xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

Önismereti csoport

Hogyan fedezd fel önmagad?

Milyen csodákat rejtegetsz még
és mi mindent tartogatsz magad számára az életedben?

6 héten - összesen 18 közös órán  - át kalauzolunk önmagad megismerésének vidám és izgalmas - néha, kihívásokkal teli útján - hogy rálelj békés önmagadra és úgy tudd megélni a benned lévő szeretetet, hogy azzal teremteni, építeni tudd az életedet!

Előadások, beszélgetések, játékos technikák, meghitt megnyílások, hatásos felismerések - időnként házi feladatok - meditációk és sok gyakorlás segít kinyitni a kaput benned!

..

Milyen akadályai lehetnek annak, hogy valóban úgy alakítsd az életed, ahogyan azt a szíved súgja?

De... vajon mit súg a szíved? Mi az, amit az egód követel tőled és vajon hogyan teremtheted meg akkor az ÉSZ és SZÍV békés egyensúlyát?

Hogyan épül fel az önismereti csoport - programsorozata?

10 fővel indul a csoport április közepén!

6 héten át csütörtökönként este 17:00 - 20:00 óra között találkozunk és lassú léptekkel bontakoztatjuk ki közösen a benned lévő akadályokat és lehetőségeket!

Időpontok:

 1. 2018. április 19. csütörtök 17:00 - 20:00 (5.000.- ft/fő)
 2. 2018. április 26. csütörtök 17:00 - 20:00 (5.000.- ft/fő)
 3. 2018. május 3. csütörtök 17:00 - 20:00 (5.000.- ft/fő)
 4. 2018. május 10. csütörtök 17:00 - 20:00 (5.000.- ft/fő)
 5. 2018. május 17. csütörtök 17:00 - 20:00 (5.000.- ft/fő)
 6. 2018. május 24. csütörtök 17:00 - 20:00 (5.000.- ft/fő)

Minden alkalom egy újabb nagy lépés lesz önmagad megismerésének útján! :

 • Megtudhatod, mi az, ami akadályozta eddig, hogy önmagadra ráláss!
 • ... hogy ki nem és ki vagy valójában?
 • Ráláthatsz arra, mi alapján működsz érzelmeid és gondolataid világában!
 • Megismerheted rejtett képességeidet - kincseidet...
 • Megszülethet HIT-ed és biztonságod önmagadban!
 • Elindulhatsz vágyaid útján néhány hatásos és egyszerű (tudatos!!!) technikával!

Fontos! Érdemes MINDEN alkalommal itt lenned, mert a program egy hatásos lépéssorozatot, ívet követ, ami így ebben a formában könnyedebb és gyorsabb felismerésekre juttat.

Ezen a kurzuson is velünk találkozol:

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

...és Földi Gábor, egy különleges segítő ...
egy férfi, akitől a szeretetről, elfogadásról a legtöbbet tanultam. Valaki, aki sosem ítélkezik, aki előtt bátran vállalhatod önmagad, aki talán az "átlagember" szemében időnként fura különcnek tűnhet.

Különlegességét abból meríti, hogy az univerzumról hozott tudását – többünkkel ellentétben – nem felejtette el a születésekor. Emlékeiben őrzi megannyi más dimenzió tapasztalásait.

Furának tűnhet, de ha meghallgatod, a látásmódodban összeállnak a képkockák egy majdnem egésszé, és választ kapsz sok-sok kérdésedre az ÉLET-ről. 

...és TE magaddal is találkozol:

Igen, magaddal is találkozhatsz! 
Reméljük, hogy az itt elhangzottak egy tükröt tartanak eléd, melyben saját magadat is megláthatod. Megláthatod, hogy szerethető, hogy elfogadható, hogy tökéletes vagy úgy, ahogy vagy a magad „NEMÉBEN” és energiáiban!

Mikor és hol?

Időpont: Kezdünk: 2018. április 12-én, csütörtökön: 17:00 - 20:00 

Helyszín: Budapest, Zugló, Várna u. 12. Kapucsengő: 6-os - Tudat-Om Holisztikus Oktatási Stúdió.

Parkolás: ingyenes a környező kisutcákban, vagy a Fogarasi Tesco parkolójában – 3 percre.

Kényelem: Arra készülj, hogy pránapárnákon ülünk a földön. Fesztelenül, de kényelmes ruházatban gyere!

Mennyibe kerül?

A kurzus díja: 5.000 Ft / alkalom .

A díjat egy összegben fizetheted készpénzben az első alkalommal, vagy előre utalással- ez utóbbi esetben 30.000.- Ft helyett csak 25.000.- Ft/fő. 
Ebben benne van a kurzus, a sok hasznos felismerés, tudás, önismereti előadás, meditációs élmények, a gyakorlatok, valamint grátiszként tea, kávé, valamint a jó hangulat ára.

Benne van az a megértés - ami rajtad is múlik - hogy elfogadd érzelmi és egós működéseidet, ráláss eredendő energiáidra! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled!

Kedvezmények:

Amennyiben a 6 alkalom díját előre utalással, rendezed akkor 30.000.- Ft helyett csak 25.000.- Ft/fő a díjad.

Ne gyere egyedül, hozd magaddal barátnődet, párodat, testvéredet, anyukádat, ha őt is érdekli a téma, hiszen tanulni is jobb együtt! Ha jön valaki így veled, akkor írd a nevét a jelentkezési form megfelelő rovatába!

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a teremben, és készülj fel arra, hogy megérted, milyen csodák és lehetőségek vannak még benned!

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezésedet mi fontosnak tartjuk, komolyan kezeljük, és ezzel lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is fontosként és írd be a naptáradba az időpontot! Nagyon köszönjük!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és várunk nagyon sok szeretettel!

A kurzus díjának előlegét - egy általad választott tetszőleges összeget - átutalással előre, a maradék összeget pedig a helyszínen készpénzzel fizetheted a program 1. szünetében. Minderről írásban is tájékoztatunk.

Visszamondási feltételek! FONTOS!

A jelentkezésed fontos és mi nagyon komolyan kezeljük azt. Készülünk arra, hogy veled töltjük a napot, így nekünk költségeink vannak minden jelentkezővel, veled is.

Ezért a visszamondást szigorúan kezeljük. A kurzus előtt 48 órán belül történő lemondás esetén a kurzus díja kifizetendő! Erről számlát küldünk.

A befizetett összeg nem vész el, egy későbbi időpontban felhasználhatod akár másik kurzusra vagy személyes konzultációra is - de csak jelzett lemondás esetén. Ha nem jelezted, de távol maradsz, úgy a pénzed nem jár vissza és fel sem használhatod.

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb élménnyel leszel gazdagabb!

Kérlek, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget! Ez a téma fontos, és sokat kapsz tőle!

 

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« Márc 2018. Április Máj »
HKSzeCsPSzoV
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign