júl24

Ikerláng szerelem - leplek és fények 2 oldalról

Címkék: szeretetszerelemikerlángikerláng-szerelem

Milyen árnyak és milyen fények veszik körbe ezt a képet?

Kezdjük az árnyakkal, leplekkel, baljós problémákkal!

Miért veszélyes és miért csodás az ikerláng-eszmét minden napi életed mozgatójává tenni?

Nem az a gond, hogy az emberek - egyre divatosabban - a tökéletes kapcsolatot látják benne, hanem az, hogy épp ellenkezőleg: a gyötrelmes, beteljesületlen, várakozással és szenvedéssel teli kapcsolatok minősége lett. Mondják ugyanis, hogy az ikerláng-szerelem nehéz, mert önmagad tükreit kapod folyton szembe a kedvesedben és ez fájdalmas felismerésekkel "tanít". Ez igaz, de ettől nem lesz minden nehéz kapcsolat ikerláng.

Mára ott tartunk, hogy "mozgalommá" lett az ikerláng-ság. Aki nem kapja meg a viszonzást a szerelmétől, az beazonosítja az ikerlánggal és kész: évekre bebástyázza magát egy nem létező kapcsolatra várakozva, a helyett, hogy élne, és megélné a jelent.

Iszonyú ebben a félreértés, és mindaddig, míg ez így van, addig csak sérelmeitől tombol az egó... és ez éppen nem az ikerláng!

Az ikerláng viszonzott, egyértelmű és  harmonikus kapcsolódás, melyben a felek nem egymás ellen harcolnak, hanem rögzüléseikkel, hiedelmeikkel, programjaikkal.

Az eszme másik "veszélyes" kijelentései az "eltávolodás" szakaszhoz kapcsolódnak. Ha ikerláng témában járatos vagy, tudod, miről beszélek: a "monda" szerint el kell válnotok, távolodnotok ahhoz, hogy ráébrejetek, mi a fontos valójában. A fájdalmas különlét "leolvasztja" az egót, és aztán jöhet a csodás újraegyesülés.
Ez hihetetlen baljós reményt ad azoknak a várakozóknak, akik még kapcsolatuk legelején, vagy talán még a kapcsolat megszületése előtt el is távolodtak.  

Én féltelek titeket ezektől az eszméktől lassan!!

Oly mindegy, mivel címkézitek a szerelmet: ikerláng, lélektárs, vagy karmikus szerelem, mindegy, mert a szerelem lényege, hogy saját magatokat, a szabadságotokat, a jelent megéljétek és leoldjátok félelmeiteket, korlátaitokat!

Olvass tovább az ikerláng fénnyel teli oldalához...

Ikerláng szerelem - leplek és fények 2 oldalról

Én hiszek az ikerlángban, de az ikerláng nem az, ami csak várakozást és gyötrelmet hoz az életedbe! 

Az ikerláng-szerelem - és tulajdonképpen minden igazi szerelem - az, amiben végre önmagadra lelsz, hazatalálsz. A valódi szerelem - mindegy, hogy ikerlángnak hívod -e vagy sem - rávilágít a blokkjaidra, a pajzsaidra, a korlátokra, félelmeidre, melyek megkötnek abban, hogy valóban vágyaid és képességeid szerint, elfogadásban élhess.

Az ikerláng szerelem az, aminek köszönhetően rájössz ki vagy, azáltal, hogy elkezded felszámolni a félelmeidet, a bekorlátozó programokat a fejedben.

Ezek oldásával nyílik benned a szeretet útja, és lassan semmi sem áll elébe: áramoltatsz és áramlasz: megnyílsz mások felé is. Képes leszel előítéletek nélkül figyelni a világot és észrevenni bárkiben a jót, a szívet, a forrást!

Az ikerláng érzés rövid idő alatt is olyan belső harmóniát ad neked (nem a párod adja, hanem a szerelem maga), amivel már úgy adsz másoknak, hogy eszedbe se jut, hogy folyton viszonzást kapj! Ez a szerelem olyan forrásokat tár fel benned, amivel még az ellenségeidet is "lefegyverzed" szeretettel. 

Egyszerűen megérted, hogy Te magad vagy a szeretet!!!

Értelmét veszti néhány szó, mint: "kihasználás", "hiba", "kell", "ragaszkodás", "függés". Ezek nem jelentenek már semmit.

Úgy állsz saját életed egén, mintha meztelen céltábla volnál, és ahelyett, hogy céloznának rád, valójában napként töltöd be fénnyel a teret, mert mindent levetkőztél, mindent odaadsz, amid van és ez csak még magasabbra emel, még boldogabbá tesz. ...

KÖzben pedig a társad, akinek a szerelmén keresztül így önmagadra lelsz, szintén önmagára talál, végig melletted halad, hol közel, hol távolabb, hol sír, hol nevet, hol szenved, hol áramlik - ahogyan Te is - de közben pontosan tudjátok, hogy kik vagytok.

Ha egymásra néztek, az többet árul el, mint a szavak, sőt: a szavak félrevezethetnek, de az érzés együtt hihetetlenül biztos. Ha elveszíted, tudod, mindig veled lesz: benne mindenben, ami vagy, és ami körülvesz, és ettől te megmaradsz az ő szívével a szívedben az, aki vagy!

Közösen teremteni 100-szor vagy 1000-szer is szebben és eredményesebben tudtok, mint külön,  mert tekintetek, törekvéseitek, figyelmetek és így energiátok is egy irányba fordul és összeadódik. Kettőtök szerelme a szeretet egy magasabb dimenzióját testesíti meg, melyet mások is éreznek a közeletekben: betölti a teret, és harmóniát sugároz a köröttetek lévőkre is.

Akkor miért mondják, hogy nehéz az ilyen ikerláng kapcsolódás?

Mert furcsa szembe kerülnöd önmagaddal! De ezt ne úgy értsd, hogy ott áll veled szemben önmagad egy másik testben!

Hanem úgy értsd, hogy minden tetted, gondolatod, kijelentésed, vágyad és félelmed valahogyan vissatükröződik a párodban, mert ő reagál rájuk. (...és ez minden kapcsolatodban így van, ez még nem egyedi.)

Azonban szembesülnöd ezekkel azért különleges, mert olyannyira szereted azt a másik embert, hogy egyszeriben nem lesznek fontosak a korábbi ragaszkodásaid, hiedelmeid, szokásaid, elveid, és megkérdőjeleződhet minden, amiben eddig hittél, vagy amit eddig biztos szokásodnak, támpontodnak véltél.

Egyszerűen nem fontos, hogy "igazad legyen!"... és megtanulod észrevenni az ő érzékelésén keresztül a világot, és önmagadat is. Ez a valódi tükör!

Eleinte ez egy harc, aztán egyszer csak kaland, majd élmény lesz, ahogyan a TE gondolataid, és elképzeléseid másik oldalát megismered: vagyis azt, ahogyan ezt ő látja, ő érzékeli. Így szembesülsz önmagaddal, így tükröződsz vissza benne.
Egyszerűen nem tudsz mást tenni, mint: szeretettel elfogadni, hiszen az, ahogyan ő látja és érzi a világot, az is tökéletes, és cseppet sem rosszabb a Te "igazadnál".

Így jutsz közelebb önmagadhoz: felismerésről felismerésre az által, hogy nagyon nagyon szeretsz valakit! A felismerés önmagad és mások elfogadását és szeretetét hozza el a fenti példák szerint, és ettől tudod letenni a korlátozó félelmeidet és válsz szeretetté a szerelmed tükrében!

Szerintem - ez az a szerelem, amit ti ikerlángnak, vagy tükörszerelemnek hívtok, én pedig úgy, hogy: "a szerelem, amiben önmagadra találsz rá!"

Legyen neked is ilyen szerelmed, és ha lehet, ne csak egy, hanem legyen minden szerelmed életed végéig olyan, amiben önmagadat adod, szereted önmagad is, és amiben közösen élhetitek meg a jelen pillanat minden szépségét!

Fogadd el önmagad! Ismerd meg érzelmi működésedet, a miérteket a szereteted és szerelmed megéléseire!

Szerettel segítelek ezen az úton egy segítőtársammal egy különleges program keretében!
Nézd meg, és tarts velünk!
https://tundersziv.hu/szeretet-kurzus

Várunk sok szeretettel! 
(De kérünk szépen, csak akkor jelentkezz, ha valóban el is jössz, add meg a lehetőséget, hogy másnak maradjon helye!) :)

Korábbi hozzászólások

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign