xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

Önismereit Túra a Pilisbe' és önmagadba

Láss rá magadra új nézőpontokból és juss megértésre saját érzelmeid és gondolataid működésével kapcsolatban!

1 nap - kb 8 km séta - a lüktető pilisi erdők túraösvényein és rétjein járva, megpihenve, játszva, meditálva, előadásokat hallgatva, önmagadon gyakorolva - egy vidám, kedves társasággal

Tarts velünk 2017. augusztus 20-án vasárnap 10-17 óra között Szentendréről indulva és oda visszaérkezve

 Találj vissza önmagadhoz! ...de hogyan?

Az elmúlt 2 hónap sokak életében hozott óriási - nem várt - fordulatokat , akik azóta is keresik önmagukat, millió kérdéssel a fejükben: hol magyarázatokat kutatva, hol pedig a jövőt fürkészve kételyek és félelmek között. 

Vajon mire tanít a jelen helyzet?
Mire való ez a sok változás?
Mi az, amit meg kell látnod és tanulnod önmagadban FELFEDEZNI ahhoz, hogy visszatalálj magadhoz és egy boldogabb, teljesebb életet élhess - épp olyat, amilyenre vágysz?

Ha ez történik veled... 

 • Túl sokat agyalsz és a szüntelen gondolatrohamok nem csak kimerítenek, hanem még ráadásul mélyebbre is taszítanak a "mélypontjaid poklaiban"...
 • Ha épp beborult egy kapcsolatod, amiről azt hitted, működik - vagy legalábbis hited szerint működhetne...
 • Ha a megfelelési kényszered fáraszt, és szeretnél végre NEM-et mondani másoknak, mielőtt a környezeted a fejedre nőne...
 • Ha a maximalizmusod miatt kritikus vagy és nehezen viseled, hogy a dolgok másképp alakulnak, mint ahogyan te tartanád "normálisnak"
 • Ha egyszerűen csak szeretnél többet érteni önmagadról...
 • ... és ha csak szeretnéd jól érezni magad,

... akkor tarts velünk, itt a helyed közöttünk!

Az önismereti túra programja - ez vár rád velünk és közöttünk:

 • 10.00 órakor gyülekezünk a szentendrei HÉV állomáson és onnan autókba rendeződve közösen megyünk el Dömör Kapuig, ahonnan már gyalog folytatjuk az utat
 • 4 km-es sétánk kényelmes terepen zajlik, üde zöld fák között az erdő békés csendjének rejtekében. 
 • Közben 2 alkalommal, 2 réten is megállunk, hogy egy-egy rövid önismereti előadással és játékokkal, gyakorlatokkal juthass közelebb önmagadhoz!
 • Ebéd időben megpihenünk és ha van kedved, a pilisszentlászlói Kis Rigó Vendéglőben ehetünk egy menüebédet :)
 • Délután ugyanígy túrázva, meg-megállva jövünk vissza a parkolóba. 

Hozz magaddal...

 • ...elegendő élelmet, innivalót
 • sebtapaszt - nem árthat
 • kullancsírtót
 • zsepit
 • esőkabátot
 • tollat, füzetet - ha jegyzetelni is szeretnél, (a játékokhoz is jól jöhet!)
 • ... és önmagadat: a kérdéseidet, a nyitottságodat és lelkesedésedet - ha ez utóbbi épp nincs, mi majd "adunk" neked!

Ezen az önismereti túrán is velünk találkozol:

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

...és Földi Gábor, egy különleges segítő ...
egy férfi, akitől a szeretetről, elfogadásról a legtöbbet tanultam. Valaki, aki sosem ítélkezik, aki előtt bátran vállalhatod önmagad, aki talán az "átlagember" szemében időnként fura különcnek tűnhet.

Különlegességét abból meríti, hogy az univerzumról hozott tudását – többünkkel ellentétben – nem felejtette el a születésekor. Emlékeiben őrzi megannyi más dimenzió tapasztalásait.

Furának tűnhet, de ha meghallgatod, a látásmódodban összeállnak a képkockák egy majdnem egésszé, és választ kapsz sok-sok kérdésedre az ÉLET-ről. 

 ... és TE magad:

Igen, magaddal is találkozhatsz! 
Reméljük, hogy az itt elhangzottak egy tükröt tartanak eléd, melyben saját magadat is megláthatod. Megláthatod, hogy szerethető, hogy elfogadható, hogy tökéletes vagy úgy, ahogy vagy a magad „NEMÉBEN” és energiáiban!

Mikor és hol?

Időpont: 2017. augusztus 20. vasárnap: 10:00 - 17:00

Helyszín: Szentendre - HÉV állomás - aztán a Pilis...

Kényelem: Fesztelenül, de kényelmes ruházatban gyere!

Mennyibe kerül?

A kurzus díja: 9.900 Ft! 
Ebben benne van a túra, az előadások, a játékok, a sok hasznos felismerés, tudás, önismereti előadás, meditációs élmények, a gyakorlatok, valamint a jó hangulat ára.

Benne van az a megértés - ami rajtad is múlik - hogy elfogadd érzelmi és egós működéseidet, ráláss eredendő energiáidra! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled!

Kedvezmények:

9.900.- forint helyett csupán 8.000.- ft /fő a kurzus díja, ha nem egyedül érkezel, hanem hozol magaddal valakit: barátnőt, szülőt, párodat, kollégádat!

Ne gyere egyedül, hiszen tanulni is jobb együtt! Ha jön valaki így veled, akkor írd a nevét a jelentkezési form megfelelő rovatába!

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezésedet mi fontosnak tartjuk, komolyan kezeljük, és ezzel lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is fontosként és írd be a naptáradba az időpontot! Nagyon köszönjük!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és várunk nagyon sok szeretettel!

A kurzus díjának előlegét - egy általad választott tetszőleges összeget - átutalással előre, a maradék összeget pedig a helyszínen készpénzzel fizetheted a program 1. szünetében. Minderről írásban is tájékoztatunk.

Visszamondási feltételek! FONTOS!

A jelentkezésed fontos és mi nagyon komolyan kezeljük azt. Készülünk arra, hogy veled töltjük a napot, így nekünk költségeink vannak minden jelentkezővel, veled is.

Ezért a visszamondást szigorúan kezeljük. A kurzus előtt 48 órán belül történő lemondás esetén a túra díja kifizetendő! Erről számlát küldünk.

A befizetett összeg nem vész el, egy későbbi időpontban felhasználhatod akár másik kurzusra vagy személyes konzultációra is - de csak jelzett lemondás esetén. Ha nem jelezted, de távol maradsz, úgy a pénzed nem jár vissza és fel sem használhatod.

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb nappal leszel gazdagabb!

Kérlek, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget! Ez a téma fontos, és sokat kapsz tőle!

 

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« Dec 2018. Január Feb »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign