xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

„Szeretet tábor” Noszvajon 
Az önelfogadás útján…
A nőiség / férfiség megélésének, egós játszmáinak tükrében az egység élményét teremtve

3 nap – 2 éj – Noszvajon a Tündérkert Hotelben*** teljes ellátással
…és sok felismeréssel önmagadról:
a gátlásaidról, elfojtásokról, az önelfogadásról és a szeretni tudásodról, melyek ezúttal nemiséged tükrében kapnak fényt

2017. november 24 - 25- 26. (péntektől vasárnapig)

Hogyan éld meg magadban a NŐT és FÉRFIT? Milyen tévhitekkel és blokkokkal korlátozod azt, hogy a NŐ vagy FÉRFI kibontakozzpon benned? Hogyan visz játszmákba és tévutakba a "működésed"?

Milyen hiedelmek, elvek, gátlások és korlátok akadályozzák, hogy végre az a NŐ / FÉRFI lehess, aki vagy, és jól érezd magad a bőrödben?

Ha már tudod, hogy a boldogságod kulcsa Te magad vagy, de még nem látod pontosan, hogyan is találj magadra, és ha szükséged van a jelzőfényekre az utadon, mely a szabadságodhoz vezet, akkor tarts velünk!

Szeretettel várunk a táborba, melynek a „ női és férfi energiák, a szeretet, önelfogadás, és az egód működése” lesznek a központi témái.

Arra törekszünk, hogy megtanuld felismerni a jövőben mindazt, ami korlátoz, vagy szenvedést okoz, és kapj olyan technikákat, melyeket a későbbiekben is sikerrel használhatsz a felemelkedéseidhez!

A tábor témái:

Előadások, beszélgetések, sok-sok közös játék, meditációk, WELLNESS, és túrák lesznek a programban, melyek segítenek ezen az utadon.

  • Beszélgetünk az egód alapvető programjairól, majd csoportmunkában meg is élheted ezzel kapcsolatos felismeréseidet több játékos feladat során
  • Hogyan és miképp él és tör elő benned az eredendő NŐ vagy eredendő FÉRFI mivoltod? Hogyan mutatkoznak meg ezek a női egó és férfi egó játékterepein belül?
  • Melyek az egód vágyai, és melyek fakadnak a szívedből? Vajon melyekkel van dolgod igazán?
  • Milyen gátlások, korlátok működnek benned, és hogyan fedezd fel azokat?
  • Hogyan fordulj önmagad felé szeretettel? Az önszeretet és önelfogadás nagyon fontos, ennek kapcsán több játékos gyakorlaton is részt vehetsz.
  • Milyen energiák mozgatják az életedet, a döntéseidet, érzelmeidet? Honnan ered az intuíciód és megérzéseid?

...és még sok érdekes, kedves, vidám program részese lehetsz, ha te is eljössz!

A hétvégén újra velünk találkozol:

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

...és Földi Gábor, egy különleges segítő ...
egy férfi, akitől a szeretetről, elfogadásról a legtöbbet tanultam. Valaki, aki sosem ítélkezik, aki előtt bátran vállalhatod önmagad, aki talán az "átlagember" szemében időnként fura különcnek tűnhet.

Különlegességét abból meríti, hogy az univerzumról hozott tudását – többünkkel ellentétben – nem felejtette el a születésekor. Emlékeiben őrzi megannyi más dimenzió tapasztalásait.

Furának tűnhet, de ha meghallgatod, a látásmódodban összeállnak a képkockák egy majdnem egésszé, és választ kapsz sok-sok kérdésedre az ÉLET-ről. 

 ... és TE magad:

Igen, magaddal is találkozhatsz! 
Reméljük, hogy az itt elhangzottak egy tükröt tartanak eléd, melyben saját magadat is megláthatod. Megláthatod, hogy szerethető, hogy elfogadható, hogy tökéletes vagy úgy, ahogy vagy a magad „NEMÉBEN” és energiáiban!

Mikor és hol?

Időpont: 2017. november 24 - 25 - 26. (péntek délutántól vasárnap délutánig)

Helyszín: Tündérkert Hotel*** - Noszvaj (Egertől 16 km-re)

Parkolás: ingyenes a hotel parkolójában

Kényelem: Teljes ellátás, wellness és szállás vár, valamint vidám hangulat és hozzád hasonló kedves, útjukat kereső társak

Mennyibe kerül?

A tábor díja: 48.900 Ft! 

Ebben benne van a szállás, a teljes ellátás, wellness és minden program díja.
(A szállás díja: 7.300.- ft / fő/éj, a teljes ellátás díja: 14.400.- ft/fő napi 3x étkezéssel)
(Az önismereti programok díja: 19.900.- ft a teljes hétvégére - 2 segítővel.)
Lehetőség van csak a szállás és ellátás nélkül csak a programokon való részvételre is a fenti: 19.900.- ft-s áron

Előleg: 15.000 ft november 5-ig fizetendő (a szállodai foglalás miatt!)
A fennmaradó összeget a helyszínen rendezheted.

Benne van az a megértés - ami rajtad is múlik - hogy elfogadd saját működéseidet, ráláss eredendő énedre és energiáidra! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezésedet mi fontosnak tartjuk, komolyan kezeljük, és ezzel lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is fontosként és írd be a naptáradba az időpontot! Nagyon köszönjük!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és várunk nagyon sok szeretettel!

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb napokkal leszel gazdagabb!

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« Márc 2018. Április Máj »
HKSzeCsPSzoV
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign