márc28

Miért történnek veled negatív események?

Címkék: önismeretkisugárzásteremtőerőenergiákintuíciókpozitív gondolkodásnegatív gondolkodásönfejlesztésa gondolatok erejea titkoka vonzás törvényea szavak erejebevonzás

Mi az, hogy negatív esemény?

A negatív matematikailag mínuszt jelent, vagyis azt, hogy valami kiürül, hiányzik, veszteséggel, veszéllyel jár, hátrányt, kárt okoz. Pl: valamid elromlik, elvész, elhagy, rosszul sikerül, váratlan kiadással jár, vagy sérülést, betegséget hoz.

Miért történnek veled ilyen veszteséggel járó események?

Ha hiszed, ha nem, ez bizony szoros összefüggésben van a gondolkodásoddal, és elsőre talán nem is olyan könnyű felfedezni ezt.

A negatív eseményeket az életedben a negatív gondolataid indítják el. Vagyis az, amikor - és ezt többnyire észre sem veszed - arra koncentrálsz, ami rossz, ami hiányzik, ami veszélyes, ami veszteséges, és miközben ezen agyalsz, nem a megoldást keresed, hanem egyre mélyebben kétségbe esel. Azt hiszed, hogy csak reális és éber vagy, de valójában csak beszűkült a figyelmed a bajra! Ez nem realitás, de ilyenkor úgy hiszed, hogy amit gondolsz és érzékelsz az a JOGOS VALÓSÁG:

Azonosulsz a gondolataiddal és fel se merül benned, hogy lehetne más a nézőpontod. Azért nem veszed észre, hogy negatív a fókuszod, mert elhiszed, hogy IGAZAD van! Ebben a hitben, nem fogsz tudni nézőpontot váltani...

A negatív gondolkodás nem egyenes arányos azzal, hogy gonosz lennél. Sőt, sokszor épp a nagyon lelkiismeretes emberek gondolkodnak nagyon sok félelemmel, aggodalommal telve így: azon agyalva, mi nem sikerül, mi hibás, mi hozhat bajt rájuk.

Az is lehet, hogy úgy hiszed, hogy te nagyon is pozitívan gondolkodsz, és így meg végképp nem érted, miért történik mégis néha negatív esemény veled...

Ebben a videóban ezekbe a nehezen észrevehető részletekbe tudsz betekinteni velem.

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

 Miért történnek veled negatív események?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

júl09

Hogyan teremted a kapcsolataidat?

Címkék: szeretetcsodapárkapcsolatvonzás törvényeönismeretszerelemenergiakisugárzás

Hogyan és mivel teremted a kapcsolataidat az életedbe?



"Semmi sem véletlen?" - mondják, de sokan nem tudják az okok: miért nem véletlen...

Nem, NEM megyünk bele ezós vonalakba, isteni elrendelésbe, karmába vagy duáltársas elméletekbe, hanem inkább logikus és érthető magyarázatokkal segítjük a megértésedet arról, hogyan és milyen "működéseiddel" teremted a társaidat az életedbe.

  • Miért épp azok voltak a párjaid, akik voltak? Miért épp őket "sodorta az utadba a sors" - miért épp őket választottad?

  • Miért ismétlődnek sorra azonos helyzetek az életedben és a kapcsolataidban? Vajon ezek próbák, vagy feladatok volnának? Vagy ettől sokkal hétköznapibb, logikusabb okai vannak, melyeket eddig nem fedeztél fel?

  • Miért van az, hogy akinek te tetszel, az téged nem érdekel, és aki meg neked tetszik, az elsétál melletted, és nehezen találod a hozzád illő párt?

  • Hogyan változtathatsz az életed rossz "szériáin"? Hogyan törheted meg a korábbi rögzüléseidet, és hogyan változtathatsz abba az irányba, ami valóban boldogságot hozhat neked?

Hogyan alakítsd a kapcsolataidat eztán úgy, hogy azokban bátran önmagad lehess, szeressenek és elfogadjanak, és hogyan válassz úgy, hogy megtaláld egyszerre a biztonságot és szenvedélyt is a kapcsolataidban?

A válaszokat valójában az adja meg, ha megismered önmagad

Kívül és belül, szőröstül és bőröstül... mert az ember leginkább önmagára vak, hiszen a megismerést szolgáló 5 fizikai érzékszerveddel önmagadat nem, - vagy nehezen, - így többnyire csak a külvilágodat veszed észre! Segítünk megtalálni a kulcsokat, a nézőpontokat, melyek elvezethetnek önmagadba!

Olvass tovább...

Hogyan teremted a kapcsolataidat?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

dec31

Milyen a kisugárzásod?

Címkék: nyitottempátiaempatikussármkisugárzásenergiaelme

Mi adja a kisugárzásodat valójában?

A kisugárzásod (ha nő vagy), a sármod (ha férfia vagy), mindannak az összessége, amit képviselsz.
Azt tükrözi, AMI BELŐLED ÁRAD! Mindazt, amit Te érzel és gondolkodsz önmagadról és a világról, az életedről és a benne vállalt szerepedről. 

A kisugárzásod mindig EGYIRÁNYÚ energiaáramlás - mindig megfoghatatlan a fizikai érzékszervek számára. Nem szagolható, nem tapintható, nem ízlelhető, nem hallható és nem is látható. Mégis van. A kisugárzásod létezik. Áradó. Árad belőled az energiád. 

... és persze nagyon nem mindegy, hogy milyen energia árad belőled, hiszen ez meghatározza a kapcsolataidat, a mások hozzád fűző viszonyát, a reakciókat, amik feléd indulnak... mindent. 

A kisugárzásod NEM HAZUDIK és nagyon nagyon beszédes.

Olvass tovább!

Milyen a kisugárzásod?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

júl22

Hol a szépséged, hol a nőiességed, hol az Istennő benned?

Címkék: szeretetszerelemnői minőségnői energiaelfogadásszépségkisugárzás

A nő és férfi egyenrangú minőségek - a természet és az univerzum nem alkotott alá- és fölérendeltséget közöttük. Ez már csak az emberi elme találmánya. Ők valójában egyenrangúak, de mégis merőben mások.

Ezért tudják egymást kiegészíteni, és együtt egységet alkotni. Olyanok együtt, mint az univerzum más-hasonló-ellentét párjai: a hideg és meleg, az éjszaka és nappal, a jó és a rossz.
A nő és férfi együtt a teljesség.

Ezt már biztosan mind tudod.
Hasonlóságaink is vannak szép szerével, de közelebb járhatunk az eredendő teremtéshez, ha a különbségeket keressük a nő és férfi minőségek között.

A nő NŐ, és amíg elhiszi, hogy ő gyengébb, vagy alárendeltebb  a férfinél, addig önmaga érdekeiért épp a férfiak módszereivel "harcol" meg. Nézd csak meg: a feminizmus épp úgy harcol a női jogokért, mintha "férfi" lenne.

Miért ne használnánk ki azt, amiben mások vagyunk, mint a férfiak?
Miért nem élünk inkább azokkal a női eszközeinkkel, képességeinkkel, melyek nőiségünket adják?
Miért akarunk harcoskodni a férfiak elisméréséért keményen, határozottan, férfi módszerekkel?

Olvass tovább!

Hol a szépséged, hol a nőiességed, hol az Istennő benned?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign