márc02

Miért vonzódsz olyan társhoz, aki elérhetetlen?

Címkék: önfeláldozáspárkapcsolatönismeretszerelemönfejlesztéstávkapcsolatszeretői lételérhetetlen

Ez a cikk és videó egy sorozat első része, amiben azokat az eseteket elemezzük, ahol olyan társ iránt vonzódsz, akitől végül nem kaphatod meg azt, amit szeretnél.

Ki számít elérhetetlennek a számodra?

Az, akitől hosszú távon sem remélheted a kapcsolat beteljesedését a fizikai síkon a közös életúttal, közös tervekkel, közös célokkal.

  • Ilyen például, ha olyan távkapcsolatod van, ahol a fizikai távolság áthidalhatatlan és kettőtök életritmusa, tervei is nagyon messze vannak egymástól.
  • Vagy ilyen az is, ha olyan társat választottál, akinek már családi elkötelezettségei vannak, és esze ágában sincs elválni.
  • Vagy az is ilyen, ha olyan valaki iránt vonzódsz, akinek nagyon más az életstílusa, anyagi körülményei, vagy társasága.

Vajon  miért jó neked bennelenni egy reménytelennek tűnő kapcsolatban? Mi olyat ad ez neked, ami miatt inkább csak vágysz és remélsz, mintsem továbblépnél a beteljesíthetőbb felé?

Gondolhatnánk, hogy azért kell a megszerezhetetlen, mert a kihívás éltet. Azonban ezt gyorsan el is vethetjük, hiszen általában a kihívástól motivált emberek igazi harcosok, akik mindenképp elérik a célt, és hajlandók azért sokat küzdeni. Az, aki reménytelenül csak vonzódik, az viszont általában nem harcos természet, nem ambíciózus, nem előretörő. Épp ellenkezőleg talán.

Azt is gondolhatod, hogy az önbizalomhiány ragaszt bele a beteljesületlen kapcsolatba, mondván, hogy elképzelni se mered, hogy neked megadasson a teljesség, és morzsákkal is megelégszel.

Talán. Azonban ettől mélyebbre kell mennünk. 

Nézzük meg a hátteret, vajon miért, mi értelme lehet annak, hogy ragaszkodj a beteljesületlen kapcsolathoz, az elérhetetlen társhoz?!

Olvasss tovább és nézd meg a videót is!

Miért vonzódsz olyan társhoz, aki elérhetetlen?

Nézd meg a videót is!

Ahhoz, hogy értsd a  benned zajló folyamatokat, azt kell látnod, mi lehet jó abban, hogy CSAK VÁGYSZ, és miért nem jó az már, ha MEG is KAPOD a vágyad tárgyát?

Azért jó csak vágyni, mert amíg csak vágysz, addig a vágyadban a tökéleteset látod. A szépet, az eszményit, a jót. Mintha egy álom volna. Elfogadod, hogy a jóból parányit kaphatsz, mint egy gyémántból, így a vágyad fennmarad akkor is, ha csak morzsákat kaphatsz a vágyad tárgyától. Amíg vágysz, addig a TÖKÉLETESBŐL részesülsz, és nem érhet baj...

Az az érem másik oldala, hogy azt hiszed valahol mélyen belül, hogy ha meg is kapnád őt, akkor ELROMLANA. Minden. Talán kiderülne, hogy ő sem  olyan szép, nem olyan eszményi, nem olyan jó és végképp nem tökéletes. Sőt, az is kiderülhet, hogy te sem vagy tökéletes. Ha pedig mindez kiderül, akkor CSALÓDÁS fog érni. A csalódást, a kudarcot pedig nem akarod. Az félelmetes, az fájdalmas, az magányos, és talán épp elégszer volt már részed ilyen fájdalomban gyerekkorodban...

Szóval az illúzió éltet. A tökéletesség illúziója, miközben a kudarctól és csalódástól való félelmed folyamatos félelemben tart... így miközben vágysz, valójában menekülsz...

Hogyan oldhatnád ezt fel magadban? Hogyan léphetnél ezen túl, hogy végre beteljesült és boldog kapcsolatban élhess?

A videót az Exkluzív haladó önismereti csatornán folytathatod a youtuben, ahol e mellett több, mint 100 hasznos, rövid önismereti kisfilmet is találsz! Itt tudsz csatlakozni az exkluzív a csatornához a youtuben!:

Nézd meg a videó folytatását is >>>

Van kedved ahhoz, hogy a mi segítségünkkel fedezd fel magadban a lehetőségeket és megoldásokat? 

Gyere, találkozzunk kurzusunkon >>>

Gyere a 8 hetes programunkra >>>

Lapozz bele önismereti könyveinkbe >>>

Ne állj meg az önfejlesztésben,
mert semmi sem térül meg annál az energiánál jobban,
amit önmagad megértésébe fektetsz!

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign