xxx
Egy blog a szeretetről,
  szerelemről, energiákról,
    a lélekről és az ébredésről...

Önelfogadás - Kurzus 

Hogyan "változz" úgy, hogy jobban tudd szeretni és elfogadni önmagad?
Hogyan tedd mindezt küzdés és elfojtás nélkül?
Hogyan bontakozz ki úgy, hogy végre boldog lehess, és szabadon, szenvedés nélkül tudj szeretni?

Tarts velünk 2017. április 30-án vasárnap és fedezd fel önmagad!

Úgy juthatsz felismerésekre, hogy közben nem kell másokkal megosztanod életed jelenének, vagy múltjának részleteit. Arról, hogy mégis válaszokat kaphass, mégis gondoskodni tudunk egy kellemes hangulatban, vidám módszerekkel, nagyon sok szeretettel és sok-sok új önismereti technikával.

Mit kapsz ezen a kurzuson?

Megszabadulhatsz néhány korlátozó hiedelmedtől, melyek félelmek és aggodalom formájában nehezítették eddig az életedet és a párkapcsolataidat. Nagyobb szeretettel és figyelemmel fordulsz önmagad felé és kaput nyithatsz a boldogságra önmagadban. 

 • 1. Megismerheted a saját működésedet!
  Megértheted, hogy mi és miért vált ki belőled birtoklást, félelmet, ragaszkodást vagy haragot!
  Ráébredhetsz arra, hogy miért tartasz jónak és rossznak helyzeteket, eseményeket, és egyúttal megértheted azt is, hogy miért élsz meg fájdalmat és szenvedést akkor, amikor épp nagyon szeretnél szeretni ezek helyett.
  Ezeket ELŐADÁSOKON és beszélgetéseken dolgozzuk fel közösen.
   
 • 2. Megnézheted, hogy te hogyan működteted az EGÓ-dat mindezek tükrében!
  Ezt játékos formában fogod gyakorolni, a nap csendesebb perceiben úgy, hogy közben "szinte fogjuk a kezed" az önmagaddal való szembenézés során.
   
 • 3. Megtapasztalsz néhány módszert arra is, hogyan szeretheted önmagadat jobban!
  Az elfogadást, önelfogadást is gyakoroljuk! Ha önmagadat nem szereted, hogyan is várhatnád, hogy mások szeressenek?
   
 • Felszabadultan, energiával telve érkezel haza majd - és azon túl, hogy sok felismerésre juthatsz, különös erőket fogsz érezni magadban még napokig, hetekig - a mindannyiunkból áradó szeretettel és támogatás erejével együtt. 

Mikor és hol?

Időpont: 2017. április 30-án vasárnap: 9:00 – 16:00.

Helyszín: Tudat-Om Önismereti műhely - 1149, Budapest, Várna u. 12-14. Kapucsengő:6.   1.em 108. szoba.

Parkolás: ingyenes 

Étkezés: Vizet, teát, kávét és nasit biztosítunk. Az ebéd megoldható a környék kifőzdéiben, gyorséttermeiben.

Kényelem: Párnapárnákon ülünk, a szőnyegen, kényelmesen, otthonosan. Hozhatsz saját papucsot, de a mi papucs-készletünket is használhatod. (Ha fáj a gerinced, kérhetsz széket vagy fotelt is!

Mennyibe kerül?

A kurzus díja: 17 000 Ft /fő
Ezen a napon elsajátíthasz több - kifejezetten önmagadra váltható instant technikát, melyekkel a jövőben könnyebben kezeled a kapcsolataidat, fájdalom nélkül élheted meg az érzéseidet, és akár meg is változtathatod az életedet! – csak rajtad áll! Tekintsd ezt befektetésnek ÖNMAGADBA! Megérdemled!

Párkedvezmény!

Kis létszámmal dolgozunk, maximum 10 fővel tudunk egyszerre valódi eredményeket elérni. Ha azonban Te sem szeretnél egyedül jönni, akkor hozd magaddal egy barátnődet vagy a kedvesedet és használd ki az együttműködés és együtt-fejlődés lehetőségét egy pár-kedvezménnyel! Ha hozol magaddal valakit, akkor a kurzuson kedvezménnyel, 15 500 Ft/fő áron vesztek részt!

Ajándékot is kapsz!

Választhatsz 2 féle – önismeretet fejlesztő – ajándékunk közül. Tiéd lehet választásod szerint:

 • 1. Egy 2000 Ft értékű kedvezményes "belépő" egy-egy önismereti, lélekemelő beszélgetésre a két segítőd közül valamelyikünkhöz párkapcsolati, kapcsolati, vagy hivatási kérdéseidben. Feltárjuk az elakadásaid és önismereti módszerekkel segítünk azokat oldani és megoldásokat találni. Nem mondjuk meg, mit tegyél, hanem segítünk megérteni saját működésedet és kihozni belőled és helyzetedből a lehető legtöbbet. Az a célunk, hogy jól érezd magad a bőrödben, bátran menj előre, és éld meg a jelen örömeit minden körülmények között.

 • 2. ...és egy 2000 Ft értékű kedvezményes "belépő" a szintén önismeretet fejlesztő prána energia-tanfolyamra, ahol megtanulhatod érzékelni az univerzális energiákat, mások energiát, az aurát, és megtanulhatod tudatosan használni azt! Ezen a tanfolyamon az univerzum működéséről olyan ismereteket és tapasztalásokat szerezhetsz, melyek sok-sok kérdésedre megadják a válaszokat. Erről is a Szeretet-Napon kapsz bővebb tájékoztatást!

Mind a 2 lehetőség olyan jó, hogy nehéz lesz dönteni!

2 "segítőd" lesz ezen a napon

Némethi Erika

A Tündérszív bloggere, egy "elszabadult erdőtündér" a szeretetről, szerelemről... Közgazdász vagyok, 2 lábbal a földön, de közben prána-tanfolyamokat végeztem, kristálygyógyítást tanultam, de jártam SVT tanfolyamra is.

Ezek azonban mind csak szem-fel-nyitogatók voltak ahhoz az emlékezéshez, melynek során felismertem: ki vagyok valójában. Szeretetből vagyok – ahogyan Te is. Épp ezért szeretnék a segítőd lenni, hogy közösen haladhassunk egy olyan úton, melyen megtanulhatsz a SZÍVEDDEL LÁTNI, és dönteni! Fantasztikus kaland lesz!

...és Földi Gábor, egy különleges segítő, aki...

egy férfi, akitől a szeretetről, elfogadásról a legtöbbet tanultam. Valaki, aki sosem ítélkezik, aki előtt bátran vállalhatod önmagad, aki talán az "átlagember" szemében időnként fura különcnek tűnhet.

Különlegességét abból meríti, hogy az univerzumról hozott tudását – többünkkel ellentétben – nem felejtette el a születésekor. Emlékeiben őrzi megannyi más dimenzió tapasztalásait.

Furának tűnhet, - megértelek – de ha megismered és meghallgatod, a látásmódodban összeállnak a képkockák egy majdnem egésszé, és választ kapsz sok-sok kérdésedre az ÉLET-ről. Örömmel hozom el hozzád Őt ezen a tanfolyamon!

Jelentkezz most, foglald le a helyedet a csoportban!

Mi történik a jelentkezésed után?

Írásban vagy – ha adtál telefonszámot – telefonon is visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és várunk nagyon sok szeretettel!

Az Önismereti nap díjának egy részét - te határozod meg mennyit - előlegként az előlegszámla szerint utalással teljesítheted. Erről a jelentkezésed után egyeztetünk! Ezzel foglalod le a helyedet a teremben!
A fennmaradó díjat hozd magaddal a tanfolyamra!

Hozd magaddal a figyelmedet, a nyitottságodat, a jókedvedet is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb nappal leszel gazdagabb!

Kérjük, kezeld a jelentkezésedet biztosnak, mert a korlátozott létszám miatt egy visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget!

Ez a tanfolyam fontos, és sokat kapsz tőle!

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« Márc 2017. Április Máj »
HKSzeCsPSzoV
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015, Némethi Erika készítette az mrc webdesign