márc13

Érdekességek a szerelmi 3szögekről

Címkék: párkapcsolatönismeretmegcsalásszeretőviszonymegcsalthűtlenségönfejlesztésszerelmi 3szög

Másképp éli meg a NŐ, és másképp a FÉRFI a félrelépő, a megcsalt és a szerető szerepet...

Szerelmi 3szögnek hívják ugyan, de szó sincs 3 oldalú kötődésről. Hisz a MEGCSALT fél és a SZERETŐ nem kapcsolódnak egymással.

Itt a valóságban arról van szó, hogy a FÉLRELÉPŐNEK van 2, egymástól független, párhuzamos kapcsolata. Ő két kapcsolat felé kötődik, 2 felé kellene figyelnie.

Hibás az a szólam is, hogy a 3. fél belépett a házasságba, mert NEM lépett be az eredeti kapcsolatba, hanem pusztán a félrelépőhöz kötődik. 

Ez azért fontos és lényeges, mert a MEGCSALT fél és a SZERETŐ nem kell, hogy egymással versengjen, nem szabad önmagukat a másikukhoz mérniük. 

Vajon miért vonzóbb a szeretőnek egy nős férfi, mint egy szingli?

... és miért lesz vonzóbb egy férjezett nő, mint egy szingli a férfi szerető számára?

Miért lép félre a félrelépő? Miért lesz szerető valakiből? Mik az esélyei a szeretőknek?...

Izgalmas érdekességek ítélkezés nélkül. 

Érdemes ÍTÉLKEZÉS helyett megérteni inkább a szerelmi 3szögek résztvevőinek gondolati és érzelmi mozgatórugóit, hogy a megértés nyomán azt is megtanulhasd, hogyan KEZELJ egy ilyen helyzetet.

Aki megragad az ítélkezés és elutasítás szintjén, az sajnos azt se fogja észlelni, hogy mi vezet a szerelmi 3szögekhez, így óhatatlanul belesodródhat...

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Érdekességek a szerelmi 3szögekről

Nézd meg a videót is!

A teljesség igénye nélkül, csak néhány érdekességre hívjuk fel a figyelmet... és természetesen folytatjuk majd!

Amikor a FÉRFI lép félre..., és amikor a NŐ...

A férfiak a férfi energia sajátosságai miatt nehezebben tudják fenntartani a 2 kapcsolatot. A férfi energia egy koncentrált, fókuszált erő, így azzal, hogy 2 irányba kell figyelnie a férfinek, egészen nagy erőfeszítéseket kell tennie.

Hamar elfárad, hamar hibázik, és teszi mindezt 2 nő megfigyeléseinek (ádáz gyanakvásának) kereszttüzében. Hamar lebukik.  Ezért is terjedt el az a népszerű sztereotípia, hogy a férfiak hűtlenek. Azonban csupán arról van szó, hogy hamarabb lebuknak.

Valójában nem hűtlenebbek, a nők sem ma született módon ártatlanok, csak a női energiás működés miatt nekik könnyedén megy a párhuzamos figyelem. Így a nő nem elfárad, hanem még töltődik is a férfiak figyelméből. A nő számára itt csak saját lelkiismerete lesz nagy visszatartó erő és akadály, de ha ezt leküzdi, sokkal kiegyensúlyozottabban képes fenntartani a 2 kapcsolatot párhuzamosan, és úgy tudja működtetni ezeket, hogy az fel sem tűnik a házastársnak az esetek zömében.

Ha a férfi a félrelépő, ő 85-95%-ban az eredeti kapcsolatában marad, vagy visszatér oda.

Ha a nő a félrelépő, ő épp fordítva: 85-95% esély van arra, hogy a nő idővel beadja a válókeresetet.

Miért vonzóbb egy nős férfi, mint egy szingli, és miért vonzóbb a férjezett nő a szeretőnek, mint egy szingli?

Egy nős férfi vonzóbb lehet a szerető nő számára, mint egy szingli férfi. A szingli ugyanis "éhes", és már nagyon vágyik nőre, társra, és a sérülései és hiányai vákuumként hatnak a nőre. Olyan nyomást gyakorol ez  a nőre, hogy az inkább menekülőre fogja. A NŐS férfi azonban "nem éhes", sokkal stabilabb is lehet, hiszen mögötte van egy HÁTTÉR, a család, az otthon melege, a sikeres egztisztencia. Ő nem hajtja úgy a kapcsolatot, képes higgadtabban kivárni azt.

Ez azonban azt is jelenti, hogy a szerető a nős férfiban tulajdonképpen a feleségét is szereti, hiszen a nős férfi azért olyan vonzó, mert a hátterében ott áll egy nő, aki az otthon melegét, a hátteret, a stabilitást fenntartja. Ez a szeretőnek izgalmas és arcul csapással felérő felismerés lesz, de érdemes ezt is meglátni ahhoz, hogy tisztábban és tudatosabban állhasson a helyzethez a szerető.

A nők esetében fordított a helyzet. Az a nő, aki férjnél van, és nyitott a szeretőre, nem magabiztos, hanem inkább esendő, sérülékeny, elkeseredett, óriási szeretet- és figyelemhiánnyal. Vágyja és óhajtja egy erős férfi figyelmét és gondolkodását. Szinte, mint egy bajba jutott, csapdába esett királylány várja a megmentőjét. Olyan férfi számára lesz ő vonzó, aki szeretne segíteni a "szárnyaszegett madárkán", és felemelni őt.

Miért lesz valakiből szerető?

Lehet megítélni a szeretőt, lehet rá azt mondani, hogy számító, gonosz fúria, aki beletrollkodik egy házasságba és tönkre tesz egy családot. Lehet azzal vádolni, hogy önbizalomhiányos és ezért megy bele méltatlan kapcsolatokba. Lehet, de nem érdemes megítélni.

Szeretői szerepbe azért megy bele a nő és a férfi is, mert akár már gyerekkortól csalódott a párkapcsolatokban. Talán már a szülein is azt látta, hogy a kapcsolat csupa feszültség, vita, félelem, korlátozás, érzelmi és fizikai bántalmazás, amitől talán jó biztonságos távolságot tartani. Ez a félelem és távolságtartás pedig mélyen gyökeret ver az egyén fejében, a tudatalattiba beágyazva magát.

Ugyanakkor a tudatos éber figyelmével ő is azt hallja filmekből, versekből, könyvekből, hírekből, kultúrából, hogy jó volna szerelembe esni, boldog párkapcsolatban, elkötelezetten létezni.

Így a szerető ebben a kettősségben létezik, ezek vezetik a választását: így olyan kapcsolatot teremt, amiben VAN IS kapcsolata és NINCS IS, vagyis megélhető a szerelem, de nem kell a korlátozó elvárásokkal szembesülni. Természetesen mindez TUDATALATTI vezérelve a szeretőnek. Ezért érdemes mélyen magába néznie ahhoz, hogy önmagát megérthesse?

Nyerhet-e a szerető? Mi tévő legyen a megcsalt fél? Hogyan döntsön a félrelépő?

A folytatás a Szerelmi 3szögek kurzuson és a Női és férfi energiák c. kurzusunkon érhető el.

Van kedved ahhoz, hogy a mi segítségünkkel fedezd fel magadban a lehetőségeket és megoldásokat? 

Gyere, találkozzunk a Női és Férfi energiák kurzusunkon >>>

Gyere, találkozzunk a Szerelmi 3szögek kurzusunkon is >>>

Gyere a 8 hetes programunkra >>>

Lapozz bele önismereti könyveinkbe >>>

Hogyan oldhatnád ezt fel magadban? Hogyan léphetnél ezen túl, hogy végre beteljesült és boldog kapcsolatban élhess?

Tarts velünk az Exkluzív haladó önismereti csatornán a youtuben, ahol e mellett több, mint 100 hasznos, rövid önismereti kisfilmet is találsz! Itt tudsz csatlakozni az exkluzív a csatornához a youtuben!:

Nézd meg az exkluzív videókat is >>>

Ne állj meg az önfejlesztésben, mert semmi sem térül meg annál az energiánál jobban,
amit önmagad megértésébe fektetsz!

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign