szept21

Hiszel a JELEK-ben? Vajon mi van mögöttük?

Címkék: jeljelektudatosságfelső énteremtőerő

Párkapcsolati vagy üzleti döntéseidben keresed Te is legtöbbször a jeleket, igaz? Mintha általuk angyali vagy égi üzenetre lelnél, és így mintha a döntést nem is neked, hanem egy égi iránymutatásnak köszönhetően hozhattad volna meg. 

Egészen biztosan van a jelek mögött valami: mert egyrészt fantasztikus, hogy épp akkor és ott bukkannak fel, amikor a leginkább szükséged van rájuk - hogy segítsék egy-egy döntésedet - ugyanakkor biztosan van rá egy "földi" vagy fizikai magyarázat is, hogy miért veszed észre azokat.

Nem akarom összetörni a hitedet a jelekben, de az sem célom, hogy ha eddig nem figyeltél rájuk, most minden kétséget kizáróan add az "életed a kezükbe". 

Azt hiszem, ahogyan mindenben, létezik egy arany középút a jelek kapcsán is, és így ezekkel a magyarázatokkal a hátterükben nem kerülsz egyik véglet csapdájába sem.

Kérlek, ne tekintsd biztosnak, amit most olvasol, ez csupán az én nézőpontom. Csak olvasd, mint egy érdekességet, és engedd át magadon minden hírével és érzeteddel együtt! Aztán majd kialakul egy saját nézőpont benned. :) 

Olvass tovább, és tudd meg, hogy mi áll a jelek mögött!

Hiszel a JELEK-ben? Vajon mi van mögöttük?

(A kép forrása: Gurulandi.blogspot.hu)

Akkor keresed a jeleket, amikor valamiben bizonytalan vagy. Amikor szeretnél biztosan tudni valamit, de nincs kit megkérdezned, és akkor, amikor meg kell hoznod egy nehéz döntést: olyat amelyben minden lehetséges alternatíva fájni tud.

A jelek, mint valami kapaszkodók válnak részedé ezekben a helyzetekben és picikét megkönnyítik a terheidet, reményt is adnak, és ugyanakkor a felelősséget is leveszik a válladról.

Milyen "jelek" érkeznek az életedbe?

Keresed a választ valamire - és egyszer csak beúszik eléd egy cikk, ami, mint egy magyarázat, meg is adja neked.
Vagy épp ott nyílik ki egy könyv, ahol találsz egy választ. Elédfordul egy kocsi, és a rendszámában lévő betűk egy személy monogramját formálják, vagy a számok a születési dátumát. Jelnek veszed, ha a Nap váratlanul kisüt akkor, amikor meghozol egy választást, vagy azt, hogy valaki felhív, vagy ír neked, aki megszemélyesít a szemedben valami fontosat, jelnek veszed, ha kificamodik a bokád egy eseményen, vagy ha összetöröd a kocsidat. 

Sok-sok féle dolgot tekintesz jelnek, de ha megvizsgálod azokat, akkor azt látod, hogy ezek a jelek mind csak neked szolgálnak információval, és többnyire azokhoz a témákhoz kapcsolódnak, amelyek foglalkoztatnak. Ezért egészen biztosan van egy jól felfogható magyarázat a létükre. Legalábbis egy részükére, hogy miért is kapcsolódnak ennyire hozzád és a gondolataidhoz.

Mi áll a jelek hátterében - a "tudományos verzió"? Ez lehet az indoklás a jelek egy jó részére!

Amikor valami erősen foglalkoztat, akkor az teszi ki minden gondolatot, az van a fókuszodban. ... és tudod, ahol a figyelmed, ott az energiád, vagyis azt a gondolatot, azt a témát folyamatosan táplálod a figyelmeddel és energiáddal. Egyre jobban foglalkoztat, hiszen keresed a megoldást, keresed a biztos pontokat. A figyelmed olyannyira ezen nyugszik, hogy mindenben képes  vagy ezt meglátni, illetve fordítva is: mindenben  ezt a témát veszed észre. 

Ez tulajdonképpen a tudatos teremtésed egy-egy tökéletes megmutatkozása. Így működik a vonzás törvénye: azt veszed észre a világból, amire figyelsz. Egyszerű. 

Hogy lehet azonban mégis, hogy egy eldöntendő kérdésben a válasz a jelekben mégis egyértelműen az egyik opcióra utal? Miért nem így is és úgy is? 

Ez a kulcsa ennek!!!
Ez az a kérdés, ami miatt elkezdtem kutatni a jelek hátterét, és ami miatt rájöttem, hogy a jelek magyarázata az esetek zömében magában a kérdezőben van.

Azért egyértelmű a jel válasza egy-egy kérdésre, mert valójában azt a választ vártad, azt az utat vágyod, azt a megoldást szeretnéd elfogadni, amit a jeled hozott. 

A jeled tulajdonképpen a TE tudatalattid, vagy inkább a szívedben lévő vágyad fizikai megjelenése.
Azért azt veszed észre jelként, mert arra a megoldásra vágysz. Szóval, miközben tipródsz, vívódsz egy döntésben, a döntés már rég ott van a szívedben, de nem mersz rá hallgatni, mert talán nem logikus... de annyira vágyod, hogy végül azt fogod jelekben észrevenni. Ami a szívedben, az a figyelmed fókuszában, így egyértelmű, hogy azt fogod meglátni, jelként befogadni először. :)

A döntést a jelnek tulajdonítod, hogy könnyítsen a szíveden, de valójában az nem más, mint szíved szava, lelked hangja... és igen, tulajdonképpen, mivel ezt nem tudatosan tervezted így, ezért mondhatnám azt is - divatosan - hogy a felső éned, egy magasabb rendű tudatosságod tetted oda eléd!

Lehet-e égi jel a jel?

Azt hiszem, minden bizonnyal lehet. :)
Mert ahogyan az előző sorok végén utaltam rá, a felsőbb tudatosságod teremti azokat neked. A tudat-talanod, vagy a lélek-energiái, vagy az angyalaid - mindegy, hogyan nevezed, ez tulajdonképpen mind ugyanaz, csak más-más néven.

Életed minden döntése, minden lépése, minden dilemmája ott van ebben az "energiában" (lélekben, felső énben, angyalban, istenben, teremtő erőben vagy kvantum mezőben - mindegy, milyen nevet adsz ennek).

Minden, ami történik veled az egyelőre számodra - a  gondolkodó egyén számára még ismeretlen jövőt rejt, ugyanakkor mégis jelentős bizonyosság van benne. Valóban semmi sem történik ok nélkül, és ha oka van mindennek, akkor véletlenül sem történik semmi.

Az, hogy szembe jön veled valaki az utcán, aki hatni fog rád, nem véletlen. Az, hogy épp ott robban le a kocsid, ahol lerobbant, az sem véletlen. Az, hogy a tarot kártyából azt a lapot ejted az öledbe, amit, az sem véletlen...

Azonban azt is lásd, hogy ez a két magyarázat tulajdonképpen egy és ugyanaz: egy közös tőről fakad.
Arról, hogy TE okozod a tudatos vagy a tudattalan teremtéseddel, és arról, hogy részese vagy egy hatalmas egésznek és egységnek, amiben valóban mindennek helye van.

Neked is helyed van! Ha Te nem lennél, a világ nem lenne olyan, amilyen. Kevesebb lenne!!!! Ha te nem ilyen lennél, a világ is más lenne - gondold csak végig! Így minden döntésed, minden gondolatod és minden tetted hatással van a nagy egészre, és hatással van másokra.

A 2 magyarázat között a valódi kapocs Te magad és a tudatosságod lehet!

Ha akarod ezt gyakorolni, akkor próbálj ki egy egyszerű gyakorlatot:
Fogalmazd meg magadban, hogy holnaptól észre fogod venni a piros autókat, és nézd csak meg, hogy milyen sok piros autó fog a szemeid elé kerülni. Lényegesen többet fogsz észrevenni, mint korábban!

Vagy keresd a 999 rendszámot, és elcsodálkozol majd, hogy szinte 5 percenként valóban utadba sodor az élet egy ilyet. Ha pedig kigondolod mellé a saját feltételeidet is, hogy "akkor lássak 999 rendszámot, ha a párom megérdemli, hogy várjak rá" - akkor el fogsz csodálkozni, milyen sűrűn fogsz ilyennel találkozni - de ennek feltétele az is, hogy a vágyad titkon az, hogy megvárhasd! :)

Fantasztikus! A csoda részese vagy, miközben a csoda tökéletesen reális magyarázatokat is tartalmaz.... :)

Drukkolok neked, kívánok egy fantasztikus utazást önmagad megismerése felé, a tudatosodásod útján! Ismerd meg, fedezd fel önmagad és a benned rejlő erőket és csodákat!

Ha úgy érzed, egyedül nehéz, és szívesen indulsz el a kalandra a segítségemmel, és még néhány hozzád hasonló társsal, akkor olvass itt tovább:

https://tundersziv.hu/szeretet-kurzus

Várunk sok szeretettel! 

Korábbi hozzászólások

1
Bangó Martin
2023. 05. 07. 03:35
Örömmel olvastam. <3

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« februárfeb2024 Márciusáprilisápr »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign