márc02

Miért vonzódsz olyan társhoz, aki elérhetetlen?

Címkék: önfeláldozáspárkapcsolatönismeretszerelemönfejlesztéstávkapcsolatszeretői lételérhetetlen

Ez a cikk és videó egy sorozat első része, amiben azokat az eseteket elemezzük, ahol olyan társ iránt vonzódsz, akitől végül nem kaphatod meg azt, amit szeretnél.

Ki számít elérhetetlennek a számodra?

Az, akitől hosszú távon sem remélheted a kapcsolat beteljesedését a fizikai síkon a közös életúttal, közös tervekkel, közös célokkal.

  • Ilyen például, ha olyan távkapcsolatod van, ahol a fizikai távolság áthidalhatatlan és kettőtök életritmusa, tervei is nagyon messze vannak egymástól.
  • Vagy ilyen az is, ha olyan társat választottál, akinek már családi elkötelezettségei vannak, és esze ágában sincs elválni.
  • Vagy az is ilyen, ha olyan valaki iránt vonzódsz, akinek nagyon más az életstílusa, anyagi körülményei, vagy társasága.

Vajon  miért jó neked bennelenni egy reménytelennek tűnő kapcsolatban? Mi olyat ad ez neked, ami miatt inkább csak vágysz és remélsz, mintsem továbblépnél a beteljesíthetőbb felé?

Gondolhatnánk, hogy azért kell a megszerezhetetlen, mert a kihívás éltet. Azonban ezt gyorsan el is vethetjük, hiszen általában a kihívástól motivált emberek igazi harcosok, akik mindenképp elérik a célt, és hajlandók azért sokat küzdeni. Az, aki reménytelenül csak vonzódik, az viszont általában nem harcos természet, nem ambíciózus, nem előretörő. Épp ellenkezőleg talán.

Azt is gondolhatod, hogy az önbizalomhiány ragaszt bele a beteljesületlen kapcsolatba, mondván, hogy elképzelni se mered, hogy neked megadasson a teljesség, és morzsákkal is megelégszel.

Talán. Azonban ettől mélyebbre kell mennünk. 

Nézzük meg a hátteret, vajon miért, mi értelme lehet annak, hogy ragaszkodj a beteljesületlen kapcsolathoz, az elérhetetlen társhoz?!

Olvasss tovább és nézd meg a videót is!

Miért vonzódsz olyan társhoz, aki elérhetetlen?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

feb16

Meddig várakozz egy kapcsolatban a párod jöttére?

Címkék: párkapcsolatönismeretnő és férfiszeretői viszonyönfejlesztéstávkapcsolatszeretői létjátszmák a párkapcsolatbanmagány a párkapcsolatban

Van is kapcsolatod és nincs is?

Meddig várakozz a párod jöttére egy távkapcsolatban vagy szeretői viszonyban?

A távkapcsolat és a szeretői lét abban közös, hogy bár ezekben a helyzetekben van kapcsolatod, van társad, valójában mégsem érezheted magad "biztonságban", hiszen a párod bizonyos értelemben elérhetetlen, távoli, nem jelenlévő.

Nem vagy birtokon belül és nem tud az ego-d birtoklási vágya maradéktalanul beteljesülni.

Ez pedig hiányt, ENERGIAHIÁNYT, figyelem-hiányt, szeretethiányt, bizonytalanságot, tehetetlenséget és így szenvedést szül benned.

Mit tehetsz? Meddig várakozz?

Meddig várakozz arra, hogy a kapcsolat a reményeid (és elvárásaid szerint) beteljesüljön és egy tökéletesen boldog, "normális" kapcsolat legyen belőle?

Olvass tovább és nézd meg a videót is!

Meddig várakozz egy kapcsolatban a párod jöttére?

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Mi az életfeladatod?

Vajon készen állsz rá?

Kattints, válaszolj, és derítsd ki!
A tündérek tudják, hogy fontos
dolgod van, és segítenek
ráébredni, vállalnod azt!

Tudni akarom »

Programok

« márciusmárc2024 áprilismájusmáj »
hétfőHkeddKszerdaSzecsütörtökCspéntekPszombatSzovasárnapV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nem találsz egy cikket?

Érdekelnek

az új bejegyzések?

A Te életedet is könnyebbé teheti
egy-egy tanács? Neked is felismerést
hozhat? Add meg nevedet és e-mail
címedet, és értesítőt kapsz az
új bejegyzésekről!

Feliratkozás »
Impresszum Adatvédelem © 2015-2024, Némethi Erika készítette: mrc webdesign