jan05

Hogy lát téged a párod? Szeress bele magadba egy pici időre így...

Címkék: szeretetelfogadásönelfogadásönszeretetpárkapcsolat

Szeretnéd tudni, vajon mit érezhet irántad a kedvesed? Vajon az ő szemén keresztül, milyen lehetsz? Hogy érzi magát veled?

Van egy kis gyakorlatom erre, próbáld ki, és "szeress bele magadba" az ő szemén át! Ezzel ugyanis - ha ezt megcsinálod, és gyakran ismétled, el tudod érni, hogy önmagad felé is nagyobb szeretettel és elfogadással legyél. Vagyis emelheted az elégedettségedet és rezgéseidet - így a vonzerődet is!

Amikor tartósan jól vagy önmagaddal, szereted önmagad, el tudod fogadni önmagad, akkor könnyebben vonzod az igazi társat is.

Kövesd végig az alábbiakat - szánj rá kb 5-7 percet, hogy végigcsináld ennek nyomán, és érezd, mennyire szerethető vagy!

Olvass tovább!

Hogy lát téged a párod? Szeress bele magadba egy pici időre így...

Amikor folyton azt lesed, mikor ír, mikor jelentkezik a párod, ad-e életjelt, érezteti-e veled - kifejezi-e - hogy fontos vagy neki, akkor egy idő után átteszed az ő kezébe "a hatalmat" önmagad felett.

A programodat hozzá igazítod, folyton online maradsz, perceként pillantasz a telefonodra (hogy lásd, írt-e). Ez már szinte függés. Függsz az ő hangulatától, az ő jelzéseitől, az ő tetteitől, szavaitól csak azért, hogy egy icipici szeretetet kaphass tőle.

Ezzel tulajdonképpen azt "ismered el" magadban, hogy ő többet ér, mint te, az ő választásai fontosabbak, az ő értéke magasabb... és folyton az a kérdés kattog benned, "vajon szeret-e?", "Vajon fontos vagyok-e neki?", vagy: "vajon akar-e olyan komolyan venni, mint én őt?".

Egyik sem jó kérdés, mert ő sem nem jobb nálad, sem nem értékesebb. Neked nem kell alárendelődnöd, kiszolgálnod, imádnod, hogy szeressen... sőt! Ne is tedd ezt, ne add a boldogságod feletti hatalmat a kedvesed kezébe, mert örül, ha a saját életét uralni tudja, nem hogy még a te boldogságodat is biztosítania kelljen. Jó eséllyel old kereket, ha Te ennyire "függsz" tőle.

A jó kérdés az: "vajon ő elég jó-e neked?"... és nem fordítva. Ugye, érted?

Akkor mit tegyél?

Erősödj meg önmagadban! 
Ez azonban korántsem azt jelenti, hogy: kiadod az útját, mert nem keres elég sokszor, vagy bevágod a sértett durcit, és mostantól nevelési (valójában küszöböt-kaparási) szándékkal arra kényszeríted, hogy mégis inkább lihegjen a nyomodban egy picit.

Ez nem a sarkadra állás, ez nem azt jelenti, hogy tudod, ki vagy, és tudod, mit érsz... ez hiszti és erőszakosság. Ez  egyáltalán nem a szeretetről vagy szerelemről szól, hanem csupán a kihívásról, megszerzésről, egós irányításról. 
De, azért mertem ezt így leírni, mert te épp nem ezt tennéd, igaz? 

Az, hogy erősödj meg önmagadban azt jelenti, hogy nem csak állítod magadról, hogy sokat érsz, hanem végre el is hiszed! Elfogadod önmagad - kívül-belül - és szereted önmagad. Ettől persze őt is jobban fogod érteni. 

Itt egy egyszerű gyakorlat ehhez... csak le kell csendesedned hozzá, egyedül kell lenned 5-7 percre:

Tegyél be egy kellemes zenét! Csinálj nyugalmat magad köré. (Ne üljön a cicád, kutyád, gyereked az öledbe, és ha teheted, ne is keresztezd a végtagjaidat!)

Csukd be a szemed, ez egy meditáció lesz - egy pár perc, amikor önmagaddal találkozol.

Figyelj a légzésedre! Vegyél egyre lassabban és mélyebben levegőt! Érezd, ahogyan átjárja a friss levegő és friss energia a sejtjeidet, a tested minden kis szegletét! Figyeld, ahogyan lassul és mélyül a légzésed, és ahogyan lenyugszol!

Ezután idézz magad elé egy olyan eseményt, ahol a pároddal közösen voltatok. Egy közös pillanatot, de boldog, örömteli, vidám pillanat jelenjen meg a csukott szemeid előtt! 

A párodról vedd is le a tekinteted, és figyelmedet helyezd mellette önmagadra, a felidézett képedre! Nézd meg hosszan és aprólékosan, milyen vagy, amikor így örülsz, ilyen jól érzed magad, ilyen vidám és boldog vagy!

Nézd meg a mosolygó szemeidet! Nézd meg a nevető szádat, a sugárzó tekinteted, a boldog arcodat! Nézd, ahogy magyarázol, ahogy jársz, ahogy figyelsz! Lásd magad kívülről, ahogyan ÉLSZ!

Nézd meg, mennyire szép vagy, amikor az öröm jár át! Nézd meg, milyen SZERETNIVALÓ vagy így!

Ezt látja a párod is! Ilyennek lát - ha egyébként sok a vidám percetek közösen! - Így látnak téged mások a saját szemüvegükön keresztül! Hát ezt érzi a párod is, amikor rád gondol!

Fontos KITÉTELEK

1. Ha a kapcsolatodban több a vita, mint a nevetés a közösen töltött időben, akkor is működik a módszer, de akkor ne közös eseményt idézz fel, hanem olyat, ahol és amikor Te magad boldog voltál. A férfit nem kell magad mellé képzelned, vagy, ha látsz férfit magad mellett, ne legyen konkrét férfi, csak egy férfi alak.

2. Ha még csak keresed a szerelmet, akkor is működik a dolog - ekkor a szerelem bevonzására is! Ekkor viszont főleg ne képzeld el a "herceget", csak egy férfi alakot, mert a lényeg az, ahogyan önmagadat meg tudod látni, élni!

Ha önmagadban meg tudod látni, azt, hogy szerethető vagy, onnantól biztos lehetsz abban, hogy mások is meglátják! Gyakorold, gyakorold, növeld az önelfogadásodat, és emelkedj a szeretet magasabb rezgéseire magadban!

Drukkolok neked, kívánok egy fantasztikus utazást önmagad megismerése felé, a tudatosodásod útján! Ismerd meg, fedezd fel önmagad és a benned rejlő erőket és csodákat! Élvezd a jelent, a szerelmet, és a kapcsolódásaidat! 

Ha úgy érzed, egyedül nehéz, és szívesen indulsz el a kalandra a segítségemmel, és még néhány hozzád hasonló társsal, akkor olvass itt tovább:

https://tundersziv.hu/szeretet-kurzus

Sok szeretettel várunk

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign