júl22

Hol a szépséged, hol a nőiességed, hol az Istennő benned?

Címkék: szeretetszerelemnői minőségnői energiaelfogadásszépségkisugárzás

A nő és férfi egyenrangú minőségek - a természet és az univerzum nem alkotott alá- és fölérendeltséget közöttük. Ez már csak az emberi elme találmánya. Ők valójában egyenrangúak, de mégis merőben mások.

Ezért tudják egymást kiegészíteni, és együtt egységet alkotni. Olyanok együtt, mint az univerzum más-hasonló-ellentét párjai: a hideg és meleg, az éjszaka és nappal, a jó és a rossz.
A nő és férfi együtt a teljesség.

Ezt már biztosan mind tudod.
Hasonlóságaink is vannak szép szerével, de közelebb járhatunk az eredendő teremtéshez, ha a különbségeket keressük a nő és férfi minőségek között.

A nő NŐ, és amíg elhiszi, hogy ő gyengébb, vagy alárendeltebb  a férfinél, addig önmaga érdekeiért épp a férfiak módszereivel "harcol" meg. Nézd csak meg: a feminizmus épp úgy harcol a női jogokért, mintha "férfi" lenne.

Miért ne használnánk ki azt, amiben mások vagyunk, mint a férfiak?
Miért nem élünk inkább azokkal a női eszközeinkkel, képességeinkkel, melyek nőiségünket adják?
Miért akarunk harcoskodni a férfiak elisméréséért keményen, határozottan, férfi módszerekkel?

Olvass tovább!

Hol a szépséged, hol a nőiességed, hol az Istennő benned?

Lásd meg, hogy évmilliók óta rabul tudja ejteni a nő a férfit! Az a szépség, a fényesség, a báj, a kecsesség, az odaadás, a kedvesség, a vidám csillogás, a finomság és érzékiség olyan erényeid, olyan minőségek, melyet férfi csak a nőtől, a női energiákon keresztül kaphat meg!

Honnan ered hát szépséged?
Hol lelsz rá magadban?

Hogyan élhetsz női - istennői  - képességeiddel abban a világban, ahol a férfiak elhitették veled, hogy talán kevesebbet érsz náluk?

A nő nem attól szép, hogy ápolt a bőre, a haja, a körme. Ezek külsőségek, melyek természetesen fontosak, de csak felerősítik a kisugárzásodat és adnak neki egy megjelenést az "anyag", a test szintjén. A férfi szemben ez is kell, ez is a rólad alkotott egységes kép része, de mit sem ér a külsőség, ha közben a kisugárzásod nem teremt vonzalmat?

A kisugárzásod adja a vonzóságodat!
Az az elégedettség, mely a mosolyodban, vidámságban, az életed és önmagad szeretetében, a világ felé fennálló kíváncsiságodban benne rejtőzik. Ez adja a fényt, mely körülvesz, mely belőled árad, és aminek oly nehéz ellenállni.

Minél elégedettebb vagy önmagaddal, annál biztosabban tudod élvezni az életed, megélni önmagad:ÖNMAGAD lenni! Annál biztosabban sugárzol, mosolyogsz és fénylesz! A férfiak ezt veszik észre, és hidd el, ez lebilincseli őket! 

Fordítva is igaz ám ez: minél nyitottabb vagy, minél több picike részletét tudod befogadni a világnak, annál könnyebben észreveszed a csodákat, melyek éltetnek, vidámmá tesznek. Minél nyitottabb és befogadóbb vagy, annál biztosabb, hogy ki tud teljesedni benned a nőiséged!

A NŐ a BEFOGADÓ minőség! 

A NŐ az, aki meglátja az apró részleteket is  - és ez erény!
A NŐ az, aki képes finom rezdüléseket is érzékelni: ezt hívják intuíciónak! Százszor több gesztust tudsz észrevenni mások arcán, és a nélkül, hogy az elméddel magyaráznád azokat, pontosan érted, mi rejlik mögöttük! Észreveszed az embereken a szomorúságot, a kételyt, a csalódást, a lappangó, kitörtni készülő haragot... érzed a külünbséget sok tucat érzelem mögött a gesztusokból. Erre a nő képes!

A NŐ az, akinek a megérzései elég erősen élnek, mert a világ rezgéseit is képesebb befogadni a férfinál!

A NŐ az, akiben az érzelem nem csak talajra lel, hanem vissza is tükröződik. Egy NŐ könnyebben átadja magát a szeretetnek, a vágynak, a félelemnek, az aggódásnak,... stb, mint egy férfi, mert érzelmei lényegesen könnyebben kerítik hatalmukába... és ez nem baj! Cseppet sem baj!
Mert a nő ettől odaadó, ettől kedves, ettől empatikus, ettől érzi át tökéletesen, hogy mi zajlik a körötte élők lelkében.

A NŐ együttérző. A NŐ melegséget ad. A NŐ ápol, a nő gyógyít. 

A szépséged és kisugárzásod oly erő, melyet elképzelni sem tudsz, ha nem kezded használni!!!

Épp ezekért az adottságokért vagy TE az, akiben a magzat megfogan. Épp ezért vagy Te az, aki képes vagy kihordani, táplálni azt a picit a nélkül, hogy ismernéd. Szereted, feltételek nélkül. Tested és lelked minden rezdülésével képes vagy figyelni rá, és életét biztosítani. Te leolvasod az arcáról, mi fáj neki, kihallod a sírásából, mi a baj már akkor is, amikor ő még beszélni sem tud. Ösztönös védelmet nyújtasz: ha kell játszol, ha kell ápolod, ha kell tanítod, ha kell: megvéded ezer veszélytől is életed árán.
Te neveled fel a "férfit" is! Téged tisztel anyaként és válsz mintájává akkor, amikor majd párt keres, nőt keres.
Te neveled fel a "lányt" is, és mutatsz mintát abban, hogyan legyen egyszerre mindaz az erény és gyönyörűség, melyről eddig írtam.

Lásd, milyen szép vagy és tökéletes!

Eredendően az vagy, és mit se számít, hogy hány kiló vagy, hogy milyen a hajad, hogy milyen színű a szemed!
A legfontosabb, hogy TE legyél tisztában azzal, hogy mit érsz! 

Te legyél tisztában önmagad Istennői minőségével, és NE a férfitól várd, hogy ő emeljen istennői magaslatokba!
(Ő nem lesz képes rá!!!! Ezt csak TE tudod önmagadnak megadni! Ugyanakkor egy istennő képes úgy hatni egy férfira, hogy az "Istennek" érezhesse magát!
... és talán az a férfi pedig, akit egy nő teljes odaadással elfogad, és ezzel "Isteni" minőségbe emelt, nem szívesen mozdul el a nő mellől: mert mindent megtalálhat, amit csak kereshetett életében.)

Ne versengj a férfival! Légy az, akinek születtél: A NŐ! ... és légy erre nagyon büszke! :) Fantasztikus vagy!

Fedezd fel magadban a nőt! Fogadd el magad! Nyiss a világ felé, hogy elégedettséget, valódi boldogságodat megélhesd!

Szerettel segítelek ezen az úton egy segítőtársammal egy különleges program keretében!
Nézd meg, és tarts velünk!
Női és férfi energiák, egók és játszmák a kapcsolatodban...

Várunk sok szeretettel!
(De kérünk szépen, csak akkor jelentkezz, ha valóban el is jössz, add meg a lehetőséget, hogy másnak maradjon helye!) :)

Korábbi hozzászólások

3
Kedves Marika,Pont ez talán a probléma, hogy túlzott figyelmet szentelünk a kritikáknak, az elvárásoknak. Többet kellene azzal foglalkoznunk, ami minket boldoggá tesz, és elfogadni magunkat úgy, hogy vagyunk. (Azért írok többes számban, mert azonosulok az általad leírtakkal). Úgy gondolom, ez a cikk lényege is. Nem szabad mindig a külsö nyomásnak engedni. Foglalkozzunk többet a való élettel és ne azzal a sok marhasággal, amivel a média "eteti a népet". Kevesebb fbon csüngés és az életünk megváltozik! ;)
2
Cseresnyés Marika
2016. 07. 23. 14:35
Mindezen adottságok amikről, írsz bennem is nagymértrékben megvannak, léteznek. Kétségem sincs afelől, hogy egy szeretetteljes párkapcsolatban ne tudnám megjeleníteni, és működtetni, teljes mértékben használni.IGEN! Jól értetted! PÁRKAPCSOLATOT MONDTAM, ami még nem jött létre, és nem volt alkalmam használni. Ha valamivel, - akkor ezzel a képességemmel maximálisan tisztában vagyok. Egyszer biztosan eljön az ideje, de nagyon vontatottan halad is, és állandóan akadályokba ütközik.Nagyon erős visszahúzó erő, a környezetemben /itt a fb-on/ az állandó kritikai elvárás, aminek nem tudok megfelelni, és feszültségben tart. Ez a legnagyobb, és legerősebb taszító erő, ami hatással van rám, és állandóan távolságtartásra kényszerít.Egy emberre nem lehet rákényszeríteni azt, amihez nem ért, amihez nincs adottsága, /de állandóan kritizálják érte/ ami véletlenül van is benne, azt sem tudja használni, nemhogy kiteljesedni benne.Itt van jelen a legnagyobb bénító erő, és az újabb és újabb erős kritikai hangok, amik jönnek, csak fokozzák ezt.Senki sem születik tudva, képességét a teremtőtől kapja, és valaki, vagy valakik, akarva, vagy akaratlanul megmérgezik, ezt, és nem fogadják, nem értik, meg, hogy nincs annak a képességnek a birtokában, amit elvárnak tőle, és ez csak ront az amúgy is zárkózott, tartózkodó, és visszafogott természetén. Nem az előnyöst hozza felszínre, hanem azt, ami hátrányos.Az állandó erős kritikai hangok megbénítanak, és méginkább visszafogottá tesznek. A baj gyökere nemcsak a múltban, sokkal inkább itt a fb-on keresendő!
1
Somhegyi Tamás
2016. 07. 22. 10:47
Igen, de ennél több.Nem egyszerűen rabul tudsz ejteni. Én nem vergődni vágyom a Te rabságodban!Én szárnyalni vágyom! Repülni, remegni, érezni a felfokozott hormonszintet! Én célt keresek magamnak és az életemnek!Ezeket tudod Te megadni nekem!Nem úgy, hogy vettél elég sokat, és most a fiókból nagy kegyesen adsz nekem néhányat. Nem.Hanem úgy, hogy ha IMÁDHATLAK!Ez persze egyáltalán nem egyszerű.Mert először is kell, hogy imádni tudjalak. Hogy olyan hatással légy rám, hogy imádlak.Persze csak akkor, ha hagyod. Ha megengeded, hogy imádjalak. Ha élvezed is, hogy imádlak, és egyre szebb leszel tőle. Nekem. Persze ettől másnak is, de az engem már csak áttételesen érdekel. Mert ha hódító vagy, akkor én is jobban vágyom rád.Érted?Ez egy spirál tud lenni! Ami mindkettőnket a Mennybe emel!Ha imádhatlak, attól te szebb és vonzóbb leszel, ettől én még jobban imádlak, ...És ha működik ez a spirál velünk, akkor nálad szeretnék otthon lenni. Benned, a megértésedben, az irántam táplált feltétel nélküli bizalmadban; és persze a konyhádban és az öledben is.

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« februárfeb2024 Márciusáprilisápr »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign