feb23

Ha te nem keresnéd a barátaidat, talán sosem beszélnétek?

Címkék: kapcsolatönismeretfelelősségvállalásáldozatszerepalacsony önértékelésönfejlesztésfelelősséghárításbarátságnem keresnek a barátok

Elkeseredsz, aztán neheztelni kezdesz. Haragszol is talán a barátaidra, mert méltatlannak érzed, hogy elhanyagolnak, és hogy folyton neked kell energiát tenned a kapcsolatba?

Megszakíthatod a barátságot, de nem érdemes neheztelned, már csak azért sem, mert valójában az egész "hajcihőt" magaddal és magad ellen játszod.

Szinte hallom, hogy azt kérdezed: mit tegyél? Ám legtöbbször olyan megoldást akarsz találni, ami úgy hangzik: "mit tegyél velük, hogy ők változzanak a kapcsolatért."

A megoldás azonban csak akkor tud jól kirajzolódni, ha előbb magadba nézel, és a benned dúló konfliktust, hiányt és harcokat meglátod.

A megoldás ismét benned van ahhoz is, hogy BÉKÉSEN továbblépj, vagy ahhoz is, hogy a kapcsolatot jobbá és teljesebbé tedd!
Ez a videó (is) vízválasztó.
Kiderül, hogy mennyire vagy kész a magaddal történő őszinteségre, hol tartasz az önismeret és a felelősségvállalás útján. Ha érted a videót, könnyebbé válsz. ❤
Ha dühös leszel, akkor még sajnos nem érted, ragaszkodsz az önámításhoz, az önzetlenség illúziójához, a függéseidhez, az egós hárításhoz és a szenvedéshez. Ezt az utat is választhatod, de ez csak lefelé fog vinni.
Bocsánat érte, de csak a magaddal való őszinteség segíthet a boldogság útjára lépni.
❤ Ha hiszed, ha nem, szeretettel mondom, írom ezt is.
Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Ha te nem keresnéd a barátaidat, talán sosem beszélnétek?

Nézd meg a videót is, választ kapsz a benned dúló harcokra!:

Alapvetően azt kell megértened, őszintén önmagaddal, hogy BENNED mi ZAJLIK. Mert így rajzolódik ki a teendő is!

Benned pedig legalább 4 dolog zajlik ebben a méltatlannak VÉLT helyzetben:

  1. Te vagy HIÁNYBAN. Ez a te állapotod, és minden, ami benned keletkezik, azért TE vagy felelős, és nem a barátaid. Nem azért vagy figyelemhiányban, nem azért vágysz gondoskodásra, együttérzésre, energiára, mert ők nem keresnek épp, hanem azért, mert neked elfogytak, vagy sosem voltak tartalékaid. A saját hiányod, szükségleted, sebzettséged kerül felszínre azzal, hogy ők is épp távolmaradnak. A HIÁNYODAT neked és benned kell kezelni, és csak egyetlen módon lehet: ha BETÖLTÖD a hiányt. Az rajtad múlik, hogyan teszed, de tenned kell valamit, hogy a szükségleteid kielégüljenek. 

  2. Te gondolod azt, hogy "már nem vagy fontos nekik". Ez a te gondolatod, az ő nevükben. Épp leértékeled magad, BÁNTOD magad a nevükben. Nem ők gondolkoznak így rólad, hanem te magadról. Ez a te önleértékelésed, ezért ezen is csak TE SEGÍTHETSZ. Te kezdj másképp gondolkodni magadról!

  3. TE épp neheztelsz és haragszol rájuk azért, ami TE BENNED zajlik. Rájuk! Azért, ami benned történik, és amin TE SEGÍTHETNÉL! Ez a harag, amiben rájuk neheztelsz azért, amiért nem mentenek meg épp magadtól, ez sajnos felesleges FELELŐSSÉGHÁRÍTÁS, és felesleges számonkérés. A haragod a boldogságod ellen dolgozik. Válj inkább cselekvővé a tehetetlen várakozás helyett, és máris jobban fogod érezni magad! Vedd kezedbe az életedet, töltsd be az űrt!

  4. Áldozatszerepben vagy, épp sajnálod magadat, és épp nincs empátiád sem. Amikor az önsajánlat felerősödik, akkor sajnos az elme LÁTÓSZÖGE beszűkül, nincs befogadás, nincs megértés, így marad a szenvedés. Vajon mi lehet a barátok távollétének igazi oka? Vajon mi lehet velük? Ha ez is érdekelni kezd, akkor már nyitottabbá is válsz és a szenvedés is enyhül

A megoldások minden sorban ott vannak, de ha szeretnéd még inkább érteni és követni, akkor nézd meg a videó teljes verzióját, a folytatást is majd!

A videót az Exkluzív haladó önismereti csatornán folytathatod a youtuben, ahol e mellett több, mint 100 hasznos, rövid önismereti kisfilmet is találsz! Itt tudsz csatlakozni az exkluzív a csatornához a youtuben!:

Nézd meg a videó folytatását is >>>

Van kedved ahhoz, hogy a mi segítségünkkel fedezd fel magadban a lehetőségeket és megoldásokat? 

Gyere, találkozzunk kurzusunkon >>>

Gyere a 8 hetes programunkra >>>

Lapozz bele önismereti könyveinkbe >>>

Ne állj meg az önfejlesztésben,
mert semmi sem térül meg annál az energiánál jobban,
amit önmagad megértésébe fektetsz!

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign