okt24

Láthatatlan szálak, párkapcsolati energiák

Címkék: szeretetszerelempárkapcsolatenergiákpárkapcsolati energiák

Mit érezhetsz? Mit érzékelsz valójában? Hogyan érezzétek egymást még jobban?
Mit mozgatnak, honnan erednek ezek a láthatatlan energiaszálak férfi és nő között a szerelem vagy a párkapcsolat idején?

Ez a téma nagyon bőséges és szerteágazó, mert hiszed vagy sem, a párkapcsolatodat - és minden emberi kapcsolatodat - is olyan energiák mozgatják, melyekről sokszor nem is veszel tudomást. Vagyis nem tudatosítod azt, hogy energiák járnak-kelnek, áramolnak közöttetek, ahogyan bennetek is.

Nem csak a lilaködös szerelmes érzékelést, a szavak nélküli megértést, az álmaidban megélt érintéseket, a különleges véletleneket okozzák ezek a láthatatlan szálak, hanem a vitáitokat, az elvárásaitokat, a párkapcsolati játszmáitokat is, és ha valóban teljessé akarjuk tenni a kört, akkor a közös baba, közös gyerek megteremtése is a közöttetek lévő energiáknak a megvalósulása.

Izgalmas témakör? Igaz?

Nem tudnám egy írásban mindezt felölelni, ezért csak a kezdeti, a szerelmes szálakra koncentrálunk most, a párkapcsolat kezdetén élő energiákra, és ha tetszik a téma nektek, akkor folytatom a többivel is.


Láthatatlan szálak, párkapcsolati energiák

Milyen energiák keletkeznek egy kapcsolat elején? 

A szerelem maga egy hatalmas energia, mely valójában nem keletkezik, hanem folyamatosan ott él benned. Egy-egy férfi vagy nő csak épp indukátora lehet annak, hogy ez az érzés felerősödik benned, átvéve az erőt más helyekről, és uralkodni, élni kezd benned!

A szerelem a legerősebb eredendő energia, mely - ahogyan az energia egyébként is - végtelen, határok nélküli. A szerelemben a végtelen szabadságot tudod megélni. Ettől olyan elképesztő, ettől olyan megfoghatatlan  és ettől olyan különleges, amit nem tudsz szavakba önteni, mert még a legszebb szavak is csak silány leírásai a valódi érzéseidnek.

Ez az energia - ha kölcsönösen nyer teret bennetek, és egyszerre bontakozik ki közöttetek, akkor egy láthatatlan szállal össze is kapcsol titeket. Ezt az erőt az hozza létre, hogy gondolataitokban egymással vagytok, hogy figyelmetek középpontjába a párotokkal kapcsolatos élmények, érzések, vágyak kerülnek.

Mindaddig, míg a figyelmed fókuszában benne tartod az érzést, addig a láthatatatlan szál él és izzik közöttetek. Amikor mindez kölcsönös, akkor pedig attól, hogy az energia oda-vissza áramlik, ez a szál egyre "vastagszik" erősödik. :) Ahogyan Te tudod áramoltatni a szerelmet, úgy tudja a kedvesed is, és ahogyan te tudod érezni azt, ahogyan áramoltatod, azt is tudod érzékelni, amit ő "küld" feléd.

Hogyan tudod érzékelni az energiát, amit a párod áramoltat feléd?

Nagyon is tudod érzékelni. Megvan hozzá a képességed, ahogyan mindenkinek megvan. Ahogyan a párod jelenlétében képes vagy érzékelni a gesztusait, látni a mimikáját, hallani a hangját, érezni az érintését, képes vagy érzékelni az energiáit is. 

Mit tudsz így érzékelni?

- Érzékelheted a párod hangulatát: feszült, vidám, boldog, rossz kedvű, ideges vagy szomorú?
- Érzékelheted, ha várakozással van telve? Ha kíváncsi, ha türelmetlen, ha keresgél, fürkészi a te érzéseidet, reakcióidat.
- Érzékelheted, ha megbántottad...
- Érzékelheted, ha nem mond igazat, vagy el akar titkolni valamit, 
- ... és nagyon fontos: érzékelheted, hogy szeret, szerelmes beléd, hiányzol neki, örül, boldog, vidám és elégedett.

Ha ezt mindet személyesen érzékelni tudod, akkor vajon érzékelheted-e a láthatatlan energiaszálon keresztül akkor is, ha épp nincs veled?

Igen! A válasz egyértelműen: igen!!! Képes vagy érezni őt szavak és érintés nélkül is. 

Hogyan?

Ugyanezeket tudod érzékelni energia-szinten is, ha képes vagy ráhangolódni a párodra. A ráhangolódás azonban kulcs ebben, ugyanis nem lehet "egóból" érzékelni

A valódi érzékelésed szívből történik! Akkor tudod őt találkozás nélkül, akár több ezer km távolságból is felfogni, ha képes vagy szíveddel azonosulni vele. 

Ez bonyolultnak hangzik, de talán így érteni fogod!

Az, hogy hol van a határ az intuícióid, megérzéseid és az általad elmével kreált gondolatok között, vagy hol lehet a határ az eszed tanácsai és a szíved hangja között, nagyon nehéz definiálni. 

Amikor Te magad - szándékból - gondolsz valamire, valakire, és fogalmazol meg gondolatokat, elképzeléseket, akkor az elméd dolgozik. Akkor NEM érzékelsz, hanem kreálsz, gondolkodsz, mérlegelsz, analizálsz és agyalsz. Amikor ezt teszed az jól jöhet egy döntés előkészítésében, de semmiképpen sem hasznos akkor, amikor ezek tükrében akarod ELDÖNTENI, hogy a párod milyen, mit érez, és mit, miért tesz.

Ilyenkor, amikor az elmédben "létezel", szinte minden esetben hibás következtetésekre jutsz a párod érzéseivel kapcsolatban, és rendszerint szenvedésbe kergeted magad. A valóság az esetek nagyon magas %-ában teljesen más ugyanis.

Az agyalás, az elméd kreálmányai ugyanis legtöbbször arra fókuszálnak, ami nincs - pedig szerinted lehetne - addig-addig elemeztetik veled a helyzeted, míg végül a párod helyett Te magad döntöd el, hogy ő vajon mit érez. 
Érzelmeket NEM lehet elméből értelmezni, nem lehet felettük ésszel dönteni, hiszen az elme feladata a GONDOLKODÁS és nem az érzelem. Az érzelmeidért a SZÍV felel, bízd hát inkább rá!

Volt már ilyen? Ettől az agyalástól, azaz attól, hogy az elmédben éld meg az érzékelést, és érzelmeidet szeretnélek is megmenteni. Ez nem segít! Ez nem a láthatatlan energiaszál-érzékelésed...

(Gondolkodásra is szükség van, persze, az elme nékülözhetetlen, de nem mindenható, hát ne bízz rá olyasmit, amit más sokkal jobban csinál nála. :)

Hogyan hallgass a szívedre? Hogyan érzékeld akkor a párodat?

A szívedre úgy tudsz hallgatni, ha azt gyakorlod, hogy lehalkítod az elméd csacsogását, Próbáld kikapcsolni a gondolataidat!
Ne kreálj, ne mérlegelj, ne pörögj egy-egy elhangzott szón.... hanem csak figyelj! Figyelj önmagadba befelé és próbálj ráhangolódni a kedvesedre! Képzeld őt magad elé, lásd magad előtt, lásd kettőtöket együtt!

Először érzéseket fogsz felfogni, aztán azokat persze szavakká, gondolatokká formálod - az elméd újra bekapcsolódik - de NE HAGYD, hogy az elméd mérlegelni, értékelni, minősíteni kezdjen! Ne hagyd, hogy durzsolni kezdje, mi jó és mi nem! Ne döntsd ezt el! Egyszerűen csak figyelj nyitott szívvel, szerelemmel, szeretettel gondolva a kedvesedre!

Minél tovább és minél ügyesebben tartod ezt a "SZÍVTERET", annál izgalmasabb megérzéseid lesznek. MIntha CSODÁK történnétek veletek. Be fognak ugrani képek, gondolatok, szavak, helyzetek, illatok, melyek váratlanul szakítják meg a pillanataidat, NEM TE KREÁLTAD őket, nem szándékosan és nem az elméddel!

Ezek bizony már érzékelések, és jó, ha figyelmet fordítasz rájuk. Ne mérlegeld őket, hanem csak hagyd, hogy kibontakozzanak, és megmutassák a maguk valóságát. A párodtól úgyis rövidesen megkapod a visszaigazolásokat, hogy jól érzékelted-e a dolgokat a távollétében!

Mondjak konkrét példát?

- Lehet, hogy képekben fogsz érzékelni: egyetlen villanásra feljselik egy kép arról, hogy ő most hol lehet, vagy épp látsz a szemével, amit ő láthatott.
- Lehet, hogy bevillan egy szó, ami később nyer értelmet, de megmutatja, mi foglalkoztatja őt épp.
- Lehet, hogy összeszorul a gyomrod környéke, és megmagyarázhatatlan szomorúság, stressz tör rád, talán őt érte rossz hír.
- Lehet, hogy megfájdul valamid hirtelen, és kiderül, hogy őt épp ott, azon a testrészen baleset érte...

Sok-sok érzékelés, sok-sok tapasztalás lehet és lesz közöttetek, ha a szeretet, szerelem képes benneteket tiszta szívből egymásra hangolni. A kulcs a nyitott szívetekben van, a szeretetben, szerelem erejében és abban, hogy ne hagyjátok az elméteket zabolátlanul agyalni a kedvesetek tettei, gondolatai, szavai felett!

Mindez azonban egy klassz önismerettel kezd igazi csiodává érni benned!

Drukkolok neked, kívánok egy fantasztikus utazást önmagad megismerése felé, a tudatosodásod útján! Ismerd meg, fedezd fel önmagad és a benned rejlő erőket és csodákat! Élvezd a jelent, a szerelmet, és a kapcsolódásaidat!

Ha úgy érzed, egyedül nehéz, és szívesen indulsz el a kalandra a segítségemmel, és még néhány hozzád hasonló társsal, akkor olvass itt tovább:

https://tundersziv.hu/szeretet-kurzus

Várunk sok szeretettel! 

Korábbi hozzászólások

3
Horváth Györhyné
2022. 11. 19. 22:59
A párom és énköztem nagy szerelem vólt! Aztán belépet életébe egy másik nő! Olyan nagy energiával találkoztak hogy úgy érzk egymásra találtak! Azt kaptam meg , hogy nállam nem érezte azt a nagy energiát mint attól a nőből ered! Igazából most lett szerelmes! Én meg bajd bele halok a fájdalomba mert még most is isszonyúan szeretem! Nem tudom elengedni! A párom sajnál is nagyon de nem tud mitteni velem! Tiszteletemet küldőm.
2
Kedves Tündérszív, nekem arról a kellemes, pillangók a gyomorban szerű érzésről lenne kérdésem, ami akkor jön, amikor még csak tetszik valaki, tehát nem visszaigazolt a kapcsolat. Az is egy energiaáramlás, vagy valami más? Üdv: Zsuzska
1
Kérdésem a következő.. Válásom után nem találok megfelelő férfit párkapcsolat céljára. Ennek mi oka lehetséges? Hogyan változtatható meg ez az állapot.

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« februárfeb2024 Márciusáprilisápr »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign