dec07

Hogy szerezzem vissza a barátnőmet? - A férfiak tényleg későn érnek?

Címkék: szeretetpárkapcsolatelvárásférfiegószakításválás

"Erika, segíts visszakapnom a kedvesemet" - kéri tőlem - kivétel nélkül - minden eddigi férfi vendégem, aki segítséget kért.

Persze, a hölgyek helyett, akik épp elhagyták, vagy elhagyni készülnek a férfit, nem dönthetek, de sok közös van abban, ahogyan a férfiak éreznek és "működnek". Épp ezért gondoltam, megosztom veletek, hogy picit másképp nézzetek a párjaitokra és talán így nagyobb elfogadással, több megértéssel, hosszabban fogjátok tudni a boldogságot fenntartani a kapcsolatban.

Hogyan "kényelmesedik" bele a férfi a kapcsolatba, és mi történik benne és vele érzelmileg közben? ... és aztán?

Olvass tovább!

Hogy szerezzem vissza a barátnőmet? - A férfiak tényleg későn érnek?

Tényleg van abban valami, hogy a férfi későn érik és hogy könnyen belekényelmesedik a kapcsolat mindennapjaiba...

A nők kicsi koruktól azt a nevelést kapják, hogy gondoskodjanak a családról, a háztartásról... stb. Így ez a program kinél alaposabban, kinél picit lazábban, de nagyon bevésődik a nők személyiségébe. Energetikai sajátosságuk lehetővé is teszi, hogy elképesztő monotontűréssel, akár robotként helyt álljanak mindenki helyett és mellett a családban, egyszerre több dologra is figyelve.
Olyan körülményeket is képesek - többségük - átvészelni, amelyek némely férfinak komoly szenvedést okoz. 

Gondolj csak arra, hogy a nő milyen keveset alszik, míg a gyermeke pici, vagy milyen súlyokat cipel tartósan - karjában órákon át a gyerekkel - vagy ő betegen se hagyja elúszni a háztartást, és ha fáj a foga, akkor vagy tűr (csendben), vagy bátran aláfekszik a fogorvosi fúrónak. 

A férfi nem ilyen - de ezzel nincs baj, csak ő egyszerűen nem ilyen. A férfi, ha nincs jól, lemondja a gyerek táncversenyét, retteg a fogorvostól - és azzal magyarázza a fájdalmát, hogy az ő foga nagyobb, mint a nőnek - és ha nincs kedve a háztartás férfi munkáit megcsinálni, akkor szimplán elhalasztja azt. :)

Ez a különbség az én szememben már szinte mókás, mert kaptam én is ebből eleget és a volt férjem mellett beláttam, hogy ha dühöngök ezen a "kényelmén", akkor se változik semmi. Így kitaláltam azt, hogyan viselhetem ezt könnyedén - mert ez a válás óta se sokat változott. Az én megoldásom az lett, hogy 2 dolgot láttam be:

1. Attól, hogy a férfi kényelmes, vagy épp "hisztis", vagy lusta, még a világ nem áll meg. Szinte csodálni kezdtem azért, hogy így is túl lehet élni a mindennapokat, ahogyan ő tette. :) Elismertem egy másik - a sajátométól merőben eltérő működést :)

2. Ha nekem fontos valami, akkor bizony jobban járok, ha bebiztosítom magamnak én, és így megtanultam, hogy mindig kell egy "B" terv. Ha a férfi megígér valamit, nekem mindig azonnal születik egy "B" terv arra az esetre, ha neki közbejönne valami, vagy lebetegedne, vagy bármi égbekiáltóan halaszthatatlan dolog tenné tönkre az ígértet. Így aztán sosem ér hátrányosan, ha az ígérete füstbe megy, mert azonnal nyúlok is a "B" tervhez és az élet lazán működik tovább. Csalódni igen nehéz akkor, amikor fel vagy rá készülve. :) Az ilyen esetekben nem is gyötröm magam azzal, hogy számon kérjem, vagy megdorgáljam, minek is tenném, hiszen csak a saját energiáimat pazarolnám.

De, ennyire ne rohanjunk előre...

Na, de mi történik a férfiban akkor, amikor a kedvese végül a sok nem teljesített ígéret és a sok oda-nem-figyelés után elhagyja a férfit?

A fiúkat úgy nevelik, hogy nekik több szabadságot hagy a társadalom. Szinte mindenben. Ha ők mászkálnak félmeztelenül, az nem gond (annyira), ha ők félreépnek, az bocsánatos, ha ők isznak-cigiznek-drogoznak, a felett még kisebb az aggodalom, mintha mindezt egy lány, vagy nő tenné. 

A fiúkat gyerekként az anyukájuk - aki szintén nő - felnőttként pedig a gondoskodó-programmal útjára indított barátnői dédelgetik.
Ugyanakkor azt nevelik a fiúkba, hogy ők a ház ura, a család feje, az ő dolguk a családról anyagilag gondoskodik, őket védeni, óvni és anyagilag biztosítani az ő életüket. A fiúkat arra tanítják, hogy a családért, másokért felelősséget vállaljanak - anyagilag és fizikai erejükkel. 

Ha ezt jól megnézzük, a férfiakat a társadalom vezetői szerepekre készíti fel. A férfi a felfedező erő, a vezető, a vezér, aki mögé a nő és gyerekek beállnak.

Amikor a férfi családot alapít, vagy biztonságra lel egy nő oldalán, akkor úgy érezheti, hogy a pozíciója - a vezető - itt be is érett. Többségük ebbe a stabilitásba szépen el is kényelmesedik, hiszen ma már nem kell mamutra vadászni és kardfogú tigrisekkel hadakozni a család védelmében. Nem kell éjjel őrt állni, vagy nagy fahasábokból otthont építeni. Így a klasszikus férfi funkciók - a nagy tettek - híján a férfi szépen és nyugodtan hátradőlve úgy érzi, hogy ami a feladata, az épp sínen is van.

Joggal hiszi, hisz erre tanították. Nem azért nem tesz mást, mert gonosz volna, vagy ne lenne fontos a kapcsolat. Csak épp ő úgy hiszi, megtette azt, amire programozták, amire nevelték, amit várnak tőle.

Csakhogy a nő, aki egyébként viszont szüntelen tesz-vesz és meg nem áll, más programot kapott. A tüzet őrizni, az éhséget csillapítani, a szeretetet fenntartani kell minden nap minden pillanatában. Amíg a nő ezeket teszi és az idővel versenyt fut mindenkiért, addig a férfi láthatóan több szabadidővel bír. A nőnek ráadásul ehhez a sok feladathoz kb 5-10-szer több energiára van szüksége, amit a férfitől, annak figyelméből és elismeréséből akar megkapni.  

A nőnek minden nap egy új időegység: így minden nap megerősítést vár arra, hogy őt szeretik mindezért a sok fáradozásért. Ebből az elismerésből tud energiát nyerni. A női egó minden egyes nap meg akarja kapni a megerősítést, hogy a férfi szereti őt.

Ha ezt a nő nem kapja meg, lassan elfogy a férfi mellett. Sokat írok arról, hogyan ne fogyj el, ha nő vagy, ezeket a többi cikkben megtalálod, de nézzük innentől, mi történik....

A nő szakít, kilép a kapcsolatból, mert a férfi nem fordított rá elég figyelmet...

A nő - szinte minden kapcsolatban - épp elégszer adta tudtára a férfinek, hogy mire vágyik. Csak a férfi ezt hisztinek vélte, vagy legyintve menstruációs-parának titulálta és nem adott elég komolyságot az ilyen vitáknak. Nem tudott mit kezdeni vele, hiszen ő elégedett volt. Az ő szemüvegén át, minden remek és mindenki csak teszi a dolgát. Nem is érti, mi hiányzik a nőnek...

A nő azonban - ha hiszti is ez - mélységesen komolyan gondolta mindezt. Olyan komolyan, hogy egy-egy ilyen vita után a nő - aki egyébként a férfi minden tettét önmagára veszi - azt éli meg, hogy ő nem fontos a férfinak, a férfi nem szereti már és nem értékeli őt.

A nők egy ilyen helyzetben is jó sokáig kitartanak azt remélve, változik valami és "tűrik" tovább a zord időket. Ezt a nevelést kaptál: szívósak, kitartóak. Kicsit átfordulva áldozat, mártír vagy kifejezetten erőszakos-nő szerebe még hosszan bennemaradnak a kapcsolatban ilyenkor is.

Amire egy nőben megérik a helyzet a szakításra, addigra már rég túlfeszült a húr.

A nőben - ha ott is a szeretet még,  - egyre kevesebb hite marad abban, hogy a kapcsolat élhető, hogy a férfi igazi társ-e és hogy ezt meg lehet-e javítani. A nő többnyire (a válás mellett döntő nők 85%-a) ekkora túl van minden lehetséges kapcsolat-javító próbálkozáson. Olyanokon is, amikre a férfi még csak nem is gondolna.

Ezért a nő döntése a válás mellett, általában jó időre szól, vagy véglegesnek tűnik. Olyan bizalmi törést él meg a női egó, hogy azt a szívében áradó szeretet se tudja ilyenkor átfordítani - olyan könnyen.

A férfi, aki ott marad egyedül, csak ekkor kezdi megérteni, hogy mi mindent adott a nő neki és mennyi-mennyi színnel töltötte meg a napjait

A férfi, aki így egyedül marad, eleinte nem is biztos, hogy meri megélni a hiányt, így buzgón csajozik, vagy beveti magát a munkába...

Picit később azonban egyre inkább rátör az energiahiány, amit a nő figyelmének, gondoskodásának hiánya jelent.

A férfira őrült erővel zúdul rá a magány és elesettség.
A férfi nem képes nő nélkül létezni. A férfiak zöme nem tud otthont teremteni... a férfi akkor tud jól lenni, teremteni, vezetni, ha van KIT. Ha nincs, akkor a férfi olyan, mint egy kormány nélküli csatahajó a nyílt óceánon. Nagy és erős, de nem ér célba, sőt: hánykolódik, míg valaminek neki nem ütközik.

A férfi - a leghatározottabbak is - megtörik akkor, amikor a nő elhagyja őt, akit szeret. Ez egy óriási kudarc a férfi egónak, hiszen az, akit vezetnie kellene, elhagyja... kudarc minden magába vetett hitében is akár.

Kutatja a férfi az okokat, ami idevezetett és hirtelen a nő sok-sok szava, sok-sok vita visszhangozni kezdenek a fejében. A mozaikok pedig úgy állnak össze, hogy belátják, nagyot hibáztak. "Nem mutattam ki az érzéseimet", "Túl sokat dolgoztam, keveset voltam otthon", "Nem figyeltem a kedvesemre eleget".... "Időnként goromba voltam vele"...stb. Ezeket említik.

Óriási bűntudat és önmarcangolás közepette keresi önmagát a férfi és a kapaszkodókat, hogy vajon van-e visszaút a nőhöz. Lehet-e még a nő bizalmába férkőzni? Hinni fog-e neki még a nő? Visszahozható-e a szerelem a kapcsolatba? - csak úgy záporoznak a kérdések. A férfi egó megtört, mert ilyenkor magára veszi a kapcsolat megromlásához vezető okok zömét. Szinte bármit megtenne, megváltoztatna a nőért és a régi szép időkért.

A férfi olyan fogadalmakat tesz, amikkel szinte önmagát semmisíti meg: ilyenkor adja fel a hobbiját, a barátait, a munkáját, a sportot... sok mindent, csak azért, hogy a nő maradjon az élete része.

Az a férfi, akiről a nő még hetekkel ez előtt azt hitte, hogy már nem is veszi észre, most hirtelen életre szóló ígéreteket tesz. Hát csoda, ha a nő nem hisz neki, és azt mondja: "miért csak most?", vagy azt: "Bizonyíts, hiszem, ha látom", vagy ezt: "...és hol arra a garancia, hogy a változás tartós lesz?"

A női egó ilyenkor felül a bakra, és ha még maradtak gyengéd érzelmei a férfi felé, akkor kiváró álláspontra helyezkedik, sőt, onnan a bakról irányítja is a férfit...

A kapcsolat utójátéka egy újabb felvonása a női és férfi egók játszmáinak. Verseny indul: "ki megy le kutyába", ki mennyit tett vagy tesz a kapcsolatba, ki mennyire erős és mit enged meg magának a másikkal szemben.

A kapcsolatba visszahozható a szerelem, de hogyan?

Csak akkor hozható vissza, ha teljesen új alapokon indul újra a kapcsolat. Az ugyanis, az a keret, amit eddig berendezett magának a páros, mint párkapcsolatot, megfeneklett. A női elvárások és a férfi oda-nem-figyelése és ezek egós játszmái megölték azt.

Tulajdonképpen mindegy, ki a hibás. Nem hibást kell keresni, ha megoldásokat! Az előbbi ugyanis a múlt sérelmeibe visz vissza, az utóbbi pedig előre indít a lehetőségek felé.

Ha a párban van elég szeretet - illetve inkább így fogalmaznék - hogy maradt olyan tevékenység, dolog, élmény, amiben mind a ketten meg tudják élni magukat együtt, amiben nagyon jó az együttműködés, amiben egységet tudnak megélni, akkor a kapcsolat egy új alapon újraépíthető. 

Ha nincs olyan, amiben nevetve, sokat mulatva tudnak együtt létezni, akkor sajnos a továbblépés marad az út. Ilyenkor azonban arra gondolj, hogy biztosan nem véletlen alakult így a kapcsolat: biztosan egy sor dolgot megtanulhattál önmagadról közben: az elvárásaidról, az elfogadásról, az együttműködésről, és a félelmidről.

Ha te megtanultad ezeket felismerni magadban, akkor kész vagy arra, hogy egy új, ettől lényegesen jobb kapcsolatot hozz létre valakivel. 

Ha tehát vissza akarjátok kapni egymást, akkor közeledjetek és kezdjetek élményeket teremteni, és megélni azokat együtt. Ha tudtok együtt nevetni, szórakozni, akkor nő az esélyetek a "mi"-re újra. Ez lehet út! Sőt, talán az egyetlen út. 

A sok ígérgetés, az önmagad eltiprása, a másik számonkérése, a könyörgés és hibáztatás azonban csak tovább ront a helyzeten és még jobban eltávolítja a pár tagjait! 

Vagyis újra arra jutunk, hogy önmagadban találj előbb kapaszkodót, hitet, stabilitást, erőt és azzal vonzani tudod a másik nemet is. 

Nagyon fontos üzenet a nőknek: nem tanácsos eljátszani ezt a szakítást csak azért, hogy elnyerd a férfi ígéreteit...

A játszmákból indított szakítás nem több, mint hisztis erőszak. Ne menj azért, mert leckéztetni akarod a férfit, mert nincs értelme. A kapcsolatot az ilyen tervezett gonoszkodás hamarabb teszi tönkre, mint ahogyan eredményre vezetne. Szóval ne hisztiből, hanem valós elhatározásból juss szakításra, ha nem látsz utat az együttműködésre! Arra nagyon sok lehetőséged van, hogy a kapcsolatot több elfogadással éljétek meg, és, hogy hatni tudj a férfire! A hiszti nincs ezek között... :)

Szenvedés nélküli boldogságot kívánok neked! Egy tudatos felismerést, egy örömteli kalandot önmagad megismerésének útján. Ha szeretnél ebben mélyebben elmerülni, akkor ezt neked találtuk ki: A könyv, amitől egyszerűen jobban fogod érezni magad, mert a szíved megnyugszik, az elmédben pedig megértés keletkezik...

Tarts velünk a csoportos kurzusunkon is: gyors felismerés, nagyobb tudatosság vár... és persze vidámság, játék és egy igazán kedves nap közöttünk: Egó kurzus

Korábbi hozzászólások

21
Csak szeretném megragadni az újabb alkalmat, hogy tanúságot tegyek arról, mit tett értem ez a nagyszerű varázsló, Voodoo Lord. Amikor először kapcsolatba léptem vele, segített helyreállítani a békét, a szeretetet és a boldogságot a házasságomban azáltal, hogy teherbe ejtett, a férjem pedig abbahagyta a csalást, és elkezdett felelősségteljesen viselkedni. És most éppen arra késztette a férjemet, hogy megkapja a régóta esedékes előléptetését a munkahelyén, egyéb juttatásokkal együtt. Most a boldogság egy újabb szintje a családomban ennek a nagyszerű, erőteljes és hatékony varázslónak köszönhetően. Vedd fel vele a kapcsolatot most, és kérj tőle segítséget az elérhetőségeivel kapcsolatban voodooconnect60@gmail.com használhatod a whatsappot is + 234 8097014925... Csodákra képes, már másodszor is csodát tett velem.
20
Lantos Emese
2023. 12. 10. 07:47
Az elmúlt négy évben (HERPES VÍRUS) szenvedek, és állandó fájdalmaim voltak, különösen a magánéletemben. Az első évben hittem Istenben, hogy egyszer meggyógyulok. Ez a betegség elkezdett keringeni az egész testemben, és az orvosomtól kaptam kezelést, néhány hete kerestem az interneten, hátha kapok információt a betegség megelőzésével kapcsolatban, keresésem során láttam valakinek a vallomását. akit (HERPES VÍRUS) egy voodoo lord nevű férfi gyógyított meg, és megadta ennek a férfinak az e-mail címét és WhatsApp számát, és azt tanácsolta a súlyos betegségben szenvedőknek, hogy vegyék fel vele a kapcsolatot, hogy segített neki meggyógyítani a rákot több mint 5 évvel ezelőtt, és a rákot. soha nem jött vissza, és teljesen meggyógyult. Ezért írtam a voodoo lordnak, és elmondtam neki (HERPES VÍRUSOM) azt mondta, ne aggódjak, hogy meg fogok gyógyulni. Soha nem hittem el, de próbát kellett vállalnom, mert nagyra értékelem az életemet, az egészségemet és a kényelmemet. Az összes eljárás és gyógymód után, amit ez az ember adott nekem, néhány héttel később változásokat kezdtem tapasztalni az egész testemben, és a voodoo Lord biztosított arról, hogy meggyógyultam. Egy idő után elmentem az orvosomhoz a kórházban, hogy megerősítsem, meggyógyultam-e végre, és orvosilag megerősítették, hogy meggyógyultam, és az orvosom nagyon meglepődött. Szóval bátran tanácsolhatom minden szervezetnek, aki bármilyen betegséggel küzd, hogy lépjen kapcsolatba a voodoo lorddal. E-mail:::: voodooconnect60@gmail.com, WhatsApp: +2348097014925
19
A szerelem akkor szép, ha van valaki, aki kiegészíti. Voodoo Lord egy igazi varázsló, és egy nagyon egyedi és erős ember, akinek bölcsessége van. Nem tudtam teherbe esni, mert termékenységi problémáim voltak. A férjem emiatt vált el tőlem. Annyira aggódtam, mindig sírtam, és még az öngyilkosságon is gondolkodtam, de egy barátom bemutatott Voodoo Lordnak, aki szintén segített neki megoldani a saját problémáját. Megadta az e-mail címét, felvettem vele a kapcsolatot és mindent elmagyaráztam. Biztosított, hogy segíteni fog, hogy ne aggódjak. A Voodoo Lord örömet hozott az életembe és a családomba, visszahozta hozzám a férjemet lelki erejével, teherbe ejtett, különleges erejével meggyógyította a nővérem rákot. Voodoo Lord valóban tehetséges, és nagyon jó ember, aki igazán tudja, hogyan kell elvégezni a munkáját. Ha nem Voodoo Lord, az életem romokban hever. Köszönöm szépen Voodoo Lord, soha nem fogom abbahagyni arról beszélni, hogy milyen nagyszerű és hatalmas vagy. Szavakkal nem lehet kifejezni, milyen jót tettél értem és a családomért, és úgy gondolom, hogy a szavak nem lesznek elegendőek a jó és nagyszerű munkád leírására. Ha spirituális segítségre van szüksége, miért nem futhat a Voodoo Lordhoz, forduljon hozzá az e-mail-címén: voodooconnect60@gmail.com vagy a Whatsapp +234 8097014925 telefonszámon, és ő segíteni fog. A Voodoo Lord ártalmatlan, biztonságos és megbízható, ezért forduljon hozzá most, hogy megoldja bármilyen problémáját.
18
Ha igazán szereted az exedet, és vissza akarod kapni, függetlenül a szakítás okától, politikai hatalomra vágysz, meg akarsz gyógyulni bármilyen betegségből. Bármi legyen is a helyzete, lépjen kapcsolatba a „Voodoo Lord”-val a „voodooconnect60@gmail.com” címen, hogy megoldásokat találjon a problémáira... és sok csodálatos és rendkívül hétköznapi dolgot csinált... Ha saját tanúvallomását szeretné megszerezni, lépjen kapcsolatba a voodoo Lorddal a (voodooconnect60@gmail.com) címen, vagy felveheti vele a kapcsolatot Whatsappon keresztül (+234-8097014925), és egy próba meg fogja győzni. ..
17
Margit Bence
2022. 12. 03. 09:58
Szeretném megragadni az újabb alkalmat, hogy tanúskodjak arról, mit tett értem ez a nagyszerű varázsló, Voodoo Lord. Amikor először kapcsolatba léptem vele, segített helyreállítani a békét, a szeretetet és a boldogságot a házasságomban azáltal, hogy teherbe ejtett, a férjem pedig abbahagyta a csalást, és elkezdett felelősségteljesen viselkedni. És most éppen arra késztette a férjemet, hogy megkapja a régóta esedékes előléptetését a munkahelyén, egyéb juttatásokkal együtt. Most a boldogság egy újabb szintje a családomban ennek a nagyszerű, erőteljes és hatékony varázslónak köszönhetően. Vedd fel vele a kapcsolatot most, és kérj tőle segítséget az elérhetőségeivel kapcsolatban voodooconnect60@gmail.com használhatod a whatsappot is + 234 8097014925... Csodákra képes, már másodszor is csodát tett velem.
16
A barátnőm elkezdett más fiúkkal járni, és kevés szeretetet mutatott nekem, vagy nem, többször megfenyegetett, hogy szakít velem, ha meg merem kérdezni tőle a többi fiúval kapcsolatos történetét. Teljesen el voltam keseredve és összezavarodva, amíg egy régi barátom nem mesélt nekem egy nagyon hatékony varázslóról az interneten, a Voodoo Lord -on, aki segít a kapcsolatokkal és házassági problémákkal küzdő embereken, valamint segít megbetegedéseinek gyógyításában. Először kételkedtem abban, hogy létezik -e ilyen, de úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Amikor kapcsolatba léptem vele, elmondta, mit kell tennem, követtem minden utasítását, és ez jó eredményeket hozott. Most abbahagyta a flörtölést más fiúkkal, és csak velem volt ... Ez a kapcsolattartási e -mail címe -voodooconnect60@gmail.com és WhatsApp +234 8097014925, valamint a Telegram +234 8097014925.
15
Találta magának, hogy hiányzik a szeretete a partnerétől, vagy volt, és vissza akarja őket? Vagy Ön jelenleg válik, és azt akarja, hogy élettársa visszatérjön hozzád? Lehetséges spirituális varázslat vagy pénzügyi és családi áttörés? Ha a kívánt fél figyelmen kívül hagyja? Hatás, hogy lehetőséget ad neked. Az irodában arrogáns partner vagy főnök csapdába esik? Ez befolyásolja őket, hogy ellenőrzést adjon neked. A varázslat leadásával hatalom lesz az emberek befolyásolására. Szinte minden ember! Ha Ön Ön jelenleg befolyásolhatja az interjúkészítő álláskeresését. Szinte bármilyen helyzetet befolyásolhat az, hogy útba kerüljön. Amint a varázslat megnyilvánul, megváltoztathatja azt, az emberek mindkét szándékot megteszik. Semmi különlegeset nem szabad tenni úgy, hogy elvárja, hogy útmutatást adjon a mágia használatához. Ez azonnal megtörténhet, vagy egy kicsit hosszabb ideig is tarthat, de hamarosan látni fogja, hogy az emberek elkezdenek látni az Ön dolgait. A Dr.Pellar Voodoo a Dr.Pellar ősi szentélyeit varázsolja a jövőben.Mindaddig, amíg ezeket a tanúvallomásokat az itt élő emberek tették, nem vagyok minden áru;(1) Ha azt akarja, hogy az ex visszatérjen.(2) A HIV / AIDS vagy hasonló betegség kezelésére(3) Szeretnék előléptetni az irodájában.(4) Szeretné, hogy a nők / férfiak kövessenek téged?(5) Ha gyermeket akar.(6) Ön vállalkozó, és szerződéseket akar nyerni?(7) Azt akarja, hogy kössem a házastársávalörökké a tiéd.(8) Ha szellemi segítségre van szüksége.(9) Hogyan csalták meg, és hogyan akarják visszaszerezni az elveszett pénzt.(10) Állítsa le a válást11. Nyertes lottó / lottó varázslatok12. Gyerek helyesírás13. Terhességi varázslat14. A helyesírás szabadsága15. A helyesírás szeretetét16., eltűnik a varázslat17. Láthatatlan emberi varázslat18. Az utód helyesírása19. Házassági varázslat20. Varázslatos bosszú21. Népszerűségi varázslat22. Gyilkos varázslatRák 23. varázslat24. természetfeletti helyesírási erő25. őrület varázslat26. Ingyenes házhitel helyesírás27. A filmek és a filmek helyesírásának előállítása28. Helyesírás-tuberkulózis29. Laza súly és a test helyesírásaFelhívjuk figyelmét, hogy ezt a varázslatot megadtuk nekedDobtuk ezt személyes használatra!Amire szükséged van a neved és a születésnapod.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, segítsen vagy írjon nekünk a Doctor pellar e-mail címet: drpellar@gmail.comKérem, várjon 2-3 napot, hogy befejezze varázslatát.
14
köszönöm
13
köszönöm :)
12
köszönöm
11
vőlegényem és én lázadtak, és azt mondta nekem, hogy már nem érdekli a kapcsolat, és azt akarja, hogy szakítsunk, és jön a házasságunk, mert azt mondtam neki, hogy megváltozott, és már nem teszi azt, amit általában szeret sétálni a parkokban, hogy hívj meg nézni, és mindent, ami barátságossá teszi a kapcsolatainkat. Megkértem, hogy bocsásson meg, de süket volt a hívásaimhoz, sőt ki is költözött a házból. Ez arra késztette, hogy különféle forrásokból keressek segítséget. Böngészve a netet, amikor láttam egy hölgy vallomását, aki azt mondta, hogy egy Dr.pellar nevű varázsló segített neki házastársi problémáiban, amikor megkereste a méhét, és egy varázslat segítségével képes volt elképzelni. egy Dr.pellar nevű beszüntetés, most ő és férje boldogan élnek örökké. Felvettem a kapcsolatot az íróval és Dr.pellar-t írtam az e-mailben, hogy elmagyarázzam neki a problémámat. Elmondott néhány dolgot, amit tettem, és meglepetésemre menyasszonyom, John hívott fel, bocsánatot kért és azt mondta, hogy soha nem tudja, mi folyik vele. , köszönet aDr.pellar-nak, most már nős vagyok és várom az első gyermekemet. Ha olyan kapcsolati problémája van, amelyre segítségre van szüksége, forduljon ma a Dr.pellarhoz gyors javítás érdekében. Eleinte azt hittem, hogy hamis, amíg nem próbáltam ki, és számomra is működött, és tudom, hogy ez is neked fog működni. A helyesírót Dr.pellar e-mailben, drpellar@gmail.com címen érheti el
10
A nevem Gatel az Egyesült Államok államából. Szeretném megosztani a világnak a bizonyságomat arról, hogy hogyan kaptam vissza a barátnőmet, a barátnőm neve Maci, az utóbbi hat hónapban randizunk, és minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nagyon elégedett velem, de hirtelen jött egy másik bárhonnan vonzza a Maci-t gazdagsággal és luxuscikkekkel, és ennek ellenére szeretem a kandallómmal, és mindent megvettem neki, sőt, minden héten pénzt adtam neki, de nem tudom, miben akar még ez a kapcsolat. A történet rövidítése érdekében folytatta egy furcsa férfival, és blokkolt az összes közösségi médiában. Nem tudtam újra kapcsolatba lépni velem, és minden tőlem telhetőt megpróbáltam, hogy visszaszerezzem, de minden erőfeszítésem hiábavaló volt. Fájdalmaim voltak, és munkám helyett megosztom a legjobb barátommal a problémámat, és hogy a barátom e-mailt adjon nekem Sango doktor e-mailjének a varázsló-felszólaló embertől, aki már régen segít neki, amikor barátomnak problémája van a feleségével, felveszi a kapcsolatot a Dr.Sangoval, és megkapta a feleségét, hogy rövid időn belül helyreálljon, és bár nem szoktam hinni bármilyen varázslatban, de megpróbáltam, és kapcsolatba léptem a Dr.Sango nevű varázslatíróval, és mindent elmagyaráztam a hin számára megígérte, hogy nem aggódok, hogy segíteni fog nekem az ex-lányos helyrehozásomban, és követtem minden utasítást, hogy megkapott, fotó és információk küldésével stb., meglepetésemre, észrevettem, hogy a barátnőm újból felvesz engem a facebookon, a Whatappon, a Badoo-n, a hisztigráfon és a második napon valaki megnyomja a harangomat a házamban, és odamentem az ajtóhoz, kinyitom az ajtót. megígérte, hogy soha többé nem hagy el engem, és most arra számítunk, hogy o ur harmadik baba.Ha bármilyen kapcsolat problémája van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Dr.Sango-val az e-mailben. Ez egy Dr.Sango spellspecialistcaster937@gmail.com e-mail
9
Kérjük, olvassa el és vegye fel a kapcsolatot dr. Dr.Sango az, ha erős szerelmi varázslatra van szüksége a megszakadt kapcsolat megoldásához.Amikor hat hónapos terhes voltam második gyermekemmel, elválasztottam a férjemmel. Mióta a baba terhes lett, nem értünk egyet és vitáztunk, már nem volt semmi szeretet vagy bizalom benne, ezért elvált tőlem. És ezekkel a sípokkal megpróbáltam az összes különféle eszközt annak helyrehozására, és megpróbáltam néhány különféle mágikus kereket is a hazámban, de egyikük sem adott vissza nekem James-et. Csak Dr.Sango garantálta a 48 órás varázslat sürgõs begyûjtését, és biztosította, hogy a férjem ismét velem lesz. Szeretnék köszönetet mondani és köszönetet mondani az ígéret megtartásáért, valamint a tehetség és a nagy erő felhasználásával hazahozni. Örültem, hogy tudom, hogy Ön a szeretői kötés szakterülete. Köszönöm, uram, hogy segített nekem az életem legrosszabb időszakaiban, hogy ilyen nagy varázslatos mágus vagyok, és hogy megadta nekem a szerelem varázslatát, amely annyira örülött nekem a házasságom során. A férjem visszatért, és megígérte, hogy soha többé nem hagy el. Ha kételkedsz a képességeiben, hidd el. Önnek képesnek kell lennie. Olyan módon fizeti ki, amit el sem tudott képzelni. Ha most erősebb vagy, és erős és sürgős szerelmi szerelemre van szüksége, hogy visszatérjen a kedves kapcsolattartó Dr.Sango-hoz, akkor ez az egyetlen válasz a megszakadt kapcsolat vagy házasság újjáépítésére. lépjen kapcsolatba Dr.Sango-val az e-mailben spellspecialistcaster937@gmail.com
8
Egy igaz és erőteljes szerelmi író, aki visszaszerezni akarja "javaslom, olvassa el a bizonyságomat"Köszönöm, amit velem tettél, Dr.Pellar! A feleségem felfüggesztette a válási kérelmet, miután kapcsolatba léptem Önnel a váláshoz. Most sokkal jobb a helyzet velem és a feleségemmel. Mint mondtad, az egész válási folyamatot törölték, és a házasságomat okozó gonoszt elküldték, és most együtt vagyunk boldogok. Ajánlom a Dr.Pellar-t mindenkinek, akinek házasság / kapcsolata van. Itt van a kapcsolattartó e-mail címedrpellar@gmail.com
7
Pitrikné Széll Ágnes
2019. 10. 14. 02:47
köszönöm
6
Paul Smith vagyok, szeretni fogom tenni a bizonyságomat minden fórumon élő embertől, mert soha nem gondoltam, hogy engem visszatér az én férjem. A lány, akit feleségül akartam hagyni, 4 héttel az esküvőnk során egy másik férfinak, amikor felhívtam, hogy soha nem válaszolt a hívásaimra, és a Facebookon is töröl. Amikor elmentem a munkahelyére, már mondtam a menedzserének és az irodájában lévő mindenkinek, hogy soha többé nem akar látni. Ennek eredményeként a depresszió és a szomorúság miatt elvesztettem munkámat, fel-le fordítottam az életem, és minden a legrosszabbra változott. Megpróbáltam mindent, amit nem tudtam visszavonni az iránti szeretet miatt, de mindenki csak addig dolgozott, amíg ázsiai utazásom során találkoztam egy férfival üzleti lehetőségekre, neve Pellar professzor, akit néhány évig ápoltam. hát. Kedves fickónak tűnt, ezért kinyitottam és elmondtam neki a problémámat, és mindent, amit áttettem, amikor megpróbáltam visszanyerni életem szerelmét és azt, hogy elveszítettem a munkám. azt mondta, hogy segít nekem, és bár lehetetlennek tűnt, hogy egy kicsit hittel tegyek, mindezt a lelkemben lévő kétségbeesésnek köszönhetően. Megesküdött, hogy segít nekem, és meggyőzött arról, hogy elmondta az enyém okát. A barátnőm néhány rejtett titkot hagyott nekem az életemben. Meglepett, amikor hallottam tőle. Azt mondta, hogy egy varázslatot dob ​​nekem, és az eredményt a következő napokban meglátom. Másnap visszamentem az USA-ba, felhívtam, amikor hazaértem, és azt mondta, hogy megvásárolta az összes varázslathoz szükséges anyagot, és elfoglalta az öntést, azt mondta, hogy a következő 2 napban pozitív eredményeket fogok látni. Mint egy csütörtök délutáni óramű, a férjem pontosan 12:35-kor hívott fel, bocsánatot kérve mindenért, amit tett, azt mondta, hogy soha nem tudta, mit tett, és hirtelen viselkedése nem volt szándékos, és megígérte, hogy nem fogja újra megtenni, ha csak elfogadom a háta. Megígérem, hogy ez olyan volt, mint egy álom, hogy hallja tőle. Amikor befejeztük a hívást, felhívtam a férfit és mondtam neki, hogy a feleségem felhívta, de azt mondta, hogy még nem láttam semmit,Azt mondta, hogy 2 nap múlva visszakapcsolom a munkámat, és azon a szombaton, amikor nagyon várták, felhívtak az irodámba, hogy hétfõn azt akarják, hogy mutassam újra munkát, és kompenzálni fogják az elpazarolt idõt. otthon semmit sem töltött. Az életem visszatért a formájába, visszakaptam a munkámat, és visszaszereztem a feleségemet, aki egyébként boldogan feleségül veszem ezt a napot a gyerekekkel. Számomra ez az ember igazán hatalmas, ha csak több ember lenne, ő lenne a világon, valóban jobb hely lenne. Segített egy barátaimnak is számos olyan személyes problémájuk megoldásában, amelyek boldoggá és boldoggá tették őket az élettel. Ezt tegye közzé a fórumon, bárki iránt érdeklődik, ha segítségre van szüksége az emberhez. Küldhet neki üzenetet e-mailben drpellar@gmail.comNem tudom megadni a számát, mert azt mondta, hogy annyit zavar, hogy nem akar, hogy zavarja, de azt állítja, hogy e-mailje biztosan elérhető volt vele, és minden e-mailt válaszol, amint csak tud. Remélem, hogy segít téged …… Bizalommal és sok szerencsét! lépjen kapcsolatba Pellar professzorral e-mailben; drpellar@gmail.com
5
jamie yannick
2019. 07. 27. 01:24
Nagyon tetszik :)
4
A nevem Lilian N. Ez egy nagyon örömteli nap az életemben, mivel a Dr.saguru segített nekem, hogy segítsen nekem, hogy visszahozzam a korábbi férjét a mágiával és a szeretet varázslatával. 6 évig házas voltam, és olyan szörnyű volt, mert a férjem nagyon csalódott rám, és válást keresett, de amikor találkoztam Dr.saguru e-mailben az interneten arról, hogyan segített annyi embernek, hogy visszavissza és segít a kapcsolat javításában. és hogy az emberek boldogok legyenek a kapcsolatukban. Elmagyaráztam neki a helyzetemet, majd megkeresem a segítségét, de a legnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy segíteni fog nekem az ügyemben, és itt ünnepelek, mert férjem teljesen megváltozott. Mindig akar velem lenni, és nem tehetek semmit anélkül, hogy jelen lennék. Nagyon élvezem a házasságomat, milyen nagy ünnep. Továbbra is tanúsítom az interneten, mert Dr.saguru valóban igazi varázsló. SZÜKSÉGES SAGURU NOW VIA ELÉRHETŐSÉG KAPCSOLAT: drsagurusolutions@gmail.com vagy WhatsApp +2349037545183 Ő az egyetlen válasz a problémádra, és boldognak érzi magát a kapcsolatodban.1 LOVE SPELL2 WIN EX BACK3 A NŐI Gyümölcs4 PROMOTION SPELL5 VÉDELEM ÜDVÖZÖTT6 ÜZLETI ÜLÉS7 JÓ FELADAT!8 LOTTERY SPELL és COURT CASE SPELL.
3
a nevem laurenta .. azt akarom, hogy bizonyságot tegyek arról, hogy mit tettek nekem ezek a nagy varázslatos cserkészek, kapcsolatba léptem vele, amikor a kapcsolatom teljesen leállt a férjemnek, azt mondta, hogy nem kell többé szükségem miatt. amikor kapcsolatba léptem baba chubyval, megígérte nekem, hogy minden rendben lesz, és elmondta nekem, mit kell tennie, amiből minden rendben van.hála a baba chuby-nak, hogy visszaállítsam otthonomat .. ha kapcsolatba szeretnék lépni vele, vagy hívjon, vagy mi a +2348165965904
2
A komment kéretlen reklám volt, töröltük...
1
Kedves Erika!KÖSZÖNÖM!Amióta nálatok jártam nagyon sokminden megváltozott az életemben.Ez a cikk pedig... mintha nekem írtad volna.Biztos vagyok abban, hogy hamarosan újra beülök hozzàtok egy napra!

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign