xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

Mit tudsz kiolvasni a Tarot Kártyákból?

Hogyan használd önismeretre, útmutatásra? 
Hogyan tárd fel a lapokkal a lehetőségeidet, és hogyan lásd másképp az akadályokat?

1 napos Tarot Tanfolyam (alapkurzus!!!) - 2018. május 5. szombat 9:00 - 16:00 - ajándék egyéni gyakorló konzultációval

Szeretnéd megtanulni a Tarot kártyák rendszerét, de eddig nem volt rá időd vagy kitartásod?
Vonzanak a lapok, csábít a titokzatosságuk, de túl bonyolultnak, túl soknak tűnt a 78 lap?
Ha eddig nem fogtál bele, de a terveid között mégis ott volt, hogy megismerd, akkor itt a te időd!

78 kártya, sok-sok titok, mely lassan összeáll egy fantasztikus egységgé... 
de, Te lehetsz ennek a középpontja és működtetője

A tarot kártyák egy fantasztikus, misztikus világba kalauzolnak téged. Azonban a titkai megfejthetőek. A lapok rendszere jól felépített, és könnyen átlátható, így azonosíthatóak akár a Te életed sok-sok helyzetére is.

Ne aggódj, képes vagy megtanulni, és nagyon fogod élvezni. Én segítek, veled tartok ezen az úton, és megmutatom, hogy lásd át a lehető legkönnyebben ezt a szépséget!

Mire jó a Tarot kártya?

 • Valójában a tarot egy önismereti segítség,
 • mellyel tisztább fejjel, kívülről ráláthatsz az előtted álló helyzetre.
 • Utat mutat,
 • ...és felfedi előtted mindazt, amire érdemes odafigyelned.
 • Az intuitív énedet használjuk, és a megérzéseid segítik a lapok üzeneteit olvasni és megérteni. 

Én nem kifejezetten jóslásra javaslom a Tarot kártyát, de rajtad múlik, te mire keresed a válaszokat a segítségével. Mivel az intuitív éneddel, a jobb agyféltekéddel dolgozol közben, a szíved vezeti a lapok használatát. A szíved pedig picikét mindig lát, érez előre, így valóban kiolvashatod a rövid távon elvárható lehetőségeidet.

Miről szól ez a tarot tanfolyam? Mit tanulhatsz meg itt?

A Tarot kurzus 2 napos, ez az ELSŐ nap, amely a 22 lapos NAGY ÁRKÁNUM rendszerét és lapjait tanítja meg neked, illetve gyakorlással és kivetési módokkal mélyíti el a friss tudásodat!

Egy másik napon pedig, egy haladó nap során - amire már az alapkurzus résztvevők jöhetnek, a KIS ÁRKÁNUM 56 lapjának rendszerére és gyakorlására is lehetőséged nyílik. 

Összességében a 2 nap során - az alapkurzus és a haladó nap végeztével:

 • Megismered a Tarot rendszerét. Nem untatlan a történelemmel, sokkal fontosabb, hogy azt értsd, miért ez a felépítése a 78 lapból álló rendszernek. 
 • Megismered a nagy árkánum 22 lapját, és vele a tudatosodás lépéseinek üzeneteit, állomásait, melyek egy-egy életszakaszodban segíthetik döntéseidet.
 • Megismered a kis árkánum 56 lapjának rendszereit és mondanivalóit áttekintően, és aztán a lapokat egyenként is. 
 • Beavatjuk a kártyáidat, hogy jól működjenek a kezei között. Életre és munkára hívjuk a lapokat megteremtve egy tiszta teret, hogy meg is tudd érteni az üzeneteiket. 
 • Megtanulhatsz néhány kirakási modellt is, hogy lásd, milyen kérdésre, hogyan tudsz gyorsan választ kapni a tarot lapjaiból. 
 • Gyakorlunk is

Nagy munka vár rád  a kurzuson, de izgalmas, önismerettel teljes mértékben kiegészített élményekben lesz részed!

Milyen kártyával dolgozz a tanfolyamon?

Az a legjobb, ha beszerzel magadnak egy paklit a tanfolyamra. Találsz a neten is sok lehetőséget, és érdemes több helyen is megnézni az áraikat, mert gyakran dupla-áras különbségek is vannak. Ha nem sikerül kártyát vásárolnod, mert nem szólított meg egy grafika sem, akkor én is tudok neked a tanfolyam idejére kártyát biztosítani. Van 3 tarot kártyám, amelyek egyikéből dolgozhatsz.

 A Tarot Tanfolyamon velem találkozol:

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

Mikor és hol?

Időpont: 2018. május 5., szombat, 9:00 - 16:30 (A haladó nap időpontját már együtt egyeztetjük)

Helyszín: Budapest, Zugló, Várna u. 12. Kapucsengő: 6-os - Tudat-Om Holisztikus Oktatási Stúdió.

Parkolás: ingyenes a környező kisutcákban, vagy a Fogarasi Tesco parkolójában – 3 percre.

Kényelem: Arra készülj, hogy pránapárnákon ülünk a földön. Fesztelenül, de kényelmes ruházatban gyere!

Ellátás: Teát, kávét biztosítok neked. Az ebédet a környék falatozóiban megoldhatod, vagy bevásárolhatsz a Tescoban

Ahogyan a résztvevők írták:

"Kedves Erika,
Először is, fantasztikus volt a szombati nap és az ami tudást aznap tőled kaptam. Több tanfolyamon vettem részt, de a Te tündéri szépséged és tudásod és felkészülésed magával ragadott. Amit még fontosnak tartok, hogy igaz 17-en voltunk de úgy éreztem, hogy nem egy vagyok a sok közül, hanem hozzám beszélsz, minden kérdésre egyenként válaszoltál, és mindenkinek egyenként segítettél. Több tanfolyamon voltam, de aki ténylegesen ennyire szerette volna átadni önzetlenül a tudását, csak eggyel. Ez a tanfolyam meghatározó volt a személyiségeddel együtt. Köszönöm"
. - P-Sz Viktória

 "Kedves Erika!
Eddig csak néhány lapról tudtam pár szót mondani, de itt nálad 1 nap alatt annyit tanultam, hogy már minden lapról tudok mesélni és értem is a lapok üzenetét. Örülök és köszönöm ezt a napot." - T. Ákos

"Kedves Erika!
Én is köszönöm szépen,hogy részt vehettem a tanfolyamodon.A kedvességed és a szeretet, ahogy kommunikálsz az emberekkel szinte varázslatos.
Azt pedig külön megszeretném köszöni, ahogy számunkra annyira érthetően és jól magyaráztad (mesélted el) a kártyák jelentését.Szuper volt, nagyon jól éreztem magam :)
Köszönettel": F. Ilona

"Kedves Erika!
Köszönöm a mai napot Neked! Nagyon jól éreztem magam. Az első pillanattól az utolsóig figyeltél mindenkire. Nagyon kellemes és megnyugtató légkört teremtettél. Elfogadásból példát mutattál mindannyiunknak.
Te valóban Tündér Vagy!
További szép napokat és jó munkát kívánok Neked!"
D. Zsuzsa 

"Kedves Erika! 
Nagyon köszönöm Neked a mai napot! Csodálatos volt a tanfolyam, nekem nagyon sokat adtál a mai napon! Hála és köszönet mindenért! 

Szeretettel:"
L.Dorottya

Mennyibe kerül?

A kurzus díja: 17.000 Ft /fő / nap.
Ebben benne van a kurzus, a sok hasznos felismerés, tudás, önismereti előadás, meditációs élmények, a gyakorlatok, valamint grátiszként tea, kávé, valamint a jó hangulat ára.

Benne van az a megértés - ami rajtad is múlik - hogy elfogadd érzelmi és egós működéseidet, ráláss eredendő energiáidra! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled!

Kedvezmények:

17.000.- forint helyett csupán 15.000.- ft /fő a kurzus díja, ha előre fizeted átutalással azt

A befizetett összeg el nem vész akkor sem, ha végül valami váratlan esemény miatt nem tudsz részt venni a kurzuson, mert egy későbbi időpontban felhasználhatod bármelyik rendezvényünkre vagy személyes konzultációra is. Pénzt visszautalni nem áll módunkban.

GRÁTISZ ajándék - egyéni tarot konzultáció a kurzus után:

A tanfolyamot követően rendelkezésedre állok egy előre egyeztetett időpontban, hogy gyakorolhass a segítségemmel. Szükségét fogod érezni, hiszen kezdetben sok-sok információnak kell összeállnia a fejedben. Hogy gyakorlatot szerezz és magabiztosabban használd a Tarot paklidat, segítek a tudásodat elmélyíteni azzal, hogy a kurzus után is számíthatsz rám!

Ezt a te egyéni ütemed szerint, a saját kérdéseid szerint veheted igénybe és nagyon sokat tehet hozzá a kártyákkal szerzett gyakorlatodhoz. Ennek a konzultációnak a díja benne van a kurzus árában, ezért itt külön nem kell már fizetned.

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a csoportban!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazolom a jelentkezésedet, és várlak nagyon sok szeretettel!

A tanfolyam díjának felét előlegként, a maradék felét a helyszínen készpénzzel fizetheted. Az előlegről előlegszámlát kapsz a jelentkezésed után néhány nappal. Ezt majd egyeztetjük közösen.

Visszamondási feltételek! FONTOS!

A jelentkezésed fontos és mi nagyon komolyan kezeljük azt. Készülünk arra, hogy veled töltjük a napot, így nekünk költségeink vannak minden jelentkezővel, veled is.

Ezért a visszamondást szigorúan kezeljük. Így a kurzus előtt 48 órán belül történő lemondás esetén a kurzus díja kifizetendő! Erről számlát küldünk.

A befizetett összeg nem vész el, egy későbbi időpontban felhasználhatod akár másik kurzusra vagy személyes konzultációra is - de csak jelzett lemondás esetén. Ha nem jelezted, de távol maradsz, úgy a pénzed nem jár vissza és fel sem használhatod.

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb nappal  leszel gazdagabb!

Kérlek, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget! Ez a téma izgalmas és érdekes, és sokat kapsz tőle!

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« Márc 2018. Április Máj »
HKSzeCsPSzoV
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign