júl19

Ha ismétlődnek élethelyzeteid, pl: ha nem vállalnak fel a párjaid

Címkék: önismeretteremtőerőenergiáksémákfélelmekkishitűségalacsony önértékelésönfejlesztésismétlődő minták

Ismétlődnek élethelyzetek és karakterek az életedben?

pl: Nem vállalnak fel a párjaid? Nem kellessz eléggé? Folyton várakozol? Vagy erőszakos, esetleg túl féltékeny társat fogsz ki? Netán a párjaid egy idő után ellustulnak, vagy önállótlanok lesznek?
Hihetnénk, hogy sok a sérült és problémás ember, és hogy azok véletlenül folyton a te hálódba sétálnak be, de ez egy tévedés volna. A kapcsolataidban ugyanis a másik fél változott, avagy ez több kapcsolat, több megélés, több emberrel.
Ha hasonló mégis az események kifutása, akkor bizony az HOZZÁD kapcsolódik, hiszen TE vagy AZONOS, te vagy az állandó pont a kapcsolataidban.

Te vagy a KÖZÖS a kapcsolataidban, az állandó, így ÖNMAGADBAN találhatod meg az okokat!

Milyen SÉMÁKAT működtetsz tudatosan vagy nem tudatosan? Mi vezethet oda, hogy ugyanaz ismétlődjön?

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Ha ismétlődnek élethelyzeteid, pl: ha nem vállalnak fel a párjaid

Tovább a teljes bejegyzéshez »

márc28

Miért történnek veled negatív események?

Címkék: önismeretkisugárzásteremtőerőenergiákintuíciókpozitív gondolkodásnegatív gondolkodásönfejlesztésa gondolatok erejea titkoka vonzás törvényea szavak erejebevonzás

Mi az, hogy negatív esemény?

A negatív matematikailag mínuszt jelent, vagyis azt, hogy valami kiürül, hiányzik, veszteséggel, veszéllyel jár, hátrányt, kárt okoz. Pl: valamid elromlik, elvész, elhagy, rosszul sikerül, váratlan kiadással jár, vagy sérülést, betegséget hoz.

Miért történnek veled ilyen veszteséggel járó események?

Ha hiszed, ha nem, ez bizony szoros összefüggésben van a gondolkodásoddal, és elsőre talán nem is olyan könnyű felfedezni ezt.

A negatív eseményeket az életedben a negatív gondolataid indítják el. Vagyis az, amikor - és ezt többnyire észre sem veszed - arra koncentrálsz, ami rossz, ami hiányzik, ami veszélyes, ami veszteséges, és miközben ezen agyalsz, nem a megoldást keresed, hanem egyre mélyebben kétségbe esel. Azt hiszed, hogy csak reális és éber vagy, de valójában csak beszűkült a figyelmed a bajra! Ez nem realitás, de ilyenkor úgy hiszed, hogy amit gondolsz és érzékelsz az a JOGOS VALÓSÁG:

Azonosulsz a gondolataiddal és fel se merül benned, hogy lehetne más a nézőpontod. Azért nem veszed észre, hogy negatív a fókuszod, mert elhiszed, hogy IGAZAD van! Ebben a hitben, nem fogsz tudni nézőpontot váltani...

A negatív gondolkodás nem egyenes arányos azzal, hogy gonosz lennél. Sőt, sokszor épp a nagyon lelkiismeretes emberek gondolkodnak nagyon sok félelemmel, aggodalommal telve így: azon agyalva, mi nem sikerül, mi hibás, mi hozhat bajt rájuk.

Az is lehet, hogy úgy hiszed, hogy te nagyon is pozitívan gondolkodsz, és így meg végképp nem érted, miért történik mégis néha negatív esemény veled...

Ebben a videóban ezekbe a nehezen észrevehető részletekbe tudsz betekinteni velem.

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

 Miért történnek veled negatív események?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

júl18

Hogyan töltődik egy igazi férfi a nőkből áradó energiákból?

Címkék: nőiférfipárkapcsolatenergiákenergiaszerzésudvariasságférfi energia

Teljesen banális a módszer, már kisgyerek-korban tanítják a fiúknak...

...mégsem alkalmazzák elég sokan, pedig ezzel az egyszerű működéssel nők tucatjaitól kaphatnának elismerést, figyelmet, tiszteletet a férfiak

Az energiák oldaláról talán pontosabb képet nyerhet a dolog.

Ez a cikk most főleg a férfiaknak íródott, de persze a nők számára is mondhat, mutathat újat.

Arra azonban semmi szükség, hogy most - ha nő vagy - elküldd ezt a videót a párodnak azért, hogy az orra alá dörgöld, hogy így kellene működnie. Ez sajnos inkább váltana ki ellenállást a legtöbb férfiból így, mint követendő segítséget. Inkább csak egyszerűen hagyjuk, hogy a férfi rálásson és kipróbálja, hogy ő maga fedezhesse fel azt, hogyan könnyebb neki!

Mik azok az energiák, amelyeket megnyerhet a férfi a nőtől?

Nem kell misztikus magasságokba emelkedni ahhoz, hogy belássuk, hogy a férfiaknak is szüksége van a NŐKTŐL érkező megERŐsítésekre. A megERŐsítések jelentik azt az ERŐT és ENERGIÁT, ami a férfit emeli a nő társaságában.

  • A nőtől jövö bájos és elismerő mosoly,
  • a nő szeméből tükröződő hála és tisztelet,
  • a nő kommunikációján, testbeszédén is átütő figyelem, megértés, KÖSZÖNET a férfiben azt a tudatot ERŐ-síti meg, hogy Ő férfi. Férfi, mert VEZETTE a nőt, férfi, mert TÁMOGATTA a nőt, férfi, mert ÓV, férfi, mert utat mutat, férfi, mert ő TUD és BÖLCS, STABIL NYUGALMAT áraszt. Határozott és mégis SZERETETTEL telve figyelmes.

Olvass tovább, és nézd meg a videót is!

Hadd lepleződjön le a módszer, amivel a férfi könnyedén érheti el a nőknél, hogy a nők így lássák őt!

Hogyan töltődik egy igazi férfi a nőkből áradó energiákból?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

jún05

Amikor a férfi elkésik a törődéssel...

Címkék: férfipárkapcsolatenergiáknői energiaférfi energia

Vajon miért az a gyakoribb, hogy a férfi elkésik a kapcsolatban a törődéssel?

A nő időről időre jelzi a hiányait, kéri, figyelmezteti a férfit, majd sok hasztalan kérés után a nő feladja az erőlködést, és a figyelmét más felé nyitja: talán önmegvalósításba fog, vagy új hobbikat, új barátokat szerez, új programjai lesznek, új céljai, vagy épp új kapcsolat felé nyit - a lényeg: - távolodni kezd.

A távolodása pedig hirtelen a férfi számára is érzékelhetővé válik. A veszteség szele megérinti a férfit, akiben most tudatosul, hogy valamit eddig - nagy kényelmében - elszúrt. Elszúrt, vagy nem teljesített, nem figyelt vagy nem értékelt...(a nő szerint.)

A nő távolodik és úgy tűnik, hátra sem akar már nézni. A férfit a veszteség óriási változásokra sarkallja és önmagát felülmúlva indul el a  nő felé a kapcsolatban. Minden mulasztást pótolni vágyik, minden figyelmet, minden elismerést megad a nőnek... de hasztalan. A nő már nem befogadó. Már nem akarja "elvenni" azt, amit a férfi ad.

Miért van ez így? Hibázott a férfi? Vagy telhetetlen a nő? Mi történik itt?

(Megjegyzem: történhet ez másképp is, lehet, hogy a szerepek felcserélődnek, de a nagy átlagban mégis ez a leosztás, ez a folyamat valósul meg. Ennek pedig a női és férfi energiák, a tanult férfi és női sémák az okai)

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Amikor a férfi elkésik a törődéssel...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

feb08

Mik azok az intuíciók? ... és miért nem mersz rájuk hallgatni?

Címkék: intuíciómegérzéshatodik érzékenergiákenergia-érzékelés

Milyen érzékelések az intuícióid?

Mi az a 6. ÉRZÉK? Miért nehéz TUDATOSÍTANI? Miért és mikor hallgathatsz az intuíciódra?

Gábor mesél erről kb 11 percben, végre ő is kamera elé állt!

Nézd meg a videót!

Mik azok az intuíciók? ... és miért nem mersz rájuk hallgatni?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

dec08

Ha éled a nőt magadban - a férfiak hercegekké válnak

Címkék: szeretetférfienergiákegópárkapcsolat

"A férfiak hazudnak, lusták, csak játszanak a nőkkel, meggondolatlanok, sosem nőnek fel, nekik a nő csak szexre kell!" - ilyen és még cifrább véleménnyel van sok nő a férfiakról. 

Értem és megértem a fájdalmat a csalódásaik mögött, és volt idő, hogy én is kijelentettem hasonlókat, de közben tudtam, hogy egészen biztosan nem vehetek minden férfit egy kalap alá, és egészen biztosan bennem lehet a kulcs ahhoz, ahogyan ők bánnak velem.

Tudtam, hogy: "csak nem lehet mindenki annyira őrült, hogy szembe jöjjön velem az autósztrádán!" Így aztán rengeteget kutattam magamban, és sok felismerésre jutottam.

Olyan felismerésekre, amelyek után - ahogyan bennem változott a világ - a férfiak is egészen mások lettek köröttem. Azért írom le mindezt, hogy kipróbálhasd, és ha szeretnéd, hogy a férfiak tiszteljenek és szeretettel vegyenek körbe, akkor lásd, hogy csupán te vagy a kulcs.

Ez azt jelenti, hogy úgy változtathatod a világot, ahogyan akarod a magad számára, ha felfedezed önmagadban a lehetőségeket

Olvass tovább!

(a kép forrása menstyle.com)

Ha éled a nőt magadban - a férfiak hercegekké válnak

Tovább a teljes bejegyzéshez »

nov03

A nő legyen a megértő?

Címkék: szeretetegóelmeférfienergiákelfogadásbefogadásmegértő

Hogy lehet az, hogy az esetek zömében a nő a megértőbb? 

Időnként olyasmiket is megért és elfogad a nő, ami már sokak - többnyire kívülállók - szerint rég meghaladja a határokat. A nők többsége mégis hosszan kitart egy-egy helyzetben, és sokszor megadja a lehetőséget az újrakezdésre, a folytatásra, a javításra. 

Jól van ez így?

Igen, jól van, és mielőtt nagyon megijednél a nőket féltve, fontos, hogy tisztázzuk, itt nem olyasmik megértéséről van szó, amelyek emberi méltóságodat csorbítanák.
Nem kell elfogadnod és megértened, ha bántanak, ha megütnek, ha gyakran és ismétlődően megcsalnak, ha leértékelnek, ha rosszul bánnak veled.
Nem ezek azok a helyzetek, amelyeket érdemes másképp nézned, hanem azok a tettek, azok az érzések, melyek ugyan befolyásolják a kapcsolatodat, de nem ellened szólnak.

A férfit, az ő "működését" és önmagadat értsd meg, hogy TE is boldog lehess és közben a kapcsolatod is BOLDOG lehessen.

Olvass tovább, hogy lásd, hogy miért a nők "feladata" a legtöbb esetben, hogy megértőek legyenek!

A nő legyen a megértő?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

okt24

Láthatatlan szálak, párkapcsolati energiák

Címkék: szeretetszerelempárkapcsolatenergiákpárkapcsolati energiák

Mit érezhetsz? Mit érzékelsz valójában? Hogyan érezzétek egymást még jobban?
Mit mozgatnak, honnan erednek ezek a láthatatlan energiaszálak férfi és nő között a szerelem vagy a párkapcsolat idején?

Ez a téma nagyon bőséges és szerteágazó, mert hiszed vagy sem, a párkapcsolatodat - és minden emberi kapcsolatodat - is olyan energiák mozgatják, melyekről sokszor nem is veszel tudomást. Vagyis nem tudatosítod azt, hogy energiák járnak-kelnek, áramolnak közöttetek, ahogyan bennetek is.

Nem csak a lilaködös szerelmes érzékelést, a szavak nélküli megértést, az álmaidban megélt érintéseket, a különleges véletleneket okozzák ezek a láthatatlan szálak, hanem a vitáitokat, az elvárásaitokat, a párkapcsolati játszmáitokat is, és ha valóban teljessé akarjuk tenni a kört, akkor a közös baba, közös gyerek megteremtése is a közöttetek lévő energiáknak a megvalósulása.

Izgalmas témakör? Igaz?

Nem tudnám egy írásban mindezt felölelni, ezért csak a kezdeti, a szerelmes szálakra koncentrálunk most, a párkapcsolat kezdetén élő energiákra, és ha tetszik a téma nektek, akkor folytatom a többivel is.


Láthatatlan szálak, párkapcsolati energiák

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign