xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

Hogyan NE agyalj? Hogyan csillapítsd le az elmédet?

Szeretettel várunk meditációs estünkön - ahol nem csak beszélünk erről - hanem ki is próbálhatsz 3 féle nagyon hatásos meditációt!

2018. április 25. szerda 18.00 - 19.30 

Ahogyan gyorsul a világod és egyre több kihívással nézel szembe, úgy pörög az elméd is egyre gyorsabban. Szinte szüntelenül dobálja a gondolatokat, melyeket nagyon sok energiádba kerül feldolgozni.

Agyalsz a párkapcsolatodon, az érzelmeiden, a sérelmeiden, a munkaproblémákon, az anyagiakon, és megannyi más feladatodon. Ez pedig nem csak kimerítő, hanem szenvedést is okoz, szomorúvá, vagy idegessé is tehet. 

Hogyan lehet úgy lecsillapítani a szüntelen gondolatrohamot,
hogy végre békével és nyugalommal átláthasd mindezt, és felismerésre juthass egy-egy döntési kérdésben?

Tarts velünk meditációs estünkön, és próbálj ki velünk 3 meditációs technikát, melyekből nem csak nyugalmat, hanem energiát is nyersz, és akár boldogabb is lehetsz... :)

1. Belső utazás meditáció, hogy eljuthass egy belső "kikötőbe" és megtapasztald a nyugalmat, és békét magadban.

2. Belső gyermek meditáció, melynek során találkozhatsz "önmagaddal". Ez segíti az önszeretet, és az önelfogadás megélését, és oldja az ezekkel kapcsolatos blokkok egy részét. Nagyon szép, szeretettel teli, szívcsakrás élmény.

3. Csendes meditáció, túl a "gondolataidon", mely segít kívülről, egy külső nézőpontból látni gondolataidat, és uralni azokat!

A meditációkhoz a technikákat is megkapod, és így meg is értheted, mikor, mi történik benned, hogy aztán otthon is gyakorolhasd ezeket!

Az előadáson velünk találkozol:

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

 

Mikor és hol?

Időpont: 2018. április 25. szerda este: 18:00 - 19:30

Helyszín: Budapest, Zugló, Várna u. 12. Kapucsengő: 6-os - Tudat-Om Holisztikus Oktatási Stúdió.

Parkolás: ingyenes a környező kisutcákban, vagy a Fogarasi Tesco parkolójában – 3 percre.

Kényelem: Arra készülj, hogy pránapárnákon ülünk a földön. Fesztelenül, de kényelmes ruházatban gyere!

Mennyibe kerül?

A meditációs est díja: 2.000 Ft! 
Ebben benne van az előadás, a meditációk, a beszélgetés, és a jó hangulat ára.

Benne van az a megértés - ami rajtad is múlik - hogy elfogadd gondolati működéseidet, ráláss eredendő energiáidra! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled!

Párkedvezmény!

Kis létszámmal dolgozunk, maximum 15-20 főt tudunk egyszerre fogadni. Ha azonban Te sem szeretnél egyedül jönni, akkor hozd magaddal egy barátnődet vagy a kedvesedet és használd ki az együttműködés és együtt-fejlődés lehetőségét egy pár-kedvezménnyel! Ha hozol magaddal valakit, akkor az esten kedvezménnyel: 1.800 Ft/fő áron vesztek részt!

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezésedet mi fontosnak tartjuk, komolyan kezeljük, és ezzel lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is fontosként és írd be a naptáradba az időpontot! Nagyon köszönjük!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és várunk nagyon sok szeretettel!

Az est díját a helyszínen készpénzzel fizetheted.

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb estével leszel gazdagabb!

Kérlek, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget! Ez a téma fontos, és sokat kapsz tőle!

 

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« Márc 2018. Április Máj »
HKSzeCsPSzoV
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign