xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

Szerelem-ébresztő, és szerelmi oldó műhely

Hogyan oldd ki magadból a szerelem gátjait és hogyan teremts új szerelmet? Hogyan éld meg, és hogyan oldódj fel benne?

2017. november 18. szombat, 9 -16:30 óra között 

Szeretnél szerelmes lenni, de félsz is tőle? Tele vagy elvárásokkal, vagy úgy hiszed, már nincs is elvárásod? Létezik vajon, akit keresel, vagy már ezt is alig hiszed? Vagy talán te állsz saját szerelem-megélésed útjába(n)? 

Egy igazi társ, és az igazi szerelem neked is jár. Kell valaki, aki figyel rád, aki törődik veled, akivel minden közös perc egy különleges csoda. Kell, hogy valakivel töltődhess, hogy valakivel átélhesd ezt az összhangot!

A szerelem az a létállapot, ahol a legjobbat hozhatod ki önmagadból is...

Ha azonban többször csalódtál, akkor jogos lehet benned a félelem. A szerelem és a fájdalom akár (benned) szorosan össze is kapcsolódhatott. Ez nem a te hibád! Segítünk, hogy el engedhesd ennek rémképét és aggodalmát, ne blokkolja ez egy újabb szerelem rád találását!

Hangolódj fel a szerelemre, és ne csak társat keress, hanem találj boldogságot!

Tarts velünk, hogy előadásunk nyomán megértsd, hogyan működik a szerelem, milyen energiák áramlanak benned ilyenkor, és mi a te szereped mindebben!

Az egész napos műhelymunkában megtudhatod:

 • Hogyan és miért hajt a belső vágy, hogy rátalálj a társadra! Hol az elveszettnek hitt egység benned és miért kell egy társ ahhoz, hogy ezt újraélhesd?
 • Kiderül, és megértheted, hogy mivel blokkolod a szerelmet, milyen akadályok gördülhetnek a nagy szerelem megélésének útjába..
 • Ráláthatsz arra, hogyan kapcsolódnak az egó, és az elme játszmái a szerelem és párkapcsolat mindennapjaiba? 
 • Megtudhatod, miként alakul át a szerelem azzal, ha párkapcsolatba keretezed
 • ...sőt azt is, hogy mit tegyél le, vagy zárj le ahhoz, hogy a szerelem végre kibontakozhasson, utat törhessen benned és a kapcsolatodban!
 • Arról is váltunk pár szót, hogyan NE szúrd el, ha már végre rád talál a nagy szerelem.

Ezen a napon:

 • Előadást hallhatsz tőlünk a témában jó hangulatban - jegyzeteléshez biztosítunk eszközt neked
 • Végzünk meditációkat a szerelem élményének ébresztéséhez és az ezzel kapcsolatos blokkjaid oldásához
 • Néhány gyakorlatot is elvégzünk játékos formában.
  (Ekkor önmagadon dolgozol, magadban a mi segítségünkkel. Ne ijedj meg, nem kell szerepelned, nem kell "kitárulkoznod" senki előtt, ha nincs ilyen igényed. A játékok azonban oldani fognak téged és felismerésekre juttatnak.)

Szánj magadra 1 napot, és legyél itt velünk, mert mindaz, amit itt hallhatsz és átélsz egészen biztosan hatni fog rád - és kaput nyithat a szerelemre benned!

Ez a nap nagyon sok információval kevés idő ahhoz, hogy minden gondod megoldódjon, de ha ügyes vagy, és mi is jól dolgozunk, akkor kinyílhat benned egy kapu, amin keresztül az élet és energiák más színt öltve, másképp lüktetve áradnak majd belőled... ennek nyomán pedig másképp érkeznek vissza majd hozzád a kirasztott energiák. Azt vonzod, ami te magad vagy! :)

Az előadáson velünk találkozol:

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

...és Földi Gábor, egy különleges segítő ...
egy férfi, akitől a szeretetről, elfogadásról a legtöbbet tanultam. Valaki, aki sosem ítélkezik, aki előtt bátran vállalhatod önmagad, aki talán az "átlagember" szemében időnként fura különcnek tűnhet.

Különlegességét abból meríti, hogy az univerzumról hozott tudását – többünkkel ellentétben – nem felejtette el a születésekor. Emlékeiben őrzi megannyi más dimenzió tapasztalásait.

Furának tűnhet, de ha meghallgatod, a látásmódodban összeállnak a képkockák egy majdnem egésszé, és választ kapsz sok-sok kérdésedre az ÉLET-ről. 

 Mikor és hol?

Időpont: 2017. november 18 szombat: 9:00 - 16:30

Helyszín: Budapest, Zugló, Várna u. 12. Kapucsengő: 6-os - Tudat-Om Holisztikus Oktatási Stúdió.

Parkolás: ingyenes a környező kisutcákban, vagy a Fogarasi Tesco parkolójában – 3 percre.

Kényelem: Arra készülj, hogy pránapárnákon ülünk a földön. Fesztelenül, de kényelmes ruházatban gyere!

Mennyibe kerül?

A "műhely" díja: 17.000 Ft! 
Ebben benne van a kurzus, a sok hasznos felismerés, tudás, önismereti előadás, meditációs élmények, a gyakorlatok, valamint grátiszként tea, kávé, valamint a jó hangulat ára.

Benne van az a megértés - ami rajtad is múlik - hogy elfogadd érzelmi és egós működéseidet, ráláss eredendő energiáidra! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled!

Kedvezmények:

17.000.- forint helyett csupán 15.000.- ft /fő a kurzus díja, ha előre fizeted átutalással azt. Valamint ugyanennyi a díjad akkor is, ha érvényesíted a kuponjaidat, melyeket más kurzusainkon kaptál tőlünk. 

A befizetett összeg el nem vész akkor sem, ha végül valami váratlan esemény miatt nem tudsz részt venni a kurzuson, mert egy későbbi időpontban felhasználhatod bármelyik rendezvényünkre vagy személyes konzultációra is. Pénzt visszautalni nem áll módunkban.

Ne gyere egyedül, hozd magaddal barátnődet, párodat, testvéredet, anyukádat, ha őt is érdekli a téma, hiszen tanulni is jobb együtt! Ha jön valaki így veled, akkor írd a nevét a jelentkezési form megfelelő rovatába!

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezésedet mi fontosnak tartjuk, komolyan kezeljük, és ezzel lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is fontosként és írd be a naptáradba az időpontot! Nagyon köszönjük!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és várunk nagyon sok szeretettel!

Visszamondási feltételek! FONTOS!

A jelentkezésed fontos és mi nagyon komolyan kezeljük azt. Készülünk arra, hogy veled töltjük a napot, így nekünk költségeink vannak minden jelentkezővel, veled is.

Ezért a visszamondást szigorúan kezeljük. A kurzus előtt 48 órán belül történő lemondás esetén a kurzus díja kifizetendő! Erről számlát küldünk.

A befizetett összeg nem vész el, egy későbbi időpontban felhasználhatod akár másik kurzusra vagy személyes konzultációra is - de csak jelzett lemondás esetén. Ha nem jelezted, de távol maradsz, úgy a pénzed nem jár vissza és fel sem használhatod.

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb nappal és élménnyel leszel gazdagabb!

Kérlek, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget! Ez a téma fontos, és sokat kapsz tőle!

 

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« Márc 2018. Április Máj »
HKSzeCsPSzoV
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign