

  2. másik, amiben ők erről másképp gondolkodnak: ők megélték a jelent, odafigyelve önmagukra és odafigyelve a férfira, és nem a nagy-Ő-t keresték életük hátralévő részére, hanem egyszerűen csak jól akarták érezni magukat és a férfit. Egy kis Ő-vel eltöltöttek pár órát a maguk gyönyörűségére.

Azt hiheted, hogy butaság és felelőtlenség a jelennek élni? Hogyan is lesz így biztonságos a jövőd? Hogy lehetnél boldog a jelenben, ha nem látszik bebiztosítottnak a jövőd?

... és persze azt is gondolhatod, hogy ők "könnyű" nők!
Ezek a nők azonban boldogok... te pedig épp szenvedsz... Figyeld őket és tanulj általuk magadról!

Nézd csak!
Hadd fogjameg a kezedet egy picit, és hadd vezesselek végig önmagadon a nélkül, hogy azt éreznéd, hogy rosszul csinálsz valamit!

Ha te úgy látod, hogy csak szexre kellesz, akkor benned ez a kettős séma munkálkodik nagyon erősen - a legnagyobb valószínűség szerint:

Nem vagy hibás, nem vagy rossz,  tökéletes vagy - ezt előre szögezzük is le!

Egyszerűen csak néhány gondolatod "hamis" és 2 séma pedig közben eluralkodott feletted. Ismerd fel, hogy átvehesd felettük a vezetést!

  1. "Te nem kellesz másra, csak szexre". Ez a TE fejedben van! Vagyis te nem hiszed el, hogy te kellenél másra is. Tudom, most jössz azzal, hogy: "de a férfiak viselkednek így...", de nem, ez a TE fejedben született gondolat! Te érzel ebben igazságot, különben nem ütne szöget a fejedben, nem jutnál erre a gondolatra, erre a következtetésre. Vajon miért jutsz erre a következtetésre? 

    Úgy gondolod, az, amit a szexben nyújtasz, az vonzó, az nagyon jó a férfinak (is), és úgy érzed, ezzel el is tudod elkápráztatni őt. Jó NŐ vagy, ez biztos! (Különben szexre se kellenél!)

    A szexet azonban tulajdonképpen egyfajta "szolgálatnak" is tekinted, ezért is fejlesztetted magadban ilyen tökélyre. Azért érzed "áldozatiságnak" azt, hogy ha a férfi nem akar folytatást, nem akar adni cserébe semmit, mert te megadtad neki azt, amit tudtál, amit ő kért és remélt - szerinted.

    A szex a te életedben is fontos, de nem magad miatt, hanem főleg azért, hogy a férfit megtartsd... A SZEX tehát benned egy szolgálat, amiért igenis jár valami a férfitől. Ha nem kapod meg azt a "valamit" (elköteleződést, szeretetet, elismerést), akkor fogod úgy érezni, hogy ő csak elveszi a "kincsedet", és le akar lépni. Nem jött létre a csere úgy, ahogyan neked fontos volna.

    Vagyis Te - ez nagyon keményen fog hangozni - a SZEX-szel "szolgálod" meg a férfi szeretetét. Egyszerűen ezzel "fizetsz" az elismeréséért, a maradásáért, az odaadásáért. Nagyon durva, tudom, de ez történik...

    Ha azt éled, hogy csak szexre kellesz, akkor bizony te gondolkodsz úgy magadról: hogy a legtöbb és legcsábítóbb egy férfi számára az, amit a szexben adni tudsz, és közben nem is tudod elképzelni, hogy milyen sok más tulajdonságod, szokásod ér sokkal-sokkal többet.
    A férfiak se látják azokat meg, hiszen te sem veszed észre azokat, nem is éled, nem is képviseled mindazt, ami szerethető még benned!

  2. Lásd meg azt is, hogy milyen elvárásokkal állsz a férfiak elé. Nem mondod ki ugyan, de valójában az élethosszig tartó kapcsolatra vágysz. Nem is a nagy szerelemre - ez nem olyan fontos már talán neked - de az viszont igen, hogy a társ ott legyen, szeressen, támogasson, vezessen, inspiráljon, óvjon, szórakoztasson... stb.

    Egy életre, egy jó hosszú időre köteleződjön el melletted, és teljesítbe be mindezt a sok várakozást és ELVÁRÁSODAT! A nagy Ő-t kutatod, és ezért picit sem érdekelnek a kis Ő-k adta boldog pillanatok, napok, hetek, hónapok.

    Állsz a kezedben a hosszú elváráslistáddal, és szerelmes vagy az elvárás-listádba. Szó szerint abba.
    A férfi mindehhez csak egy statiszta. A férfi megjelenik az életedben és indul a szkennelés és vizsgalap-kitöltögetés, hogy vajon ő, aki épp érdeklődik feléd, mire is lesz jó.

    Azt nézed, hogy be tudja-e teljesíteni vajon, amit te egy hosszúra tervezett kapcsolattól remélsz.
    A férfi maga semmit se számít, mindegy, milyen gondolatai, milyen vágyai vannak, milyen érzései. Egy dolog számít, és az az, hogy tervez-e veled hosszú távra, el fog-e köteleződni, beteljesíti-e azt, amire te vágysz. Ő egy 2 lábon járó elvárás-lista neked. Sajnos nem több.

    Lehet, hogy nem zaklatod a kérdéseiddel a hosszú távú jövőre vonatkozóan, de mégis minden energiáddal, figyelmeddel azt közvetíted, hogy neked csak a hosszú távú kapcsolat lehet perspektíva, és szeretnéd, ha ő el kezdene ehhez "felnőni." 

A férfiak zöme ettől messzire elmenekül, de előtte kipróbálja a szexet, amiben azt sugallod, hogy ütősen, fergetegesen jó vagy... aztán eltűnik.
Te pedig ott maradsz azzal, hogy csak szexre kellettél. Te odaadtad a legdrágább kincsedet, ő pedig nem értékel téged, nem akar hosszú távon feléd elköteleződni... :( Nem akar "fizetni azzal, hogy szeret és hosszú távon is értékel".

Nos, igen: szexre kellesz, mindaddig, amíg nem tartod magadat értékesebbnek, és amíg a férfit is csak annyiban veszed figyelembe, hogy beleillik-e az élethosszig tartó párkapcsolati elvárásaidba...

Tudom, hogy kegyetlen a tükör, és borzasztóan dühítő ez a felismerés. Tudd, hogy mindezek ellenére, én szeretettel támogatlak abban, hogy megváltozzon ez. Szeresd önmagad és tekints szeretettel, nyitottsággal a férfiakra is, és mindez változni fog.

NEM csak szexre kellesz ugyanis, de előbb ezt neked is el kell hinned!

Hogy érd el, hogy ne csak szexre kelljél a férfiaknak?

1. Szeresd önmagad!

Hidd el végre, hogy ÉRTÉKES vagy, hogy szerethető vagy! Hidd el hogy nem kell kiérdemelned vagy megszolgálnod a szeretetet. Nem kell tenni érte senkivel semmit. A szeretet ott van benned ősidők óta. Ott volt, ott van és ott lesz és semmi mást nem kell tenned, mint élned azt! Egyszerűen szeress! Kezdd önmagaddal! 

Több vagy, mint egy test. Több vagy, mint néhány nyögés és szexpóz - bár azokat se hanyagold, azok nagyon jók - de ÉLD és élvezd azt is!
Tekints magadra úgy, mint egy tökéletes, egyedi csodára, akiben Isten ilyen módon akart megmutatkozni. Szeresd magad! Ez a kulcs ahhoz, hogy a férfiak is többet és mást lássanak benned, mint egy jó kis popsit és egy jó kis numerát.

2. Szeresd a férfit is!

A férfi is érez és érzékeny. Neki is vannak gondolatai, vágyai, érzései. Vedd észre azokat! Nyiss feléjük! Legyen benned kíváncsiság és vágy, hogy észrevedd, hogy szeresd, hogy törődj vele!

Azt is jó,ha tudod, hogy a szexben - ha csak nem nemi erőszak történt - mindig van érzelem, mindig van öröm és így szeretet is. Az öröm energiája, rezgése nagyon nagyon hasonló a szeretetéhez. Ezért, aki meg tudja élni a szexben önmagát, az szeretetet érez és él át. Az nem feladatot vagy küldetést teljesít... 

... és hány jó szexből lett végül házasság? Nagyon sokból, vagyis lehet, hogy először csak szexet akart a férfi és a nő is, de aztán mégis felcsapott a láng és hatalmas szerelemben teljesedett ki a dolog. Add  meg ennek a lehetőségét is, legalább a hitrendszeredben add meg!

Ez a 2 kulcs nyitja azt az ajtót, ami ahhoz vezet, hogy rendes kapcsolatot találj, rendes kapcsolatban létezhess! Előtted az ösvény, tudom fájt, ahogy most kitapostam neked és benned, de indulj bátran előre és nyertes lehetsz!

Találj magadra! Legyen ez az első lépés! 

Ha magadra találsz, ha felismered, mi az - ami MINDENKITŐL FÜGGETLENÜL - számodra örömöt, energiát, lelkesedést ébreszt benned, mi az, amit szeretsz, mi az, ami fejleszti a képességeidet és kikapcsol, sokkal többet teszel a boldogságodért és a kapcsolatodért, mint hiszed. 

Találj magadra és ismerd meg magad! Szeretettel és sok felismeréssel várunk ebben a témában személyesen is:

>>> Tovább a saját "működésed" megértéséhez: >>

Szerezd be önismereti könyveinket otthonra is:

>>> Tovább a könyvekhez >>>

Korábbi hozzászólások

15
Csilla Noémi
2023. 10. 13. 13:24
Kedves mindenki és különösen kedves Csabusz!Saját életemből mondom hogy ez a férfiatlan férfiakra is igaz ( aki nem inge nem veszi magára ) Az én közvetlen környezetemben van ilyen ember FÉRFI , aki egy halott kapcsolatból csak úgy tud kijönni ha már megvan a következő , ha sose lenne következő ,képes volna leélni úgy az életét döglött kapcsolatban, mert van olyan Férfi aki képtelen az egyedüllétre! Mi nők nagytöbbsége sokkal erősebbek vagyunk! Én például személy szerint soha többé senkiért se adnám fel a teljes függetlenségemet, csak azért hogy ne legyek egyedül !Szóval nemcsak a nőkre jellemző ez , néhány töketlen férfire is ugyanígy igaz!
14
remélem találok valakit
13
Azzal tisztában vagyok, hogy értéket hordunk magunkban. Valóban megélni szeretném önmagam, ebbe a szex is beletartozik. Nem azért fekszem le férfiakkal, mert nekik így "fizetek" (tudom, hogy nem csak így lehetek jó), hanem azért is teszem, mert nekem jó. A gond, hogy egyből beléjük szeretek. Nem értem, hogy akikkel jó együtt lenni és akiket el tudnék a páromnak képzelni, azok nem akarnak folytatást, csak néhány alkalmat. Túl odaadó lennék? Elvárás lenne részemről, hogy szeressen szerelemmel is? Egy talpraesett, csinos nőnek látnak mások és én is magamat, és szeretnek velem szeretkezni.... Akik nekem nem jönnek be, azok minden estben hosszú távban gondolkodnak és szerelmet vallanak. Nem értem én ezt!
12
Kedves Erika! Zseniális írás! Én férfiként úgy látom,a problémát az okozza,hogy férfi és nő másképp tekint a szexualitásra. Míg a férfinak a szex cél,a nőnek eszköz. Nekünk fiúknak a szex csak az ami. Szex. Nincs mögötte semmilyen mögöttes cél,vagy elvárás. De ahogy észrevettem,egy nő esetében ez másképp működik. Ő azért fekszik le a pasival,mert akar tőle valami mást is. Aztán ha nem kapja meg,akkor jön a "minden pasi szemét,mert csak azt akarja" szöveg.
11
Köszönöm! Rám ez szerintem teljesen igaz. :( Bárcsak egy vagy két nappal korábban talált volna meg ez a cikk, most sokkal boldogabb lennék. De ez biztos így van jól...remélem azért, hogy a Férfi még esélyt ad nekem ha megtanultam ezt a leckét...
10
Erika, ezzel a cikkel nagyon tűélesen beletaláltál az ismerkedések rákfenéjébe!Régóta próbálom jól megfogalmazni, hogy miért is kerülöm annyira, ha egy nőn megérzem azt, hogy csak egy eszköz vagyok neki a céljaihoz. Ahol az ismerkedésben csak céljai a lényeg számára és nem a másik személye. Ahol a másik személye, gondolatai, megnyilvánulásai lényegtelenek. És a személy kicserélhető, ha célokat tudja az új is.És mind a két nem képviselőinek megvannak a maga kis céljai, amihez eszközként keres valakit a másik nem közül. És nagyon jó eme soraid fényében leülni egy kicsit elemezni magamat is, és persze a nőket is jobban értem általa(d).Köszönöm! :-)
9
Farkas Renáta
2017. 09. 29. 02:01
Csabi,én pont szabadvagyok.Már épp tiz éve :D
8
Csabusz Pohlonusz
2017. 03. 02. 16:28
Hozzászólásban beírod, hogy Like !! :P
7
Ezt hogy lehet likeolni?:))))
6
Csak szexre kellesz? Nem gondolkodnak hosszú távon a férfiak?Én azt vettem észre, hogy aki hosszú távon goldolkodik és nem alkalmi kalandokat keres azt manapság kb kiröhögik.. nem divat már.. Túl kicsi annak az esélye, hogy találjak olyan Nőt aki szabad és éppen nem egy olyan palival van együtt akivel azért van együtt , hogy együtt legyen valakivel.. (ne egyedül.. várva valami igazán jóra..) . Félnek egyedül lenni.. és csak a biztosra váltanak.. egyik kapcsolatból menekülnek a másikba.. és csodálkoznak ha nem működik.. Sírnak a normális pasik után, de ha véletlenül összehozza a sors egyel akkor nem becsülik meg..Nyilván vannak kivételek.., de TÚL KEVÉS... ahhoz, hogy ilyet találni lehessen.. szerintem ezért kellenek a Palik többségének csak szexre a Nők.. meg persze azért mert a palik nagyrésze gyökér.. ahogyan a Nők nagy része idióta.. :P
5
Lehet, hogy a hozzászólásomban kicsit félreértelmezhető a ..."tényleg semmit nem "akarnak"...mondatrész. Pontosabban itt stabil, hosszútávú kapcsolara gondoltam. Az egyik hölgy 17 évvel fiatalabb a férfinél, ő "csak gyereket" szeretne, (meg hozzá egy eltartót) és sok sok együttlétet - de stabil kapcsolatot nem :)... a másik 8 évvel idősebb, ő csak szexet akar... de minnél többet... és mindezt annyira lazán, ösztönösen, hogy a hátsó szándék észre sem vehető... épp a férfi számára. Ő pedig mindenkinek szeretne eleget tenni, mert sok benne a "szeretet" - állitja Ő. Én pedig csak egy teljes értékű kapcsolatot szeretnék . Amióta együtt vagyunk minden nagyon jól működik közöttünk, a szex is nagyon jó, feltöltődik velem, nagyon szereti az energiáimat... és nagyon jó beszélgetni, táncolni együtt stb...És látom és szeretem a belső értékeit, az intelligenciáját, a humorát, a segitőkészségét, a jóságát, ugyanúgy, ahogyan Ő is az enyémeket.Viszont érzem az instabilitást, a vegyes energiákat amiket a többi két nőtől hoz... és nem tudom folyamatosan semlegesen venni... érzékenyen érint.
4
Cseresnyés Marika
2016. 09. 29. 22:08
Röviden csak annyit, hogy egy nő, aki igazán megérzi azt, amit egy férfi kisugároz magából, az tud különbséget is tenni férfi - és férfi között. Én nem általánosítom a férfiakat. Igen is hangsúlyozni szeretném, hogy tudok köztük különbséget tenni. A megérzésem segít. A mostani, illetve az előző előttem álló példából tudok következtetni, mert láttam, /látom/ ami körülötte zajlik, ahogy odébb áll, az egyik nőtől a másikig. Az ő esetében nem lehet másra gondolni, csak arra, amit leírtál. De mégegyszer mondom. Nem minden férfinél érzem ezt. Nekem is számítanak egy férfi értékei /nagyon is, és nem kizárólag a szex értelmében. Hanem kizárólag abban, ami a férfiban a szex-en kívül is értékes lehet. És ezen értékek után is vágyom, és ezeket még jobban megérzem, és vonzónak találom. Egy példa: Nyilvános rendezvényen voltam, a társaságban közel ült hozzám egy férfi, és olyan vonzó és sugárzó volt a személyisége, a modora, az intelligenciája, hogy a beszélgetés közben azt vettük észre, hogy egyedül maradtunk az asztalnál. Hosszan, kellemesen elbeszélgettünk, de meg sem fordult a fejemben, hogy neki ilyen gondolatai lehetnének velem szemben. Megéreztem, hogy ez a férfi más, mint az átlag, nagyon meg is maradt bennem az emléke. Ha közelebbi barátságra került volna sor, biztosan nem utasítottam volna el. Futólag utközben találkoztunk többször is, és nagyon sok szeretettel fogadtuk, és üdvözöltük egymást, de soha nem tett célzást, egy kétértelmű szót sem. Ezt én megéreztem benne, és később sem fordult elő. De a jómodor, az intelligencia, a barátság a szeretet, és talán a kölcsönös tisztelet megmaradt bennünk egymás iránt. Ezt én nemcsak nála, Nálad is megéreztem, Bármit írtam, az nem rád vonatkozott, még akkor sem, ha a Te oldaladra találtam írni. Az üzenet nem neked szólt, ez a szóbanforgó barátomra jellemző, aki egyidejüleg többfelé teljesít, de az én energiámra szüksége van hozzá. Tehát én nem általánosítok. Én kategorizálok, és megérzem egy másik ember értékeit. Ebben a megérzésem soha nem hagyott cserben. Akiről a cikket írtad, az nem Te vagy. Sajnálom, hogy nem tudok másra hivatkozni, csakis az igazságérzetemre, és az őszinteségemre. Próbáld figyelembe venni kérlek. Nagyon szeretném, és örülnék neki, ha így tennél.
3
Kedves Erika! Minden cikkedben egy kicsit magamra, és a jelenlegi kapcsolatomra ismerek... Értékesnek érzem magam, tudom, hogy többet érek mint szexpartner, ezt Ő is elismeri és szavakkal ki is fejezi, viszont a fel nem vállalással, az incognitoban végzett párhuzamos kapcsolatok "üzemeltetésével" megsemmisiti mindazt, amivel magasztal és dicsér. Bár Ő azt is elismeri, hogy Ő maga nem mer, nem akar, nem tud elköteleződni, nincs felnőve egy mélyebb kapcsolathoz korábbi csalódása is közrejátszik stb... ugyanakkor az az érzésem, hogy ezzel Ő engedélyt is ad magának arra, hogy egyszerre több vasat is tartson a tűzben. És bár tudja, hogy nem "normális" ez, de mégsem változtat. Ez természetesen róla szól. Ami az én részem az az, hogy mi lehet az a hitrendszerem, amire ezt a tükröt tartja nekem, és hogyan változtathatom meg végérvényesen? Megfigyletem, hogy az eltelt 4 év alatt voltak időszakok, amikor képes voltam -úgymond - lazán venni - ami egyáltalán nem volt könnyű - olyankor sokkal jobban és gyakrabban közeledett. Ahogy átkapcsoltam görcsösbe - amit nem tudom mi válthatott ki - egyből érzete, és taszitódni kezdett, illetve nem keresett és igy ki-be járkál(t) az életemben. Mig a másik két hölgyemény állitólag annyira lazák, nincsenek elvárásaik, akkor jár ki-be hozzájuk amikor csak akar, érzi az energiáikon az áramlást... Én ezt nem vonom kétségbe, de hogyan lehet ezt hosszútávon eljátszani? Tényleg semmit nem "akarnak", vagy csak jó szinésznők? És ezek az időszakok periódikusan ismétlődnek nálam... vonzás-taszitás. Mit tehetek? Hogyan váloztathatok, hogy kikerüljek ebből a mókuskerékből - elsősorban saját magamért, hogy ne fájjon.
2
Pontosan ugyanezt érzem ...:-( és gyűlölöm magam amiatt, hogy olyannak dobtam oda magam aki röhögve kihasznált, miközben én komolyat szerettem volna vele...:-( és gyűlölöm őt is, hogy használni merészelt, holott nagyon jól tudta, hogy én többet érzek...és igaz, teljesen igaz, hogy "fizetni" akartam a szexszel...nem kellettem neki többre.
1
Ez ami itt van a cikkben mind igaz... Bennem iszonyú büntudat van es nem tudok tovabb lépni... A győzködes jogy " kicsi lany lépj tul rajta, mindenki teved" kevés.,, ez ennyivel nem fog menni! Valami tipp? Harom honapja csak sirok es ostorozom magam.. Borzalmas érzés! Tudom hogy ez olyan spiralba vezet amivel csak ártok magamnak de megbocsátani önmagunknak a legnehezebb!Mit tegyek?

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign