máj07

Mit érez a kedvesed a távolban, amikor rágondolsz?

Címkék: szeretetszerelemenergia

Vajon érzékeli a párod, aki épp nincs melletted, hogy gondolsz rá? Mit érez? Hogyan és milyen hatást válthat ki benne? Mi történik ilyenkor?

Nagyon sokan szeretnének titkon üzenni a párjuknak. Éjjel, elalvás előtt szerelmes gondolat-csomagot fogalmaznak meg neki címezve és indítják el az éteren át hozzá. Csak úgy, gondolatban, energiát küldve szavak és személyes találkozás nélkül.

Azonban ott motoszkál a kérdés is, hogy vajon tud-e ez eredményes lenni, eljut-e a misztikus energia-üzenet a címzetthez és ha igen, az vajon benne hogyan tudatosul.

Mindenképp van ennek értelme és hatása is. Ebből az írásomból ki is derül, hogy miért lehet ez így, mit tudsz így elérni.

Olvass tovább!

Mit érez a kedvesed a távolban, amikor rágondolsz?

Mindenki érzékel energiákat?

Ezt még azok is érteni fogják, akik az energiák világát elutasítják. :)

Energia ugyanis minden gondolatod, és minden érzésed, amiket a gondolataid kiváltanak. Hiszen léteznek ezek. Tagadhatatlan, hogy vannak gondolataid és érzéseid, mégsem tudod azokat megfogni, nem tudod ízlelni, szagolni, hallani, látni, a fizikai érzékszerveiddel. A gondolataidnak és érzéseidnek nincs fizikai textúrája, nincs teste és anyaga. Mindegy, hogy hormonok váltják-e ki azokat, vagy a neuronok fizikai, kémiai folyamatai határozzák-e meg, léteznek. 

(Egyébként nem a hormonok váltják ki az érzést, hanem a gondolatok és érzések indítják el a hormonokat és a fizikai test reakcióit. Mindig az energia indít ugyanis fizikai testben is megjelenő változást és sosem fordítva, hiszen valójában az anyag is energia, csak ott már olyan sűrűségű, hogy fizikai anyagot, testet ölt, vagyis frekvenciát vált.)

A gondolataid és az általuk kiváltott érzések hatnak rád. Sok gondolat felderít, felhangol, míg mások - sokkal több gondolat - lehangol, elkedvetlenít, kizökkent, vagy zavart, csalódást okoz.

A tudatosság egyik fontos aspektusa épp az, hogy uralni tudd a gondolataidat, hiszen azokat valójában Te kreálod és nem a gondolataid kreálnak téged.... (ha tudatos vagy. Ha nem vagy, akkor bizony a gondolataid tökéletesen uralni fognak...)

Próbáld ki!

Gondolj csukott szemmel egy csodás tengerpartra! Képzeld el, hogy ott sétálsz a fehér homok bársonyán, élvezve a napsütést, és fürkészve a tenger mozgását. El tudod képzelni? Minden bizonnyal, hiszel képes vagy formálni a gondolataidat. Aztán arra kérlek, jöjj vissza a jelenbe!
Ha azt gondolod, hogy jó volt ott lenni, sikerült a képzelet, akkor öröm és jóság járja át a lényedet. A gondolat nyomán öröm az érzésed.
Ha azonban azt gondolod, hogy "milyen kár, hogy nem élhetsz ott, csak gondolatban, és felmerül benned, hogy sosem lesz rá se pénzed, se társad, aki elkísérhet", akkor a hiányt tápláló gondolataid nyomán rossz érzések, csalódottság fog átjárni. Ennyire egyszerű. Ahogyan gondolkodsz, az meghatározza azt, hogyan érzed magad. A sok rossz érzés, rossz gondolat, hiány, előbb utóbb azonban nem csak a hangulatodat hangolja le, hanem a lehangoltság átíródik az energiáidból a fizikai testedre is. Jobb esetben csak fáradt leszel, krónikus esetben azonban beteg is... 

Az energiát nem érdekli, hogy hiszel-e benne, "ő" akkor is létezik és áramlik a a saját törvényei szerint

Ha nem hiszel az energiákban és nem törekszel arra, hogy tudatosan használd az energiádat, akkor is érzékeled másokét. Ez ugyanis minden létezőnek alapvető képessége. Nem csoda ez, hiszen, ha energiából létezel, akkor érzékeled is azt. Nincs ebben misztérium, ez nem eretnekség, sőt! 

  • Érzékeled, amikor a párodnak rossz a hangulata, a nélkül, hogy mondaná.
  • Azt is jól érzékeled, amikor nem mond igazat.
  • Érzékeled azt, amikor valaki boldog, és ha jókedvű, akkor az átragad rád is - ha nyitott vagy, és nem irigyled érte, hanem tudsz vele együtt áramlani. :)
  • Érzékeled, hogy elfáradsz, amikor sok panaszt hallasz.
  • Azt is érzékeled, amikor egy nő vagy férfi "úgy" néz rá, hogy közben sugárzik róla, hogy tetszel neki. Igaz? 
  • Érzékeled azt is, amikor valaki haragszik rád. 

Akkor könnyen érzed, amikor mindezt az érzékelést az 5 fizikai érzékszerved is alátámasztja. Amikor látod, hallod... a másik embert. Ilyenkor nem is tudatosul benned, hogy épp energiát is érzel.
Ha belegondolsz azonban a dologba, akkor is érzékeled a másik ember hangulatát, energiáját, amikor csak levelet vagy üzenetet váltototok és épp nincs személyes találkozás. 

Nem az a nehéz, hogy "átküldd a gondolataidat egy másik embernek, hanem az, hogy épp tudd fogadni, amit ő küld neked!

... akkor is érzékeled a másik embert, amikor se nem hallod, se nem látod őt. Ha tudsz nyitott lenni, ha a jelenben tudsz lenni akarás, küzdés és aggodalmak nélkül, akkor biztosan.
Vagyis ez a legtöbb esetben nem úgy történik, hogy "na, most ráhangolódsz és érezni akarod." Ilyenkor az akarás ugyanis az elmédben tart és túl sok az "elme" ahhoz, hogy ne írd át, ne színezd ki, ne magyarázd, amit kapsz az éteren át. Így aztán, nem is érdemes ezt így gyakorolni. 

Mi történik, hogyan érzékeled, amikor valaki rád gondol?

  • Egyszerűen az az ember váratlanul eszedbe jut. Váratlanul.
    Ez a kulcs. Semmi tervezett ráhangolódás...mégis beugrik az arca, beugrik a neve. :) Olyankor az történik, hogy megérezted a feléd indított "hullámait". Nem ritka, hogy ilyenkor rövidesen jön is tőle valamilyen üzenet fizikai formában is, hiszen talán épp azért gondolt rád, mert akar tőled valamit. 
  • Amikor a másik ember pozitívan gondol rád, vagyis szeretettel, hálával, örömmel, akkor jó érzések járnak át.
  • Amikor pedig haraggal vagy hiánnyal gondol rád, - például, ha a kedvesed szenved a hiányod miatt - akkor szorongás jelenik meg benned is nagy valószínűség szerint. Például, amikor maróan fájó a párod hiánya, akkor nagy az esélye annak, hogy épp ő is hiánnyal gondol rád. Kettőtök rezgése összekapcsolódik és felerősödik. 

Minél közelebb áll hozzád valaki, annál jobban érzed őt - bár ennek a torzítása is nagyobb lehet...

Minél jobban kijössz valakivel, minél több a közös bennetek, annál biztosabb, hogy energetilag is mélyebben érzékelitek egymást. Ez is logikus - és nem misztikus - következtetés, hiszen a hasonlóan gondolkodó embereknek egy-egy dologról hasonló következtetéseik születnek, hasonló hangulatok, hasonló érzések. Így az ezek által kiváltott energia is egészen hasonló. Amikor 2 ember egymással kapcsolatba kerül, az auráik is találkoznak és összefonódnak. Ha ez így 2 nagyon hasonló aura, akkor a közösen létrehozott energiatér sokkal erősebb, mint a különálló kettő. Ez pedig arra enged következtetni, hogy nem csak egymás jelenlétében, hanem egymástól távol is képesek vagytok hasonlóan ráhangolódni egymásra. Az energia ugyanis nem ismeri a távolságot, legalábbis nem úgy, ahogyan azt az anyagban el tudja képzelni az elme. 

Ha ugyanis ez a 2 ember nincs egymás közelében, akkor is hasonlóak a gondolataik, félelmeik, nézőpontjaik, és így az energiáik is. Így nagyon könnyen tudtok hasonlóan létezni, érezni a távolban is egymás iránt. 

Azt írtam fentebb, hogy azonban a szoros kapcsolat miatt az információk torzítása is nagyobb lehet. Ennek az az oka, hogy épp a szoros kapcsolat miatt az elme folyton értékelni, érteni, magyarázni akarja az érzéseket, és mindig talál is értelmet, magyarázatot... stb arra, amit érzel. Csakhogy az elme épp az akarása, vagyis a pillanatnyi játszmái, sérelmei, elve, programjai miatt gyakran félre is értelmezi, amit érzékelsz. Ezért is jó, ha nem AKARSZ és nem küzdesz, hanem csak hagyod, hogy az érzések átjárjanak. :)

Hogyan gondolj a kedvesedre, hogy ő jó érzésekkel "kódolja" azt?

Nem kell, hogy higgyen az energiákban, mégis érzékelheti, ha te épp felé kalandozol gondolatban. Akkor jársz a legközelebb hozzá, amikor szeretettel és hálával gondolsz rá. Ilyenkor energiát küldesz felé, támogatod és élteted. Ha eszébe jutsz, ő is jó érzésekkel gondol vissza rád.

Fontos, hogy ne haraggal, ne hiánnyal gondolj rá, mert ezzel olyan energiát küldesz felé, ami számonkéri, ami lehangolja, ami gyengíti. Az pedig nem jó, ha ez a szorongás ismét téged juttat eszébe. 

Gondolj rá ébredéskor, vagy este lefekvés idején, mert olyankor lényegesen kevesebb hatás éri, mint a napközbeni sűrű tennivalók közepette. Ilyenkor az elméje neki is nyitottabb lehet. Ha pedig történetesen ő is épp lefekvéskor vagy ébredéskor gondol rád, akkor össze is kapcsolódhattok. Ilyenkor a kölcsönösség felerősíti a hatást. Szerelmet érezhetsz, áldást, boldogságot, kiteljesedést...anélkül, hogy ott lenne melletted, vagy megírta volna üzenetben.

Kívánok neked tudatos energia-gondolkodást és érzékelést, de csak azért, mert ezzel színesebbé teheted az életedet. Ha nem így gondolkodsz vagy nem érzékelsz mélyen energiákat, azzal sincs gond, de maradjon az a célod, hogy boldog lehess és jól érezd magad!

Szeretettel kívánok neked ezen az úton örömteli felismeréseket! Ha pedig szeretnél erről többet megérteni, tudni és alkalmazni, akkor ide kattintva haladj tovább: Szeretetben létezni, szeretettel elengedni

Korábbi hozzászólások

9
Három hónapja itt hagyott a párom 20 év házasság utánVáratlan volt az egész mivel nagyon nem megfelelő időben történtPont amikor legnagyobb szükségem lett volna rá.Azt hittem felborul minden körülöttem éreztem nem tudom elfogadni a hejzetetNéhányszor újra felkeresett néha ingadoznak láttam elhatarozasabanÉs ez mindig felkavart engem isKülföldre utazott dolgozniTudom hogy a nő is akivel kapcsolatot alakított O is ott van dolgozni vele egy hejenÜzenetet irt hogy akármikor írhatók neki.viszairtam neki hogy nem jó nekem mert szeretnék felejteniÉs főleg hogy van egy harmadik szemejA probléma hogy végig rá gondolok mintha valami arra késztetneNem tudom kivenni a gondolataimbol és ez nagyon rossz nekem mert nem tudok koncentrálni más dolgokra lefoglal teljesenAmit szeretnék tudni hogy, ez a fojtonos érzelem csak az én részemről van, vagy egy kölcsönös érzés részéről is amit telepatiaban Aterzek én is az ő reszeszerol?Szóval lehetséges hogy gondolatokat taplálunk egymás iránt?Mikor rá gondolok szorongást érzek
8
Kiss Marcsika
2019. 10. 26. 20:41
Igen én nagyon érzem ött telepátián
7
Dzsenifer árpási
2019. 05. 27. 23:49
Szeretem
6
Kedves Erika! Két hónapja szakítottunk a párommal, aki 300km-re lakik tőlem! Ha átmennek azok a gondolatok, amiket küldök neki, megtudja változtatni a véleményét, hogy esetleg visszatérjen hozzám???
5
Kedves Erika ! Mi van olyankor ha az illető NEM szereti azt a személyt aki gondol rá ? Akkor is megérzi ha szeretettel gondolnak rá ?Kiválthat belőle kellemes, szeretetteli érzéseket ha hosszú ideje gondol rá szeretettel a másik személy? Ha a két személy között sem fizikai sem verbális kapcsolat nincs ( már ) ? Ha folyamatosan " OSTROMLOM " a szeretet-érzéseimmel vajon megérzi Ő azt? Minden nap látjuk egymást, de csak 4-5 másodpercre. ( egy helyen dolgozunk de más területen ) Tehát ! Van rá esély hogy közel kerülhetünk valaha még egymáshoz , azáltal hogy szeretettel gondolok rá , vizuálok , megerősítek , szeretetet érzek iránta ??
4
Kedves Erika ! Mi van olyankor ha az illető NEM szereti azt a személyt aki gondol rá ? Akkor is megérzi ha szeretettel gondolnak rá ?Kiválthat belőle kellemes, szeretetteli érzéseket ha hosszú ideje gondol rá szeretettel a másik személy? Ha a két személy között sem fizikai sem verbális kapcsolat nincs ( már ) ? Ha folyamatosan " OSTROMLOM " a szeretet-érzéseimmel vajon megérzi Ő azt? Minden nap látjuk egymást, de csak 4-5 másodpercre. ( egy helyen dolgozunk de más területen ) Tehát ! Van rá esély hogy közel kerülhetünk valaha még egymáshoz , azáltal hogy szeretettel gondolok rá , vizuálok , megerősítek , szeretetet érzek iránta ??
3
Kedves Anikó! :) Ahogyan írtam, a legtöbbször úgy realizálódik a másik emberben, hogy rá gondolsz, hogy eszébe jutsz. :) Így, amikor Te gondolsz rá, akkor Te fogsz eszébe jutni és nem egy idegen :). Ha egyszerre többen gondolnak rá és ő is épp olyan nyitott állapotban van, nem stresszes, nem pörög, hogy tudja fogadni a "hullámokat", akkor az erősebb vagy a fontosabb könnyebben ér célba nála. :)
2
Gyonyoru erzesek mikor ket ember erzi egymast megemelkednek az energetikai szintek rezgesek csodalatos megelni es letezik valojaban ,
1
Lehet, hogy furcsán hangzik a kérdés, de bennem az merült fel, hogy mi van akkor, ha valakinek több "kedvese" is van, és több irányból is érkezhet feléje energia... meg tudja-e különbözteni, hogy kitől kapja, és mit, vagy ki az aki épp - igy vagy úgy - gondol rá?

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« februárfeb2024 Márciusáprilisápr »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign