xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

Nem véletlen, hogy itt jársz! Itt a lehetőség, hogy megkapd a kérdéseidre a válaszokat!

Hogyan szeress szenvedés nélkül?

1 önismereti nap az érzelmi működéseidről, rólad, a valódi szeretetről, elfogadásról és elengedésről...

2018. március 31, szombat, 9:00 - 17:00 

 • Hogyan szeress birtoklás, félelem és harag nélkül?
 • Hogyan szeress úgy, hogy NE szenvedj, ne fájjon?
 • Hogyan éld meg a jelen pillanat örömét?
 • Mit tegyél, hogy ne keseregj folyton azon, ami épp nincs?
 • Tanuld meg az elengedést! Technikák, melyekkel a birtoklást és ragaszkodást, a félelmeidet és a haragot is magad mögött hagyhatod!
 • Tanuld meg szeretni önmagad!

Mennyi gátja lehet annak, hogy a szerelmet, vagy szeretetet valóban örömmel éld meg!? 

Ha "fáj" szeretned, ha a napjaid „agyalással” telnek, ha azzal kelsz, és azzal fekszel, hogy a körülmények rabja vagy, akkor a szeretet nem tud áramlani az életedben.
 

 • 1. Szükséged lehet annak a megértésére, hogyan is működsz valójában Te az érzelmeid megélésében!
   
 • 2. ...és szükséged van technikákra, hogy ne fájdalommal, hanem örömmel és békével éld meg ezeket az érzéseket, és el tudd engedni mindazt, ami már nem szolgál!

Már ez a 2 dolog is felszabadít, de ez csak a kezdet...

1 nap – ami rólad és az érzéseidről szól - hogy jobban megismerd magad és lásd merre a boldogságod útja

Önismeret, tudatos ébredés, bevált technikák várnak, hogy saját életedet a maga teljességben megélhesd!

Ha szerelmes vagy épp – de a kapcsolatod még nem érett be...

Ha párkapcsolatban élsz, de azt nehezen kezeled...

Ha szüleiddel, testvéreiddel való kapcsolatodban bomlott meg az egyensúly...

Ha a munkatársaiddal nehezen jössz ki – mindegy, hogy ki miatt...


...és ha bármilyen haragot, rossz érzést dédelgetsz, melytől már nagyon szívesen megválnál... akkor ez a nap a Te napod is lesz!

Mit kapsz ezen a kurzuson?

Megszabadulhatsz az álmatlan éjszakáktól, és rálelhetsz az önmagadhoz és a boldogsághoz vezető utadra:
 

 • 1. Megismerheted a saját működésedet!
  Megértheted, hogy mi és miért vált ki belőled birtoklást, félelmet, ragaszkodást vagy haragot!
  Megtudhatod, hogy mi okozza azt, amikor a szeretetet és szerelmet fájdalomnak érzed!
  Felismerheted, hogy mi a valódi érzésed, és mik azok, amelyek csak rárakódtak!
  Megtanulhatsz figyelni a belső hangodra!
   
 • 2. Megtanulsz néhány technikát az "elengedésre"
  Ezt játékos formában fogod gyakorolni, és mint módszereket haza is viheted, bármikor újra és újra alkalmazhatod a nehéz helyzetekben.
  Ezzel kapcsolatban a jövőben is fordulhatsz hozzánk segítségért. Nem fogjuk elengedni a kezed – ha nem akarod!
   
 • 3. Megtapasztalsz néhány módszert arra is, hogyan szeretheted önmagadat jobban!
  Az elfogadást, önelfogadást is gyakoroljuk! Ha önmagadat nem szereted, hogyan is várhatnád, hogy mások szeressenek?
   
 • 4. Valamint mások megértését, mások elfogadását is elsajátíthatod...
  ...néhány játékos, de valójában nagyon komoly technika segítségével!

Mikor és hol?

Időpont: 2018. március 31. szombat: 9:00 – 17:00.

Helyszín: Budapest, Zugló, Várna u. 12. Kapucsengő: 6-os - Tudat-Om Holisztikus Oktatási Stúdió.

Parkolás: ingyenes a környező kisutcákban, vagy a Fogarasi Tesco parkolójában – 3 percre.

Étkezés: teát, kávét biztosítunk, ebédet a közeli éttermekben és kifőzdékben, gyorséttermekben találsz.

Mennyibe kerül?

A kurzus díja: 17.000 Ft! 
Ebben benne van a kurzus, a sok hasznos felismerés, tudás, önismereti előadás, meditációs élmények, a gyakorlatok, valamint grátiszként tea, kávé, valamint a jó hangulat ára.

Benne van az a megértés - ami rajtad is múlik - hogy elfogadd érzelmi és egós működéseidet, ráláss eredendő energiáidra! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled!

Kedvezmények:

17.000.- forint helyett csupán 15.000.- ft /fő a kurzus díja, ha előre fizeted átutalással azt. Valamint ugyanennyi a díjad akkor is, ha érvényesíted a kuponjaidat, melyeket más kurzusainkon kaptál tőlünk. 

A befizetett összeg el nem vész akkor sem, ha végül valami váratlan esemény miatt nem tudsz részt venni a kurzuson, mert egy későbbi időpontban felhasználhatod bármelyik rendezvényünkre vagy személyes konzultációra is. Pénzt visszautalni nem áll módunkban.

Ne gyere egyedül, hozd magaddal barátnődet, párodat, testvéredet, anyukádat, ha őt is érdekli a téma, hiszen tanulni is jobb együtt! Ha jön valaki így veled, akkor írd a nevét a jelentkezési form megfelelő rovatába!

Ajándékot is kapsz!

Választhatsz 2 féle – önismeretet fejlesztő – ajándékunk közül. Tiéd lehet választásod szerint:

 • 1. Egy 2000 Ft értékű kedvezményes "belépő" egy-egy önismereti, lélekemelő beszélgetésre a két segítőd közül valamelyikünkhöz párkapcsolati, kapcsolati, vagy hivatási kérdéseidben. Feltárjuk az elakadásaid és önismereti módszerekkel segítünk azokat oldani és megoldásokat találni. Nem mondjuk meg, mit tegyél, hanem segítünk megérteni saját működésedet és kihozni belőled és helyzetedből a lehető legtöbbet. Az a célunk, hogy jól érezd magad a bőrödben, bátran menj előre, és éld meg a jelen örömeit minden körülmények között.

 • 2. ...és egy 4000 Ft értékű kedvezményes "belépő" a szintén önismeretet fejlesztő prána energia-tanfolyamra, ahol megtanulhatod érzékelni az univerzális energiákat, mások energiát, az aurát, és megtanulhatod tudatosan használni azt! Ezen a tanfolyamon az univerzum működéséről olyan ismereteket és tapasztalásokat szerezhetsz, melyek sok-sok kérdésedre megadják a válaszokat. Erről is a Szeretet-Napon kapsz bővebb tájékoztatást!

Mind a 2 lehetőség olyan jó, hogy nehéz lesz dönteni!

2 "segítőd" lesz ezen a napon

Az előadáson velünk találkozol:

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

...és Földi Gábor, egy különleges segítő ...
egy férfi, akitől a szeretetről, elfogadásról a legtöbbet tanultam. Valaki, aki sosem ítélkezik, aki előtt bátran vállalhatod önmagad, aki talán az "átlagember" szemében időnként fura különcnek tűnhet.

Különlegességét abból meríti, hogy az univerzumról hozott tudását – többünkkel ellentétben – nem felejtette el a születésekor. Emlékeiben őrzi megannyi más dimenzió tapasztalásait.

Furának tűnhet, de ha meghallgatod, a látásmódodban összeállnak a képkockák egy majdnem egésszé, és választ kapsz sok-sok kérdésedre az ÉLET-ről. 

A rendezvényről írták a résztvevők, köszönjük nekik:

"Kedves Erika és Gábor!! Valóban azt éreztem,hogy megnyílt az út önmagamhoz! Tudod kevésszer adatott meg eddigi életem során az az érzés! Szeretem magam. Még le is írom. Erika és Gábor! Szavakkal nem leírható atmoszférát adtok. Köszönöm" - G. Anikó

"Köszönöm szépen még egyszer a vasárnapi szeretet-napot, zseniális és felemelő volt. :)" - H. Marianna

"Szeretném nagyon-nagyon megköszönni mindazt amit vasárnap kaptam tőletek! Aznap tele szeretettel és energiával értem haza. Megértettem miket "hibáztam" el eddig minden kapcsolatomban és megértettem miért kaptam tőlük azokat a kritikákat, hogy "nem ismernek igazán" és a többiek.." - F. Lilla

"Kedves Erika, és Gábor!
Nagyon köszönöm, a 14-i napot. Nagyon sok hasznos információt, és "kezelési tanácsot" adtatok nekem, hogy hogyan kezeljem a szerelmet, a szeretetet, a számomra kellemetlen és életet nehezítő érzéseket. Sokkal könnyebb lett a "terhem",és a szívemből is elmúlt a fájdalom. Már a du. folyamán könnyebb volt, és azóta is könnyebben kezelek minden olyan dolgot ami fájdalmat okoz. persze még, csak gyakorlom az ego kezelését, de legalább tudom mit tegyek. Nagyon hálás vagyok nektek minden pillanatért, gondolatért, információért! Köszönöm azt a kellemes napot!
Köszönettel és tisztelettel: Sz. János"

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a kis létszámú csoportban!

...és hozd magaddal a párodat! Add meg adataid, és írásban visszaigazoljuk a jelentkezésedet!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és várunk nagyon sok szeretettel!

Az Önismereti nap díjának egy részét - te határozod meg mennyit - előlegként az előlegszámla szerint utalással teljesítheted. Erről a jelentkezésed után egyeztetünk! Ezzel foglalod le a helyedet a teremben!
A fennmaradó díjat hozd magaddal a tanfolyamra!

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb nappal leszel gazdagabb!

Visszamondási feltételek! FONTOS!

A jelentkezésed fontos és mi nagyon komolyan kezeljük azt. Készülünk arra, hogy veled töltjük a napot, így nekünk költségeink vannak minden jelentkezővel, veled is.

Ezért a visszamondást szigorúan kezeljük. A kurzus előtt 48 órán belül történő lemondás esetén a kurzus díja kifizetendő! Erről számlát küldünk.

A befizetett összeg nem vész el, egy későbbi időpontban felhasználhatod akár másik kurzusra vagy személyes konzultációra is - de csak jelzett lemondás esetén. Ha nem jelezted, de távol maradsz, úgy a pénzed nem jár vissza és fel sem használhatod.

Kérjük, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget!

Ez a tanfolyam fontos, és sokat kapsz tőle!

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« Feb 2018. Március Ápr »
HKSzeCsPSzoV
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign