júl23

Amikor a kapcsolat kiüresedik, valójában ez hiányzik neked...

Címkék: forrásszeretetenergiaelmekapcsolathiányönmagad

A kapcsolat elején még nőnek érezted magad a társad mellett - vagy igazi férfinak, ha férfi vagy. Ez biztos, hiszen minden kapcsolatban, ami szerelemmel indul, ott vagy a teljességben és éled a valódi önmagad: a nagybetűs NŐT / FÉRFIT.

Kezdetben szép szavakkal ismert el a párod, kereste a perceket, amikor csak veled lehet. Ajándékokkal, csókokkal adta tudtodra, hogy fontosnak tart, hogy szeret, hogy egy istennő vagy isten vagy mellette. Talán minden nap, és talán annak is minden percében ragyogtál és sugároztad a boldog elégedettséget. Biztonságban voltál, egész voltál, tökéletes voltál.

Önmagadra is így tekintettél. Hiszen a szeretett társba, mint egy tükörbe belenézve: angyali önmagadat láttad. Egy olyan csodát, akit Te magad is SZERETNI TUDTÁL. 

Hát ez az!... 

Olvass tovább, és gyorsan kiderül, mi veszhet el a kapcsolat során a "végére" és hogyan hozd vissza, ha nagyon hiányzik!

Amikor a kapcsolat kiüresedik, valójában ez hiányzik neked...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

jan01

Egyedül is légy boldog? - De mekkora hülyeség ez?

Címkék: szeretetboldogságelmeegótudatosságforrás

"Egyedül is légy boldog" - hangzik sok ezós és spirituális cikkből, könyvből, Te pedig széttárt karral, értetlenül állsz ez előtt és nem érted, hogy hogyan volna ez lehetséges...

"Egyedül? Akkor hát otthon kellene ücsörögnöm, élvezni a magányt, és magamat ölelgetni? A szerelemhez sem kell társ? De mekkora hülyeség ez?" - kérdezed szinte felháborodva, hisz összehasonlíthatatlanul jobban érzed magad másokkal, azokkal, akiket szeretsz, mint egyedül. - "Érthetetlennek tűnik, miért, és ki képes egyedül boldog lenni, ha egyszer társas lény az ember és köztudott, hogy az egységhez igenis kell a nőnek a férfi, a férfinek pedig a nő."

Hát persze, hogy "hülyeség" ez így!
Ezt ugyanis, - ha így értelmezed, - akkor tökéletesen félreérted. Senki se azt üzeni feléd, hogy élvezz egy magányt, és erőltess magadra mosolyt olyan helyzetekben, amikor társra vágynál, és egyedül kell megélned egyes eseményeket.

Pontosítsuk, nézzük meg a különbségeket, és talán kitisztul, hogy mit is akarnak mondani az önismereti írók és könyvek, és hol a félreértés ebben a néhány szóban!

Olvass tovább!

Egyedül is légy boldog? - De mekkora hülyeség ez?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign