xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

Rendes kapcsolatra vágysz, de a párod nem alkalmas rá? (Vagy veled van a baj?) 

Vajon, mit tehetsz? Hogyan irányítsd, hogyan szeresd, hogy boldog lehess?

Ismerd meg saját párkapcsolati működéseidet, elvárásaidat, korlátaidat! Láss rá arra, honnan van benned a féltékenység, sértődés, félelem vagy harag? Vajon miért akarsz irányítani, vagy miért rendeled magad alá neki, miért várakozol annyit? 

Lásd át, hogyan teszel a kapcsolat ellen, vagy a kapcsolatért a tudtodon kívül? A boldogságod kulcsa a kezedben, önmagad megismerésében van.

Keresed önmagad, kutatod a válaszokat és csak reméled, hogy a kapcsolatod majd megadja a válaszokat! Vajon mire tanít a helyzet, milyen tükröket állít eléd a kapcsolati működésed?

Várunk egy különleges, gyakorlatias napra előadásokkal, beszélgetésekkel, játékokkal és sok-sok gyakorlati mintával, hogy megérthesd önmagad, ráláss a párkapcsolataidban is érvényesülő "játszmáitokra", és a saját korlátaidra, gátlásaidra, elveidre, hogy megtehesd az első lépéseket önmagad elfogadása felé!

ELFOGADÁS a PÁRKAPCSOLATBAN -  "EGO KURZUS"

2017. március 18. szombat 9:00 - 17:00 

Vajon mi az, amit nem vettél észre, és mi az, ami előbbre vihet Téged és a kapcsolatodat is? 

Ha szívesen fogadod hozzá a külső útjelzőket, akkor most nagyot léphetsz előre a boldogságod útján

Tarts velünk ezen a különleges napon, mely a Szeretet Kurzus című önismereti napunkhoz hasonlóan önmagadhoz visz közelebb egy kicsit több gyakorlattal és mélyebb szembenézésekkel!

Erre a napra egészen biztosan emlékezni fogsz! 

  • A párkapcsolatodban nagyobb megértéssel fogsz közeledni a párodhoz
  • Jobban és határozottabban tudsz kiállni önmagadért
  • Azt is megértheted, hogy kezelheted a féltékenységet, haragot elengedéssel
  • Ráláthatsz, mi és hogyan működteti a kapcsolataidat...
  • ...és hogyan szeress jól: valódi szeretettel, a jelent megélve, önmagadat adva!

Ezen a kurzuson is velünk találkozol:

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

...és Földi Gábor, egy különleges segítő ...
egy férfi, akitől a szeretetről, elfogadásról a legtöbbet tanultam. Valaki, aki sosem ítélkezik, aki előtt bátran vállalhatod önmagad, aki talán az "átlagember" szemében időnként fura különcnek tűnhet.

Különlegességét abból meríti, hogy az univerzumról hozott tudását – többünkkel ellentétben – nem felejtette el a születésekor. Emlékeiben őrzi megannyi más dimenzió tapasztalásait.

Furának tűnhet, de ha meghallgatod, a látásmódodban összeállnak a képkockák egy majdnem egésszé, és választ kapsz sok-sok kérdésedre az ÉLET-ről. 

 ... és TE magad:

Igen, magaddal is találkozhatsz! 
Reméljük, hogy az itt elhangzottak egy tükröt tartanak eléd, melyben saját magadat is megláthatod. Megláthatod, hogy szerethető, hogy elfogadható, hogy tökéletes vagy úgy, ahogy vagy a magad „NEMÉBEN” és energiáiban!

Mikor és hol?

Időpont: 2017.március 18. szombat: 9:00 - 17:00

Helyszín: Budapest, Zugló, Várna u. 12. Kapucsengő: 6-os - Tudat-Om Holisztikus Oktatási Stúdió.

Parkolás: ingyenes a környező kisutcákban, vagy a Fogarasi Tesco parkolójában – 3 percre.

Kényelem: Arra készülj, hogy pránapárnákon ülünk a földön. Fesztelenül, de kényelmes ruházatban gyere!

Mennyibe kerül?

A kurzus díja: 17.000 Ft! 
Ebben benne van az előadás, a beszélgetés, a gyakorlatok, a teák, a kávé és aprósütik, valamint a jó hangulat ára.

Benne van az a megértés - ami rajtad is múlik - hogy elfogadd érzelmi és egós működéseidet, ráláss eredendő energiáidra! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled!

Párkedvezmény!

Kis létszámmal dolgozunk, maximum 10-15 főt tudunk egyszerre fogadni. Ha azonban Te sem szeretnél egyedül jönni, akkor hozd magaddal egy barátnődet vagy a kedvesedet és használd ki az együttműködés és együtt-fejlődés lehetőségét egy pár-kedvezménnyel! Ha hozol magaddal valakit, akkor a kurzuson kedvezménnyel: 15.500 Ft/fő áron vesztek részt!

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezésedet mi fontosnak tartjuk, komolyan kezeljük, és ezzel lekötünk számodra egy helyet! Kérjük, kezeld te is fontosként és írd be a naptáradba az időpontot! Nagyon köszönjük!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és várunk nagyon sok szeretettel!

A kurzus díjának előlegét - egy általad választott tetszőleges összeget - átutalással előre, a maradék összeget pedig a helyszínen készpénzzel fizetheted a program 1. szünetében. Minderről írásban is tájékoztatunk.

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb nappal leszel gazdagabb!

Kérlek, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget! Ez a téma fontos, és sokat kapsz tőle!

 

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign