szept12

Nem kellesz - eléggé

Címkék: szeretetnem-kelleszférfi

Ült velem szemben a középkorú, nagyon csinos, nagyon belevaló nő - olyan típus, akit 10 évvel fiatalabbnak látsz, és akihez hasonlítani is szeretnél - és amiatt törölgeti a szemeit, hogy nincs párkapcsolata épp, mert, ha volt is, az mind sorra nagyon csúfosan végződött.

A férfiak kihasználták, bántották... és ő leszűrte a következtetést, hogy "ő senkinek se kell". Szinte elhitte, hogy olyan tulajdonságai vannak, amit nem lehet szeretni sem benne.

Azt mondta, régóta dolgozik magán, és mondataiból érzem is a sok munkát, a sok rálátást, felismerést arra, hogy mit, hogyan működtetett eddig a kapcsolataiban. Átadott nekem egy papírt, ahol összeszedte minden eddigi kapcsolatát, a férfiak neveit felsorakoztatva és azt is mellé írta, hogyan végződött a kapcsolat. Szemet szúrt, amit láttam, ugyanis csakneminden név mellett ezek a szavak váltakoztak: "nem kellettem", "nem kellettem", "nem engem választott", "nem kellettem".

"Nézd csak!" - mondtam, és megmutattam neki.... - "Vajon hogyan gondolkodik az a nő /vagy férfi, aki így tud létezni a párkapcsolat témakörben, hogy nem kellettem?" 

...és ekkor, mint egy villámcsapás, hasított belé (is) a felismerés arról, hogy mi is az ő "hitrendszerében az a fricska", ami blokkolta eddig azt, hogy érvényesülhessen, és boldog lehessen.

Te is látod már? A cikk további felében ezt olvashatod, és nagyon érdekes összefüggést rejt, amit, ha átkapcsolunk, a hölgy végre boldog is lehet!

Olvass tovább!

Nem kellesz - eléggé

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign