jan27

Elfogadás és elengedés helyett csináld ezt...

Címkék: szeretetmegvilágosodástudatosságelmekorlátelfogadáselengedés

A spirituális útra lépésnek vannak vakvágányai, és állomásai

Érdemes jól látnod, hogy melyek ezek, és akár meg is könnyítheted az utadat!

  • A spirituális út egyik első stációja az, amikor elhiszed, hogy önismeretre van szükséged ahhoz, hogy egy-egy mélyponton túljuthass... Tévút azonban, vagy vakvágány, amikor az önismeretet önmagadon kívül akarod megtalálni és jelekben, titkos üzenetekben, rajtad kívül álló hatalmakban kezdesz hinni és kapkodod a fejed a bolygók állása és a téged ért hatások összefüggései között :)
    Az önismeret ugyanis ott indul, hogy tisztába kerülsz azzal, hogy a felettesnek hitt erők és hatalom BENNED él, és képességekben jut kifejeződésre. Vagyis, tisztába kerülsz azzal, hogy az életedben minden a TE tükröd, a Te döntésed volt, a te beleegyezéseddel és részvételeddel történt. Az önismeret ott indul, hogy rájössz, hogy Te vagy a "teremtője" a világodnak és vállalod a felelősséget önmagadért. Ott indul, hogy KÉPES vagy önmagadra ránézni. 
  • A következő stációban megijedsz, mert azt hiszed, hogy meg kell változnod, hiszen nem csak jó dolgok történtek eddig veled.
    Hibáztatod magad, vagy épp sajnálod, keresed az utadat, keresed magadat, vagy türelmetlen vagy magaddal, ostorozod magad azért, mert még nem sikerült megváltoznod... és mindezzel csak szembe mész önmagaddal. Az önostorozás és önsajnálat tévút. Nem előre visz, csak a mélybe húz. Érezd át ezek energiáit magadban és tudni fogod, miért írom ezt. :)
    Nem a HIBÁT és elégedetlenséget, hanem a LEHETŐSÉGET kellene önmagadban látni. Te vagy az az erő az életedben, aki képes változtatni az ÉLETEDEN! Te vagy az, aki a kezében tartja ehhez a varázspálcát, hiszen Te fogod meglátni a lehetőségeket, és TE választasz. Te választasz mindig. :) Te egy CSODA vagy, akár hiszed, akár nem, de jobb, ha HISZEL magadban, mert azzal abban kezdesz hinni, hogy elérheted a boldogságot. 
  • A következő stációban bevezeted az "el kell fogadnom" és az "el kell engednem" kifejezéseket, és valóban törekszel is arra, hogy ezt meg tudd csinálni. A gond az, és ezzel tévútra is jutsz, ha ezt összekevered az elfojtás, a beletörődés vagy az "életedből való kiírtás" céljával. Erről lesz szó itt a bejegyzésben. Arról,hogy hogyan értik félre sokan azt: hogy mit jelent elfogadni azt, ami van, és elengedni azt, ami már nem szolgálja őket!

Olvass tovább!

Elfogadás és elengedés helyett csináld ezt...

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« februárfeb2024 Márciusáprilisápr »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign