xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

MENTŐÖV - ha benne állsz vagy kitörni vágysz egy szerelmi háromszög egyik csúcsából...

Önismereti műhely a megcsalás, szeretői lét, döntési nehézségek, felelősség, válás és őszinte szerelem oldalairól...

Vajon mire tanít ez a helyzet? 
Miért "KELL"-et ezt megélned - bármelyik szereplő is legyél e történetben?

Óriási kérdőjelek, átvirrasztott éjszakák, szüntelen agyalás és sok-sok bizonytalanság adódik egy ilyen 3 szereplős kapcsolatban. Ha benne vagy - bármelyik szereplő bőrében - Te magad is keresed a kapaszkodókat, a biztos pontokat.

Tarts velünk! Egyáltalán nem szokványos sablonokkal, ítélkezés nélkül olyan új nézőpontokat kaphatsz, amelyek segítenek erőre kapni, felszabadulni, önmagadban kiteljesedni! 

2018. április 21-én, szombaton 9:00 - 16:00

Teljesen ÚJ, teljesen meglepő nézőpontra lelsz, mellyel szinte felszabadulsz...

 • Te vagy a szerető?
  Aki óriási szerelmet él meg valakivel, aki épp "foglalt"? Szüntelen várakozol - időnként mellőzve vagy - hogy a boldog órák neked is kijussanak. Csendben epekedsz a háttérben, időnként szégyellve, máskor hibáztatva önmagad, és néha kitörést akarva. Ugyanakkor tudod, hogy igazi bizalmasa vagy kedvesednek, hiszen te tudsz most többet az ő boldog "másik életéről".
  Mit "kell" megélned, megtanulnod? Hogyan lásd önmagad? Hogyan tartsd meg erődet és hogyan tégy a boldogságodért?

 • Vagy Te vagy a házas fél, akit egyszer csak elragadott a szerelem tüze,
  ...és a házasság biztosnak tűnő keretein túl szenvedéllyel, figyelemmel, elismeréssel ajándékozott meg? Dúl benned a kettősség: megélni a boldogságot, de viselni a bűntudatot, a felelősséget. A döntés fojtogat, és lassan sehol sem leled a nyugalmat. Ha otthon vagy, másról álmodsz. Ha máshol vagy, hazahúz a múlt minden kapocsa.
  Hogyan tovább? Mire mutat rá ez a helyzet benned és hogyan találj megnyugvást a megértésben?

 • Vagy Te vagy az a házas fél, akinek a háta mögött ez a szerelem szövődött?
  Te vagy az, aki mit sem sejtve eddig is jóban-rosszban toltad a házasság szekerét, és aki most úgy érzi, hogy elárulták, kinevették, megszégyenítették? A veszteség gondolata, a mardosó féltékenység mellett még úgy is érzed, hogy nem vagy elég jó, mert nem Te kellesz többé?
  Mire tanít ez a helyzet és hogyan éld túl úgy, hogy önbecsülésed, energiád újra visszanyerd?

Mik a lehetőségeid? Hogyan láthatsz rá kívülről a szerelmi háromszögre és vajon milyen kilátások festhetőek le?

Megannyi kérdés, melyekre ez az egész napos kurzus megértést, válaszokat ad. 

 • Megértheted, hogyan és miért csöppentél bele ebbe a háromszögbe. 
 • Megértheted a szerelem "természetét"... amit nincs módod szabályozni.
 • Megértheted a felelősség, hazugság, önzés és túlélés paradoxonait
 • Megértheted így mindegyik felet...
 • Megértheted a miérteket és a "hogyan tovább"-ot is
 • Visszanyerheted erődet, hitedet magadban és békésebb, lelkesebb énedet, aki vonzó és tudatos lehet

Egész másképp fogsz önmagadra nézni a kurzus végére...

- nem elítélően, hanem megértően - és egészen másképp fogod látni a többi "szereplő" érzéseit és viharait is

Ez a kurzus közelebb visz BÉKÉS és BOLDOG önmagadhoz. Nem ítélkezni tanít, nem ad újabb korlátokat, amik között harcosan és szenvedve ténferegsz majd, hanem segít kitárni a kaput magadban, ahonnan az egész életedre és lehetőségeidre egy teljesebb rálátásod lehet!

Szeretettel várunk erre az önismereti műhelyre, amit a szerelmi háromszögek feldolgozása köré rendezünk. Tarts velünk!

Add meg magadnak azt a megértést, ami közelebb vihet boldog önmagadhoz és teljesebbé tehet téged és a kapcsolatodat is!

Ezen a kurzuson is velünk találkozol:

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

...és Földi Gábor, egy különleges segítő ...
egy férfi, akitől a szeretetről, elfogadásról a legtöbbet tanultam. Valaki, aki sosem ítélkezik, aki előtt bátran vállalhatod önmagad, aki talán az "átlagember" szemében időnként fura különcnek tűnhet.

Különlegességét abból meríti, hogy az univerzumról hozott tudását – többünkkel ellentétben – nem felejtette el a születésekor. Emlékeiben őrzi megannyi más dimenzió tapasztalásait.

Furának tűnhet, de ha meghallgatod, a látásmódodban összeállnak a képkockák egy majdnem egésszé, és választ kapsz sok-sok kérdésedre az ÉLET-ről. 

 ... és találkozol önmagaddal is!

Igen, magaddal is találkozhatsz! 
Reméljük, hogy az itt elhangzottak egy tükröt tartanak eléd, melyben saját magadat is megláthatod. Megláthatod, hogy szerethető, hogy elfogadható, hogy tökéletes vagy úgy, ahogy vagy a magad „NEMÉBEN” és energiáiban!

Mikor és hol?

Időpont: 2018. április 21-én, szombaton: 9:00 - 17:00 

Helyszín: Budapest, Zugló, Várna u. 12. Kapucsengő: 6-os - Tudat-Om Holisztikus Oktatási Stúdió.

Parkolás: ingyenes a környező kisutcákban, vagy a Fogarasi Tesco parkolójában – 3 percre.

Kényelem: Arra készülj, hogy pránapárnákon ülünk a földön. Fesztelenül, de kényelmes ruházatban gyere!

Mennyibe kerül?

A kurzus díja: 17.000 Ft! 
Ebben benne van a kurzus, a sok hasznos felismerés, tudás, önismereti előadás, meditációs élmények, a gyakorlatok, valamint grátiszként tea, kávé, valamint a jó hangulat ára.

Benne van az a megértés - ami rajtad is múlik - hogy elfogadd érzelmi és egós működéseidet, ráláss eredendő energiáidra! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled!

Kedvezmények:

17.000.- forint helyett csupán 15.000.- ft /fő a kurzus díja, ha előre fizeted átutalással azt. Valamint ugyanennyi a díjad akkor is, ha érvényesíted a kuponjaidat, melyeket más kurzusainkon kaptál tőlünk. 

A befizetett összeg el nem vész akkor sem, ha végül valami váratlan esemény miatt nem tudsz részt venni a kurzuson, mert egy későbbi időpontban felhasználhatod bármelyik rendezvényünkre vagy személyes konzultációra is. Pénzt visszautalni nem áll módunkban.

Ne gyere egyedül, hozd magaddal barátnődet, párodat, testvéredet, anyukádat, ha őt is érdekli a téma, hiszen tanulni is jobb együtt! Ha jön valaki így veled, akkor írd a nevét a jelentkezési form megfelelő rovatába!

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a teremben, és készülj fel arra, hogy megérted, mi van az "elengedés" mögött...

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezésedet mi fontosnak tartjuk, komolyan kezeljük, és ezzel lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is fontosként és írd be a naptáradba az időpontot! Nagyon köszönjük!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és várunk nagyon sok szeretettel!

A kurzus díjának előlegét - egy általad választott tetszőleges összeget - átutalással előre, a maradék összeget pedig a helyszínen készpénzzel fizetheted a program 1. szünetében. Minderről írásban is tájékoztatunk.

Visszamondási feltételek! FONTOS!

A jelentkezésed fontos és mi nagyon komolyan kezeljük azt. Készülünk arra, hogy veled töltjük a napot, így nekünk költségeink vannak minden jelentkezővel, veled is.

Ezért a visszamondást szigorúan kezeljük. A kurzus előtt 48 órán belül történő lemondás esetén a kurzus díja kifizetendő! Erről számlát küldünk.

A befizetett összeg nem vész el, egy későbbi időpontban felhasználhatod akár másik kurzusra vagy személyes konzultációra is - de csak jelzett lemondás esetén. Ha nem jelezted, de távol maradsz, úgy a pénzed nem jár vissza és fel sem használhatod.

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb nappal leszel gazdagabb!

Kérlek, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget! Ez a téma fontos, és sokat kapsz tőle!

 

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« Márc 2018. Április Máj »
HKSzeCsPSzoV
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign